Petak, 31.05.2019 | 21:59
IZVOR: Telegraf.rs

Spremite se za avanture: Mjesečni HOROSKOP za Jun: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga uspjeh na poslu

Na pragu novog mjeseca savjetujemo vam da se fokusirate samo na bitne stvari, poručuje mjesečni horoskop.
Foto: Daily Gut

OVAN

Posao: Početkom mjeseca ćete zbog trigona Venere sa Plutonom dobiti mogućnost da dodatno zaradite – velike su šanse da ćete dobiti povišicu ili neki dodatni posao. Savjetujem Vam da taj novac iskoristite na edukaciju, jer će Vam se to višestruko isplatiti. Venera u znaku Bika će u periodu nakon 9. juna donijeti dobre komunikacione sposobnosti, a samim timi dobar odnos sa kolegama, saradnicima i nadređenima. Ukoliko tražite posao, posebno se aktivirajte u periodu od 9. do 18. juna, kada će nastupiti Retrogradni Neptun i doneti komplikacije na poslovnom planu. Velike su šanse da će tada na površinu izaći problemi koje ste “gurali pod tepih”. Tada su mogući konflikti sa kolegama i nadređenima. Savjetujem Vam da pokušate da ne ulazite u rasprave, već da se fokusirate na poslovne probleme koje imate. Ostanite pribrani i odgovorni i neće biti dugoročnih problema.

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi ili braku će pod uticajem Retrogradnog Plutona biti veoma emotivni, dok će trigon Venere sa Plutonom donijeti veoma jake strasti – što Vam govori da je jun kao stvoren za to da osvježite i popravite vaš odnos. Dobar period će trajati do kraja juna, kada će Retrogradni Neptun iznijeti na površinu probleme iz prošlosti oko kojih ćete početi da se svađate. Slobodni Ovnovi bi mogli da stupe u vezu sa osobom sa kojom se već neko vrijeme viđaju, ali planete pokazuju da biste krajem mjeseca mogli da saznate da ta osoba ima tajne koje krije.

Zdravlje: Tokom juna možete da očekujete promjenljivo zdravstveno stanje, a najviše problema ćete imati sa probavom. Savjetujem Vam da povedete računa o ishrani i da uvedete više fizičke aktivnosti u Vaš život. Ukoliko ne osjetite olakšanje, obavezno posjetite lekara!

BIK

Posao: Početkom mjeseca će Merkur ući u znak Raka i donijeti olakšanu komunikaciju na poslovnom planu. Iskoristite to da iznesete ideje koje već neko vrijeme imate. Ukoliko tražite posao, aktivirajte se početkom mjeseca. Moguće je da ćete sredinom mjeseca imati probleme sa kolegama, najvjerovatnije zbog nekih nesuglasica iz prošlosti. Savjetujem Vam da se ne upuštate u rasprave, već da otvoreno i sa razumijevanjem porazgovarate sa Vašim kolegama, u suprotnom možete da postanete predmet manipulacije. U drugoj polovini juna, tačnije 18. juna, Merkur će napraviti konjukciju sa Marsom i donijeti Vam dobru organizaciju i focus, pa ćete uspjeti da riješite sve poslovne probleme, pa čak i da sklopite nove poslove. Očekujte naklonost nadređenih.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju probleme u odnosu sa partnerom, najvjerovatnije zbog toga što će sve posmatrati “zdravo za gotovo”. Moguće su rasprave, koje će se pretvoriti u razmatranje zajedničke budućnosti. Savjetujem Vam da ne ostavite sve na rečima da će biti bolje, već da to potkrepite djelima – uključite se više u odnos sa voljenom osobom. Na ljubavnom planu, pod uticajem Retrogradnog Saturna i Retrogradnog Neptuna,možete da očekujete povratak osobe iz prošlosti, pa čak i obnavljanje odnosa sa njim/njom. Moram da budem iskrena i kažem da su male šanse da će pomirenje dugo trajati. Očekujte komplikacije već krajem mjeseca.

Zdravlje: Zdravlje Vam je ugroženo zbog drastičnog pada imuniteta. Moguće su različite virusne i alergijske infekcije. Jačajte imunitet.

