Ponedjeljak, 21.01.2019 | 16:05
IZVOR: cosmopolitan.rs

Nedjeljni horoskop od 21. do 27. januara 2019. godine: Saznajte šta vas OČEKUJE na polju ZDRAVLJA, LJUBAVI i POSLA!

Emotivna renesansa kod Ovna, dok Bikovi ulaze u tajnu strasnu priču...
Foto:Printscreen/instagram/kaiagerber

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja...

Ovan

Ljubav

Trenutno ste u svom najjačem osvajačkom zanosu. Period ljubavnih prilika, bilo da su one vezane za kratkotrajne avanture ili neke trajnije odnose se nastavlja i dalje. Nije problem u ovom periodu započeti emotivnu priču, ali je jako bitno na kakvim je osnovama ona postavljena – ukoliko je samo strast i hemija u pitanju, šanse za trajnost nijesu naročite. No, ukoliko su u pitanju i zajednička interesovanja, isti pogledi na život i uklapanje onda je itekako moguće da ste pronašli osobu sa kojom ćete se uskladiti na duže. Zauzeti imaju jaku potrebu za promjenama – potrudite se da promijenite nešto u odnosu sa osobom koju volite, a ne da tražite uzbuđenja sa strane…

Posao

Jedna brza i dešavanjima ispunjena nedjelja je pred vama, što će vam sa jedne strane izuzetno prijati jer ste u periodu kada ništa ne možete da čekate i kada nemate strpljenja. Svoju eksplozivnost ipak kontrolišite jer će biti par situacija u kojima ona može izbiti. Neke promjene u dogovorima mogu vas izbaciti iz takta, a u ovoj nedjelji mogući su i problemi sa tehnikom i papirima. Spremite se da rešavate situacije u hodu. I pored napetosti, jedna nedjelja sa mnogobrojnim prilikama je pred vama.

Zdravlje

Osjetljivi ste na viruse, prehlade a posebno su ugroženi sinusi. Stariji Ovnovi mogu imati problema sa zubima. Mogućnosti povreda u brzini ili nepažnji.

BIK

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, bilo da ste to planirali ili niste – Mars u vašem polju tajni radi sve u šesnaest I može Bikovima otvoriti mogućnosti ulaska u tajnu, najprije seksualnu i strasnu priču. Ukoliko ste zauzeti – razmislite dobro prije nego što se upletete u nešto što će vam definitivno dodatno zakomplikovati život – odnos sa stalnim partnerom je ionako skokovit – zar vam zaista treba još jedan razlog za brigu i nerviranje? A slobodni? Komunikacija sa jednom osobom se brzo razvija i vi kao da ne možete da prepoznate sebe – sva opreznost i strpljivost su nestali kod vas i trenutno vas jedino vuče luda želja da nešto što prije pokrenete. Pa ako je tako onda neka vam je sa srećom…

Posao

Red nekih sitnih distrakcija i problema, red odličnih poslovnih prilika. Ovo prvo je potpuno normalno i to je sastavni dio života, a uostalom, riješićete sve. Ovo drugo hvatajte što prije jer neke prilike ne trebate i ne smijete propuštati. Više obratite pažnju na papire jer su tu mogući manji problemi, a nemojte da se iznenadite ukoliko dođe i do promjena u dogovorima u posljednjem trenutku, kao i do neposlušnosti od strane računara, mobilnog telefona ili tehničkih sredstava koja su vam potrebna za rad.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je solidna. Brige i stres mogu vam povremeno donijeti prolaznu glavobolju.

BLIZANCI

Ljubav

Naglašena je uzburkanost u emotivnim vezama i brakovima i u prvoj polovini nedjelje treba se čuvati riječi izrečenih u bijesu, brzini, impulsivno – jer one mogu naškoditi odnosu sa voljenom osobom. Neki od vas mogu čak na prečac donijeti odluku o prekidu. Da li je prekid trajne prirode ili ne, to je već pitanje – ali svakako treba dobro razmisliti prije stavljanja bilo kakve tačke, pogotovo ako to radite u bijesu. Drugi dio sedmice svakako donosi smirenje. Oni koji su slobodni imaju mnoštvo prilika. Neko vam se vrlo uporno i vrlo simpatično udvara i vjerovatno ne žali ni novca ni truda da vam pokaže svoje interesovanje. Možda biste trebali da date šansu ovoj osobi?

