Ponedjeljak, 31.12.2018 | 08:36
IZVOR: Vijesti.me

VELIKI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: Evo šta vam predviđaju zvijezde na polju LJUBAVI, POSLA i ZDRAVLJA

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju na polju ljubavi, posla i zdravlja za 2019. godinu.
Foto: Ilustracija, metropolisjapan.com

OVAN
Posao: Imate ideje u vezi sa novim projektima, ali osoba zadužena da odradi svoj dio kasni. Ako se bavite privatnim poslom, zamrznuta situacija nije pomogla da se bilo šta promijeni. Ili ćete pristupiti reformi ili završiti ono u šta ste u posljednje vrijeme ulagali. Neophodno je da razumijete da se ništa nije urotilo protiv vas, već da ste u procesu koji ima zadatak, da poništi nešto zastarjelo i da stvori nešto novo. A kako ste zatvoreni, pomalo kofuzni i niste voljni da sarađujete, okolnosti vas tjeraju da istupite iz reda, šablona od uobičajenog i onoga što smatrate da je normalno. Ključne riječi su reforma, promjene, a spovešćete ih htjeli vi to ili ne, doduše malo kasnije! Ljubav: Na pomolu je veza sudbinskog karaktera, zaljubićete se zahvaljujući partnerovoj nježnosti i pažnji. Bićete vrlo ranjivi, pa i zbog sitnice možete da odreagujete povlačenjem u sebe. Dolazite u situaciju da preispitujete svoje i partnerove postupke i zaključujete da ste Vi napravili grešku pri komunikaciji. Savjet je da se nikako ne uzbuđujete povodom toga i da ne dozvolite da vas to odvede u depresiju. Zdravlje:Dopustićete da vas tuđe brige iscrpe i oduzmu energiju. Jasno postavite granice prema drugima, u protivnom ćete biti iscrpljeni. Obratite pažnju da ne pretjerate sa hranom. Pojaviće se problemi sa zadržavanjem vode u organizmu. Ako ste odlučili da napravite zaokret i počnete redovno da vježbate, nemojte na početku pretjerivati. Dajte tijelu vremena da stekne kondiciju. Šetajte i boravite što više pored vode. Povedite računa o urigenitalnom sistemu, grudima. Može vas mučiti depresija, povlačićete se u sebe. Pretjerano bavljenje sobom, kao i prevelika samokritičnost ne može vam donijeti ništa pozitivno.

BIK
Posao: Imate velike planove za budućnost. Skloni ste da život posmatrate sa dosta optimizma, ali ćete isto tako biti nepraktični. Imaćete prepreke na polju komunikacije, teškoće da dobijete papire ili da sredite dokumentaciju. Ako ovo ostavite za kasnije, možete imati problema sa inspekcijom ili uniformisanim licima. Ako se bavite privatnim poslom, moguća je šteta zbog nekih falsifikata, prevara ili nečega čega niste ni bili svjesni. Nećete biti koncentrisani, pa ćete se više puta vraćati. Nezaposleni Bikovi mogu jedino sami da se zaposle, ali će zbog prevelikih očekivanja ući u nešto što bi moglo doneti samo gubitak. Budite pažljivi sa potpisivanjem i sklapanjem ugovora. Finansijska situacija se naglo popravlja. Ljubav: Osjećate da je došlo vaše vrijeme, što je osvježavajuća promjena poslije niza izazova i velikih odluka. Novi nalet energije neće biti lako usmjeriti, zato pažljivo birajte bitke, ali i objekte svoje pažnje. Kada vas na trenutak savlada nekritičnost i bijes, vaš partner i vaši neprijatelji mogli bi da prođu slično. Umjesto na ljutnju i frustraciju, potrošite svoju zalihu energije na ljubav. Ukoliko niste u vezi, pažljivo birajte partnera, jer nije sve onako kako se u prvi mah čini! Zdravlje: Sve dok možete zanemarujte svoje zdravstvene potrebe. Ali, morate promijeniti naviku.Šetnja po obližnjim stazama ili lagani trening na vas će djelovati okrepljujuće. Bilo bi poželjno da ljekara posjetite na vrijeme, kako manji problemi ne bi postali veći. Mogući su problemi sa infekcijama. Ukoliko zanemarite probleme sa prehladom, ona može preći u upalu pluća, što vas može odvesti i na bolničko liječenje. Nezadovoljstvo svakako nemojte utapati korišćenjem alkohola ili druge vrste opijata.

