Ponedjeljak, 06.05.2019 | 09:26
IZVOR: mojastrolog.rs

Nova NEDJELJA, novi izazovi: Bikovi će imati neočekivane izdatke, a Ovnovima se smiješi put u INOSTRANSTVO

Pogledajte detaljnu astro prognozu za narednu nedjelju i saznajte šta vas očekuje!
Foto:popsugar.co.uk

OVAN

Hrana

Prijaju vam jaki ukusi i dosta začina, ali bi vašem organizmu više odgovaralo da ovim željama ne udovoljavate. Takođe, izbjegavajte mesne prerađevine i konzerviranu hranu. Neka na vašem stolu češće budu spanać, blitva, zelje, tikvice.

Ljubav

Slobodni Ovnovi uživaju u pokretu, druženjima, izlascima. Prija vam da ste okruženi ljudima, da vodite glavnu riječ i jasno vam je da privlačite zainteresovane poglede. Oko vas su prijatelji i oni koji bi željeli da vam budu više od prijatelja, oko vas su neka nova lica, ali tu su i bivši udvarači i partneri koji će biti posebno aktivni ove nedjelje. Vama na volju ostavljam izbor na koju ćete stranu... Oni koji su u vezama i brakovima u ovoj sedmici imaju red strasti, red ljubomore, red zahlađenja odnosa. U nekim situacijama možete pretjerati, što će izazvati partnerovu sumnju i povlačenje. Tu je naravno strast, ona vas može iščupati iz ovog problema i vratiti vas jedno drugom...

Posao

Nešto novo počinje da se dešava u poslovnom segmentu. Dolaze interesantne informacije, dešavaju se iznenadni preokreti u do sada statičnim situacijama – sedmica može započeti mirno, da biste odjednom bili uhvaćeni u vrtlog dešavanja. Otvaraju se prilike za poslovna putovanja i dogovore koji mogu biti povezani sa inostranstvom. Dobro odmjerite i razmislite o svojim potezima i odlukama. Ukoliko imate bilo kakve sumnje – poslušajte svoju intuiciju i provjerite više puta.

Novac

Pogrešni potezi mogu vas dovesti do novčanog gubitka. Nije vrijeme za veće troškove i ulaganja.

Zdravlje

Posvetite se sebi – potrebni su vam mir i odmor. Osjetljivi ste na promjene vazdušnog pritiska.

BIK

Hrana

Bikovi će u ovoj sedmici uvesti neke novine u ishranu. To mogu biti male promjene – neke nove namirnice, nova jela i kuhinje, novi recepti... ali mogu biti i one veće – nov režim ishrane, nove životne navike... Bile male ili velike – promjenama je vrijeme!

Ljubav

Nešto što prećutkujete, što vas muči i opterećuje iznutra – moraćete da pustite iz sebe i progovorite.

Samo u prvom trenutku može izgledati kao da ste napravili grešku i samo dodatno uzburkali situaciju sa voljenom osobom, ali brzo ćete shvatiti da je to u suštini bio pravi potez. Očigledno je da je vama i partneru sada potreban razgovor, potrebna je otvorenost po mnogim pitanjima, pa čak i onima koja su vam bolna. Oni koji su slobodni – velike su šanse da neko iz vaše prošlosti natrči na vas baš u ovoj nedjelji. Strasti se mogu lako obnoviti i dešavanja vas povući, ali od mnogo toga zavisi da li će ovaj obnovljeni odnos uspjeti da se održi. No, pokušajte – svakako vrijedi probati...

Posao

Nekim situacijama ste pritisnuti i pitanje je koliko ćete još moći da održavate svoju masku da je sve u redu i da vas ništa ne dotiče, dok iznutra pucate po svim šavovima. Merkur koji je ušao u vaš znak u ovoj će se nedjelji susresti sa Uranom – informacije koje stižu do vas mogu biti neprijatne, ili će vas jednostavno iznenaditi, što može dovesti do tenzije i do burnih reakcija sa vaše strane. Savjetuje vam se mir, samokontrola i dobro planirani potezi.

Novac

Neočekivani izdaci. Opreznije baratajte novcem.

Zdravlje

Problemi sa grlom. Prisutni su i nervoza i stres.

BLIZANCI

Hrana

Pravi je momenat da se riješite nekih nezdravih navika. Proljeće je, zelene pijace su pune – više bazirajte svoju ishranu na svježem povrću i voću. Konzumirajte ribu, piletinu ili ćuretinu a druge vrste mesa u umjerenim količinama. Suhomesnate proizvode i brzu hranu izbjegavajte.

