Subota, 26.06.2021 | 15:58
IZVOR: lepaisrecna/mondo.rs

Od Krstinje do Nemanje - Evo koji je redosled NASTUPA takmičara u FINALU ZVEZDA GRANDA

Kojim redosledom će nastupiti kandidati na finalu takmičenja Zvezde Granda? Pročitajte!




Foto: Zvezde Granda/YouTube screenshot (kolaž)

Finale takmičenja Zvezde Granda 2021. okupiće na jednom mjestu odlične pjevače, talentovane šoumene i ambicione početnike na estradi a uz njih će biti njihovi mentori: Ana Bekuta, Marija Šerifović, Dragan Bosanac, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili, Jelena Karleuša i Đorđe David. Produkcija, oličena u Saši Popoviću, takođe ima svoje štićenike u finalu.

Svi su, na neki način, favoriti i nije lako prognozirati ko će pobijediti i postati prva Zvezda Granda. Kao što je poznato, svi finalisti su već stekli pravo da potpišu ugovor sa Grandom i tako započnu novu fazu u svojoj karijieri. 

Prva će nastupiti Krstinja Todorović, pjevačica moćnog glasa iz Podgorice, koja je tokom ovog takmičenja prošla i kroz fantastičnu tjelesnu transformaciju.

Drugi će na scenu izaći Aleksandar i Dimitrije Kazić, kojima kao mentor pomaže Saša Popović.

Muharem Kadrić će pjevati treći, a četvrta Ivana Bogićević, uz koju stoji pjevačica Ana Bekuta.

Broj 5 po redosledu nastupa nosiće Isak Šabanović, talentovani predstavnik iz Bijelog Polja. Sa brojem 6 je Marija Gruevska, koja se istakla spekatakularno osmišljenim nastupima. Njih dvoje su Milijevi puleni.

Sedmi je Sadik Hasanović, osmi Selim Selimović, a deveta Zorja Pajić. Zorja je nedavno otkrila da je na početku školovanja bila primorana da nastupa i kao ulični svirač, a na kraju je na toj "bini" i zapjevala!

Na broju 10 je Bojan Pavlović iz Kragujevca, a Marijin štićenik Martin Ajdarević će pjevati jedanaesti. 

Prate ga Marijini Belma Huseinefendić iz Tuzle (broj 12) i Mahir Mulalić iz Sarajeva (broj 13). Mahir se prije nekoliko mjeseci bio povukao iz takmičenja, zbog smrti majke, ali su mu i Saša Popović i Marija Šerifović pružili podršku u tom teškom trenutku.

Makedonac Mite Stoilkov pjevaće sa brojem 14. Valentina Kuzmanović iz Kruševca nosi broj 15 - da li će mlada Vanja nastaviti stopama slavnih sugrađanki Sanje Vučić i Milice Todorović?

Posljednji, na broju 16, biće takmičar iz Podgorice Nemanja Petrović. On ima 24 godine i diplomirao je na Muzičkoj akademiji tako da je pevanje njegov životni poziv. Uz njega su Jelena Karleuša i Mira Škorić.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DPS: Imamo 40 odsto osvojenih glasova

Nedjelja, 02.06.2024 | 21:02

Nosilac liste DPS-a Dejan Ivanović kazao je za TVCG da je ta lista osvojila 40 posto glasova na današnjim izborima.

ZATVORENA birališta u Andrijevici - Do 20 sati glasalo 71,61 odsto građana

Nedjelja, 02.06.2024 | 20:18

U Andrijevici su se danas održali izbori na kojima je učestvovalo sedam izbornih lista.

ANKETA: Da li će BICIKLISTIČKE PATROLE u PG biti EFIKASNE protiv NEPROPISNOG PARKIRANJA?

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:07

Glasajte u našoj novoj anketi!

Živković: Bijelo Polje će OSTATI bastion snage državotvorne politike i grad lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:00

Predsjednik Demokratske partije socijalista, Danijel Živković, otvorio je opštinsku izbornu konferenciju DPS Bijelo Polje, na kojoj su birani članovi opštinskog odbora.

FORMIRANA radna grupa za izradu predloga Pravilnika za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu…

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:54

Ministarstvo rada i socijalnog staranja formiralo je radnu grupu za izradu predloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o medicinskim indikacijama za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu i naknadu zarade za rad sa polovinom punog radnog vremena.

Za samo par minuta RIJEŠITE se MASTILA sa odjeće - Jedan sastojak iz kuće je ključan

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:38

Otkrijte trikove za uklanjanje mastila sa tkanine uz pokoji sastojak koji već imate kod kuće!

Ovo voće ŠTITI SRCE i može uticati NA SAN

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:24

Bogate antioksidansima i hranljivim sastojcima, trešnje nam mogu pomoći da bolje spavamo i ublaže bolove kod gihta i artritisa. Upravo im je sezona, te bi valjalo što više da ih iskoristimo.

U Mojkovcu sjutra DAN ŽALOSTI

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:48

Odlukom predsjednika Opštine Mojkovac treći jun biće proglašen za Dan žalosti povodom smrtno stradalih članova porodice Vujičić u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. juna.

Crna Gora - Najviše se ODLAZI iz ovih gradova, u 17 opština NEGATIVAN prirodni priraštaj

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:44

Prema podacima Uprave za statistiku MONSTAT stanovništvo Ctne Gore najviše napušta Zetu, Bijelo Polje, Nikšić i Pljevlja.

Ministarstvo pravde: Na zahtjev tužilaca DRŽAVNI ORGANI moraju ODGOVORITI u roku od osam dana

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:38

Ministarstvo pravde Crne Gore usvojilo je prijedlog državnih tužilaca Jovana Vukotića i Maje Janković po kojem su državni organi u obavezi da odgovore na njihove zahtjeve u roku od osam dana. Ti prijedlozi dostavljeni su tokom trajanja javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu koji je organizovalo Ministarstvo pravde.