BLIZANCI

Posao: Jun će biti veoma izazovan mjesec za sve Blizance – donijeće i dobra i loša dešavanja. Ali krenimo redom… Dobro aspektovan Merkur u Vašoj natalnoj karti donijeće Vam povoljna dešavanja na polju finansija. Početkom mjeseca ćete ostvariti poveći novčani prihod i usresredićete se na to kako da uštedite novac. U periodu oko 9. i 10. Juna ćete zbog Venere u Vašem znaku osjetiti veoma jak entuzijazam u pogledu Vaše karijere, pa ćete do kraja mjeseca razmatrati na koje sve načine možete da ostvarite postavljene ciljeve. Pod uticajem RxNeptuna moguće je da ćete krajem mjeseca morati da se suočita se nekim zaostalim dugovanjima. Savjetujem Vam da to više ne odlažete, već da to riješite do kraja mjeseca! U suprotnom možete da imate ozbiljne finansijske probleme u junu i julu.

Ljubav: Dobar mjesec za sve Blizance koji su u braku ili vezi, posebno one u “svježim” ljubavnim odnosima. Venera u Blizancima Vam donosi veoma lijepe i romantične trenutke. Međutim, krajem mjeseca zbog uticaja kvadrata Jupitera sa Neptunom možete da očekujete nesuglasice sa partnerom, najvjerovatnije zbog zajedničkih ciljeva. Slobodni Blizanci bi mogli da uplove u avanturu sa osobom koju poznaju od ranije, a moguće su i paralelne veze.

Zdravlje: Tokom juna možete da očekujete probleme sa kičmom, vratom i leđima. Savjetujem Vam da posjetite fizioterapeuta. Takođe, mogući su problemi vezani na žuč i želudac. Ne bi bilo loše da krenete na neku detoks dijetu.

RAK

Posao: Jun će biti generalno dobar mjesec za sve Rakove koji rade u timu, jer Vam planetarni aspekti donose dobru komunikaciju sa kolegama i mogućnost realizacije nekih Vaših ideja. Loše aspektovan Neptun u Vašoj natalnoj karti donosi probleme sa finansijama – mogući je veći novčani gubitak. Rakovi koji se bave privatnim poslom mogu da očekuju prekid saradnje sa nekim poslovnim partnerom, najvjerovatnije zbog nekog problema u komunikaciji. Rakovi koji nemaju posao treba da se aktiviraju sredinom mjeseca oko traženja posla vezanog za javni nastup, medije i marketing.

Ljubav: Moguće je da ste se partner i Vi u poslednje vrijeme udaljili jedno od drugog i da Vas to ozbiljno muči. Savjetujem Vam da iskoristite početak mjeseca da poradite na Vašem odnosu – dobra vijest je da trigon Venere sa Plutonom donosi dobru energiju za to. Uvedite više dinamičnosti u Vašu vezu ili brak! Slobodni Rakovi bi mogli da stupe u vezu sa osobom sa kojom se poznaju već duže vrijeme, moguće da je to prijatelj, kolega ili poznanik. Velike su šanse da će ovaj odnos da bude dugotrajan, ali i prilično turbulentan. Rakovi koji su nedavno prekinuli vezu će pod uticajem brojnih retrogradnih aspekata imati veoma težak mjesec – preispitivaćete sve što se desilo u prošlosti.

Zdravlje: Mogući su problemi sa vrarenjem i brojnim alergijskim reakcijama. Tokom cijelog juna ćete morati da vodite računa o toma šta, kako i kada jedete.

LAV

Posao: Moram da budem iskrena i napomenem da će jun biti prilično težak za odnose sa klijentima i nadređenima, jer loše aspektovane planete donose probleme u komunikaciji i borbe za dominaciju. Zbog Sunca u kvadratu sa Neptunom možete da očekujete probleme sa dugovima – moguće je da ćete se tokom ovog mjeseca zadužiti i da nećete znati kako da vratite te dugove. Pod uticajem Retrogradnog Jupitera mogući su iznenadni problemi na poslovnom planu, pa ćete morati brzo i “hladne glave” da reagujete. Lavovi koji traže posao treba da se fokusiraju na poslove u trgovini. Aspekti su dobri i za odlazak u inostranstvo.

Ljubav: Zauzeti Lavovi će na početku mjeseca biti stavljeni na neku vrstu testa. Moguće je da ćete partner i Vi imati problem koji će dosta da utiče na oboje. Ukoliko zajedno budete radili na tome, velike su šanse da ćete pronaći idealno rješenje. Međutim, ako ste u vezi ili braku sa osobom u znaku Bika, Djevice ili Jarca moguće je da će to ići malo teže. Ukoliko imate neke tajne, pod uticajem Retrogradnog Merkura u Ribama one će izaći na vidjelo. Slobodni Lavovi će već početkom mjeseca upoznati veoma duhovitu i atraktivnu, ali nedostupnu osobu. Moguće je da ćete biti prilično razočarani zbog toga.