Posao

Moći ćete više da se opuštite i bolje funkcionišete u drugom dijelu sedmice. Do tada – očekujte napetih par dana u kojima ćete biti stisnuti rokovima, u kojima ćete morati da funkcionišete onako kako nijeste navikli, u kojima ćete nervirati saradnike ali i oni vas. Gledajte da u ovom periodu ne napravite greške za koje će vam posle trebati mnogo vremena da ih ispravite. S druge strane – neko vam nudi dobru poslovnu šansu ili želi da vas zainteresuje za saradnju. Pregovori u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje

Slaba tačka su zglobovi, naročito kod starijih Blizanaca. Mogućnosti za povrede. Takođe, potrebno je više opreza u saobraćaju i prilikom obavljanja fizičkih aktivnosti.

RAK

Ljubav

Ne zaboravite da u ovu sedmicu ulazite sa potpunim pomračenjem svog vladara – Mjeseca – što itekako može donijeti i napetost i nervozu i promenljiva raspoloženja i onaj osećaj da ste pritisnuti, da više ne možete da izdržite I da što prije morate napraviti neki potez, presijecanje. Ovakvi osećaji držaće vas sve do polovine nedjelje i zato je jako bitno da oni u emotivnim vezama i brakovima ovo prepoznaju i pokušaju da naprave neki kompromis. I u sebi i u odnosu sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni – postoji izuzetno jaka hemija sa nekim i moguće je da ćete joj se u ovoj nedjelji i prepuštiti, iako ste svjesni da to možda i nije baš onakva priča kakvu biste vi željeli…

Posao

I početak poslovne nedjelje može biti dosta napet. Moguća su neslaganja sa saradnicima, problemi sa papirima i u dogovorima, promjene u poslednjem trenutku koje vas izbacuju iz takta. No, ovo je prolazna faza nakon koje dolazi smirenje, pa nemojte da dozvolite da u vama preovlada nervoza, bijes – a pogotovo nemojte u ovim danima donositi bilo kakve značajnije odluke. I pored ovakvih situacija vaša pozicija I radno mjesto su stabilni, a može se pojaviti I nova ponuda u drugom dijelu nedjelje.

Zdravlje

Stariji Rakovi će imati probleme sa kostima, zglobovima, reumom. Mlađi će biti napeti a moguće je i da ih potkači manja prehlada.

LAV

Ljubav

Na silu ništa nećete uspjeti da poboljšate u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Niste sada sposobni niti da zavodite red niti da insistirate na bilo čemu. A pogotovo nijeste sposobni da na neku vrisku i dreku dobijete bilo šta. Što se više budete svađali, gore će vam biti. Zato je bolje da spustite loptu i pokušate da na neki fin, normalan, lijep i nježan način poboljšate stvari. E, to će uspjeti. Oni koji su slobodni, e kod vas može šta hoćete. Možete da se zaljubljujete, možete da se avanturišete, možete da ulazite u priče sa osobama koje žive daleko od vas, može da vam se pomuti mozak od strasti. Luda hemija pravi bure i oluje u vama i nemojte da razmišljate puno, prepustite se, pa šta bude.

Posao

I poslovno ste vi u periodu velikih promjena. Da se ne lažemo, neke od tih promjena vam se neće dopasti ni malo, ali zato ima I onih drugih koje će vam otvoriti vrata izuzetno jakim poslovnim saradnjama I dogovorima. Hoće vas inostranstvo i sve ono što je vezano za strance tu je vaša najjača i najsrećnija tačka i na tu stranu se treba okrenuti. Nervoza na poslu postoji pa postoji, samo gledajte da vas ona ne dotiče previše i nemojte dozvoliti da i vas taj talas zapljusne i uvuče.

Zdravlje

Imunitet! Vodite računa o njemu koliko god ste u mogućnosti jer će se sve bakterije i virusi lijepiti na vas u ovoj nedjelji.

