Nedjelja, 10.09.2017 | 15:09
IZVOR: balkanpress.com

STRASTVENE i BORBENE: Ovo su TRI NAJMOĆNIJE žene u horoskopu!

Otkrijte u kojim horoskopskim znacima se rađaju najborbenije, najstrastvenije i najjače žene…

Foto: lifestyle.one

Lav – Žene lavice
Ona je veoma jaka žena, koja se ne prepušta da je lako nose talasi sudbine. Njena vitalnost, volja i autoritet joj omogućavaju da uđe u kategoriju onih žena koje dominiraju, i koje ne dozvoljavaju da budu pobijeđene. Voli akciju i kretanje. U to unosi svu snagu i energiju. Teško joj je da ostane samo na jednom mjestu, da sanjari i nista ne radi. Ne podnosi lijenost, čak ni kada se odmara. Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspjeha skoro po svaku cijenu. Predostrožna je i skoro ništa ne prepusta slučaju. Ima suviše visoko mišljenje o sebi da bi mogla da se zadovolji samo sa trenutnim stanjem. U odnosu prema drugima poštuje izvjesna pravila ponašanja. Suviše je otvorene prirode da bi mogla da podnosi lukavost i podmuklost.

Kada joj se nesto ne sviđa, to odmah direktno i pokazuje. „Mlaka“ i nedefinisana osjećanja dovode je do očajanja. Njen karakter se teško prilagođava ljudima koji su uzdržani u osjećanjima. Zato ne trpi ljude koji sjede na dvije stolice, koji su neodlučni, kolebljivi i licemjerni. Vjeruje da svi ljudi mogu da budu otvoreni kao ona, a kada se uvjeri da nisu, gorko se razočara. A tako nanijete rane teško zarastaju. Mada je iskrena, ponekad voli da se šali, da se prikazuje onakvom kakva u stvari nije. Njene male brige umije da prikaže velikim, da bi privukla pažnju drugih. Kod nje postoji jos jedna kontradiktornost. Velikodušna je i srećna kad drugome može da učini neku radost. Međutim, ponekad je suviše egocentrična i egoista, te prije nego što pomisli na drugog, ona prvo misli na sebe. Možda najveća vrlina koju posjeduje, jeste vjernost.

Ona je duboko privržena osobama koje su zadobile njeno prijateljstvo. Ta odanost odolijeva vremenu i iskušenjima. Potrebno je da je neko ozbiljno prevari, pa da o njemu promijeni mišljenje koje je imala. Ponekad, iako je svjesna da joj je neko učinio nešto nažao, bira da „ostaje slijepa“ da ne bi bila razočarana. Ima čvrst karakter. Zato ne podnosi da neko na nju utiče. U odnosima sa ljudima ne trpi kaprice, prenemaganja, izvjestačenost. Posto je tip strasnih žena, ona tačno može da odredi šta je privlači, a šta odbija kod nekog muškarca. Ona nekog ili voli, ili ga jednostavno prezire. Ako joj se neki muškarac sviđa, to mu otvoreno daje do znanja.

Ako voli, potpuno se predaje svojim osjećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Osjećanja iskazuje bez suvišnih riječi. Ipak, umije da pravi razliku između trenutnih utisaka i trajnijeg osjećanja. Ne podnosi ništa nejasno i neodređeno u ljubavi. Iz strpljenja je izvode osobe koje jednog dana prema njoj pokazuju znake obožavanja, a već drugog izlive netrpeljivosti. Bilo bi pravo čudo kada bi se ona vezivala za takvu vrstu ljudi.

Škorpija – Žena strast
Ona sigurno nije pasivna, mirna i krotka žena. Plahovite je i veoma strasne prirode. U životu ništa ne radi nevoljno ili napola. Ne voli neodlučnost. Kada se angažuje u nekoj akciji i poduhvatu, kada učestvuje u nekoj diskusiji, kada doživljava neku avanturu, uvijek ide do kraja. Ili, pak, ništa i ne preduzima. Razočaranja i neuspjesi je duboko pogađaju. Kod nje u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su upravo njenom intuicijom. A njeni prvi utisci o ljudima i stvarima, su najčešće nevjerovatno tačni i precizni. Ne pravi taktičke ili psihološke greške. Ta sposobnost da nepogrješivo procenjuje ljude ponekad je čini suviše sigurnom u sebe i svoje mišljenje. Ako neko ne misli kao ona, dijeli mu savjete ili ga kritikuje. A ta njena osobenost, se baš i ne dopada svim ljudima. Izvjesne žene traže mir i njihova osjećanja i emocionalne reakcije podsjećaju na tihu vodu. To kod nje nije slučaj. Njena osjećanja su pravi uzavreli orkan. Simpatija ili antipatija koju osjeća prema ljudima odmah se na njoj primjećuje. Rijetko može da skrije svoje raspoloženje.

