Srijeda, 08.11.2017 | 14:58
IZVOR: Kolektiv.me

KIDS FEST u bioskopu Cadmus Cineplex od 9. do 15. novembra

Cadmus Cineplex je jedini bioskop u Crnoj Gori, koji će ove godine organizovati KIDS FEST - Dječiji filmski festival, i to pored Beograda i Novog Sada.

"Pored raznovrsnog filmskog programa koji smo pripremili, mališani će imati priliku da učestvuju i u raznim likovnim i kreativnim radionicama i takmičenjima, a sve to uz njihov omiljeni slatkiš, KiKi bombone", istakli su iz Cadmus Cineplex-a.

Cijena karata za KIDS FEST je 1,90 eura za 2D filmove i 2,90 eura za 3D filmove.

Karte su već u prodaji i mogu se naći na blagajnama bioskopa.

BAMZI I VJEŠTIČINA ĆERKA

Sinhronizovano

Animirani, porodični

Preporučeni uzrast: 4+

Originalni naziv: Bamse och häxans dotter

Režija: Christian Ryltenius, Maria Blom

Zemlja porijekla: Švedska

Trajanje: 65'

Kada zlikovac Krosus sazna da se veliko blago krije u brani, na sve načine će pokušati da sruši branu i dokopa se zlata, ali Bamzi, najjači meda na svijetu, je tu da mu pokvari zli plan. Služeći se prevarama i zamkama Krosus uspijeva da nagovori vještičinu ćerku Lovu da začara Bamzija, ali ni sam ne sluti da će ovaj put Bamzi imati pomoć.

MALI TRAKTOR FERGI 2
Sinhronizovano

Animacija, porodični, igrani

Preporučeni uzrast: 4+

Originalni naziv: Gråtass gir gass

Režija: Peder Hamdahl Næss

Zemlja porijekla: Norveška

Trajanje: 84'

Avantura malog traktora Fergija se nastavlja! Nakon nesreće u šumi, Fergi spašava svog prijatelja, dječaka Gustava. Ali Fergi nije imao toliko sreće i jedina šansa da se spase jeste da se čarobna svjećica iz uništenog traktora prebaci u drugi auto. Po prvi put, Fergi je sada trkački auto spreman za nove avanture!

ČUDESNA SUDBINA KAMENOG DJEČAKA
Sinhronizovano

Animacija, porodični, igrani

Preporučeni uzrast: 4+

Originalni naziv: La increíble historia del Niño de Piedra

Režija: Pablo Aldrete, Miguel Bonilla, Jaime Romandia, Miguel Ángel Uriegas      

Zemlja porijekla: Meksiko

Trajanje: 71’

Marina i njena braća, Tito, Tato i Tete, žive u šarenoj i tropskoj dolini, radujući se danu kada će vašar doći u njihov grad. Ali nisu ni sanjali da će na vašaru naići na kamenog dječaka, koji se pretvorio u kamen, jer je bio ljut na život. Marina i njena braća će se uputiti na fantastično putovanje, putujući po zemlji čula, gdje će njeni građani pomoći kamenom dječaku da ponovo postane pravi dječak.

DRUŽINA IZ DŽUNGLE 3D
Sinhronizovano

Animacija, avantura, porodični

Originalni naslov: Les as de la jungle

Preporučeni uzrast: 4+

Režija: David Alaux

Država: Francuska

Trajanje: 97 minuta

Moris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Iako odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namjerava da održi red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala prije njega.  Ali, to će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvijek uz pomoć svoje vojske babuna.

VAU VAU ZVEZDA 3D
Sinhronizovano

Animacija, porodični, mjuzikl

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Rock dog

Režija: Ash Brannon

Zemlja porijekla: Kina, SAD

Trajanje: 89’

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali on nema strast prema preuzimanju te uloge od oca Kampe. Sve se mijenja kad radio padne s neba i on čuje muziku  Angusa Sketerguda i odluči da život posveti muzici. Bodi će time privući pažnju Linuksa, glavnog neprijatelja njegovog sela, koji u njemu vidi način kako doći u selo. Badi mora spasiti porodicu i prijatelje, a pritom ne želi da odustane od svoga sna.