BLIZANCI
Posao: Imaćete priliku da započnete nove projekte, pružaju sev nove mogućnosti, ali i da završite ono što je ostalo nedovršeno, za šta ste temelj postavili u prethodnom periodu. Bićete vrlo odlučni da sprovedete određene reforme na polju posla i sopstvene karijere. Neće vam nedostajati volje i energije, pa ih iskoristite za ostvarivanje ciljeva. Aktuelni problemi povezani su sa instiktivnim reakcijama i iznošenjem mišljenja isuviše brzo i impulsivno. Ne rasipajte energiju prebrzo, jer će vam biti potrebna da se suočite sa određenim situacijama. Finansijska situacija se mijenja nabolje. Ljubav: Potrebno je samo da vam partner kaže šta želi i vi ćete to odmah pretvoriti u djelo. Nailazite na strasne osobe, koje možda ne žive na ovim prostorima, sa kojima ćete se osećati nesputanim, pa možete razmišljati i o braku. Ukoliko ste u vezi, možete se naći u prilici da vas privuče druga osoba, pa i da uđete u paralelnu vezu. Zdravlje: Imaćete potrebu da vodite više računa o svom izgledu, pa možete pribjegavati i raznim estetskim intervencijama, kako bi ste postali napokon zadovoljniji svojim izgledom. Morate povesti računa u saobraćaju, bilo kao vozač ili pješak. Pribjegavaćete oštroj i brzoj vožnji. Izbjegavajte rizične situacije. Moraćete da pripazite na nivo šećera u krvi. Možete postati pohlepni, pa zato pazite da ne pretjerate sa hranom. Prati vas učestala glavobolja, migrene.

RAK
Posao: Ove godine bićete preduzimljiviji i aktivniji u sprovođenju planova. Ako ste nezaposleni, posao vam dolazi spontano i bez opterećenja. Svi vidovi honorarnih poslova i sklapanje ugovora na određeno vrijeme sada će biti uspješni. Potrebno je samo da budete otvoreni za ono što se nudi i da o tome razmišljate bez predrasuda. Zaposlene osobe biće spremne da se izbore za svoje mjesto. Vrlo oštro ćete reagovati na kritike, na šta će sredina odgovoriti neprijateljski i neočekivano. Na radnom mjestu počeće da se sprovode reforme, pa ako je poteban neki vid prekvalifikacije ili dodatnog obrazovanja, nemojte se ustručavati. Možete doći u sukob sa rukovodiocima i autoritetima. Izbjegavajte da iznosite svoje mišljenje, jer radite sami protiv sebe. Ljubav: Povedite računa da ove godine ne naletite na partnera koji je sve drugo, samo ne ono što očekujete. Odnos može biti samo prolaznog karaktera, a vama može donijeti veliko razočarenje. Zdravlje: Inače ste dobrog zdravlja i vitalnost vam je na vrhuncu. Naći ćete novu energiju u sebi. Ali, užurbanost može uticati na san i neki od vas mogu patiti od nedostatka odmora.Zbog neadekvatne ishrane, može doći do poremećaja rada crijeva, poteškoća sa varenjem. N Bilo bi poželjno da se malo pokrenete, da počnete da se bavite fizičkom aktivnošću, jer ćete se mnogo bolje osjećati. Povedite računa u saobraćaju!