DJEVICA

Ljubav

Kada se pogleda realno – sve u vašim emotivnim vezama i brakovima bi trebalo da funkcioniše. Ali da li je zaista tako? Površinski – da, oni oko vas smatraju da ste srećan par. Ali suštinski – vi lično niste nešto kako treba. Nešto vam smeta, nešto vam fali, nešto vas nervira. Možda smatrate da je partner prezahtjevan ili da previše očekuje od vas. Šta god da je, umirite se, utišajte i pokušajte da te bure u svojoj glavi potisnete. Oni koji su slobodni imaju dvije mogućnosti, da postoji osoba koja vam nudi ludu strast ali sa kojom znate da ne možete ostvariti bilo šta trajnije. A postoji i neko drugi ko vam nudi stabilnost i mir, ali ko vam je više simpatičan nego zaista privlačan. Na koju ćete stranu, Djevice?

Posao

Teško ćete u prvim danima ove nedjelje uspijevati da zadržite profesionalnost i stabilnost. Non stop će postojati ljudi, situacije, okolnosti koje će vas izbacivati iz takta ili tjerati da funkcionišete onako kako vi ne umijete – na preskok, u hodu, bez mnogo razmišljanja. Organizujte sami sebe kako znate i umijete i naučite da se zatvorite da vas ove situacije ne bi doticale. Drugi dio nedjelje donosi naglo spuštanje tenzija i kvalitetnije funkcionisanje. A biće i nekih solidnih poslovnih prilika za vas.

Zdravlje

Nervoza kod mlađih Djevica. Starijima se nastavljaju problemi sa kičmom i zglobovima. I jedni i drugi – vodite računa o povredama.

VAGA

Ljubav

Ne od svega po malo, nego od svega po mnogo. Mnogo se volite, mnogo vam je divno u spavaćoj sobi, ali se isto tako i mnogo svađate i mnogo natežete sa voljenom osobom. Niti jedno sa drugim, niti jedno bez drugog. U ovakvim klackalicama vam prolaze dani, a sigurno je samo jedno, te neke divne trenutke kvarite onim lošim. Nemojte. Stvarno je šteta da u ovakvom periodu ne uživate kad već možete. A slobodni? Ma i kod vas je opšti krkljanac. Da li prema nekom osjećate samo prijateljstvo ili tu ima i mnogo više od toga? Da li da se upustite u avanturu, a tako vas jako neko privlači? Da li da prihvatite udvaranje osobe koja je tako fina, ali vam se ne dopada baš nešto naročito? Muke vaše niko ne zna.

Posao

Povremeno imate osjećaj da ste zatrpani poslovnim ponudama i prilikama. A onda upadnete u period kada se ama baš ništa ne dešava niti pokreće. Kao da su svuda oko vas gomile obećanja, a nikako da se nešto od tih obećanja istinski i realizuje. Ni vi povremeno ne znate na koju ćete stranu. Ne gurajte ništa, nije vaše da to radite. Vaše je da sačekate da se neko ili nešto samo izdvoji i padne vam u krilo. U međuvremenu, obavljajte svakodnevne obaveze, da vas ne bi prozivali zbog kašnjenja.

Zdravlje

Niste loše, sem kada je ta ishrana u pitanju. Morate da se pokrenete jer ste skloni da se samo uvalite u toplo, kunjate i jedete.

ŠKORPIJA

Ljubav

Vi ste u svojim obavezama, partner u svojim. To malo zajednički provedenog vremena je skroz ok, ali kao da nije dovoljno da sva nagomilana energija i strast u vama pronađu izduvni ventil. A neko ko sarađuje sa vama je tako fin i tako zanimljiv i tako privlačan i tako vas lijepo gleda na taj način da prosto poželite da ga smažete za doručak. U prevodu, zauzete Škorpije kontrolišite strasti, jer možete pasti. I biće vam lijepo da padnete, ali šta će to posle donijeti to je neko deseto pitanje. A ako ste slobodni, vas sada samo jure ili oni koje znate preko posla ili oni koji su daleko od vas. Da možete ući u vezu, možete. Kakve dileme i predomišljanja nosite u sebi, ja ne znam. Vi znate verovatno.