Ljubav

Ne žurite sa odlukama kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju, bilo da su one pozitivne ili negativne. Nije vreme da trčite pred rudu ili da požurujete neka dešavanja. One veze koje su nestabilne u ovom periodu su posebno na udaru. Ukoliko partner insistira da razgovarate o nekim situacijama ili problemima – prije nego što se pobunite ili krenete da se raspravljate – razmislite da li je možda u pravu. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj se nedjelji sve dešava na brzinu – nova poznanstva, dopadanja, pokretanja strasnih ljubavnih priča. No, znate i sami da sve ono što je brzo može biti i kuso....pa nemojte da se iznenadite ako neke od ovih brzinskih priča isto tako brzinski i prestanu da postoje...

Posao

Pred vama je jedna važna poslovna odluka i o njoj morate dobro promisliti i isključiti svaku mogućnost da posle zažalite zbog nje. Vodite se principima morala, zakona, dobrobiti i za druge i za sebe. Sedmica u koju ulazite protkana je i prijatnim i neprijatnim iznenađenjima, velikim promjenama i gomilom aktivnosti na dnevnoj bazi. Od vas će se očekivati brzina i pravovremene reakcije, ali i dobre ideje i sposobnost za pronalaženje rješenja „u hodu“.

Novac

Potrošili ste više novca nego što ste planirali i razmišljate da se zadužite. Ukoliko to već radite, ne uzimajte više novca od onog što vam je neophodno.

Zdravlje

Umor, nervoza, nenaspavanost. Pokušajte da uzmete više vremena za sebe.

RAK

Hrana

Dobra nedjelja da sebe malo dovedete u red kada je ishrana u pitanju. No, slatkiši i grickalice još uvek su vaša slaba tačka i trebaće dosta volje da umanjite njihov unos. Uzimajte više tečnosti, dosta voća i pokušajte da zavarate glad koštunjavim voćem – na primjer – šakom badema ili lješnika.

Ljubav

Svidjelo vam se to ili ne, u ovoj nedhelji je prošlost vezana za sva emotivna pitanja. Za one u vezama i brakovima – na dnevni red ponovo mogu doći stari strahovi, stara preispitivanja, pitanja koja su u nekom prošlom vremenu gurnuta pod tepih. Mogu se probuditi i stare sumnje i nesigurnosti. Ne dozvolite da vas ovo uvuče i poklopi – ono što je realno i opipljivo, rješavajte. Ono što nije – objasnite sami sebi. Oni koji su slobodni – pojaviće se bivši poznanici, partneri, ljubavnici. Željeće vas ponovo za sebe. Dobro razmislite i odmjerite – sjetite se onoga što je bilo i zapitajte se da li to želite i hoćete ponovo. Od odgovora koje sami sebi date, zavisiće i kako ćete postupiti.

Posao

Neke šanse će se odjednom otvoriti, ali isto tako – nešto na šta ste računali, može nestati preko noći. Nedjelja donosi promjenljivost i nemogućnost da kontrolišete ono što se oko vas dešava a vezano je za posao. Nećete biti zadovoljni odnosom i kontaktom sa nadređenima - previše će tražiti od vas, a davati malo zauzvrat. Preko prijatelja, veza, onih koji su uz vas uvek i podržavaju vas – idu neke značajne infomacije, neke dobre vijesti, a moguće je i da će vam jako pomoći i otvoriti neka vrata...

Novac

Vaša se finansijska situacija stabilizuje pred kraj sedmice.

Zdravlje

Problemi sa grlom, alergijama. Reumatski bolovi starijim Rakovima.

LAV

Hrana

Morate dobro izbalansirati obroke u ovoj sedmici. Da vam daju dovoljnu količinu energije, ali da ne opterećuju varenje i da vas ne čine umornim, sporim, statičnim. Konzumirajte mnogo povrća i voća, jaja, orašaste plodove, crnu čokoladu. Umanjite unos mliiječnih proizvoda i mesnih prerađevina.