LAV
Posao: Promjena koju je već trebalo da sprovedete, sada daje rezultate. Ako ste čekali, počinjete da razmišljate o svrsi svega kroz šta prolazite. Postoji tendencija da nemate mjeru u aktivnostima. U određenom momentu previše napora ulažete da bi ste popravili svoj položaj, a nakon toga vidite da to nema svrhe, jer se problemi pojavljuju jedan za drugim. Mnogo toga očekujete od autoriteta, ali za sada su moguća samo obećanja. Pokušajte da postavite cilj i da radite na njemu jednostavno i uporno bez očekivanja rezultata. Finansije će se stabilizovati, a strahovi koje ste potiskivali zbog situacije u posljednje vrijeme polako se stišavaju. Ljubav: Ukoliko ste u vezi, očekujte poteškoće u komunikaciji sa partnerom, a može doći i do gašenja ljubavi. Ako ste sami, upoznajete osobu sa kojom kasnije možete ući u brak ili zajednički život. Na početku ova veza može biti tajnog karaktera. Međutim, ubrzo ga vi osvajate i ono što je već kanio učiniti po pitanju svog braka, konačno sprovodi u djelo! Zdravlje: Za vas je zdravlje područje brige. Zdravstveni problemi bi vam mogli oduzeti dosta vremena. Početak godine može biti prilično uznemirujući. Jedite zdravu hranu i redovno vježbajte, kako bi ste izbegli zdravstvene probleme i stres. Situacije mogu biti emotivno naporne, što takođe može uticati na vaše zdravlje. Uživajte u promjenama koje vas čekaju. Za vas su najbolje šetnje u prirodi, po mogućnosti na planini, možda i neki laganiji usponi. I sami ćete se začuditi kako u tome možete biti iznenađujuće vješti.

DJEVICA
Posao: Lagano osjećate olakšanje i ozbiljne promjene na koje je većina vas bila primorana. Kada nešto ne uradite svojom voljom, tada se univerzum sam pobrine da do promjene dođe. Povoljno je sve što uključuje rizik. Ukoliko dođe do radiklanih i naglih promjena, one će se pozitivno odraziti na dalji tok vašeg života. Sada imate veću potrebu za slobodom i nezavisnošću, pa ćete imati ideje u vezi sa proširenjem poslaili započinjanjem samostalne ili honorarne djelatnosti. Više ćete trošiti, ali i bolje zarađivati ako postoje uslovi da radite na procenat. Mogući su i poslovi vezani za inostranstvo. Ljubav: Očekuje vas ljubav sa privlačnom osobom, koja je vrlo dinamična i koja je puna ideja i iznenađenja. Ma koliko ovaj odnos na početku djelovao neozbiljan, ubrzo spoznajete da tu ima više od puke privlačnosti. Zdravlje: Mogući su problemi sa koncentracijom, ali to je samo umor koji vas je stigao od prethodnog perioda. Početkom godine ćete doslovno osjetiti nalet energije. Pred vama je faza u kojoj možete da imate probleme vezane za nesanicu, psihu, zdravstvene tegobe zbog stresa ali i umora. Potrudite se da povedete računa u saobraćaju ako ste aktivan učesnik. Do sada ste sačuvali dobro zdravlje, pa tako nastavite.

VAGA
Posao: Ne dozvolite da iza sebe ostavite bilo kakve repove i nedovršena stanja. Iako ćete biti nezadovoljni, stvari će ići svojim tokom uprkos situaciji koja vas muči. Spremite se da uložite novac. Prethodno provjerite dokumentaciju, jer je moguće da platite i za nešto što ne postoji.Ako imate namjeru da pokrenete svoj posao, tražite kredit. Tada pročitajte apsolutno svaku stavku pisanu sitnim slovima. Takođe, plaćanje troškova kredita će biti nepotrebno, jer bi ste mogli da ga nađete pod povoljnim uslovima iz trećeg puta. Paralelni izvor prihoda se može pokazati kao vrlo značajan, jer u osnovi i nemate predstavu na šta trošite. Ljubav: U ljubavi ćete kupiti prednost ukoliko više slušate, a manje analizirate. Ionako nemate još sve potrebne činjenice za donošenje velikih zaključaka. Držite se čvrsto zemlje i realnosti, jer ste skloni nerealnim avanturama, na koje niko ne želi da vas prati. Možete ostvariti vezu, koju ćete idealizovati, pa će neminovno donijeti i razočarenje. Zdravlje: Ovo je idealan trenutak da počnete sa redovnim vježbama. Slušajte svoje tijelo i ono će vam reći sve što morate znati. Konzumirajte više žitarica, povrća i voća. Postoji mala opasnost od problema sa jetrom. Pazite sa konzumacijom alkohola, jer mali oprez može riješiti mnoge vaše zdravstvene probleme. Skloni ste raznim vrstama opijata, pa vam se savjetuje opreznost.

