Srijeda, 08.11.2017 | 14:58
IZVOR: Kolektiv.me

KIDS FEST u bioskopu Cadmus Cineplex od 9. do 15. novembra

Cadmus Cineplex je jedini bioskop u Crnoj Gori, koji će ove godine organizovati KIDS FEST - Dječiji filmski festival, i to pored Beograda i Novog Sada.

"Pored raznovrsnog filmskog programa koji smo pripremili, mališani će imati priliku da učestvuju i u raznim likovnim i kreativnim radionicama i takmičenjima, a sve to uz njihov omiljeni slatkiš, KiKi bombone", istakli su iz Cadmus Cineplex-a.

Cijena karata za KIDS FEST je 1,90 eura za 2D filmove i 2,90 eura za 3D filmove.

Karte su već u prodaji i mogu se naći na blagajnama bioskopa.

BAMZI I VJEŠTIČINA ĆERKA

Sinhronizovano

Animirani, porodični

Preporučeni uzrast: 4+

Originalni naziv: Bamse och häxans dotter

Režija: Christian Ryltenius, Maria Blom

Zemlja porijekla: Švedska

Trajanje: 65'

Kada zlikovac Krosus sazna da se veliko blago krije u brani, na sve načine će pokušati da sruši branu i dokopa se zlata, ali Bamzi, najjači meda na svijetu, je tu da mu pokvari zli plan. Služeći se prevarama i zamkama Krosus uspijeva da nagovori vještičinu ćerku Lovu da začara Bamzija, ali ni sam ne sluti da će ovaj put Bamzi imati pomoć.

MALI TRAKTOR FERGI 2
Sinhronizovano

Animacija, porodični, igrani

Preporučeni uzrast: 4+

Originalni naziv: Gråtass gir gass

Režija: Peder Hamdahl Næss

Zemlja porijekla: Norveška

Trajanje: 84'

Avantura malog traktora Fergija se nastavlja! Nakon nesreće u šumi, Fergi spašava svog prijatelja, dječaka Gustava. Ali Fergi nije imao toliko sreće i jedina šansa da se spase jeste da se čarobna svjećica iz uništenog traktora prebaci u drugi auto. Po prvi put, Fergi je sada trkački auto spreman za nove avanture!

ČUDESNA SUDBINA KAMENOG DJEČAKA
Sinhronizovano

Animacija, porodični, igrani

Preporučeni uzrast: 4+

Originalni naziv: La increíble historia del Niño de Piedra

Režija: Pablo Aldrete, Miguel Bonilla, Jaime Romandia, Miguel Ángel Uriegas      

Zemlja porijekla: Meksiko

Trajanje: 71’

Marina i njena braća, Tito, Tato i Tete, žive u šarenoj i tropskoj dolini, radujući se danu kada će vašar doći u njihov grad. Ali nisu ni sanjali da će na vašaru naići na kamenog dječaka, koji se pretvorio u kamen, jer je bio ljut na život. Marina i njena braća će se uputiti na fantastično putovanje, putujući po zemlji čula, gdje će njeni građani pomoći kamenom dječaku da ponovo postane pravi dječak.

DRUŽINA IZ DŽUNGLE 3D
Sinhronizovano

Animacija, avantura, porodični

Originalni naslov: Les as de la jungle

Preporučeni uzrast: 4+

Režija: David Alaux

Država: Francuska

Trajanje: 97 minuta

Moris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Iako odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namjerava da održi red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala prije njega.  Ali, to će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvijek uz pomoć svoje vojske babuna.

VAU VAU ZVEZDA 3D
Sinhronizovano

Animacija, porodični, mjuzikl

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Rock dog

Režija: Ash Brannon

Zemlja porijekla: Kina, SAD

Trajanje: 89’

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali on nema strast prema preuzimanju te uloge od oca Kampe. Sve se mijenja kad radio padne s neba i on čuje muziku  Angusa Sketerguda i odluči da život posveti muzici. Bodi će time privući pažnju Linuksa, glavnog neprijatelja njegovog sela, koji u njemu vidi način kako doći u selo. Badi mora spasiti porodicu i prijatelje, a pritom ne želi da odustane od svoga sna.

U ŠUMI HAKI-BAKI
Sinhronizovano

Animacija, porodični, mjuzikl

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Dyrene i Hakkebakkeskogen

Režija: Rasmus A. Sivertsen

Zemlja porijekla: Norveška

Trajanje: 75'

Miševi Klaus Penjač, Morten Drvenko, Mister Zec, i svi njihovi prijatelji, borave u Haki-Baki šumi – mjestu divnom za život, ali ipak strašnom za male životinje kao što su miševi. Kad Horas Jež, jedan od predatora pokuša da pojede Mortenovu baku, počinje borba za zakon među životinjama, koji nalaže da sve životinje moraju biti prijatelji i da moraju da prestanu da jedu jedni druge.