Ljubav

Postoji osnova za mir u partnerskim odnosima ove sedmice, ali najprije mi izgleda da će biti mira samo iz razloga što ćete i vi i voljena osoba biti u potpunosti okupirani svojim problemima i obavezama. Prilikom zajednički provedenog vremena, gledaćete da izbjegavate bilo šta što bi moglo unijeti tenziju između vas. Doduše, čak ni ovo nije stopostotna garancija da sredinom sedmice neće doći do neke kratkotrajne rasprave, ali vi uradite ono što je u vašoj moći da se ovo ne dogodi. Slobodni Lavovi – kontakt sa bivšim partnerom neće vas baš posebno dotaći. Nešto će tu „faliti“... Generalno gledano – vi ste ipak sada za uživanje u provodu, zabavi, u flertovanjima i u strastima...

Posao

Možda nemate onoliko elana i poleta koliko biste voljeli, ali zato imate upornost i volju da obavite ono što je potrebno. U ovoj se sedmici može dogoditi situacija koja će na prvi pogled biti neprijatna i izgledati kao teško rješiva, ali ćete ubrzo shvatiti da vam otvara nove mogućnosti. Održavajte korektan odnos sa autoritetima i čuvajte se ishitrenih poteza i izjava. Neko vas može iznenaditi prijedlogom, sugestijom, ponudom – vrijedi saslušati šta ova osoba ima da vam ponudi.

Novac

Od dodatnog posla nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali.

Zdravlje

Stariji Lavovi – manji problemi sa kičmom. Mlađi – dobro se osjećate.

DJEVICA

Hrana

Smetaće vam industrijske prerađevine, konzervirana hrana, brza hrana, smetaće vam sve ono što je „nafilovano“ vještačkim bojama, mirisima, ukusima. Smetaće vam gazirana pića, juneće meso, mlijeko i mliječni proizvodi. Sve ostalo – samo izvolite...

Ljubav

U suštini, najbolje biste prošli u ovoj sedmici ukoliko biste non stop bili u pokretu i uzbudljivim dešavanjima sa voljenom osobom. Ne smirujte se – otputujte negde, družite se što češće sa zajedničkim prijateljima, izlazie, prodrmajte ustaljenu svakodnevicu – ionako u njoj nemate šta da kažete jedno drugom ili se vrtite non stop u jednim te istim temama. Ne, ne bježite od problema ukoliko poslušate savjet koji vam je dat – samo dajete priliku voljenoj osobi i sebi da se mentalno opustite i rasteretite. Usamljene Djevice bi trebale da se opuste i ne razmišljaju mnogo kada je ljubav u pitanju. Ukoliko vas vuče strast prema nekom – odazovite se, prepustite se i uživajte.

Posao

Kada je poslovni segment u pitanju – ne trčite mnogo, da ne biste sami sebe sapleli. Zato – prije nego što impulsivno donesete odluku ili napravite neki drastičan potez – ipak se presaberite šta dobijate, a šta možete izgubiti. Takođe, u ovoj sedmici može doći do nekog raskola na poslu ili do nekih neočekivanih situacija i informacija koje vas mogu uznemiriti – ne gubite glavu, ovo je samo prolazni talas dešavanja koji će brzo protutnjati....I vama neće nanijeti nikakvu štetu...

Novac

Neplanirani porast troškova. Nije vrijeme za pozajmice, kredite, ali ni za veća ulaganja.

Zdravlje

Mogućnost prehlade.

VAGA

Hrana

I varenje i metabolizam će u ovoj sedmici biti usporeni i bilo bi dobro da ih pokrenete najprijje povećanim unosom povrća. Izbjegavajte mesne prerađevine, a i meso konzumirajte umjereno. Od mliječnih proizvoda – jogurt i sir sa malim procentom mliječne masti.

Ljubav

U ovoj sedmici može postojati neka vrsta pritiska na vas od strane partnera. To ne mora biti otvoren pritisak, već i neka očekivanja za koja vi niste sigurni da ih možete ispuniti, ili jednostavno nemate volje za to. S druge strane – iako od vas očekuje potpunu posvećenost, voljena osoba se sama ne ponaša tako i rasipa svoju pažnju na sto strana. Ni malo vam se neće dopasti ovakvo ponašanje, ali ćete zarad mira u vezi gledati da ne dižete baš veliku buru oko svega. Usamljene Vage sada funkcionišu dvojako. Ili ste se u potpunosti distancirali od svih....ili paralelno održavate komunikaciju i flertujete sa više osoba. Šta god da je od ova dva – to vam trenutno prija i ponašate se u skladu sa svojim željama.