ŠKORPIJA
Posao: Sada je bitno samo ono što ima svrhu za vas. Ako nešto nema smisla, nećete se time ni baviti. Nećete znati šta i kako treba da uradite, ali imaćete kapacitet da radite i da budete inicijator poslova koji su vezani za neke detalje. Ukoliko radite, imate šansu da se dokažete. Moguće su neprijatne situacije, kao i konflikti. Imate podršku šefova u vezi sa obavljanjem posla. Osobe na položaju imaće problema sa radnicima. Ukoliko tražite posao, najprije ćete ga naći u oblasti finansija, računovodtsva, osiguranja i administrativnih poslova, ali i poslova vezanih za socijalne ustanove. Ljubav: Povoljni aspekti tokom godine se pozitivno odražavaju na ljubav, sa osobom koju možda poznajete najmanje tri mjeseca ili godine. Ovaj odnos može doneti skladan i harmoničan odnos, pa ćete ubrzo početi razmišljati i o braku. Želite stabilnost, sigurnost, pa ćete i od partnera tražiti neku zvaničnu potvrdu. Moguća je i trudnoća! Zdravlje: Imaćete potrebu za mirom, jer samo tako možete preživjeti sve probleme. Ne ustručavajte se da isključite telefon, kako bi ste u miru mogli da razmislite. Zbog stresa i loših prehrambenih navika nakupićete višak kilograma. Možete da imate i česte glavobolje ili probleme sa krvnim pritiskom. Možete imati problema sa kičmom i leđima. Ne brinite, u drugoj polovini godine se vraćate u formu. Ponovo ćete krenuti sa sportskim aktivnostima.

STRIJELAC
Posao: Strijelci koji su imali problema oko zaposlenja, jer su mogli da nađu posao samo ako imaju specifičnu profesiju, sada će odahnuti. Pokušajte da ne pričate o svojim planovima. Radite na njima, ali se ne povjeravajte. Ne budite lijeni jer će svaki napor koji sada napravite bii nagrađen. Ideje vezane za privatnu djelatnost su odlične, ali će biti problema sa dokumentacijom. Sada je pravo vrijeme za učenje, jer naredna godina donosi plodove onoga što sada činite. Ljubav: Odvojite vrijeme za nježne trenutke sa partnerom. On takođe očekuje od vas veći angažman i donošenje važnih odluka. Ukoliko ste sami, prave emotivne pustolovine tek dolaze - budite spremni! Poznanstvo se može pretvoriti u vezu koja će rezultirati brakom ili bar zajedničkim životom. U ovom partneru možete naći slušaoca, ali i savjetodavca! Zdravlje: Relaksaciju tražite kroz umjetnost i slobodno vrijeme. Izbjegavajte pretjerano nerviranje, jer na to najprije reaguje vaš sistem za varenje. Pazite šta jedete, kako ne bi ste dodatno uznemiravali želudac lošom ishranom. Potrudite se da povećate dnevni unos vitamina kao i da dovoljno spavate, da redovno jedete, da unosite dovoljno tečnosti. Ne forsirajte se već odmarajte što više.

