Subota, 13.05.2017 | 20:29
IZVOR: maksimalno.com

LJUBAVNA astro prognoza: Evo koji horoskopski znak će se NAJBOLJE UDATI!

Mnoge žene brinu o tome kada će se udati, ali vjerovali ili ne, i muškarci razmišljaju o toj temi. Dugo proučavaju svaku ženu prije nego što se odluče da uđu u brak sa njom. Evo koja će se najbolje udati:

Foto: Ilustracija, linkedin.com

OVAN 

Pored nje se prosječno muško osjeća kao žensko, jer ona sve može da uradi bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zamjeriti - uvijek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja. 

Otvorena i iskrena od vas neće praviti budalu. Neka to slučajno ne pokuša ni bilo ko drugi! Uz nju ne treba da brinite o neprijateljima, jer će oni pobjeći glavom bez obzira kad uvide kakva aždaja vas čuva. Vi ste njeno blago. 

Djeca joj nikad neće biti razmažena i od malena će ih učiti kako treba da se bore za sopstvene ciljeve. Sve što traži od vas je da vjerujete u sebe, bar onoliko koliko ona vjeruje u vas. A toliko joj dugujete, zar ne? Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti šta znaci biti pravi muškarac. 

BIK 

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? Prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško. 

To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? S obzirom da ona ipak pravi najljepše. Djeca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku? 

BLIZANCI 

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate, prepustite joj se sa povjerenjem i otkrićete svjetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi zivot. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dijete? E sad znate, dok se osvježeni i vječno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću. To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu umije da pruži smisao. I da…puna je iznenađenja. 

Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne? Djeca joj od malena idu uporedo u bar dvije škole i imaju bogata interesovanja. 

RAK 

Sve što osjeća, osjeća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati sto to znači imati pored sebe pravo žensko. Umjeće u vama da pokrene lavinu sentimenata, tako da vam više neće biti potebni kanali za odrasle. 

Sa njom imate sve…od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište, imaćete ga lično u kući. A tek kuća? Živjećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja ce čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Djeca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nesto nažao! 

LAV 

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svjetlost, vaše nadahnuće. Sa njom niste običan čovjek, već supermen, jer kako bi ste inače uopšte imali takvu ženu pored sebe? Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvijek ćete se pitati u čemu je caka? 

Sve što radi za vas, radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najljepše na svijetu. Kad zahtijeva, svaka njena želja za vas je zapovijest. 

Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvatate da ste jedan od rijetkih? Sve što od vas traži je da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža ? Djeca će joj biti uvijek u svemu najbolja…uostalom kao i majka. 

DJEVICA 

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. I vas će naučiti sta znači saznati. Život će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi moglo da vas zaustavi na putu ka uspjehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru.To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez insistiranja na suvišnoj sentimentalnosti. 

Njoj je ljubav u djelima, ne u riječima. Bolesni ste?…ne treba vam ljekar, tu je ona i njen dubok osjećaj odgovornosti. Sve što traži od vas je da budete istiniti i vrijedni, a ona je to isto tako duplo više od vas. Djeca su joj dobro organizovana i obično najbolji đaci…pametna na mamu. 

VAGA 

Ona zna šta su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba da ukloni prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba da opustite napete živce i povratite vjeru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv. 

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čovjeka. Sve što treba da uradite je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene…ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lijepa i graciozna, a i kad nije osjećaćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, umjeće od svega oko sebe da napravi sklad i ljepotu. 

Djeca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata Bog. 

ŠKORPIJA 

Ona nije žena, vec čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. I budite sigurni, unaprijed vas poznaje bar duplo bolje od vas. Da bi vas usrećila - popeće vas na najviše vrhove ispunjenja, da bi vas očeličila - baciće vas u najdublje ponore iskušenja…ali jedno je sigurno…vi više nećete biti običan čovjek, već junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život da založi za samo jedan njen osmijeh. 

Ako je za utjehu, i ona bi svoj život dala za vas. Dokažite joj da ste toga vrijedni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voljeti njeno srce, tijelo i duh. Uz nju ćete saznati sta je strast odanosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam vjeruje. Djecu će od malena učiti da su predodređena za velika djela. STRIJELAC 

Mozda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više da igrate igre na sreću, jer će uz nju zivot naglo početi da vas zasipa svojim darovima – bićete presrećniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili prije nje. 

