Ponedjeljak, 12.03.2018 | 09:04
IZVOR: novosti.rs

NEDJELJNA astro prognoza: Saznajte šta vas čeka na polju LJUBAVI, POSLA i ZDRAVLJA

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi,...

Foto: syriamedia.biz

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao U drugoj polovini perioda, možete da očekujete isplatu nekog starog duga. Vaš vladalac Mars, planeta dinamičnosti i akcije, 17. marta, ulazi u vašu astrološku kuću karijere, donoseći vam više obaveza i odgovornosti, ali i uspjeh i priliv novca. Ukoliko planirate da investirate u nov poslovni projekat, trebalo bi da poslušate savjet jednog Strijelca.

Ljubav Mlad Mjesec i Neptun u vašem 12. polju, u drugoj polovini perioda, najavljuju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom čije zanimanje ima veze sa umjetnošću, naukom ili medicinom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partnerovo ponašanje može nepovoljno da utiče na vaš nervni sistem.

Zdravlje Čuvajte se respiratornih infekcija.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Početkom perioda, trebalo bi da povedete više računa o odnosu prema saradnicima. Pazite šta potpisujete i izjavljujete. Krajem nedjelje, aspekt između Marsa i mladog Mjeseca, povoljno možete da sklopite isplativ dogovor sa strancima iz neke prekookeanske zemlje.

Ljubav Tokom cijelog perioda trebalo bi da izbjegavate rasprave sa partnerom. Ako ste nedavno upoznali osobu rođenu u vodenom znaku, na nekom poslovnom skupu ili kraćem putu, sredinom nedjelje možete da uđete u romantičnu vezu s njom. Mlad Mjesec u astrološkom polju više sile, pod uticajem Jupitera iz erotične Škorpije, donosi vam iznenadni susret sa zauzetom osobom. Rak misli na vas.

Zdravlje Osjetljive glasne žice.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao Vaš vladalac Merkur, planeta koja simbolizuje komunikacije, pod uticajem Saturna iz Jarca, opominje da tokom ovog perioda obratite više pažnje na finansije. U drugoj polovini perioda izbjegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Aspekti Marsa, poslije 17. marta, donose vam zaradu preko poslova sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Poslušajte savjet jedne Vage.

Ljubav Sredinom nedjelje, na kraćem putu, očekuje vas susret sa mlađom, atraktivnom osobom ili nekadašnjom simpatijom. Ukoliko ste zauzeti, moguće su ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Strijelac misli na vas, Vodolija vam šalje SMS.

Zdravlje Podložnost povredama.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao Već početkom perioda, trebalo bi da se prilagodite zahtjevima koje od vas očekuje poslovno okruženje. Sredinom nedjelje, veće su šanse za proširenje obima saradnje sa partnerima iz zemalja njemačkog govornog područja. Trebalo bi da povedete više računa o važnim dokumentima, ključevima, kolima i sl. Poslušajte savjet jednog Bika.

Ljubav Planeta koja upravlja astrološkim poljem partnerskih odnosa i braka, Saturn, obrazuje neharmoničan aspekt sa Merkurom, pa obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća je obnova veze sa Škorpijom. Krajem perioda, ulazak Marsa u znak Jarca čini vas sumnjičavim po pitanju partnerove vjernosti.

Zdravlje Oslabljen imunitet.

LAV (23. 7 - 23.8)

Posao Odgovara vam pozicija Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće novca, pa već početkom nedjelje možete da razgovarate sa jednom Vagom ili Strijelcem o nekom novom vidu poslovne saradnje. Ukoliko krajem perioda dobijete ponudu od Vodolije, trebalo bi dobro da razmislite prije donošenja konačne odluke. Poslušajte savjet jednog Ovna.

Ljubav Aspekti vašeg vladaoca Sunca, sredinom perioda, donose vam kontakt sa nekim umjetnikom. Pokušajte da budete strpljiviji prema jednom Ovnu čije zanimanje ima veze sa IT tehnologijama ili marketingom. Oko 17. marta, možete da se nađete u emotivnoj dilemi, jer će vašu pažnju najvjerovatnije uspjeti da privuku dvije osobe.

Zdravlje Čuvajte se oštrih predmeta.

DJEVICA (23. 8 - 23.9)

Posao U prvoj polovini nedjelje, neke stvari mogu da izmaknu vašoj kontroli, što vam nikako ne bi odgovaralo, naročito ako ste privatnik. Zato, obratite više pažnje na važna dokumenta i kao i prilikom sklapanja novih poslovnih dogovora. Prihvatite podršku jedne Škorpije. Poslije 17. marta, saradnja sa umjetnicima, donosi vam nove šanse za napredovanje u karijeri.

Ljubav Pred vama je uzbudljiv period na emotivnom planu, jer ćete se naći u situaciji u kojoj ćete „morati“ da birate između vaše opsjednutosti nekim šarmantnim Rakom i osobe koja prema vama odavno gaji iskrena, nježna osećanja. Ukoliko ste zauzeti, partneru su više nego ikada potrebni vaše razumijevanje i podrška.