Zdravlje: Mogući su problemi sa koljenima i zglobovima. Kako to ne bi preraslo u neki ozbiljniji problem savjetujem Vam da posjetite ljekara.

DJEVICA

Posao: Moguće je da već duži vremenski period niste zadovoljni poslom i kolektivom u kom radite, ali zbog uticaja Marsa u Raku rastrzani ste između onoga na čemu ste i nekog drugog posla – ne želite da ostavite ono što ste započeli da radite, ali Vas atmosfera u trenutnom kolektivu čini nesrećnim. Savjetujem Vam da uzmete nekoliko dana odmora, da napunite baterije i razmislite šta želite. Djevice koje se bave privatnim poslom sredinom mjeseca mogu da očekuju finansijske probleme ili gubitak veoma važnog klijenta. Nezaposlene Djevice treba da se aktiviraju oko traženja posla u periodu oko 9. juna.

Ljubav: Sunce i Jupiter u kvadratu sa Neptunom doneće Vam brojne nesuglasice i svađe sa partnerom, najverovatnije oko novca i zajedničkih planova. Vrlo je moguće da u posljednje vrijeme dosta toga prebacujete partneru i da će to kulminirati već početkom juna. Ukoliko volite partnera, savjetujem Vam da spustite loptu, da mu “ne trljate nos” njegovim neuspjesima i da pokažete da Vam je stalo – morate da shvatite da zajednicu čine dvoje ljudi koji se bezuslovno vole i podržavaju. Slobodne Djevice bi trebalo da se socijalno angažuju I da se okrenu sebi, a flerta će svakako biti.

Zdravlje: Mogući su problemi sa čestim vrtoglavicama i glavoboljama, najvjerovatnije zbog čestih promjena vremena. Djevice koje ne treniraju mogu da očekuju probleme sa leđima i nogama. Dakle, šetajte više u junu, prijaće Vam.

VAGA 

Posao: Vage koje se bave privatnim poslom već početkom nedjelje mogu da očekuju značajne finansijske prihode. Savjetujem Vam da taj novac uložite u posao. Nezaposlene Vage bi trebalo da se aktiviraju početkom juna, kada će Merkur ući u znak Raka i doneti pozitivna dešavanja na polju karijere. Moguće je da nećete odmah dobiti pozitivne odgovore, ali ne odustajte sa apliciranjem, jer su Vam planete naklonjene početkom mjeseca. Neptun u opoziciji sa Jupiterom sredinom mjeseca donosi poslovne probleme, a velike su šanse da njihovo rješenje leži u kompromisu. Dakle, nećete imati vremena da razmišljate i vagate, onako kako Vi umijete, već ćete morati brzo da reagujete nakon što saslušate sve što Vam kolege i saradnici imaju reći.

Ljubav: Vage u braku će cijelog mjeseca biti okrenute porodici i porodičnom domu, a iz toga će proizaći harmoničan odnos sa bračnim partnerom. Vage u vezi mogu da očekuju jake strasti u odnosu sa voljenom osobom, a samim tim i dobro raspoloženje i odnos sa partnerom. Slobodne Vage bi mogle da stupe u vezu sa osobom koja im se već neko vrijeme dopada, ali velike su šanse da će se ispostaviti da ta osoba nije baš takva kao što se predstavlja.

Zdravlje: Planete pokazuju da ste malokrvni, pa Vam savjetujem da uradite sve neophodne analize. Povedite računa o životnim navikama i ishrani.

ŠKORPIJA

Posao: Početak juna je dobar za sve Škorpije koje se bave ili planiraju da se bave javnim nastupom. Iskoristite dobre aspekte na pravi način i obezbijedite sebi bolje radne uslove, višu platu i slično. Ako tražite posao, fokusirajte se na poslove iz oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, prosvjete ili medija. U periodu između 9. i 15. juna možete da očekujete veći novčani prihod. Savjetujem Vam da ga sačuvate, jer će Vam zatrebati u narednom periodu. Povedite računa o tome šta govorite, jer su velike šanse da će neko od kolega pokušati to da iskoristi protiv Vas.

Ljubav: Moguće je da partner ima određeni problem ili nedoumicu i da od Vas očekuje da budete uz njega. Pokažite empatiju, posvetite se tome iskreno, a partner će Vam biti doživotno zahvalan. Krajem juna možete da očekujete određene nesuglasice na ljubavnom planu, ali ništa što može da naruši odnos sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije će se, kako planete pokazuju, vratiti osobi sa kojom su se viđale ranije. Moguće da je to osoba koja Vam se jako dopada, ali koja nije zainteresovana za ozbiljan odnos sa Vama.