Posao

Situacije zakoče, pa krenu brzinom od sto na sat, pa opet zakoče i tako u krug. Malo vam je muka od tog cimanja, ali iz čistog inata i upornosti nastavljate dalje. Ne predajete se ni u jednom trenutku. Lomite ono što je nelomivo, preskačete ono što je drugima nemoguće preskočiti. Hvatate neke prilike u letu i pokrećete ih, a kada dođe do zastoja (to je sada neizbežno, na žalost), uzmete za sebe trenutak predaha i onda jurite dalje. Život vam se pretvorio u borbu oko posla i sa poslom. Tako mora.

Zdravlje

Sve što je vezano za glavu je sada slaba tačka, preosjetljivo. Od prehlada do alergija. Od problema sa zubima do glavobolja.

STRIJELAC

Ljubav

Partner se u ovom periodu najviše svađa sam sa sobom. Ako ne možete da ga smirite, pustite ga, ali vi gledajte da ne uvuče i vas u ista raspoloženja, naročito u prvoj polovini nedjelje. Druga strana je trenutno blago neurotična, a vi lično ne možete uraditi ništa povodom toga, osim da budete normalni i fini kao i inače. Šta god vaše voljeno biće reklo, šta god uradilo neka vas ne dotiče i samo to propustite kroz uši bez ikakve reakcije. Brzo će proći. Pa svi upadnemo u te neke nenormalne faze, zar ne? Ukoliko ste slobodni, vi lijepo uživajte i ne mislite mnogo na sjutra. Da li je to to ili to nije to, da li je to ono pravo ili nije ono pravo? Ma šta će vam ta pitanja sada? Samo sebe da potkopavate i nervirate? Batalite to, živite!

Posao

Čas je sve super, čas ništa ne valja. U stvari, vjerovatno to nije toliko drastično, problem je što vi sada sve previše primate k srcu. No dobro, takvi ste i morate u svemu da pretjerujete. Poenta je da poslovno ne stojite ni malo loše. Možda biste vi voljeli da je bolje, ali polako biće i toga. Sigurno je da će vas neki ljudi nervirati tokom ove sedmice. Pa dobro, i to će se preživjeti. I ako bude problema sa nekom papirologijom ili dogovorima i to će se srediti. Samo ne pravite dramu.

Zdravlje

Ništa vama ne fali, čak imate viška. E te viškove biste mogli da krenete da topite, i to baš od ove sedmice, naravno, kroz fizičku aktivnost, neće samo od sebe.

JARAC

Ljubav

Ukoliko ste slobodni sada vas muvaju samo neki neozbiljni likovi, samo oni koji su mlađi od vas, koji su daleko ili oni koji bi malo da se zabave. A bar da vas muvaju kako treba, nego vas pojedini baš iznerviraju svojim potezima i rečima. Venera koja vlada vašim poljem ljubavi vam je iza leđa. Daje vam ono što je u ovom trenutku raspoloživo, pa kome se sviđa, sviđa. Kome se ne sviđa, neka čeka. A zauzeti? Pa, vi ste mi nešto neurozni. Ne osjećate se dobro u onome što imate, tražite i primjećujete svaki pogrešan potez ili grešku kod voljene osobe. Isto tako, moguće je da postoji osoba na koju mislite ili koja vam se jako dopada. Ni tu ne znate šta da uradite.

Posao

Neki ljudi vas nerviraju, kvare vam planove svojim postupcima ili neodgovornošću prema poslu. Umijete da prećutite, ali je pitanje da li ćete u ovoj nedelji to moći. Bolje recite odmah, dok vam je još hladna glava, nego da nakupljate pa da onda izbjesnite i pretjerate. Neki papiri i dogovori će vam praviti problem. I oko toga ćete morati da se zamlaćujete I gubite vrijeme. No, šta da se radi. I pored svega ovoga, ne stojite uopšte loše. A i brzo ćete riješiti sve te prepreke koje stoje pred vama.

Zdravlje

Prehlade, alergije, problemi sa grlom, plućima. Roviti ste i potrebno je da se više odmarate i povratite snagu.