Uz nju će vam ostale žene djelovati kao prefrigrane mačke, jer će samo ona uspjeti da vam oslobodi srce potpunom iskrenošću. I ne dobijate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svijetu, koji vam želi dobro više nego sebi. 

Uzdizaće vas svojim iskrenim odobravanjem, urnisaće vas svojim britkim umom…jedno je sigurno, sa njom je život avantura. Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svjetova i pružiće vam ruku da i vama pokaže sve ono za šta ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati da je sputate! Ona je vatrena ždrebica. Sve što traži od vas je da i vi budete njen pametni pastuv …da li ste čuli za Pegaza? Djeca su joj iskrena, puna optimizma i vjere u sjutra…na mamu. 

JARAC 

Da li znate pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? 

Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji…dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. 

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje da voli žabca? Vidite li da njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvijek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primjer, jer to posjeduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svijetom oko sebe. 

VODOLIJA 

Kad upoznate ovu gospođicu (jer ona je to uvijek ma koliko godina imala), osjećaćete se kao zatvorenik koji je najzad osjetio dašak slobode. Ništa ne brinite. Ona će lako skinuti sve vaše okove i pokazati vam kako će to svijet izgledati za stotinak godina. Nije vam potreban vremeplov, Spilberg ili naučna fantastika…sad imate nju. 

Ipak ona ne pripada samo vama, već svima, a opet nikom. Uz nju ćete naučiti šta to znači biti druželjubiv i human, jer je u stanju da napravi bliskog prijatelja i od šefa korporacije i pekara preko puta. Ona se ne bori za sebe, nego za sve ljude, pa i za vas. Ako ste rasli kao samac, postaće vam nezamjenjiva poput brata ili sestre. 

Najzad ćete moći da joj povjerite sve tajne, koje bi svakog drugog šokirale, ali ne i nju…ona je i sama mistična i svjesna da je potpuno drugačija, a i vi ste bar jednim dijelom, čim vas je izabrala. Sve što treba da radite je da joj nikad ne govorite kako treba da misli i živi svoj život , a i zašto bi ste kad je tako inspirativna. Djeca je obožavaju, zato što umije da gleda svijet njihovim očima. Jednog dana neki od njih će postati pravi genijalci. 

RIBE 

Evo žene koja je sve, a opet ništa. Sve zato što je sve ono što ste uvijek željeli da imate, nista - zato što nikad ne mozete zaista da je imate. Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno okeana, umjesto da plovite šepureci se poput Titanika. Ah, šta je taj sjaj spoljašnjeg svijeta, ako nema mora ljubavi? 

Samo najhrabriji mogu potpuno da zarone u takve dubine…možda ste to vi? Ako jeste, samo ona i niko više će vas voljeti odavde do vječnosti takvi kakvi jeste, ne očekujući ama baš ništa da mijenjate. Njena svestranost i bujna mašta napraviće od vas svakog dana novog čovjeka. 

Za nju ne postoji propao slučaj, samo čovjek kome je potrebno njeno iscjeljujuće prisustvo. Ipak nemojte biti toliko bahati da to zloupotrebite, sejtite se da vas ona poput sirene može odvući u dubine iz kojih je teško izroniti. Sve što trazi od vas je da brinete o njoj, a šta je to kad pored sebe imate najženstveniju ženu na svijetu. Pomozite joj da djecu nauči sta je disciplina, a ona će od nje naslijediti umjetničke darove.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Gradnja AUTOPUTA počela prije tri godine: Evo koliko je do sada potrošeno MILIONA EURA

Subota, 26.05.2018 | 08:25

Gradnja prioritetne dionice Smokovac Uvač Mateševo, dugačke 41 kilometar, počela je 11. maja 2015. godine, od kada kreće rok od četiri godine za završetak radova.

Ministar poručio: Vlada NEĆE PRODUŽAVATI rok za legalizaciju

Subota, 26.05.2018 | 09:03

Vlada neće produžavati rok za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata, saopštio je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović.