JARAC
Posao: Ukoliko postoje zaostali dugovi, sada će stići na naplatu. Moraćete da rješavate sve ono što do sada niste, jer ćete biti primorani da se suočite sa posledicama prethodnog nemara i opuštenosti. Ako ste nezaposleni, sada imate šansu da vam se posao ponudi spontano i bez opterećenja. Naročito onima sa visokim obrazovanjem. Postoji tendencija ka poboljšanju i promjeni statusa nabolje. Nudiće vam se poslovi vezani za transport, trgovinu i poslovi povezani sa nekim vidom uniforme. Treba da budete oprezni i ukoliko se pojavi neosnovani optimizam koji je posljedica građenja planova bez čvrste osnove. Izbjegavajte ulazak u poslovna partnerstva i obratite pažnju na ambiciju koju trenutno gajite. Ljubav: U ovoj godini može započeti vezu sa partnerom na vodećoj poziciji, kome je vrlo važan statusni simbol, pa bi jedno drugo mogli da razumiju. Ujedno potrebna je stabilnost, oslonac, podrška koju može naći u ovoj osobi. Ovo je idealan period za početak ozbiljne veze. Osećanja su obostrana, pa će ubrzo želeti da ozvaniče ovaj odnos. Zdravlje: Jarčevi koji razmišljaju o dijeti, mogli bi biti nadahnuti novim planovima. Budite oprezni kod unosa namirnica, a ako je potrebno uzimajte i multivitamine. Pokušajte svaki dan da meditirate najmanje 30 minuta. Sada mogu biti aktivni i problemi sa suvoćom kože, kao i sa kostima, zglobovima. Nije zgoreg da pođete na redovan pregled urogenitalnih organa, a žene na mamograf!

VODOLIJA
Posao: Izlazite iz perioda nestabilnosti i ranjivosti, a problemi koje ste imali poslednjih mjeseci lagano počinju da se rešavaju. Bićete brži, nametljiviji i direktniji, što inače nije u vašoj prirodi. Nagle i radiklane promjene povezane sa finansijskim rizikom mogu biti uspješne samo ako su planovi dugoročni. Počekom godine su mogući neočekivani troškovi, a generalno nećete znati gdje trošite i kuda novac odlazi. Ako očekujete novac od nasleđa ili čekate kredit, suma će biti prepolovljena. Iako se stanje popravlja, troškovi i dalje prevazilaze vaše mogućnosti. Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ova godina može donijeti prekid veze, završetak svega što ste do sada tolerisali. Imate visok prag tolerancije, ali i sitnica može da pokrene lavinu osjećaja, emocije eksplodiraju, ne kontrolišete se, jer to ne želite. Kažete sve što ste imali na umu, nimalo ne žaleći zbog posljedica. Zdravlje: Težite uvođenju reda i raščišćavanju stvari. Napravićete svojevrsno čišćenje života i osjetiti potrebu za radikalnim obračunom s prošlošću. Razmislite dva puta prije spaljivanja nekih mostova. Tražite zadovoljstvo u životu prije donošenja neopozivih odluka. Problemi sa krvnim sudovima glave, kao i učestale glavobolje, povišen krvni pritisak nagovještava probleme, koje možete jedino riješiti konsultujući ljekara i uzimanjem određene terapije. Nestrpljivost i naglost su izazvani velikom nervozom i napetošću.

RIBE
Posao: Polako izlazite iz perioda nezadovoljstva i napetosti, ali još uvijek ne postoji rješenje za ono što želite. Nepraktični ste, a mogli bi ste samo sanjati o poslu bez ikakvog preduzimanja akcije. Mogući su nelegalni poslovi u zatvorenim institucijama. Lakše će se zaposliti osobe sa nižim obrazovanjem, a ako ste visokoobrazovani, ne birajte! Sve što je povezano sa njegovanjem, higijenom ili trgovinom, sada je aktuelno. Prevodioci, reporteri ili osobe koje vode neki vid obuke mogu sada potražiti posao. Odlično je vrijeme da i sami razmislite da li bi ste mogli da se preorijentišete na neko drugo zanimanje. Neki će napusiti posao tražeći bolje rešenje, a onda će morati da se prilagode situaciji koja je gotovo ista u kakvoj su već i bili. Ljubav: Privlačite osobu koja mora biti vrlo iskrena, pozitivna, sa velikim brojem prijatelja i svi je obožavaju, baš zbog takvog stava. Obrazovana, nadasve maštovita i zabavna, pojavljuje se tokom godine da vam uljepša život, posle prethodne očajne godine. Emocije će proraditi velikom žestinom, pa ni nakon nekog vremena neće nestati. Veliko razumijevanje, podrška, kao i zajednički ciljevi vas mogu odvesti i van granica ove zemlje, što bi i trebala da vam bude težnja. Zdravlje: Kosti i skeletni sistem vam pale alarm. Stari zdravstveni problemi sa kožom, zubima i urinarnim traktom se vraćaju. Rješavajte zdravstvene probleme početkom godine da ne bi ste čekali ljeto. Stresne situacije na partnerskom planu, osjećaj da gubite kompas na profesionalnom planu, kašnjenje, kočenje... mogu probuditi štitnu žlijezdu i doneti povremene aritmije.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Instagram ima NOVU VAŽNU OPCIJU za iPhone korisnike - evo kako da je PRONAĐETE i PODESITE