VODOLIJA

Ljubav

Sunce ulazi u vaš znak i to je super, jer je to planeta koja vlada partnerskim odnosima. Dajte mu par dana da počne da djeluje kako treba. U prevodu – u prvoj polovini nedjelje biće nerviranja, može da padne i jedna žestoka svađa. Niti ćete vi biti baš kako treba, niti će partner biti normalan. No, ovo je možda i potrebno da raščisti neke stvari i da možete da nastavite dalje kako treba. Biće to dobro, dajte šansu i sebi i drugoj strani. Oni koji su slobodni konačno će popustiti pod udvaranjima jedne osobe koja ih vrlo uporno opsjeda. Neće se to ni malo loše pokazati I ova priča bi vam mogla biti baš zanimljiva. U principu, pred vama su neki lijepi dani u kojima trebate da se opuštite i uživate.

Posao

Prvo Sunce, a zatim i Merkur ulaze ove sedmice u vaš znak. Ulazite zvanično u period koji će mnogo toga promijeniti, naravno na bolje. To ne znači da se u ovoj nedjelji nećete nervirati. Hoćete, to je više nego sigurno. Možda ćete se sa nekim ljudima I posvađati, možda čak i prekinuti saradnju. Ali to je potpuno nebitno. Ono što je važno jeste da je pred vama period sa izuzetnim prilikama koje ćete vi svakako iskoristiti. Vi budite korektni u svemu I čekajte svoj momenat. A on će doći.

Zdravlje

Nikako da se dovoljno naodmarate, nikako da u potpunosti prezdravite. Ukoliko vučete neku prehladu ili virus – računajte na poboljšanje od drugog dijela nedjelje.

RIBE

Ljubav

Ništa se značajno neće promijeniti u odnosu na prethodnu nedjelju u vašim emotivnim vezama i brakovima. Bukvalno rečeno, red meda, red žuči. Kada su “medeni dani” topićete se i biti toliko puni ljubavi i nježnosti da biste njome mogli preplaviti voljeno biće. Kada su oni drugi dani u pitanju, bićete toliko bijesni i nervozni da niko neće smeti ni riječ da vam kaže. Znam da biste voljeli da sve ide mirnije i stabilnije, ali to sada nije moguće. Oni koji su usamljeni, neko sa kim radite ili ste povremeno u kontaktu, polomi se pokušavajući da vas osvoji. Možda ćete, ali samo možda u nekom trenutku poželjeti da se prepustite. Samo da taj trenutak ne prođe bez ikakve vaše reakcije.

Posao

Iako ni na poslu nije savršeno, ipak vam ovaj segment donosi neuporedivo veće zadovoljstvo i stabilnost nego emotivni dio. Jeste da će vas neki saradnici iznervirati ove nedjelje, ali to je prolazno i kratkotrajno i sa time se možete izboriti. Može biti i nekih papiroloških problema, ali opet rješivih u vašu korist. Ono što će vam smetati jeste što ćete non stop juriti vrijeme i biti u zaostatku sa istim. Moguće je da ste preuzeli na sebe previše obaveza i da vam je sada teško da sve obećano i ispunite.

Zdravlje

Imunitet vam trenutno nije baš jača strana. Takođe, moguće su nesanice i nervoza.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRAGEDIJA: Pobjednik Super Bowl-a PREMINUO od toplotnog udara

Subota, 20.07.2019 | 10:07

Tužne vijesti stižu iz NFL-a. Bivši pobjednik Super Bowla Mitch Petrus (32) je iznenada preminuo, a sumnja se da je pretrpio toplotni udar.

VJEROVALI ILI NE: Žena ištampala 15.000 EURA i došla u salon da kupi AUDI A3!

Subota, 20.07.2019 | 13:51

Žena iz Njemačke (20) nedavno je uhapšena u rodnoj zemlji jer je htjela kupiti auto u vrijednosti od 15.000 eura, pazite sad, novcem koji je ištampala na običnom papiru, piše Deutsche Welle.

Kako je pritvorenik pokušao da POBJEGNE iz ZIKS-a? Od SLOBODE ga dijelilo desetak metara

Subota, 20.07.2019 | 08:53

Desetak metara dijelilo je od slobode pritvorenika Adisa Adžovića (22) koji je juče preskočio bedeme Istražnog zatvora i krenuo da bježi ka ulici na kojoj ga je, navodno, čekao automobil.

Svidjela mu se STJUARDESA: Uputio LAŽNU dojavu o BOMBI u AVIONU, pa mu određen PRITVOR!

