Ponedjeljak, 14.08.2023 | 08:31
IZVOR: Kolektiv.me

FOTO: Oduševila sve prisutne - Ceca ISPISALA ISTORIJU u diskoteci Top HIll

Sinoć je na velikoj sceni Top Hilla nastupala nezamjenljiva Ceca Ražnatović.

 

 




Foto: Nemanja Princolio

Dvadeset sjajnih nastupa čuvene Cece na Top Hillu, gdje se publika povezuje sa njenim pjesmama koje imaju duboku emotivnu notu. Cecine izvjedbe pjesama su ispunjene strašću, toplinom i emocijama koje dopiru do srca prisutnih, a sinoć je u prepunom Top Hillu ispisala istoriju, kao prva balkanska zvijezda koja je dvadeset puta imala priliku da zabavi publiku u Budvi.

Foto: Nemanja Princolio

Uprava diskoteke Top Hill se tim povodom lično i zahvalila na sceni tokom nastupa Ceci za dugoročnu saradnju i uspjehe koje zajednični nižu više od decenije.

Foto: Nemanja Princolio

Ceca je svoj jubilarni koncert na Top Hillu dijelila sa sjajnom zvijezdom u usponu, mladlim Petrom Bulatovićem, koji je zabavio publiku prije početka Cecinog koncerta na velikoj sceni.

Foto: Nemanja Princolio

Foto: Nemanja Princolio

Foto: Nemanja Princolio

Sjutra 15. AVGUSTA će po prvi put nastupati čuveni DEVITO dok će u sijredu 16. AVGUSTA muziku puštati sjajni DJ BURAK YETER.
Karte u pretprodaji mogu da se kupe preko sajta gigstix.me ili u svim Tabacco S press šopovima širom Crne Gore.

FOTOGALERIJU SA NASTUPA POGLEDAJTE OVDJE

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
🤪🤪🤪
14.08.2023 21:51

I Cecika treba da zaradi neku crkavicu za zimnicu.

2 0

OSTALE VIJESTI

Prljavo kazalište priredilo NEZABORAVNI rokenrol spektakl na Trgu od oružja (FOTO/VIDEO)

Nedjelja, 02.06.2024 | 10:36

Povodom početka ljetnje turističke sezone sinoć je u Kotoru održan koncert zagrebačkog rok sastava Prljavo Kazalište, prije njih nastupio je Ansambl Toć.

Evrovizija izbjegla skandal: Šest zemalja prijetilo da će se povući uoči finala

Utorak, 28.05.2024 | 18:32

Evropska radiodifuzna unija (EBU) je za dlaku izbjegla „skandal Evrovizije svih vremena“ pošto je šest zemalja navodno trebalo da se povuče iz velikog finala 25 minuta prije početka šoua, piše Wiwibloggs, sajt koji prenosi evrovizijske vijesti.

Spektakularnim nastupom Baby Lasagne trijumfalno završen Sea Star Festival!

Utorak, 28.05.2024 | 11:07

Premijerni nastup Baby Lasagne pred publikom u svom rodnom Umagu označio je šesti Sea Star.

VIDEO: Velika završnica Proljećnog bazara u Danilovgradu: Vinom obojen Danilovgrad uz senzacionalni nastup Željka Vasića

Subota, 25.05.2024 | 10:30

Nakon tri sedmice koje su u Danilovgradu obilježili kvalitetni programi, uživanje u ponudi bazarskih kućica i dobra posjećenost, sinoć je svečano završen danilovgradski Proljećni bazar. Kao velika završnica upriličen je drugi po redu "Vinom obojen Danilovgrad", vinska manifestacija tokom koje je svoja vina prezentovalo deset istaknutih vinarija.

Veličanstvena proslava Dana nezavisnosti u Baru: Perper, Gibonni i prijatelji oduševili mnogobrojnu publiku (FOTO/VIDEO)

Srijeda, 22.05.2024 | 11:08

Opština Bar i Turistička organizacija Bar treću godinu zaredom su 21. maj – Dan nezavisnosti obilježili spektakularnim koncertima regionalnih muzičkih zvijezda. Mnogobrojna publika okupljena ispred Sportske dvorane “Topolica” uživala je u senzacionalnom nastupu čuvenog hrvatskog kantautora Zlatana Stipišića Gibonnija koji je u gradu pod Rumijom nastupio sa svojim proširenim sastavom namijenjenim velikim koncertima. Svoje raskošne talente uz Gibonnija su pokazali i Nikša Bratoš, Damir Urban, Maya Azucena, kompletna duvačka sekcija, te svim prisutnima priredili nezaboravan koncert.

"DPS u Andrijevici osvojio više glasova nego PES, Demokrate i SNP zajedno, vrijeme je za vanredne parlamentarne izbore"

Nedjelja, 02.06.2024 | 21:41

DPS u Andrijevici osvojio 36%, odnosno - više glasova nego PES, Demokrate i SNP zajedno - partije koje čine Vladu, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

ZATVORENA birališta u Andrijevici - Do 20 sati glasalo 71,61 odsto građana

Nedjelja, 02.06.2024 | 20:18

U Andrijevici su se danas održali izbori na kojima je učestvovalo sedam izbornih lista.

ANKETA: Da li će BICIKLISTIČKE PATROLE u PG biti EFIKASNE protiv NEPROPISNOG PARKIRANJA?

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:07

Glasajte u našoj novoj anketi!

Živković: Bijelo Polje će OSTATI bastion snage državotvorne politike i grad lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:00

Predsjednik Demokratske partije socijalista, Danijel Živković, otvorio je opštinsku izbornu konferenciju DPS Bijelo Polje, na kojoj su birani članovi opštinskog odbora.

FORMIRANA radna grupa za izradu predloga Pravilnika za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu…

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:54

Ministarstvo rada i socijalnog staranja formiralo je radnu grupu za izradu predloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o medicinskim indikacijama za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu i naknadu zarade za rad sa polovinom punog radnog vremena.

Za samo par minuta RIJEŠITE se MASTILA sa odjeće - Jedan sastojak iz kuće je ključan

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:38

Otkrijte trikove za uklanjanje mastila sa tkanine uz pokoji sastojak koji već imate kod kuće!

Ovo voće ŠTITI SRCE i može uticati NA SAN

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:24

Bogate antioksidansima i hranljivim sastojcima, trešnje nam mogu pomoći da bolje spavamo i ublaže bolove kod gihta i artritisa. Upravo im je sezona, te bi valjalo što više da ih iskoristimo.

U Mojkovcu sjutra DAN ŽALOSTI

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:48

Odlukom predsjednika Opštine Mojkovac treći jun biće proglašen za Dan žalosti povodom smrtno stradalih članova porodice Vujičić u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. juna.

Crna Gora - Najviše se ODLAZI iz ovih gradova, u 17 opština NEGATIVAN prirodni priraštaj

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:44

Prema podacima Uprave za statistiku MONSTAT stanovništvo Ctne Gore najviše napušta Zetu, Bijelo Polje, Nikšić i Pljevlja.

Ministarstvo pravde: Na zahtjev tužilaca DRŽAVNI ORGANI moraju ODGOVORITI u roku od osam dana

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:38

Ministarstvo pravde Crne Gore usvojilo je prijedlog državnih tužilaca Jovana Vukotića i Maje Janković po kojem su državni organi u obavezi da odgovore na njihove zahtjeve u roku od osam dana. Ti prijedlozi dostavljeni su tokom trajanja javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu koji je organizovalo Ministarstvo pravde.