Srijeda, 08.05.2024 | 12:59
IZVOR: kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

BACK TO BLACK - Izvanredna priča o legendarnoj pjevačici Ejmi Vajnhaus, od početka karijere do revolucionarnog studijskog albuma BACK TO BLACK.

Ispričan iz njene perspektive i inspirisan duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena. Upravo će album sa kojim film dijeli naziv biti centralni dio priče o karijeri i životu ove umjetnice. Film predstavlja privatni dio njenog života u tim godinama i na koji način je on uticao na stvaranje čuvenih pjesama.

Osim Marise Abele u glavnoj ulozi, u ostalim ulogama naći će se i Edi Marsan, Lesli Menvil, Džulijet Kauan i Džek O’Konel.

Žanr: biografski

NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO - Nakon skoro sedam godina koliko je prošlo od poslednjeg nastavka, 20th Century Studio i reditelj Ves Bol udahnuli su novi život ovoj poznatoj priči.

Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kojeg će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i donijeti odluke koje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude.

Žanr: akcija, naučna fantastika

TAROT – Svi ljubitelji horor filmova obradovaće se novom filmskom ostvarenju, zasnovanom na romanu Nikolasa Adamsa.

Kada grupa prijatelja bezobzirno prekrši sveto pravilo Tarota – nikada ne koristite tuđi špil – oni nesvjesno oslobađaju neizrecivo zlo zarobljeno unutar ukletih karata. Jedan po jedan, susreću se licem u lice sa sudbinom i završavaju u trci sa smrću kako bi pobjegli od budućnosti koja je prorečena u njihovim čitanjima.

Žanr: horor

IMAGINARNI PRIJATELJ – Od nedjelje, 12. maja  pretpremijerno prikazivanje novog filmskog ostvarenja, nastalog iz mašte reditelja Džona Krasinskog. Film se prikazuje u sinhronizovanoj i originalnoj verziji sa titlom.

Film govori o djevojčici koja otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje i šta radi sa tom supermoći, dok se upušta u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom djecom. U filmu glume Rajan Renolds, Džon Krasinski, Kejli Fleming, Fiona Šo, a čudesnim jedinstvenim likovima koji odražavaju nevjerovatnu moć dječje mašte glasove pozajmljuju Fibi Voler-Bridž, Luis Goset Džunior, Stiv Karel i mnogi drugi. ž

Žanr: komedija, fantazija, porodični film

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Poslanice Kluba PES: OSUĐUJEMO skandalozno ponašanje Stamatovića

Nedjelja, 19.05.2024 | 11:21

Osuđujemo skandalozno ponašanje profesora dr Aleksandra Stamatovića, koji je docent na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, tokom gostovanja na TV Adria u emisiji sa Irenom Tatar “Neki to vole vruće”, saopštile su poslanice Pokreta Evropa sad PES.

Luka Dončić pred važan meč slušao ovaj POZNATI HIT - Pjevačica mu uputila poruku (VIDEO)

Nedjelja, 19.05.2024 | 11:28

Košarkša Luka Dončić često privlači pažnju medija svojim potezima.

Nova DRAMA na putu Nikole Rokvića - "NE bi se, brate, vratio odatle…"

Nedjelja, 19.05.2024 | 11:10

Nikola Rokvić 28 dana pješači do Grčke, gdje će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom, svecu koji je poznat po tome što pomaže oboljelima.

Budva: UHAPŠENA jedna osoba - OSUMNJIČEN da je iz stanova krao novac, satove, nakit...

Nedjelja, 19.05.2024 | 12:05

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva uhapsili su osumnjičenog za tri teške krađe u tom gradu.

Vuković: Predlog zakona o rezolucuji u Jasenovcu POVUĆI iz procedure

Nedjelja, 19.05.2024 | 12:29

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković kazao je da premijer Milojko Spajić trulim političkim kompromisima pokušava da pacifikuje partnere - lidere koalicije "Za budućnost Crne Gore" Andriju Mandića i Milana Kneževića i pozvao je Vladu da utiče na povlačenje Prijedloga rezolucije o genocidu u Jasenovcu iz skupštinske procedure.

Novi film Selene Gomez izazvao oduševljenje u Kanu (VIDEO)

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:41

Španski mjuzikl Emilia Pérez dobio je najduže ovacije do sada na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu.

Bivši radnici "Košute" ne odustaju, i danas blokada na Kruševom zdrijelu

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:23

Bivši radnici cetinjske Košute ponovo će zaustaviti saobraćaj između Cetinja i Podgorice u mjestu Kruševo zdrijelo, a blokada će trajati od 11 do 15 sati.

U ovoj zemlji od SMEĆA PRAVE STRUJU i šire teritoriju svoje male države

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:09

U Singapuru svaki dan 2400 kamiona sakuplja smeće koje završava u četiri pogona za preradu otpada.

Raspisan javni poziv za izradu idejnog rješenja BRZE SAOBRAĆAJNICE Danilovgrad – Nikšić

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 10:07

Monteput d.o.o. raspisao javni poziv za izradu idejnog rješenja brze saobraćajnice Danilovgrad – Nikšić, dužine ~ 31 km.

PROČITAJTE - Ove apoteke "Montefarma" biće dežurne za vrijeme praznika

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 09:14

Tokom Dana nezavisnosti dežuraće nekoliko apoteka Montefarma.

SUĐENO IM JE DA BUDU BOGATI: Znakovi koji imaju najveće šanse da imaju novčano blagostanje

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 08:55

Da li ste među ovim srećnicima?

Sedam sastojaka i 12 minuta pečenja - Pripremite MAFINE od kukuruznog brašna i kikiriki putera

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 08:34

Ako želite da spremite nešto novo predstavljamo vam recept za mafine od kukuruznog brašna sa slatkim puterom od kikirikija.

Biljna ishrana može biti puna proteina: Ovo su najbolje zamjene za meso

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 08:21

Glavni mit i zabluda u vegetarijanskoj ishrani je da biljni proteini nisu toliko hranljivi i upotrebljivi kao oni životinjskog porijekla.

VIDEO - "Moram da... " Jokić o učešću na OLIMPIJSKIM IGRAMA u Parizu

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 08:19

As Denver nagetsa Nikola Jokić je na pres konferenciji posle eliminacije u NBA plej-ofu odgovorio na pitanje o učešću na Olimpijskim igrama u Parizu.

Crna Gora - "Manjak farmaceuta ugrožava rad apoteka, najkritičnije na sjeveru"

Ponedjeljak, 20.05.2024 | 08:07

Diplomirani farmaceuti su izuzetno deficitaran kadar, a za državne apoteke najveći izazov je organizovati smjenski rad na sjeveru, kao i u manjim opštinama u južnoj i centralnoj regiji. Iz Monteframa za Portal RTCG su kazali da je neophodno dodatno zaposlenje farmaceuta, ali da ne postoji interesovanje.