Subota, 20.07.2019 | 13:08

Zoran N. (65) priznao je da prije dva dana uputio lažnu dojavu da je podmetnuta bomba u avionu Lufthanze, koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, a pravdao se time da mu se svidjela stjuardesa sa tog leta.

VIDEO: Kada Knez ZAPJEVA: Italijanski carinik prepoznao crnogorskog muzičara, pa na aerodromu napravili ŠOU

Subota, 20.07.2019 | 13:22

Crnogorski pjevač Nenad Knežević Knez je pri dolasku i Italiju doživio izuzetno gostoprimstvo, kada ga je na aerodromu sačekao veoma raspoloženi carinik.

Voz UDARIO muškarca na pruzi u Zagoriču - u toku POTRAGA

Subota, 20.07.2019 | 21:55

Voz koji saobraća na relaciji Nikšić-Podgorica večeras oko 21 sat i 15 minuta udario je jednu osobu za kojom policija traga.

Uhapšen policajac: Sumnja se da je učestvovao u pucnjavi u Tivtu!

Subota, 20.07.2019 | 21:17

Abrlić nije životno ugrožen. On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom hospitalizovan je u risanskoj bolnici.

Nevjerovatan prizor: Jeste li ikada vidjeli kako tarantula mijenja "kožu"

Subota, 20.07.2019 | 20:58

Mnoge životinje mijenjaju svoju kožu, a među njima su i pauci koji sa sebe skidaju svoj egzoskelet.

Brguljan uoči meča protiv Australije: Teži put do borbe za MEDALJU!

Subota, 20.07.2019 | 20:48

Crnogorski vaterpolisti sjutra u ranim jutarnjim satima igraju prvi meč nokaut faze na Svjetskom šampionatu u Južnoj Koreji, a plasman među osam najboljih i nastavak sna o medalji “ajkule” će pokušati da ostvare preko Australije.

"Divlja" žurka se završila TRAGIČNO: Djevojka POGINULA, a MOMAK uradio nešto NEOČEKIVANO!

Subota, 20.07.2019 | 20:21

Pažnju svjetskih tabloida ovih dana privlači bizarna nesreća koja se početkom jula dogodila u Sankt Peterburgu, kada je jedan par "u ljubavnom zanosu" pao sa devetog sprata. Djevojka je poginula na licu mjesta, dok je mladić preživio i vratio se na žurku na kojoj su prethodno bili zajedno.

ŠERON STOUN: Sedam godina mi je trebalo da se oporavim od MOŽDANOG UDARA!

Subota, 20.07.2019 | 19:53

Govoreći na humanitarnoj svečanosti posvećenoj zdravlju ženskog mozga u Los Angelesu, slavna američka glumica Sharon Stone kazala je kako je Hollywood bio grozan prema njoj kada je prije 18 godina doživjela težak moždani udar.

Za neke ona je “vječita prva dama” ali širom svijeta Mišel Obama je “NAJCJENJENIJA”

Subota, 20.07.2019 | 19:43

Prema nedavnoj anketi YouGov.com, kojom je obuhvaćeno 42.000 ljudi u 41 zemlji, bivša prva dama na čelu je liste “najcjenjenije žene u svijetu”. Obama je na toj listi nadmašila i svoju prijateljicu Opru Vinfri, koja je na drugom mjestu.

DANKA KOVINIĆ PREOKRETOM DO FINALA: Nova šansa za titulu

Subota, 20.07.2019 | 19:26

Crnogorska teniserka Danka Kovinić boriće se za titulu na ITF turniru u francuskom Bijaricu.

Saobraćajna nezgoda na putu Nikšić-Podgorica: Povrijeđenog mladica VATROGASCI izvlačili iz SMRSKANOG AUTOMOBILA

Subota, 20.07.2019 | 19:10

Ubrzo nakon udesa na lice mjesta su stigli pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti i vatrogasci koji su Albijanića izvukli iz smrskanog vozila. 

INČON KONAČNO DOŠAO DO SLAVLJA: Majstorski gol Stefana Mugoše

Subota, 20.07.2019 | 18:56

Inčon je konačno ugledao svijetlo na kraju tunela, a jedan od zaslužnih za prekid crne serije rezultata je naš Stefan Mugoša.