Zdravlje Nervoza.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Posao Vaša urođena opreznost i hladnokrvnost mogu da vam budu odlični saveznici prilikom sklapanja dogovora o nekom novom poslu sa strancima iz zemalja njemačkog govornog područja. U vrijeme mladog Mjeseca, koji upravlja vašim astrološkim poljem karijere, 17. marta, kada i Mars, vladalac kuće novca ulazi u znak Jarca, možete da dobijete isplativu ponudu za posao na duže staze.

Ljubav Aspekti Merkura, planete informacija i komunikacija, dosta utiču na vaš odnos sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da izbjegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom ili vatreno znaku.

Zdravlje Rekreirajte se.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Posao Retrogradni hod Jupitera preko vašeg znaka, može da prolongira neke dogovore sa strancima ili poslove, naročito ako se bavite turizmom, marketingom ili poslom koji podrazumijeva rukovanje s novcem. Poslije 17. marta, kada vaš vladalac Mars ulazi u vašu treću kuću, bićete jako angažovani na poslovnom planu. Poslušajte savjet jednog Raka.

Ljubav U prvoj polovini perioda, naglašena pozicija Merkura, donosi vam šanse za sklapanje novih poslova, pri čemu biste morali da obratite posebnu pažnju na odredbe eventualnog ugovora o saradnji. Krajem nedjelje, atraktivna mlađa osoba može da privuče vašu pažnju, naročito ako se radi o nekom Raku. Bik vam šalje SMS.

Zdravlje Izbjegavajte stresne situacije.

STRIJELAC (22. 11 - 21.12)

Posao Naglašeno astrološko polje posla u kome se nalazi i jedan od vaših vladalaca Neptun, krajem perioda, umjetnicima može da vam donese profesionalnu i finansijsku satisfakciju. Ipak, trebalo bi da budete oprezni prilikom potpisivanjem ugovora, naročito sa strancima.

Ljubav Tokom ovog perioda očekuju vas strastveni susreti i uzbudljiv emotivni život. Krajem nedjelje, Mars, planeta erotike, ulazi u vaše polje ljubavi, donoseći vam susret sa osobom čije zanimanje podrazumijeva uniformu. Klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Lav vam šalje SMS, a Vaga misli na vas.

Zdravlje Provjerite krvnu sliku.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Posao Početkom nedjelje, trebalo bi da se više angažujete na nekom projektu o kome odavno maštate, ali tek sada su okolnosti počele da vam idu na ruku. Jedan Bik vam pruža podršku. Poslije 17. marta, raste uticaj Marsa, planete koja upravlja vašom astrološkom kućom inostranstva, što vam donosi pojačanu aktivnost na poslovnom planu.

Ljubav Preko vaše astrološke kuće ličnosti, već duže vrijeme prelazi Pluton, planeta moći a odnedavno i Saturn, koji između ostalog simbolizuje autoritet, zbog čega partner ima sve više uticaja na vas, naročito ako se radi o nekom Raku ili Škorpiji.

Zdravlje Moguć pad imuniteta.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Posao Tokom ovog perioda, veće su šanse da dobijete neki sudski spor koji traje već duže vrijeme. Ukoliko vaše zanimanje ima veze sa radom u medijima ili turizmu, očekuje vas profesionalna i finasijska satisfakcija. Krajem perioda, možete da započnete saradnju sa poslovnim partnerima iz skandinavskih zemalja.

Ljubav U prvoj polovini nedjelje, na nekom javnom skupu, očekuje vas susret sa starom simpatijom ili osobom koja vam je nekada bila jako draga. Ulaskom Marsa u vaše 12. astrološko polje, 17. marta, počinje period u kome možete da uđete u vezu sa vrlo markantnom osobom. Ako ste zauzeti, moguće su ljubomorne scene zbog parterove posesivnosti.

Zdravlje Izbjegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Ljubav Tokom ove nedjelje, komunikacija sa partnerom može da bude kamen spoticanja u vašem odnosu, naročito ako se radi o nekoj Djevici ili Blizancima. Mlad Mjesec u vašem znaku, krajem perioda, čini vas osjetljivijim i spremnijim da izađete u susret partnerovim željama. Veće su šanse da uđete u paralelnu vezu sa šarmantnom osobom, moguće nekim Bikom ili Vagom.

Posao Aspekti Merkura, planete koja upravlja vašom astrološkom kućom pravnih procesa i ugovora, opominju da budete oprezniji prilikom sklapanja dogovora sa potencijalnim poslovnim partnerima. Takođe, povedite više računa o finansijama i izbjegavajte rizične transakcije. Poslušajte savjet jednog Raka.

Zdravlje Promjenljivo raspoloženje.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

ISTRAŽIVANJA POKAZALA: Evo koje bolesti nasleđujemo od MAJKE, a koje od OCA

Srijeda, 19.09.2018 | 18:12

Za dijabetes tipa 2 najčešće je kriv neuredan način života, ali istraživanja pokazuju da čak pet odsto mladih ima znake ove bolesti iako nisu gojazni i redovno vježbaju. I ovde je problem genetska mutacija, pa se radi o obliku dijabetesa koji su naučnici nazvali MODY.

