Petak, 17.05.2024 | 14:48
IZVOR: B92

Milica Pavlović: "Dobila sam poziv da predstavljam Švajcarsku na Evroviziji"

Pjevačica Milica Pavlović je komentarisala nedavno održanu Evroviziju u Malmeu.




Foto: Youtube screenshot/Senorita Music

Milica Pavlović je organizovala konferenciju za medije u Zagrebu povodom koncerta u tom gradu, ali je tom prilikom komentarisala i Evroviziju.

Ona je pričala i o tome da li bi se prijavila za sljedeće takmičenje Pjesma za Evroviziju, ali je otkrila i jedan manje poznati detalj od ranije.

Milica je na početku karijere bila blizu toga da se prijavi za Pjesmu za Evroviziju sa pjesmom Pakleni plan, ali je odbila jer, kako kaže, bila je premlada

"Onda sam 2017. dobila poziv od ljudi koji organizuju takmičenje u Švajcarskoj, jer sam ja rođena tamo, i željeli su da se takmičim za pjesmu za Evroviziju za tu zemlju. Ja sam tada promovisala album i uopšte mi to nije bilo ni na kraj pameti jer sam htjela da budem odgovorna prema svojoj publici, da ispromovišem taj album i te pjesme, odbila sam i tu ponudu. Tako da sada poslije 12, 13 godina kad me opet netko pita, naravno da je najljepša moguća stvar da iza zastave svoje zemlje odete i da neko bar čuje za ove naše lijepe, male zemlje tamo negdje... Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pjesmama, a i sa svojim životom pa ne znam, iskreno, da li bih mogla da ispratim sve to što nosi učestvovanje na Eurosongu, ali ko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija", istakla je ona.

"Apsolutno da sam pratila Eurosong. Ta euforija ne traje samo ovdje, evo da vam prenesem pošto dolazim iz Beograda. Skoro svi moji prijatelji su glasali za Bejbi Lazanju, kao i ja. Svim srcem sam bila uz Teya Doru jer mi smo poslali jednu mladu predstavnicu, školovanog glasa, dobro odgojenu i zaista je ona, po meni, briljirala tamo. Ali, susedski sam glasala za Hrvatsku. Ne da mi se dopao Bejbi Lazanja nego već danima pričam o njegovom nastupu, a nisam bila lijena pa sam malo izguglala i istražila kako se ponaša mimo kamere i mimo scene. I naišla sam, po nekoj mojoj procjeni, na jednu skromnu personu, na jako dobro odgojenog dečka i aplaudiram i jedva čekam da vidim što će novo izaći iz njegove kuhinje. Osim lazanje, mislila sam na muzičku kuhinju", rekla je pjevačica, prenosi Jutarnji.hr.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DPS: Imamo 40 odsto osvojenih glasova

Nedjelja, 02.06.2024 | 21:02

Nosilac liste DPS-a Dejan Ivanović kazao je za TVCG da je ta lista osvojila 40 posto glasova na današnjim izborima.

ZATVORENA birališta u Andrijevici - Do 20 sati glasalo 71,61 odsto građana

Nedjelja, 02.06.2024 | 20:18

U Andrijevici su se danas održali izbori na kojima je učestvovalo sedam izbornih lista.

ANKETA: Da li će BICIKLISTIČKE PATROLE u PG biti EFIKASNE protiv NEPROPISNOG PARKIRANJA?

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:07

Glasajte u našoj novoj anketi!

Živković: Bijelo Polje će OSTATI bastion snage državotvorne politike i grad lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:00

Predsjednik Demokratske partije socijalista, Danijel Živković, otvorio je opštinsku izbornu konferenciju DPS Bijelo Polje, na kojoj su birani članovi opštinskog odbora.

FORMIRANA radna grupa za izradu predloga Pravilnika za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu…

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:54

Ministarstvo rada i socijalnog staranja formiralo je radnu grupu za izradu predloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o medicinskim indikacijama za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu i naknadu zarade za rad sa polovinom punog radnog vremena.

Za samo par minuta RIJEŠITE se MASTILA sa odjeće - Jedan sastojak iz kuće je ključan

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:38

Otkrijte trikove za uklanjanje mastila sa tkanine uz pokoji sastojak koji već imate kod kuće!

Ovo voće ŠTITI SRCE i može uticati NA SAN

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:24

Bogate antioksidansima i hranljivim sastojcima, trešnje nam mogu pomoći da bolje spavamo i ublaže bolove kod gihta i artritisa. Upravo im je sezona, te bi valjalo što više da ih iskoristimo.

U Mojkovcu sjutra DAN ŽALOSTI

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:48

Odlukom predsjednika Opštine Mojkovac treći jun biće proglašen za Dan žalosti povodom smrtno stradalih članova porodice Vujičić u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. juna.

Crna Gora - Najviše se ODLAZI iz ovih gradova, u 17 opština NEGATIVAN prirodni priraštaj

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:44

Prema podacima Uprave za statistiku MONSTAT stanovništvo Ctne Gore najviše napušta Zetu, Bijelo Polje, Nikšić i Pljevlja.

Ministarstvo pravde: Na zahtjev tužilaca DRŽAVNI ORGANI moraju ODGOVORITI u roku od osam dana

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:38

Ministarstvo pravde Crne Gore usvojilo je prijedlog državnih tužilaca Jovana Vukotića i Maje Janković po kojem su državni organi u obavezi da odgovore na njihove zahtjeve u roku od osam dana. Ti prijedlozi dostavljeni su tokom trajanja javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu koji je organizovalo Ministarstvo pravde.