Ponedjeljak, 20.05.2024 | 13:45
IZVOR: rts.rs/CBS/BBC

„Molio sam boga za milost; Mnogo mi je žao": Paf Dedi se izvinio nakon pojavljivanja snimka u kojem bije svoju djevojku

Šon Kombs, poznatiji po nadimcima Didi ili Paf Dedi, izvinio se zbog napada na svoju bivšu djevojku Kasandru Kesi Venturu, nakon što se pojavio snimak na kom se vidi kako je šutira i gura u holu hotela 2016. godine.




Foto: Instagram screenshot/diddy

Reper se na Instagramu izvinio i rekao da preuzima punu odgovornost za „neoprostive“ stvari na snimku, koji je Si-En-En prikazao prošle nedelje.

„Zgadio sam se kada sam to uradio. Zgađen sam i sada. Otišao sam i potražio profesionalnu pomoć. Išao sam na terapiju i oporavak. Molio sam boga za milost. Mnogo mi je žao“, rekao je Didi.

Dodao je i da je „posvećen tome da bude bolji čovjek svakoga dana“.

Advokati pjevačice, manekenki i glumice Kesi Venture, međutim, kažu za Si-Bi-Es njuz da je Didijeva izjava „vrtjela više oko njega nego oko mnogo ljudi koje je povrijedio“.

„Kada su Kesi i druge žene izašle u javnost sa optužbama, on je poricao sve i aludirao da njegove žrtve samo traže način da ih isplati“, rekla je advokatica Meredit Fajertog.

„Činjenica da je bio prinuđen da se 'izvini' tek kada su sva njegova negiranja dokazana da su lažna, pokazuje njegov patetični očaj i nikoga neće ubijediti svojim neiskrenim riječima“, istakla je advokatica.

Objavljeni snimak na kojem se vidi napad čini se da je kompilacija snimaka sa sigurnosnih kamera od 5. marta 2016. godine.

Na njemu se vidi kako Didi gura i obara Venturu na pod a onda nastavlja da je šutira dok je na zemlji. Kasnije je pokušao da je odvuče u sobu i gađao je predmetom. Kako Si-En-En navodi, snimak je napravljen u sada već zatvorenom „Interkontinental“ hotelu u Los Anđelesu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DPS: Imamo 40 odsto osvojenih glasova

Nedjelja, 02.06.2024 | 21:02

Nosilac liste DPS-a Dejan Ivanović kazao je za TVCG da je ta lista osvojila 40 posto glasova na današnjim izborima.

ZATVORENA birališta u Andrijevici - Do 20 sati glasalo 71,61 odsto građana

Nedjelja, 02.06.2024 | 20:18

U Andrijevici su se danas održali izbori na kojima je učestvovalo sedam izbornih lista.

ANKETA: Da li će BICIKLISTIČKE PATROLE u PG biti EFIKASNE protiv NEPROPISNOG PARKIRANJA?

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:07

Glasajte u našoj novoj anketi!

Živković: Bijelo Polje će OSTATI bastion snage državotvorne politike i grad lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore

Nedjelja, 02.06.2024 | 15:00

Predsjednik Demokratske partije socijalista, Danijel Živković, otvorio je opštinsku izbornu konferenciju DPS Bijelo Polje, na kojoj su birani članovi opštinskog odbora.

FORMIRANA radna grupa za izradu predloga Pravilnika za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu…

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:54

Ministarstvo rada i socijalnog staranja formiralo je radnu grupu za izradu predloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o medicinskim indikacijama za ostvarivanje prava na materijalno obezbeđenje, dodatka za njegu i pomoć, ličnu invalidninu i naknadu zarade za rad sa polovinom punog radnog vremena.

Za samo par minuta RIJEŠITE se MASTILA sa odjeće - Jedan sastojak iz kuće je ključan

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:38

Otkrijte trikove za uklanjanje mastila sa tkanine uz pokoji sastojak koji već imate kod kuće!

Ovo voće ŠTITI SRCE i može uticati NA SAN

Nedjelja, 02.06.2024 | 14:24

Bogate antioksidansima i hranljivim sastojcima, trešnje nam mogu pomoći da bolje spavamo i ublaže bolove kod gihta i artritisa. Upravo im je sezona, te bi valjalo što više da ih iskoristimo.

U Mojkovcu sjutra DAN ŽALOSTI

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:48

Odlukom predsjednika Opštine Mojkovac treći jun biće proglašen za Dan žalosti povodom smrtno stradalih članova porodice Vujičić u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. juna.

Crna Gora - Najviše se ODLAZI iz ovih gradova, u 17 opština NEGATIVAN prirodni priraštaj

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:44

Prema podacima Uprave za statistiku MONSTAT stanovništvo Ctne Gore najviše napušta Zetu, Bijelo Polje, Nikšić i Pljevlja.

Ministarstvo pravde: Na zahtjev tužilaca DRŽAVNI ORGANI moraju ODGOVORITI u roku od osam dana

Nedjelja, 02.06.2024 | 13:38

Ministarstvo pravde Crne Gore usvojilo je prijedlog državnih tužilaca Jovana Vukotića i Maje Janković po kojem su državni organi u obavezi da odgovore na njihove zahtjeve u roku od osam dana. Ti prijedlozi dostavljeni su tokom trajanja javne rasprave o Predlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu koji je organizovalo Ministarstvo pravde.