Subota, 11.01.2020 | 21:43
IZVOR: cdm.me

"Ginemo za ovaj DRES, nije bitna boja, samo da je crnogorski GRB na njemu"

Temperamentni Mirko Radović kazao je poslije pobjede nad Srbijom da su u našoj reprezentaciji svi momci kao braća i da ginu jedan za drugog na terenu.




Foto: rscg.me

Krilni rukometaš je u završnici dao pogodak za 22:20, nakon kojeg je bilo jasno da će bodovi da pripadnu “lavovima”.

“Svi momenti su dali doprinos. To nas čine dobrim jer ginemo jedan za drugog i ovaj dres. Osjećaj je sjajan poslije prve pobjede na Evropskim prvenstvima. Posrećio nam se zeleni dres. Bilo koja da je boja, samo da je crnogorski grb na njemu. Ginemo jedan za drug, braća smo. Čestitam Srbiji, odlična su ekipa. Idemo da odmorimo, pa da se spremamo za Bjelorusiju”, rekao je Radović.

/// EMOCIJE nakon trijumfa: Simić - "Kakav dan za Crnu Goru, vjerujem da ćemo proći grupu" ///

Marko Lasica priznao je da je ekipa iscrpljena nakon dvije teške utakmice.

“Tim je pobijedio, to smo mi. Otvorili smo utakmicu dobro. Pali smo u početku drugog poluvremenu. Presudilo je srce i ljubav prema ovom dresu. Ova pobjeda mi je još draža jer je ostvarena protiv sjajnog rivala kakva je Srbija. Daćemo sve od sebe protiv Bjelorusije, iako smo fizički istrošeni”, kazao je Lasica.

/// Roganović: ISTORIJSKA POBJEDA, imamo vremena da ponovo pokažemo LAVOVSKO SRCE ///

/// VIDEO: Prijestonica SLAVI: Na Cetinju vatrometom proslavljena POBJEDA lavova nad Srbijom! ///

KOMENTARI (4)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Marko
11.01.2020 22:14

Svaka čast na pobjedi momci. Što se dresova tiče, vjerovatno ih niste vi birali, a i ne vidim problem u tome što su zelene boje. Jedini problem je ta zelena zastava sa kojom ste se slikali u svlačionici. Nemojte bar vi da se bavite politikom, zna se koje je boje državna zastava CG.

6 2
Anaa
11.01.2020 22:18

FAŠIZAM! DRŽAVA JE DEFINITIVNO UMRLA: Ovako su Crnogorci napali SVOJE zbog zelenih dresova rukometaša OSTALI SPORTOVI.................................EVO KAKO NAM SRBIJA POSLE PORAZA...KATASTROFAAAAAAA

8 2
Uh
12.01.2020 11:33

Razočarani što Srbija nije savladala Crnu Goru srpski portali su sinoć kao “udarnu vijest” lančano prenosili tekstove pod naslovima “FAŠIZAM! DRŽAVA JE DEFINITIVNO UMRLA: Ovako su Crnogorci napali SVOJE zbog zelenih dresova rukometaša”, “DRŽAVA JE UMRLA Haos u Crnoj Gori zbog zelenih dresova”, “Crnogorski mediji NAJOŠTRIJE OSUDILI potez rukometaša!”, “DRŽAVA CRNA GORA JE ZVANIČNO UMRLA, PROMOVISANJE USTAŠKE IDEOLOGIJE! Crnogorski mediji NAJOŠTRIJE OSUDILI potez rukometaša!”…

3 0
Duro
12.01.2020 12:17

Da su nas dobili ništa ne bi bilo od te sramotne pisanije .

2 1

SVEČANO OTVARANJE manifestacije “Dani Dragana Radulovića” u petak u KIC-u

Srijeda, 24.04.2024 | 16:40

Svečano otvaranje manifestacije "Dani Dragana Radulovića" održaće se u petak, 26. aprila, u 11 časova, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović". Manifestaciju će otvoriti gradonačelnica Podgorice  Olivera Injac, a u programu će nastupiti djeca iz Umjetničkog ateljea "Arlekin" i hor "Zvjezdice", saopštili su iz Glavnnog grada. 

Predstavnici Glavnog grada NISU DOŠLI na sjednicu odbora za razgraničenje Podgorice i Tuzi

Srijeda, 24.04.2024 | 16:34

Prva sjednica novog organizacionog odbora koji se bavi razgraničenjem opštine Tuzi i Glavnog grada održana je jutros , ali bez predstavnika Glavnog grada. Iz opštine Tuzi pozivaju na dijalog, a iz Ministarstva javne uprave najavljuju sastanak za 8. maj, kada će vjeruju, početi sa radom.

ZBCG: Neće nas začuditi ako Katnić do početka sudskog postupka dobije status SVJEDOKA SARADNIKA

Srijeda, 24.04.2024 | 16:30

Današnjom objavom u pojedinim medijima Zapisnika o saslušanju osumnjičenog Milivoja Katnića, i definitvno se potvrdilo da će odbrana bivšeg GST- a biti zasnovana žargonski formulisano “tovarenjem” ostalih osumnjičenih, saopšteno je iz koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

Pjevač bio ŽRTVA VELIKE PREVARE - Promijenili su mu IDENTITET, prijatelji ga odmah pozvali: "Brate, da li...?"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:22

Pjevač Isak Šabanović suočio se sa sajber nasiljem kada mu je hakovana email adresa kao i profili na društvenim mrežama.

Komisija za zdravstvo DPS: Još jedan slučaj MALIH BOGINJA u Rožajama, nadležni da preduzmu KONKRETNE MJERE

Srijeda, 24.04.2024 | 16:17

Prvi slučajevi obolijevanja djece od malih boginja potvrđeni su u Crnoj Gori i samo je pitanje dana kada će epidemija početi i u Crnoj Gori. Po našim saznanjima registrovan je još jedan slučaj u Rožajama iako se još niko nije zvanično oglasio povodom toga, saopštila je Komisija za zdravstvo DPS.

Dragaš: "Nekad je bio Milo Britva, a danas je samo BLIJEDA SJENKA"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:11

Bivši predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, na “Drugačijoj radio vezi” bio samo blijeda sjenka nekadašnjeg Mila britve, jedva prepoznatljiv, umoran, usporen i maliciozan dok nevješto mijenja teze, kazao je Tihomir Dragaš, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

NOVI TREND konturisanja lica - Evo kako da NAGLASITE sve što ŽELITE samo u dva poteza

Srijeda, 24.04.2024 | 16:00

Nezaobilazan korak u skoro svakoj makeup rutini.

Tamara Dragičević OŠTRO o BRAKU - "Nisam mu PRIŠLA na ulici i rekla da mi napravi dijete"

Srijeda, 24.04.2024 | 15:46

Tamara Dragičević, koja će uskoro roditi treće dijete, vrlo iskreno je govorila o pitanjima s kojima se suočava.

Prošlo je 19 GODINA od PRVOG SNIMKA na platformi YouTube: Sada ima preko 317 MILIONA PREGLEDA, a evo ko je na NJEMU (VIDEO)

Srijeda, 24.04.2024 | 15:34

A znati li koji je video najgledaniji ikada.

Šta treba da URADITE ako ste u AUTOMOBILU dok napolju JAKO GRMI?

Srijeda, 24.04.2024 | 15:05

Mnogi vjeruju da je automobil sigurno utočište tokom grmljavine, ali koliko je ta tvrdnja zapravo tačna?