Posao

Imate vrlo ambiciozne planove, ali vas neke okolnosti koče i malo je vjerovatno da ćete uspjeti u potpunosti da ih ostvarite. S druge strane – zapostavili ste svoje poslovne obaveze i potrebno je da se više posvetite njihovom rješavanju. Ne žurite u odlukama kada su investicije u pitanju, jer nije pravi momenat za povlačenje riskantnih poteza. Moguće je da previše očekujete od nekih osoba i od dogovora sa njima – realnije sagledajte situaciju u kojoj ste.

Novac

Velike oscilacije u zaradama. Neke isplate koje očekujete kasne.

Zdravlje

Hormonski problemi, glavobolje, meteoropatske reakcije.

ŠKORPIJA

Hrana

U nekim momentima jednostavno ne možete da odolite – slatkiši su vam posebno slaba tačka. Nije problem povremeno „zgriješiti“, već u tome što jednom kad krenete, ne umete da se zaustavite. Naglašena neumjerenost.

Ljubav

Strast sa partnerom funkcioniše bez problema u ovoj sedmici, ali svim ostalim ni malo ne možete da se pohvalite. Komunikacija je sada posebno slaba strana vašeg odnosa. Nije problem u nekim površnim pričama i pričicama, problem je u tome što ne dijelite međusobno ono što je zaista bitno – ne pričate o tome šta vas oboje muči, kao ni o pitanjima koja su važna za vaš odnos. Dugotrajno ćutanje može dovesti do nakupljanja tenzije i burne rasprave, posle koje biste se oboje povukli. Slobodni pripadnici ovog znaka – trenutno vas niko ne stimuliše intelektualno, svi su vam dosadni i neinspirativni. Ukoliko želite površne odnose ili avanture – to vam je otvoreno. Nešto ozbiljnije i trajnije – ne.

Posao

Šta god radili, koliko god ulagali sebe u posao – kao da vas non stop nešto drži i ne dozvoljava vam da realizujete sve ono što ste namjerili. Nije vam jasno zbog čega se zakočeni i zbog čega sve ide toliko traljavo i sporo. U drugom delu nedjelje će stići neke informacije do vas koje će vam dati nadu, ali ni uz njihovu pomoć nećete uspjeti da dobijete baš one prave rezultate kojima se nadate. Komunikacija sa onima sa kojima radite biće komplikovana, teška i zahtjevna po vas.

Novac

Čini vam se da novac dolazi samo zato da bi otišao istog trenutka. Nije dobar period za veće troškove, investicije, pozajmljivanja.

Zdravlje

Osjećate se teško, statično, sporo, energija vam je na vrlo niskom nivou.

STRIJELAC

Hrana

Umjerenost, kontrola ishrane, zdrava hrana – to su u ovoj nedjelji samo misaone imenice za vas. Čak i ako riješite da se dovedete u red, bićete pod takvim iskušenjima da jednostavno nećete imati ni volje ni snage da im odolite...

Ljubav

Ovo nije jednostavan period za vaše emotivne veze i brakove. Možda i nema prave krivice ni kod vas ni kod voljene osobe, ali okolnosti i okolina su takvi da vam ne dozvoljavaju da se sporazumijete na pravi način. Moguće je da ste vi po mnogim pitanjima u pravu, ali ako se budete baš čvrsto držali svog stava i ne pokažete ni malo volje za kompromisom – sredinom sedmice vam slijede burni momenti sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka – u vašoj blizini postoji neko sa kim imate dobru energiju, ko vas jako privlači i postoji želja da se ostvari nešto više. No, i pored obostrane zainteresovanosti, kao da ne uspjevate da pronađete pravi momenat da nešto kokretno i pokrenete.

Posao

Neočekivan poslovni predlog dovešće vas u veliku nedoumicu. Ne znate šta da učinite jer je ovo prilično obećavajuće, i svjesni ste da bi vam se na duži rok isplatilo... ali niste sigurni da li ćete ovim potezom ugroziti ono što već imate. Kada su ovako komplikovane odluke u pitanju, najbolje je da ili uzmete dovoljno vremena da o svemu razmislite, ili da se posavetujete sa onima kojima vjerujete. Savjet – vodite se dugoročnim, ne trenutnim finansijskim efektima.

Novac

Finansijski zahtjevna sedmica za vas. Budite umjereni kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Problemi sa grlom. Oni koji se bave rekreacijom ili sportom – moguće su povrede.

JARAC

Hrana

Svjesni ste da pravite greške kada je ishrana u pitanju, ali trenutno nemate posebnu volju da se nešto naročito bakćete ovim segmentom. Sem većeg unosa tečnosti, bilo bi dobro da u ovoj nedjelji obogatite svoju ishranu raznovrsnim povrćem.

