Srijeda, 15.11.2023 | 17:59
IZVOR: pobjeda.me

BRAVOO - Bojana Gojković izborila POLUFINALE i osigurala medalju

Crnogorska bokserka Bojana Gojković osigurala je šestu medalju sa velikih takmičenja.




Foto: arhiva, Boxing Club Budva - Montenegro/Facebook

Sjajna takmičarka BK Budva plasirala se u polufinale i obezbijedila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za takmičare i takmičarke do 22 godine, koje se već nekoliko dana održava u Budvi.

Najmlađa osvajačica seniorke medalje na šampionatu održanom prošle godine u Budvi, u karijeri ima po dva zlata u junirskom i uzrastu mladih. Na ovom šampionatu već sada je jasno da će uvećati svoju kolekciju.

Gojković je, naime,, u četvrtfinalnom meču kategorije do 57 kilograma eliminisala Mađaricu Rebeku Doboš jednoglasnom odlukom sudija 5:0

"Medalju sam već osvojila, ali očekujem da u prvom meču u Podgorici osvojim i zlato i predstavim se u najboljem svijetu. Naravno, prvo treba da dobijem narednu borbu. Nijesam gledala Bjeloruskinju, jer sam se pripremala za moj meč, ali ne sumnjam da će moj trener i selektor Nikola Ružić imati rješenja i postaviti pravu taktiku. Imam vremena i za to i oporavak do polufinala",  istakla je nakon meča Bojana Gojković.

Inače, u neravnopravnoj borbi, Bojana je pokazala koliko je vješta u ringu. Gojković se sjano kretala, još jednom demonstrirala sjajnu tehniku, a nakon što je vrhunski pogađa rivalku u drugoj i trećoj rundi primorala je sudiju da broji mađarskoj bokserki.

Naredna protivnica, u petak, biće joj Bjeloruskinja Marina Muliarčik, koja je u četrvrtfinalu bila bolja od Njemice Asije Ari. Pobjednica tog meča ide u finale koje se održava u Podgorici u nedjelju.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Ena
16.11.2023 08:13

Bravo Boja, sretno u daljem takmicenju!

0 0

"DPS u Andrijevici osvojio više glasova nego PES, Demokrate i SNP zajedno, vrijeme je za vanredne parlamentarne izbore"

Nedjelja, 02.06.2024 | 21:41

DPS u Andrijevici osvojio 36%, odnosno - više glasova nego PES, Demokrate i SNP zajedno - partije koje čine Vladu, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

ZATVORENA birališta u Andrijevici - Do 20 sati glasalo 71,61 odsto građana

Nedjelja, 02.06.2024 | 20:18

U Andrijevici su se danas održali izbori na kojima je učestvovalo sedam izbornih lista.

ANKETA: Da li će BICIKLISTIČKE PATROLE u PG biti EFIKASNE protiv NEPROPISNOG PARKIRANJA?

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:07

Glasajte u našoj novoj anketi!

Živković: Bijelo Polje će OSTATI bastion snage državotvorne politike i grad lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:00

Predsjednik Demokratske partije socijalista, Danijel Živković, otvorio je opštinsku izbornu konferenciju DPS Bijelo Polje, na kojoj su birani članovi opštinskog odbora.

FORMIRANA radna grupa za izradu predloga Pravilnika za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu…

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:54

Ministarstvo rada i socijalnog staranja formiralo je radnu grupu za izradu predloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o medicinskim indikacijama za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu i naknadu zarade za rad sa polovinom punog radnog vremena.

Za samo par minuta RIJEŠITE se MASTILA sa odjeće - Jedan sastojak iz kuće je ključan

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:38

Otkrijte trikove za uklanjanje mastila sa tkanine uz pokoji sastojak koji već imate kod kuće!

Ovo voće ŠTITI SRCE i može uticati NA SAN

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:24

Bogate antioksidansima i hranljivim sastojcima, trešnje nam mogu pomoći da bolje spavamo i ublaže bolove kod gihta i artritisa. Upravo im je sezona, te bi valjalo što više da ih iskoristimo.

U Mojkovcu sjutra DAN ŽALOSTI

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:48

Odlukom predsjednika Opštine Mojkovac treći jun biće proglašen za Dan žalosti povodom smrtno stradalih članova porodice Vujičić u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. juna.

Crna Gora - Najviše se ODLAZI iz ovih gradova, u 17 opština NEGATIVAN prirodni priraštaj

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:44

Prema podacima Uprave za statistiku MONSTAT stanovništvo Ctne Gore najviše napušta Zetu, Bijelo Polje, Nikšić i Pljevlja.

Ministarstvo pravde: Na zahtjev tužilaca DRŽAVNI ORGANI moraju ODGOVORITI u roku od osam dana

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:38

Ministarstvo pravde Crne Gore usvojilo je prijedlog državnih tužilaca Jovana Vukotića i Maje Janković po kojem su državni organi u obavezi da odgovore na njihove zahtjeve u roku od osam dana. Ti prijedlozi dostavljeni su tokom trajanja javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu koji je organizovalo Ministarstvo pravde.