U ŠUMI HAKI-BAKI
Sinhronizovano

Animacija, porodični, mjuzikl

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Dyrene i Hakkebakkeskogen

Režija: Rasmus A. Sivertsen

Zemlja porijekla: Norveška

Trajanje: 75'

Miševi Klaus Penjač, Morten Drvenko, Mister Zec, i svi njihovi prijatelji, borave u Haki-Baki šumi – mjestu divnom za život, ali ipak strašnom za male životinje kao što su miševi. Kad Horas Jež, jedan od predatora pokuša da pojede Mortenovu baku, počinje borba za zakon među životinjama, koji nalaže da sve životinje moraju biti prijatelji i da moraju da prestanu da jedu jedni druge.

MALI ŠEF 3D
Sinhronizovano

Animacija, komedija, porodični

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Boss Baby

Režija: Tom McGrath

Zemlja porijekla: SAD

Trajanje: 96’

Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio ON, novi član njihove porodice koji nosi odijelo i aktovku. Ljubomoran na svog novog brata, kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelja i saznaje da njegov brat i nije baš običan dječak.

 

LEGO NINJAGO FILM
Titlovano

Animacija, komedija, avantura

Preporučeni uzrast: 7+

Originalni naziv: The Lego Ninjago Movie

Režija: Charlie Bean, Paul Fisher  

Zemlja porijekla: SAD

Trajanje: 101’

Mladi Lojd, poznat i kao Zeleni Nindža, zajedno će sa svojim prijateljima, koji su tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vođstvom mudrog kung fu majstora Vua, moraće da pobijedi zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lojda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinovani tim savremenih ratnika moraće da nauči da sarađuje zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu. 

O SOVAMA  I MIŠEVIMA
Titlovano

Porodični, mjuzikl

Preporučeni uzrast: 7+

Originalni naziv: Uilenbal

Režija: Simone van Dusseldorp

Zemlja porijekla: Holandija

Trajanje: 80'

Kada djevojčica Miral riješi da povede svoj druga miša Pipipa na kampovanje sa novim odjeljenjem, ni ne sumnja da je šuma opasno mjesto za malog miša. Pipipa u šumi hvata sova, a Miral je potrebna sva pomoć koju može dobiti od svojih novih drugara. Film „O sovama i miševima“ je avantura koja će naučiti Miral šta znači pravo prijateljstvo.

PRIČA O JEZERU
Sinhronizovano

Dokumentarni

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Järven tarina

Režija: Marko Röhr

Zemlja porijekla: Finska

Trajanje: 76 minuta

„Priča o jezeru“ je film o hiljadu jezera po kojima je Finska poznata. Zaplovite u cijeli novi svijet podvodne prirode i upoznajte se sa pričama koje se zasnivaju na mitovima, legendama i starim uvjerenjima koja su dio finske mitologije i zemlje od hiljadu jezera.

SAGA O ŠUMI
Sinhronizovano

Dokumentarni

Preporučeni uzrast: 6+

Originalni naziv: Metsän tarina

Režija: Kim Saarniluoto

Zemlja porijekla: Finska

Trajanje: 75 minuta

„Saga o šumi“ je jedinstveni film o finskim šumama za cijelu porodicu! Otkrijte tajne finskih šuma, jednih od najstarijih u Evropi i upoznajte razne stanovnike šume: medvjede, losove, zmije, sove, mrave, žabe, leteće vjeverice i mnoge druge.

DNEVNIK ŠONJAVKA: DUGO PUTOVANJE
TITLOVANO

Komedija, porodični

Preporučeni uzrast: 7+

Originalni naziv: Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul

Režija: David Bowers

Zemlja porijekla: SAD

Trajanje: 91 minuta

Greg Hifli je, kao svaki tinejdžer, prerastao provođenje vremena sa porodicom – on bi se radije zabavljao cijelo ljeto sa drugarima, sa ciljem da zaboravi ponižavajući video koji se pojavio onlajn. Međutim, mama mu kvari planove tako što organizuje porodični put i posjetu njegovoj prabaki, koja slavi devedeseti rođendan. Kada mu se učini da stvari ne mogu biti gore, njegova mama donosi odluku da će to biti odmor bez telefona i ostalih gedžeta. Međutim, Greg bi učinio skoro sve da ode na gejming konferenciju i upozna njegovog idola.