MINISTARSTVO ODBRANE: Od naredne godine dobrovoljno služenje vojnog roka

Četvrtak, 20.09.2018 | 07:11

U Crnoj Gori će tokom 2019. godine biti uvedeno dobrovoljno služenje vojnog roka, saopšteno je Pobjedi iz Ministarstva odbrane.

POKUŠAVAJU DA ZAŠTITE ZDRAVLJE STANOVNIŠTVA: U ovoj zemlji paklica cigareta košta 17 eura!

Srijeda, 19.09.2018 | 18:44

Da bi zaštitile zdravlje svog stanovništva zemlje širom svijeta koriste se razne metode u borbi protiv pušenja, kao što su - zabrana pušenja na javnim mjestima, ali i povećanje nameta na duvanske proizvode, tako da cijena cigareta raste iz godine u godinu.

BIĆE RASPOREĐENI NA DRUGE POSLOVE: Lješković i Banović udaljeni iz SAJ-a

Četvrtak, 20.09.2018 | 07:50

Bivši komandant Specijalne antiterorističke jedinice Radosav Lješković i njegov zamjenik Mirko Baiović udaljeni su iz te jedinice nakon što je za novog starješinu SAJ-a izabran Miloša Radulović.

ONI ZNAJU "FORU": Evo zašto Slovenci sve više kupuju automobile sa stranim registracijama

Srijeda, 19.09.2018 | 21:17

Na slovenačkim putevima sve više je luksuznih vozila sa slovačkim registracijama.

ANKETA: Da li Crna Gora zaslužuje status ekološke države?

Četvrtak, 20.09.2018 | 18:00

Crna Gora danas obilježava 27. godišnjicu od proglašenja ekološke države.    

Sjutra je MALA GOSPOJINA: Evo šta nikako NE SMIJEMO raditi na ovaj veliki pravoslavni praznik

Četvrtak, 20.09.2018 | 17:57

Pošto je ovo praznik rađanja, majke provode praznik sa djecom, izbjegavajući sve teže poslove.

ATRIBUTAR VJEŠTINA može promijeniti SVE: Koliko su Crnogorci spremni da se "SUOČE SA SOBOM"?

Četvrtak, 20.09.2018 | 17:43

Politikolog, književnik, profiličar... Na spomen imena Milisav Popović, asocijacija je mnogo.

FOTO: Snimila NAJSKUPLJI spot u karijeri: Nataša Bekvalac NAJAVLJUJE veliki POVRATAK novom pjesmom!

Četvrtak, 20.09.2018 | 17:37

Pop zvijezda Nataša Bekvalac držaće fanove u neizvjesnosti još nekoliko dana prije nego što objavi duetsku pesmu sa jednim od najpopularnijih repera i producenata Cobijem.

Ne volite svoj POSAO? Ovi savjeti će pomoći da vam LAKŠE prođe radni dan

Četvrtak, 20.09.2018 | 17:36

Donosimo listu kratkih savjeta za lakšu svakodnevicu.

Želite ZATEGNUTE noge i zadnjicu? Rijana NE PRESKAČE ove vježbe i izgleda SJAJNO!

Četvrtak, 20.09.2018 | 17:24

Rijanin trener Dede Lagree osmislila je fitness metodu koju vole mnoge zvijezde. Svoj izgled duguju joj, osim poznate pjevačice, i imena poput Meghan Markle i Ashley Graham.

NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ: Novljanin lažno prijavio POKUŠAJ UBISTVA pa završio u pritvoru, policija pronašla drogu i oružje

Četvrtak, 20.09.2018 | 17:00

Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjeg M.K iz Herceg Novog koji je sinoć lažno prijavio pokušaj likvidacije. Nakon kriminalističke obrade policija je u kući mladića pronašla oružje, municiju, marihuanu, noževe, silikonsku masku.

Slučaj koji je uzburkao francusku JAVNOST: 300.000 ljudi stalo je uz VOZAČA autobusa koji je uradio OVO

Četvrtak, 20.09.2018 | 16:42

Više od 290 hiljada ljudi potpisalo je peticiju podrške pariškom vozaču autobusa kojem prijeti otkaz nakon što je snimljen kako šamara tinejdžera. 

AKCIJA POLICIJE: Otkrili PLANTAŽU sa 64 stabljike MARIHUANE, evo koliko je osoba UHAPŠENO

Četvrtak, 20.09.2018 | 16:39

U akciji “Ljuar”, policija je u Fundini otkrila plantažu sa sadnicama marihuane, oružje i municiju. Uhapšene su tri osobe. N.P. i K.Lj. zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a N.P. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Intervju – dr Aleksandar Vukotić: Hirurgija, protetska terapija i higijena su najvažniji aspekti za uspjeh implantološke terapije

Četvrtak, 20.09.2018 | 15:58

Intervju koji slijedi urađen je sa jednim od najcjenjenijih implantolopkih stručnjaka u regionu, dr stom. spec. Aleksandrom Vukotićem sa kojiim smo razgovarali o svim aspektima implantološke terapije.