MALI ŠEF 3D
Sinhronizovano

Animacija, komedija, porodični

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Boss Baby

Režija: Tom McGrath

Zemlja porijekla: SAD

Trajanje: 96’

Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio ON, novi član njihove porodice koji nosi odijelo i aktovku. Ljubomoran na svog novog brata, kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelja i saznaje da njegov brat i nije baš običan dječak.

 

LEGO NINJAGO FILM
Titlovano

Animacija, komedija, avantura

Preporučeni uzrast: 7+

Originalni naziv: The Lego Ninjago Movie

Režija: Charlie Bean, Paul Fisher  

Zemlja porijekla: SAD

Trajanje: 101’

Mladi Lojd, poznat i kao Zeleni Nindža, zajedno će sa svojim prijateljima, koji su tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vođstvom mudrog kung fu majstora Vua, moraće da pobijedi zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lojda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinovani tim savremenih ratnika moraće da nauči da sarađuje zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu. 

O SOVAMA  I MIŠEVIMA
Titlovano

Porodični, mjuzikl

Preporučeni uzrast: 7+

Originalni naziv: Uilenbal

Režija: Simone van Dusseldorp

Zemlja porijekla: Holandija

Trajanje: 80'

Kada djevojčica Miral riješi da povede svoj druga miša Pipipa na kampovanje sa novim odjeljenjem, ni ne sumnja da je šuma opasno mjesto za malog miša. Pipipa u šumi hvata sova, a Miral je potrebna sva pomoć koju može dobiti od svojih novih drugara. Film „O sovama i miševima“ je avantura koja će naučiti Miral šta znači pravo prijateljstvo.

PRIČA O JEZERU
Sinhronizovano

Dokumentarni

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Järven tarina

Režija: Marko Röhr

Zemlja porijekla: Finska

Trajanje: 76 minuta

„Priča o jezeru“ je film o hiljadu jezera po kojima je Finska poznata. Zaplovite u cijeli novi svijet podvodne prirode i upoznajte se sa pričama koje se zasnivaju na mitovima, legendama i starim uvjerenjima koja su dio finske mitologije i zemlje od hiljadu jezera.

SAGA O ŠUMI
Sinhronizovano

Dokumentarni

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Metsän tarina

Režija: Kim Saarniluoto

Zemlja porijekla: Finska

Trajanje: 75 minuta

„Saga o šumi“ je jedinstveni film o finskim šumama za cijelu porodicu! Otkrijte tajne finskih šuma, jednih od najstarijih u Evropi i upoznajte razne stanovnike šume: medvjede, losove, zmije, sove, mrave, žabe, leteće vjeverice i mnoge druge.

DNEVNIK ŠONJAVKA: DUGO PUTOVANJE
TITLOVANO

Komedija, porodični

Preporučeni uzrast: 7+

Originalni naziv: Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul

Režija: David Bowers

Zemlja porijekla: SAD

Trajanje: 91 minuta

Greg Hifli je, kao svaki tinejdžer, prerastao provođenje vremena sa porodicom – on bi se radije zabavljao cijelo ljeto sa drugarima, sa ciljem da zaboravi ponižavajući video koji se pojavio onlajn. Međutim, mama mu kvari planove tako što organizuje porodični put i posjetu njegovoj prabaki, koja slavi devedeseti rođendan. Kada mu se učini da stvari ne mogu biti gore, njegova mama donosi odluku da će to biti odmor bez telefona i ostalih gedžeta. Međutim, Greg bi učinio skoro sve da ode na gejming konferenciju i upozna njegovog idola.

LUIZA NA OBALI
Titlovano

Animacija, drama

Preporučeni uzrast: 8+

Originalni naziv: Louise en hiver

Režija: Jean-François Laguionie

Zemlja porijekla: Francuska, Kanada

Trajanje: 75 minuta

Posljednjeg dana ljeta, starica Luiza shvata da je posljednji voz otišao bez nje. Ostala je sama u malom primorskom gradiću, napuštena od svih. Vrijeme se brzo pogorša, a tada počnu i plime. Krhka i elegantna, ni izdaleka pripremljena poput robinzonke, Luiza teško da će preživjeti zimu. No, ona svoju napuštenost prihvata kao izazov. Preživjeće, suprotstaviti se i prirodi i uspomenama, koje su našle savršenu priliku da joj se pridruže u ovoj pustolovini...

DŽEKOVA ROĐENDANSKA ŽELJA

Titlovano

Avantura, porodični

Preporučeni uzrast: 10+

Originalni naziv: Jack bestelt een broertje

Režija: Anne de Clercq

Zemlja porijekla: Holandija

Trajanje: 84 minuta

Džek ima 8 godina, jedinac je i više od svega želi mlađeg brata! Ali kada umjesto brata dobije zeca, Džek u znak protesta počinje da nosi zečije uši i danju i noću i izjavljuje da će ih skinuti samo kada mu ispune želju. Kada Džek otkrije da su njegove dvije mame zeca naručile preko interneta, otvara se potpuno novi svijet za njega. Džek otkriva da on sam zapravo može da naruči svog brata za sebe!