Srijeda, 16.10.2019 | 09:45

Nove funkcije su već danas dostupne vlasnicima iPhone telefona i omogućavaju im da zaštite podatke koje dijele na Instagramu.

Počinje period SLAVA: Ovo je 10 najvećih KRSNIH SLAVA do Božića i običaji koje valja ISPOŠTOVATI

Srijeda, 16.10.2019 | 08:49

Najveći broj slava praznuje se u jesenje doba, kada se proslavljaju i najčešće slave - Mitrovdan, Aranđelovdan i Nikoljdan.

PET STVARI koje može da uradi samo osoba koja vas BEZUSLOVNO VOLI!

Srijeda, 16.10.2019 | 08:22

Svako ima način na koji iskazuje svoju ljubav, ali na ovih 5 stvari je spreman samo neko ko vas istinski voli.

I danas SUNČANO i TOPLO - temperatura do 27 STEPENI

Srijeda, 16.10.2019 | 07:02

Vremenska prognoza za srijedu 16. oktobar.

Naučnici TVRDE: Odlazak na posao prije 10 sati je MUČENJE po organizam

Utorak, 15.10.2019 | 21:43

Odlazak na posao ili u školu prije 10.00 je mučenje po organizam - tvrdi dr Pol Keli, naučnik sa Univerziteta Oksford.

Više od 1,5 miliona korisnika je instaliralo neku od ovih 15 ZARAŽENIH APLIKACIJA: Provjerite ODMAH svoj telefon!

Utorak, 15.10.2019 | 21:26

Adware je vrsta softvera koji automatski prikazuje ili preuzima reklamni materijal na vaš uređaj. Programeri aplikacija bi morali da obavijeste korisnike kada njihov proizvod upotrebljava adware. Međutim, u Google Play prodavnici nadavno je otkriveno 15 novih aplikacija koje neprekidno prikazuju oglase u pozadini uređaja, bez znanja korisnika.

Venera je u znaku Škorpije do 1. NOVEMBRA - to znači samo JEDNO

Utorak, 15.10.2019 | 20:51

Venera je ušla u znak Škorpije 8. oktobra, a tamo će se zadržati sve do 1. novembra. Šta to tačno znači?

Ove namirnice su najčešći UZROK za nastanak ili pogoršanje simptoma AKNI

Utorak, 15.10.2019 | 20:38

Određene prehrambene navike, visok nivo stresa i izloženost polutantima jedan su od najvećih faktora povezanih s nastankom akni, kažu istraživači.

Bivši NASIN naučnik tvrdi: 70-ih godina je OTKRIVEN ŽIVOT na Marsu

Utorak, 15.10.2019 | 20:17

Gilbert Levin, glavni istraživač u Nasinom eksperimentu u okviru kojeg su na Mars poslate sonde „Viking“ 1976. godine, objavio je članak u naučnom časopisu „Sajentifik Amerikanu“ (Scientific American) tvrdeći da su pozitivni rezultati eksperimenta dokaz života na Crvenoj planeti.

VJENČALI se u hramu Hristovog Vaskrsenja, obučeni u CRNOGORSKU NOŠNJU: Oženio se fudbaler Stefan Mugoša

Utorak, 15.10.2019 | 19:34

Crnogorski fudbalski reprezentativac Stefan Mugoša oženio se danas u Podgorici.