Zdravlje: Sa ogromnom sigurnošću mogu da kažem da ćete tokom ovog mjeseca imati problema sa stomakom i polnim organom. Savjetujem Vam da što prije posjetite ljekara, dok se stanje dodatno ne iskomplikuje. Osim toga, moguće je da se osjećate veoma iscrpljeno – potreban Vam je odmor.

STRIJELAC

Posao: Retrogradni Saturn i Retrogradni Neptun će vratiti poslovne probleme i dugove iz prošlosti, a sada ćete morati da se suočite sa njima. Ako nastavite da odlažete, imaćete mnogo veće probleme od trenutnih! Situacija će postati prilično “zategnuta” sredinom mjeseca, jer će loše aspektovan Neptun donijeti i konflikte sa nadređenima. Strijelčevi koji se bave privatnim poslom će pod uticajem Venere u Blizancima ostvariti veliki broj novih kontakata i na taj način unaprijediti svoje poslovanje. Ako tražite posao, posebno se aktivirajte početkom mjeseca kada su aspekti za to najpovoljniji.

Ljubav: Nezadovoljstvo zbog posla ćete prenijeti na partnera, a to će pokrenuti niz svađa. Ukoliko ne budete spremni na dug, smiren razgovor sa partnerom I kompromis, velike su šanse da dođe do ozbiljnijeg zahlađenja u vašem odnosu. Slobodni Strijelčevi kao da su izgubili volju da se “muvaju” i upoznaju nekog za vezu ili avanturu. Velike su šanse da ćete ovog mjeseca biti okrenuti sebi.

Zdravlje: Moguć je pad imuniteta koji će donijeti prehladu, infekcije i slično. Savjetujem Vam da uvedete više fizičke aktivnosti u Vaš život i da povedete računa o ishrani.

JARAC

Posao: Venera u Blizancima daje Jarčevima ambiciju koju nisu imali u prethodnom periodu. Mnogi Jarčevi će u ovom mesecu ostvariti značajan napredak na poslu i drastično "pogurati" svoju karijeru. Vrlo je moguće da ćete uspjeti da ostvarite nešto što godinama niste uspjevali. Druga polovina mjeseca je važna za finansije - mogući su krediti i pozajmice. Savjetujem Vam da dobro promislite prije nego što se zadužite. Ukoliko tražite posao, posebno se aktivirajte krajem mjeseca.

Ljubav: Dobro aspektovana Venera u vašem sedmom polju vam daje ogromnu privlačnost po suprotni pol, te je tokom ovog mjeseca moguće mnogo flerta i ljubavnih upoznavanja. Međutim, planete ne pokazuju da bi tokom ovog meseca mogli da stupite u neku ozbiljniju i dugoročniju vezu. Jarčevi koji su u vezi ili braku bi trebalo da pokažu više razumijevanja za partnera, da budu manje kritični i zahtjevni, jer bi u suprotnom vrlo lako moglo da dođe do prekida u naredna tri mjeseca.

Zdravlje: Mogući su problem sa gojaznošću, povišenim šećerom i holesterolom. Savjetujem vam da posjetite specijalistu radi pregleda i utvrđivanja dijagnoze. Poboljšajte ishranu.

VODOLIJA

Posao: Jun će obiljeležiti finansijske poteškoće, posebno ako se bavite privatnim poslom. Moguće je da ste u proteklim mjesecima donijeli pogrešnu odluku i napravili lošu investiciju, pa sada ispaštate zbog toga. Budite posebno obazrivi u periodu nakon 15. juna, kada će lođe aspektovan Jupiter doneti pad koncentracije, a samim tim i nepromišljene odluke. Vodolije koje traže posao treba da se aktiviraju u potrazi poslova vezanih za računare – ogromna je šansa da ćete veoma brzo da pronađete posao kakav želite.

Ljubav: Vrlo je moguće da Vam voljena osoba zamijera to što mu/joj ne posvećujete dovoljno pažnje. Ne budite tvrdoglavi, nego pokušajte da razumijete kako se osjeća i potrudite se da pronađete neko rješenje za to. Vodolije u braku bi mogle da budu sklone ljubavnim aferama. Slobodne Vodolije bi mogle da završe u vezi sa osobom koja nije slobodna – planete najavljuju mnogo stresa i problema.

Zdravlje: Mogući su problemi sa glavoboljom i vidom. Takođe, planete pokazuju sklonost gojenju, pa povedite računa o tome šta i kada jedete.