Ljubav

Posvetite više vremena komunikaciji i traženju zajedničkih interesa i aktivnosti sa voljenom osobom. Odvojite dovoljno vremena za drugu stranu i ne tražite izlaz iz te neke statične i nezadovoljavajuće faze u koju ste trenutno zapali u kontaktima sa drugim osobama, koliko god vam oni bili zanimljivi u prvom momentu. Bilo kakva vrsta „izleta“, pa čak i samo kroz komunikaciju ili neko lako flertovanje, može se ubrzo pokazati kao vrlo pogrešan potez. Čuvajte i gradite ono što imate. Slobodni pripadnici ovog znaka – neka prošlost vas dosta opterećuje i muči. Ne gledajte unazad, jer možete propustiti ono što vam je pred očima – mlađa osoba iz vaše blizine žarko želi da vam se približi.

Posao

Osjećaj zakočenosti i nemogućnosti da neke situacije konačno prevaziđete ili pokrenete donosi vam pad energije, malodušnost i konstantno preispitivanje gde ste napravili grešku. Ne svaljujte svu krivicu na sebe i ne stvarajte u svom radnom okruženju zategnutu atmosferu. Neke informacije koje nagoveštavaju da će se situacija ipak pomjeriti sa mrtve tačke dobićete sredinom sedmice. Iako ovo još uvijek nije kompletno rješenje, ipak će vam dati volje da se „dignete“ i nastavite dalje.

Novac

Novac koji očekujete nikako da stigne do vas. Samo dobijate obećanja, ali isplata se odugovlači.

Zdravlje

Mogućnosti povreda – bilo u svakodnevnom funkcionisanju, bilo na radnom mjestu. Budite oprezniji.

VODOLIJA

Hrana

Trenutna faza u kojoj ste čini da tražite izlaz i utjehu u hrani. I sami ste svjesni da ne činite sebi dobro, ali jednostavno ne umeteij i ne uspjevate da se obuzdate. Probajte da zavarate taj konstantni osjećaj gladi voćem, orašastim plodovima, salatama.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je u nekoj fazi koja je vrlo čudna. Izgleda kao da je sve u redu, ali kod vas postoji nezadovoljstvo i osjećaj da se ništa ne dešava da vas pokrene i vrati vam onaj osjećaj radosti, ispunjenosti i dobre energije kada ste zajedno. Potražite izlaz u promjenama – ali onim promjenama koje ćete zajedno sprovoditi, ne u promjenama koje će se zasnivati na komunikaciji sa drugim osobama sa strane. Slobodni pripadnici ovog znaka – neko se pojavio ko vas je „pomjerio“ i ko je učinio da se strasti probude u vama. Iako vam kontakt sa ovom osobom prija, negdje ste svjesni da je ovo ipak vrlo površna priča i da su male šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije. Odluka je na vama...

Posao

Okruženi ste osobama koje pričaju u prazno, koje vam pune glavu obećanjima bez pravih i realnih osnova. I te kako ste vi svjesni toga, ali trenutno tražite bilo kakav način da se pomjerite, da se pokrenete i napravite neke promjene u poslovnom segmentu. Savjet je da se ne uplićete u bilo šta za šta vam vaša intuicija šalje signale da odbijete. Čak i ako početni momenat može izgledati dobro, više je nego izvjesno da ćete se u nekom trenutku pokajati. Držite se, bar trenutno – onoga što imate.

Novac

Novca ili imate na pretek, ili ga nemate uopšte. Ne postoji sredina u ovoj sedmici.

Zdravlje

Da biste izašli iz te neke psihički opterećujuće faze po vas, potrebno je da se pokrenete. Fizička aktivnost donosi otpuštanje loše energije iz vas...

RIBE

Hrana

Potrebno vam je više hidriranja – više vode, mnogo čajeva i sokova od svježeg voća koje ćete sami napraviti. Neka vaša ishrana bude lagana i umjerena – malo mesa, više ribe, svježe ili bareno povrće. Slatkiše biste trebali da maksimalno izbjegavate.

Ljubav

Kratkotrajni miran i bez briga predah koji je trajao par dana sa voljenom osobom može se već u ovoj sedmici prekinuti. Jasno mi je da ste trenutno u fazi kada je nezadovoljstvo prisutno velikim dijelom i u zahtevnom periodu koji već predugo traje – ali dajte još malo snage, još malo napora da sve funkcioniše kako treba. Partner vas može iznenaditi nekim riječima i postupcima što opet može dovesti do tenzije između vas. Budite spori na reakcijama a brzi u iskazivanju privrženosti i nježnosti...Slobodni pripadnici ovog znaka – stoji vam poznanstvo ili jači kontakt sa jednom mlađom osobom koja vam nudi prijateljstvo, ali ste vi svjesni da je itekako zainteresovana za vas.