Događa se, da se u nekoj osobi i prevari. A u tom slučaju, brzo može sa ljubavi da pređe na mržnju ili obrnuto. U ljubavi ne spada u kategoriju hladnih žena, lišenih strasti. Kako su njene reakcije u životu nagle i neposredne, takve su i u ljubavi. Od prvih trenutaka poznanstva ona osjeti privlačnost prema nekom muškarcu. Fizička ljubav za nju ima veliki značaj, pa prema tome i fizičlki šarm na početku igra veću ulogu od moralnih ili intelektualnih kvaliteta. Ona ne može da voli nekog, ako ga prvo ne želi. Njena strast i snaga kojom ona ključa svrstavaju je u red onih žena koje imaju moć zavođenja i sposobnost da privuku pažnju skoro svakog muškarca. Mnoge žene rođene u znaku Škorpije, iako nisu istaknute ljepotice, fascinantno i magično djeluju na muškarce. Nedefinisani, čudni i zavodljivi šarm, koji pokreće vibracije u dubini njene ličnosti, ona umije dobro da iskoristi. Kad joj se neki muškarac dopada i kada je privlači, uspjeće da ga osvoji i „zarobi“ sa hiljadama nevidljivih detalja. U toj suptilnoj igri umije da koristi do savršenstva sve svoje vidljive i skrivene adute.

Ali, muškarac koga je ona izabrala neće odmah prodrijeti u tajne njene ličnosti. Ona će za njega dugo biti misteriozna osoba. A to ce ujedno biti i jedan od snažnih pokretača njegove ljubavi. Osoba koja poželi da je odjednom sasvim upozna, reskira i da je zauvijek izgubi. Moglo bi se pomisliti da je ljubav za nju samo igra, a svi njeni napori upravljeni na to da nekoga osvoji, a da sama ostanete neosvojiva stijena. Ali, to je zabluda i to nije istina. Iako, ona umije vješto da iskoristi svo svoje oružje u ljubavnom osvajanju, to čini bez zadnjih namjera. Veoma je senzibilna osoba i uvijek u ljubavi želi sve ili nista. Spremna je da se preda do kraja, bez ustezanja i nesebično, ali i samo onome koga je ona odabrala. Njen izabranik postaje – centar njenog življenja. I onda kada se uda, ona nije uplovila u mirne vode.

Voli akciju, kretanje, obnavljanje. Ljubav za nju nije samo strast, nego i vječna borba sa novim životnim izazovima. U životu podsvjesno želi da dominira ljudima, događajima ili stvarima. Ni njen izabranik to ne može izbjeći. Uvijek će željeti na neki način da mu nametnete svoju volju.

Strijelac – Žena koja pogađa u centar
Njen karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi, je vodi ka mirnom životu u kome ce naći sigurne i vjerne prijatelje, što će laskati njenoj taštini. Druga strana, njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smjela, nezavisna, želi da prekorači ustaljene barijere, upušta se u rizike da bi ostvarila neki ideal, neki njen plan, samo zato da bi pokazala ljudima koliko zaista vrijedi. Ona je vrlo ambiciozna. Želi da se tako postavi u životu da sve bude podređeno njenim planovima, čije ce joj ostvarenje donijeti poštovanje drugih. Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo da uveća njen ugled i prestiž. Ima istančano osjećanje za sve životne vrijednosti; ne zanemaruje ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u njenu korist.

Mnogo drži do aktivnog života i pravilnog poretka vrijednosti. Ne voli nikakvu zbrku i anarhiju. Za nju je život neprekidna borba i dokazivanje. Njen temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvijek gura naprijed. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može da shvati, mora uvijek da se iskaže. Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama i nezavisna, ona voli da bude u društvu, da privuče simpatije drugih. Vrijeđaju je neprijateljski postupci. Mržnju ne može da podnese. Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna, cijeni tačnost i korektnost. Ako drugi nisu kao ona, onda je revoltirana, buni se. Ne podnosi lako da joj neko komanduje, postavlja pravila ili uslove. Ponekad uobražava kako se u sve razumije i da je „najpametnija“.