POTRAGA za Arsenijem Stanovićem: Ne zna se da li je NAPUSTIO ZEMLJU

Subota, 26.05.2018 | 09:29

Iako je prije nekoliko dana najavljivana predaja Arsenija Stanovića, osumnjičenog za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove, istražitelji nemaju saznanja gdje je on i da li će se uopšte predati. Istražitelji tvrde da nemaju saznanja da li je napustio zemlju.

Roditelj TVRDI: Učitelj nagovarao djevojčicu da tuče svog brata, a onda ga ISTUKAO?

Subota, 26.05.2018 | 08:45

Učitelj Branislav Boričić u područnom odjeljenju u kolašinskom selu Liješnje navodno je fizički zlostavljao učenika trećeg razreda A.J., udarajući ga šakama po glavi.

Bošković: PROTIVLJENJE izgradnji vojnog poligona je POLITIČKI MOTIVISANO

Subota, 26.05.2018 | 08:14

Ministar odbrane Predrag Bošković je saopštio da je protivljenje izgradnji vojnog poligona na Sinjajevini politički motivisano, i poručio da država sigurno neće napraviti neku akciju koja bi uznemirila ili se konfrontirala sa mještanima tih područja.

U SUZAMA: Karvahal se povrijedio DRUGI PUT za dvije godine, i to OPET u finalu

Subota, 26.05.2018 | 22:30

Čak dvije velike zvijezde završile su nastup u finalu Lige šampiona već u prvom poluvremenu i teren napustile u suzama.

Finale Lige šampiona UŽIVO: Kakva greška Karijusa, Real nadomak TITULE

Subota, 26.05.2018 | 21:40

Real igra za treću uzastopnu, 13. u istoriji, Liverpul za šestu, a prvu od 2005.

UHVAĆENI: Optuženi hakeri koji su "oborili" "Despacito" sa Jutjuba

Subota, 26.05.2018 | 21:09

Dvojica francuskih državljana optužena su u Parizu nakon hakerskog upada na popularnu internet stranicu sa video snimcima Youtube.

POČINJE FINALE LIGE ŠAMPIONA: Poznati sastavi Real Madrida i Liverpula

Subota, 26.05.2018 | 20:36

Real igra za treću uzastopnu, 13. u istoriji, Liverpul za šestu, a prvu od 2005.  

ŽELITE BRZ I UKUSAN OBROK? Mikrotalasna ne mora da vam služi samo za podgrijavanje

Subota, 26.05.2018 | 20:27

Mikrotalasna rerna nije pravi izbor za pripremu gurmanluka, ali ako žurite, brz i ukusan obrok možete spremiti i u njoj.  

OTKRIVENO: Ovoliko će NOVCA zaradite SUDIJE u večerašnjem finalu LIGE ŠAMPIONA!

Subota, 26.05.2018 | 20:13

Mnogi su se pitali koliko će Milorad Mažić, glavni sudija meča finala Lige šampiona između Reala i Liverpula zaraditi za najverovatnije 90 minuta posla.

UHVAĆENI U LAŽI: Apple PREĆUTAO veliki problem iPhonea!

Subota, 26.05.2018 | 20:06

Svaki put kada se "lansira" neki novi model iPhone-a digne se velika prašina.

NAJAVIO POVRATAK: Slavni glumac nakon 30 godina pauze PONOVO na malim EKRANIMA!

Subota, 26.05.2018 | 19:39

Slavni holivudski glumac Ričard Gir prihvatio je ulogu u novoj BBC-jevoj dramskoj seriji "MotherFatherSon", u kojoj će glumiti medijskog mogula. Partneri će mu biti glumica Helen Mekrori i glumac Bili Haul.

VIDEO: IZAZVALI HAOS: Četvoro turista smislio NESLANU šalu, pa im se OBILA o glavu!

Subota, 26.05.2018 | 19:12

Četvoro Britanaca izazvalo je požar u jednom hotelu u Magalufu na Majorki, pokušavajući dezodoransom i upaljačem da zapale stopalo svog prijatelja.

FOTO: PRIJOVIĆKA NIJE ZVALA KAĆU NA SVADBU: Otkrivena prava ISTINA njihovog ODNOSA!

Subota, 26.05.2018 | 19:00

PJevačica koja se uskoro udaje za Filipa Živojinovića nije zvala Katarinu na svoju svadbu.