LASTE I AMAZONCI
Titlovano

Avantura, porodični, igrani

Preporučeni uzrast: 10+

Originalni naziv: Swallows and Amazons

Režija: Philippa Lowthorpe

Zemlja porijekla: Velika Britanija

Trajanje: 96’

“Laste i Amazonci” je priča o četiri djeteta koja sanjaju da pobjegnu od dosadnog ljetnjeg raspusta. Kada konačno dobiju dozvolu da samostalno kampuju na udaljenom ostrvu usred ogromnog jezera, njihovoj sreći nema kraja. Ali kada stignu, otkrivaju da možda nisu sami i nastupa borba za vlasništvo nad ostrvom, gdje i veština i sreća igraju uloge.

IZGUBLJENO - NAĐENO
Titlovano

Avantura, misterija, porodični

Preporučeni uzrast: 12+

Originalni naziv: Lost and found

Režija: Joseph Itaya

Zemlja porijekla: SAD

Trajanje: 90’

Tinejdžer Endi i njegov brat Mark, tokom svog boravka kod ujaka na zabačenom ostrvu, saznaju da je njihov ekcentrični deda nekada posjedovao cijelo ostrvo, ali jednog dana nestao bez traga, ostavljajući iza sebe skriveno blago. Kako bi pronašli blago i otkrili istinu, oni će morati da se suoče sa mračnim i misterioznim djelovima ostrva, ali i sa zlim silama koje će učiniti sve da ih spriječe u potrazi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

SVADBA o kojoj se i dan danas priča: Koliko je koštalo VESELJE Cece i Arkana?

Subota, 20.01.2018 | 11:45

Svadba Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana važi za svadbu decenije. Izazvala je mnogo pažnje kako domaćih tako i svjetskih medija ali niko nije znao šta je Arkan morao da uradi kako bi mogao da se vjenča sa Cecom.

VIDEO: HAOS: Takmičarku optužili da se DROGIRA, produkcija ODMAH REAGOVALA

Subota, 20.01.2018 | 11:33

Produkcija je odmah reagovala.

STRAVIČNE optužbe na račun Vudija Alena: "Uhvatio me je za ruku i ODVEO na tavan"

Subota, 20.01.2018 | 11:06

Ćerka Mie Farou ponovo je kroz suze optužila Vudija Alena za seksualno zlostavljanje.

VIDEO: E ovo se zove HRABROST: "Skočio" KAJAKOM niz vodopade, sa visine od 40 METARA!

Subota, 20.01.2018 | 10:36

Ekstremni sportista Bren Orton može se pohvaliti novim ličnim i britanskim rekordom, a drugim rezultatom svih vremena.

I Nadalu smetaju VRUĆINE: "Nije lijepo vidjeti igrače da toliko PATE na terenu"

Subota, 20.01.2018 | 10:20

Nije Novak Đoković, iako šestostruki šampion Australijan opena, jedina zvijezda koja je zapostavljena u odnosu na Švajcarca, beneficije koje organizator ukazuje Federeru smetaju i Rafaelu Nadalu.

VIDEO: Nove avanture LARE KROFT: Šveđanka će pokušati da OSVOJI SVIJET

Subota, 20.01.2018 | 09:54

Junakinja video igara, čijom se ulogom početkom 2000-ih proslavila Anđelina Džoli, vraća se u martu ove godine na velika platna.

FOTO: Kratka crna HALJINA i selfi u OGLEDALU: Ovako se Karleuša sredila za Duškov ROĐENDAN

Subota, 20.01.2018 | 09:21

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić napunio 19.januara 33 godine, a posjetu u Istanbul došla mu je jedna veoma draga osoba, supruga Jelena Karleuša.

MISTERIJA: Ovdje žene ne smiju da KROČE, a muškarci se skidaju GOLI

Subota, 20.01.2018 | 09:02

Muškarci koji žele da ga posjete, imaju jednu priliku godišnje, i to 27. maja.

CRNO TRŽIŠTE i dalje funkcioniše: BUBREGE presađuju u Bjelorusiji i Moskvi

Subota, 20.01.2018 | 08:42

Transplantaciju bubrega u posljednjih pet godina imalo je 127 crnogorskih pacijenata, od čega je u Kliničkom centru urađeno njih 34. Presađivanje jetre urađeno je kod sedam osoba, a srca kod njih petoro, kazala je nacionalna koordinatorka za transplantaciju Marina Ratković.

PROGNOZA: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje prvog dana VIKENDA

Subota, 20.01.2018 | 07:45

Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas kao i kakvo je stanje na putevima.