U ljubavi, prva želja joj je da sretnete muskarca koji će joj se diviti i koga ce moći da predstavi prijateljima bez imalo ustručavanja. Prezire osrednje vrijednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava sa bilo kim. Ali, to ne znači da u jednom čovjeku trazi savršenstvo, jer svjesna je da takav ne postoji. Potrebno je da on posjeduje takvu inteligenciju i takav šarm koji će dirniti u njeno samoljublje. Za nju ljubav znači divljenje i zato njen izabranik mora biti čovjek jakog karaktera i dobro prekaljen. Čovjek slabe volje, koji će popustati njenim kapricima, nikako je neće učiniti srećnom. Ako u početku i bude podnosila takvog čovjeka, jednog dana će ipak, doći do eksplozije. Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju svoja osjećanja. Bojažljivi dokazi ljubavi nisu joj potrebni. Čovjek njenog života mora otvoreno da iskaže svoju ljubav i da je na svaki način dokaže.

Ako se oduševljava za sve ono što ona smatrate vrijednim, njegov će ugled porasti u njenim očima i ona će ga cijeniti i voljeti. Da li je ljubomorna? Ne mnogo. Prije svega, stalo joj je da ne bude ismijana u društvu. Ipak, prevaru neće nikada da oprostiti, jer je njome povrijeđena njena sujeta i samouvjerenost. Takođe, ne voli skandale i ogovaranja. U odnosima sa partnerom ne smije ništa da ostane tajnovito i obavijeno velom neiskrenosti.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

ANKETA: Da li ste spremni da oprostite prevaru?

Srijeda, 23.05.2018 | 18:52

Povrijeđeni ste, narušen vam je ego, danima patite jer vas je prevario. I dalje vam se čini da ga volite. Možete li preći preko prevare i nastaviti dalje?

VJEČITO PITANJE: Da li ste spremni da oprostite prevaru

Srijeda, 23.05.2018 | 18:48

Povrijeđeni ste, narušen vam je ego, danima patite jer vas je prevario. I dalje vam se čini da ga volite. Možete li preći preko prevare i nastaviti dalje? Evo kad treba oprostiti…

FOTO: PREDSTAVLJAMO FERRARI SP38: Posljednji projekat iz odjeljenja Special Projects

Srijeda, 23.05.2018 | 18:32

Predstavljamo vam Ferrari SP38, posljednji projekat iz odjeljenja Special Projects kompanije iz Maranela.

LEBRON DŽEJMS LJUT NA NOVINARE: Ja sam spor? Sklonite mi se!

Srijeda, 23.05.2018 | 18:13

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, kritikovao je novu tehnologiju koja mjeri kolikom brzinom se igrači kreću na terenu tokom meča.

SERGEJ ĆETKOVIĆ OTKRIO: Ovo je moja tajna uspješnog braka

Srijeda, 23.05.2018 | 18:02

Brak Kristine i Sergeja Ćetkovića jedan je od onakvih kakve mnogi priželjkuju. Iako se svojski trude da sačuvaju svoju intimu od znatiželjnih pogleda, emotivni pjevač ne krije da je ponosan na svoju mirnu luku i porodicu iz snova. Podrška supruge, koja nije ljubitelj eksponiranja u javnosti, od neizmjernog mu je značaja.

ODLUKA PORODICE: Avići će biti sahranjen samo u prisustvu najbližih!

Srijeda, 23.05.2018 | 17:40

Švedskom di-džeju i muzičkom producentu Timu Berglingu, poznatijem po svom umjetničkom imenu Avići (DJ Avicii), koji je prije mjesec dana pronađen mrtav u Omanu, biće organizovana privatna sahrana, saopštio je danas njegov publicista Eba Lindkvist.

TRIK KOJI DONOSI BOGATSTVO: Stavite u novčanik samo 1 euro i prizovite novac

Srijeda, 23.05.2018 | 17:28

Sve je u glavi.

ISPROBAJTE SJAJAN TRIK: Oporavite nokte pomoću bijelog luka

Srijeda, 23.05.2018 | 17:06

Ukoliko imate tanke nokte koji se brzo listaju i lome, ovaj prirodni lijek će vam sigurno pomoći!

POSLASTICA ZA POPODNEVNO DRUŽENJE: Naučite da spremite kolač sa trešnjama za nekoliko minuta

Srijeda, 23.05.2018 | 16:45

Popularni kolač sa višnjama, ovoga puta sa trešnjam na malo drugačiji način sa sjajnim biskvitom mirisnim šupljikavim i krupnim osvježavajućim trešnjama, pravi je kolačić za popodnevno druženje i kaficu.

KOJU BOJU VIDITE? Vaš odgovor otkriva dubinu vaše ličnosti!

Srijeda, 23.05.2018 | 15:47

Siva boja je dovoljno neutralna da prenosi informacije koje mogu uticati na unutrašnje raspoloženje. Bijela boja nosi vrlo moćnu energiju, crna je u potpunosti upija, a siva ostaje harmonična i nenametljiva.