LUIZA NA OBALI
Titlovano

Animacija, drama

Preporučeni uzrast: 8+

Originalni naziv: Louise en hiver

Režija: Jean-François Laguionie

Zemlja porijekla: Francuska, Kanada

Trajanje: 75 minuta

Posljednjeg dana ljeta, starica Luiza shvata da je posljednji voz otišao bez nje. Ostala je sama u malom primorskom gradiću, napuštena od svih. Vrijeme se brzo pogorša, a tada počnu i plime. Krhka i elegantna, ni izdaleka pripremljena poput robinzonke, Luiza teško da će preživjeti zimu. No, ona svoju napuštenost prihvata kao izazov. Preživjeće, suprotstaviti se i prirodi i uspomenama, koje su našle savršenu priliku da joj se pridruže u ovoj pustolovini...

DŽEKOVA ROĐENDANSKA ŽELJA

Titlovano

Avantura, porodični

Preporučeni uzrast: 10+

Originalni naziv: Jack bestelt een broertje

Režija: Anne de Clercq

Zemlja porijekla: Holandija

Trajanje: 84 minuta

Džek ima 8 godina, jedinac je i više od svega želi mlađeg brata! Ali kada umjesto brata dobije zeca, Džek u znak protesta počinje da nosi zečije uši i danju i noću i izjavljuje da će ih skinuti samo kada mu ispune želju. Kada Džek otkrije da su njegove dvije mame zeca naručile preko interneta, otvara se potpuno novi svijet za njega. Džek otkriva da on sam zapravo može da naruči svog brata za sebe!

LASTE I AMAZONCI
Titlovano

Avantura, porodični, igrani

Preporučeni uzrast: 10+

Originalni naziv: Swallows and Amazons

Režija: Philippa Lowthorpe

Zemlja porijekla: Velika Britanija

Trajanje: 96’

“Laste i Amazonci” je priča o četiri djeteta koja sanjaju da pobjegnu od dosadnog ljetnjeg raspusta. Kada konačno dobiju dozvolu da samostalno kampuju na udaljenom ostrvu usred ogromnog jezera, njihovoj sreći nema kraja. Ali kada stignu, otkrivaju da možda nisu sami i nastupa borba za vlasništvo nad ostrvom, gdje i veština i sreća igraju uloge.

IZGUBLJENO - NAĐENO
Titlovano

Avantura, misterija, porodični

Preporučeni uzrast: 12+

Originalni naziv: Lost and found

Režija: Joseph Itaya

Zemlja porijekla: SAD

Trajanje: 90’

Tinejdžer Endi i njegov brat Mark, tokom svog boravka kod ujaka na zabačenom ostrvu, saznaju da je njihov ekcentrični deda nekada posjedovao cijelo ostrvo, ali jednog dana nestao bez traga, ostavljajući iza sebe skriveno blago. Kako bi pronašli blago i otkrili istinu, oni će morati da se suoče sa mračnim i misterioznim djelovima ostrva, ali i sa zlim silama koje će učiniti sve da ih spriječe u potrazi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

RANJEN PAVLE ZEČEVIĆ: Uhapšen Jovanović, policija traga za drugim osumnjičenim

Četvrtak, 26.04.2018 | 10:10

Policija traga za Markom Ristićem, koji je kako se sumnja pomogao juče Željku Jovanoviću da iz vatrenog oružja rani Nikšićanina Pavla Zečevića (32), vođu navijača Crne Gore, potvrđeno je CdM-u iz Uprave policije.

MOMAK VELIKOG SRCA: Mural Nikole Ivanovića od juče krasi podgoričku zgradu

Četvrtak, 26.04.2018 | 09:33

Nikola Ivanović ispunio je dječačke snove u dresu voljenog klua osvajanjem ABA lige i plasmanom u Evroligu, a crnogorski reprezentativac od juče ima i mural u rodnom gradu.