Posao

Generalno gledano – za vas se nastavlja vrlo aktivan poslovni period u kojem nema mjesta za predah i za opuštenost. Da, i vama je jasno da svi od vas očekuju maltene pa nemoguće – ali se svim silama trudite da makar jedan dio njihovih očekivanja ispunite. U ovoj sedmici će biti iznenađenja – i onih prijatnih i onih koja vam baš i ne odgovaraju. Stižu informacije o promjenama koje će vam se u prvom trenutku učiniti kao da vas vraćaju korak unazad. To je samo vaša perspektiva, vaše pozicije su stabilne.

Novac

Nepovoljan period za novac. Ili morate vratiti neko dugovanje ili vas očekuju veći troškovi....ili jednostavno – nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Takođe – mogućnost povreda.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Gradonačelnik Podgorice OTKRIO: "Cetinjski put postaje bulevar knjaza Danila"

Petak, 13.12.2019 | 21:19

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković u večerašnjoj „Živoj istini“ otkrio je kako gradska uprava ima u planu inicijativu da Cetinjski put, odnosno bulevar od kružnog toka kod Javnog servisa, do kružnog toka gdje se odvajaju Cetinjski i Nikšićki put, nazove imenom knjaza Danila.

VIDEO: Praznična JEGULJA: Strujom koju proizvodi osvjetljava novogodišnju JELKU!

Petak, 13.12.2019 | 21:11

Ovakva riba potrebna je mnogima od nas za predstojeće praznike.

Imaće sreće u LJUBAVI: Ovi horoskopski znakovi će do kraja 2019. godine upoznati srodnu dušu

Petak, 13.12.2019 | 21:03

Za ova tri znaka ima još nade...

Crnogorski pjevač joj napisao HITOVE - KNEZ: "Neću više da PIŠEM za Cecu, nemam SNAGE"

Petak, 13.12.2019 | 19:11

Knez je pisao hitove za Cecu Ražnatović.

Od početka izgradnje prve dionice AUTO-PUTA uzeto 484 miliona EURA kineskog KREDITA

Petak, 13.12.2019 | 19:08

MANS navodi da je prema zvaničnim podacima u toku ove godine na izgradnji autoputa bilo angažovano 1,7 hiljada kineskih radnika i oko 900 domaćih radnika koje su uglavnom zapošljavali podizvođači

"Unaprijediće se kvalitet ŽIVOTA": Opština Bar će RIJEŠITI stambeno pitanje za 20 NAJUGROŽENIJIH porodica

Petak, 13.12.2019 | 18:57

Opština Bar će kroz učešće u Regionalnom stambenom programu obezbijediti rješenje stambenog pitanja za 20 najugroženijih porodica, odnosno lica sa teritorije svoje opštine koja imaju status raseljenih i izbjeglih lica. To je zaključeno na sastanku održanom između predstavnika Opštine Bar i Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Preminuo HOLIVUDSKI VELIKAN: Slavni glumac iz filma "Kum 2" umro nakon kratke BOLESTI!

Petak, 13.12.2019 | 18:34

Holivudski velikan preminuo je nakon kratke bolesti.

"Čim Bogdanović šutne, sve vam je jasno – POGODIĆE": Košarkaš IMPRESIONIRAN Bogdanovićem

Petak, 13.12.2019 | 17:57

Kris Pol, američki košarkaš, pohvalno je govorio o Bogdanu Bogdanoviću.

Neprijatno IZNENAĐENJE: NIJE ovo očekivala - Žena došla kući, a zmija duga 3 METRA je spavala na jelci

Petak, 13.12.2019 | 17:19

Kako je ispričala, svakog dana se na njihovoj terasi skupljaju ptice, a kada je njen muž pokušao da ih snimi, naslonio se na jelku ne primjetivši da se tamo krije "iznenađenje".

VIDEO: Toliko ga voli, da je prekopirao i njegove POKRETE - Maleni dječak "preslikani" Federer

Petak, 13.12.2019 | 17:04

Mali japanski dječak Jiro Nosuke veliki je teniski talenat i počeo je sa treninzima i sa radom.