RIBE

Posao: Dobro aspektovani Merkur i Venera će pojačati Vašu kreativnost i poboljšati komunikacione sposobnosti. To će Vam omogućiti da sve projekte završite u roku i da ostvarite zacrtane rezultate. Venera u Blizancima će Vam donijeti nove projekte i saradnike, a planete pokazuju da bi neki od njih mogli da budu problematični. Ponešeni uspjehom iz prve polovine mjeseca, u drugoj polovini mjeseca možete biti previše sigurni u sebe i napraviti greške zbog kojih ćete biti u problemu. Dakle, budite posebno obazrivi u drugoj polovini juna, ne donosite ishitrene odluke i vodite računa gdje i kako ulažete novac.

Ljubav: Kvadrat Jupitera sa Neptunom i Retrogradni Pluton će Vas učiniti veoma emotivnim u junu. Pored toga što ćete pokazivati svoju ljubav na različite načine, postaćete i preosjetljivi pa ćete voljenoj osobi praviti scene oko svake sitnice koja Vam se ne dopada. To će pokrenuti niz rasprava. Slobodne Ribe se najvjerovatnije viđaju sa više različitih osoba, a zapravo pate za osobom iz prošlosti. Velike su šanse da ćete biti otkriveni da ste u paralelnoj vezi.

Zdravlje: Mogući su problemi sa horomonima. Čim osjetite neke promjene obavezno posjetite ljekara. Povećajte unos magnezijuma.

 

 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Sjednica Vlade Crne Gore: Donesene odluke i prijedlozi, formirano i NKT za POMORCE

Četvrtak, 04.06.2020 | 21:31

Vlada Crne Gore je na 176. sjednici, kojom je u prvom dijelu predsjedavao premijer Duško Marković, a u drugom potpredsjednik za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutin Simović, utvrdila je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o budžetu Crne Gore za 2020. godinu i odlučila da dokument dostavi Skupštini Crne Gore radi donošenja po skraćenom postupku.

Amfilohije o postavljanju crkve na Rumiji: "To je najljepši osjećaj u mom životu"

Četvrtak, 04.06.2020 | 21:03

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije kazao je da je postavljanje crkve na Rumiji najljepši doživljaj u njegovom životu.

Nakon večernje službe u hramu: Održana LITIJA ulicama Bara

Četvrtak, 04.06.2020 | 20:38

Nakon večernje službe u hramu Svetog Jovana Vladimira u Baru, ulicama tog grada krenula je litija.

NBA liga dala zeleno svijetlo: Šampionat će se nastaviti

Četvrtak, 04.06.2020 | 20:33

NBA liga dala je zeleno svjetlo za nastavak šampionata u Orlandu.

Lunarna eklipsa i Pun Mjesec otkriće afere i donose istinu: Mnoge ljubavne veze će doživjeti krah

Četvrtak, 04.06.2020 | 20:15

Prva lunarna eklipsa i Pun Mjesec u Strijelcu će se odigrati 5. juna, a osim što će pojačati strasti, energija nebeskih tijela će pokrenuti novi krug svjesnosti, vodeći nas ka velikim promjenama u životima tokom narednih mjeseci.

Na njenu ljepotu nije ostala imuna ni Sloboda Mićalović: Nina iznenadila sve svojim prirodnim izgledom

Četvrtak, 04.06.2020 | 20:05

Nina Badrić iznenadila je sve prirodnim izdanjem na koje nije ostala imuna ni glumica Sloboda Mićalović.

Kombinacija sastojaka koji se tope u ustima: Domaći kolač od jagoda

Četvrtak, 04.06.2020 | 19:27

Ovaj sočni kolač osvojiće vas svojom lakoćom i predivnom kombinacijom sastojaka koji se tope u ustima.

VIDEO koji je izazvao podijeljene reakcije: Kako hrabra kokoška brani svoje piliće od kraljevske kobre

Četvrtak, 04.06.2020 | 18:58

Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako kokoška brani svoje piliće od kraljevske kobre.

Nakon ŽALBI pomoraca: Miranović i Bjeković obišli KARANTIN na Vučju

Četvrtak, 04.06.2020 | 17:58

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda u Crnoj Gori, Siniša Bjeković i pomoćnica ministra zdravlja Vesna Miranović obišli su pomorce, koji se nalaze u karantinu na Vučju.

Ana Ivanović: Novak će nadmašiti Nadala i Federera, sve što je uradio je nevjerovatno

Četvrtak, 04.06.2020 | 17:57

Bivša prva teniserka svijeta Ana Ivanović vjeruje da Novak Đoković može da postavi rekord po broju Grend slem titula.