MOĆNI NAPITAK: Spremite ga ukoliko želite da ekspresno skinete salo sa stomaka

Četvrtak, 26.04.2018 | 10:31

Ako želite da skinete salo sa stomaka, ovo su lijepe vijesti za vas - postoji napitak koji najbrže gori masne naslage na ovom dijelu tijela.

VEĆ DUGO SU USAMLJENI: Ovaj horoskopski znak čeka velika životna promjena

Četvrtak, 26.04.2018 | 09:56

Dnevni horoskop - konjukcija Marsa i Plutona daje nam moćnu energiju i spremnost da rizikujemo za ljubav i sreću, a evo koji znak danas osvaja nevjerovatnim šarmom, piše Lovesensa.

FOTO: NOVINARI ODUŠEVLJENI: Izgubio je od 140. na svijetu, ali je Đoković pokazao kakav je čovjek

Četvrtak, 26.04.2018 | 12:55

Bolan poraz doživio je najbolji srpski teniser Novak Đoković u Barseloni. Njegova rana eliminacija razočarala je navijače u glavnom gradu Katalonije, ali bili su oduševljeni zbog onoga što je napravio nakon poraza.

EPILOG tuče u centru Podgorice: Evo ko je "zaradio" PREKRŠAJNU KAZNU

Petak, 27.04.2018 | 07:21

Njih dvojica su najprije pokušali da zataškaju događaj.

PRELIJEP dan pred nama: Pogledajte gdje će danas biti čak 30 STEPENI

Petak, 27.04.2018 | 06:58

Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas kao i kakvo je stanje na putevima.

TRAGEDIJA na gradilištu AUTOPUTA Bar - Boljare: POGINUO radnik

Četvrtak, 26.04.2018 | 21:46

Tragedija.

Ušteđevina, plata,..: Evo koliko MJESEČNO ZARAĐUJE ministarka nauke

Četvrtak, 26.04.2018 | 21:41

Ministarka nauke je u imovinskom kartonu za prošlu godinu prijavila da raspolaže sa 50.000 eura i 80.000 švajcarskih franaka.

Žena naručila ŠAMPON, pa se ŠOKIRALA: Na kućnu adresu dobila 20 AMERIČKIH PASOŠA!

Četvrtak, 26.04.2018 | 21:25

Nicole Mitchell iz Londona nije mogla vjerovati svojim očima kada je otvorila paket koji joj je stigao brzom poštom i umjesto šampona koji je naručila putem interneta ugledala 20 novih američkih pasoša.

Svi se BRINU zbog ovih sitnica u vezi, ali bez razloga: Ove situacije će UČVRSTITI vašu ljubav!

Četvrtak, 26.04.2018 | 21:02

Ove stvari se često smatraju nepoželjnim, a zapravo su vrlo poželjne, jer vezu čine mnogo kvalitetnijom:

"Srećna žena, srećan život": Oni uživaju u braku 74 GODINE, i imaju samo JEDAN SAVJET za buduće supružnike

Četvrtak, 26.04.2018 | 20:49

Roy i Grace Plucky u braku su 74 godine, a njihova ljubav je gotovo filmska.

VIDEO: Ulubili ste BRANIK automobila? Bez brige, rješenje problema se "krije" u VRELOJ VODI!

Četvrtak, 26.04.2018 | 20:28

Koliko ste samo živaca pokidali kada ste ulubili branik ili neki drugi dio limarije na automobilu... Vjerovatno ste se još dodatno nervirali kada ste saznali od majstora koliko će da vas košta "peglanje". A možda je sve to bilo uzalud.

Majka u SUZAMA, njena poruka je postala VIRALNI HIT: "Ovo je TAMNA strana roditeljstva, slomićemo se"

Četvrtak, 26.04.2018 | 19:57

Majka je objavila video uz emocionalnu poruku koja će 'pogoditi u žicu' sve roditelje...

PAZITE šta jedete: Dame, u toku menstrualnog ciklusa ovu voćku IZBJEGAVAJTE!

Četvrtak, 26.04.2018 | 19:45

Tokom menstrualnog ciklusa žene i te kako moraju da vode računa o svojim fizičkim aktivnostima, ali i o ishrani. Iako je savjet da unosimo što više tečnosti, posebno voća, postoji jedna voćka koju bi trebalo da izbjegavate.