Četvrtak, 16.01.2020 | 08:49
IZVOR: Kurir.rs

Dnevni horoskop za 16. JANUAR: Ovan nesrećno zaljubljen, Ribe osjećaju glavobolju

Ribe osećaju glavobolju, Vaga umorna, Djevica srećna, Ovan nesrećno zaljubljen, Bik mora da se naspava...




Foto: Murals Wallpaper

OVAN

Pokazujete spremnost da se posvetite pokretanju novih projekata koji će vam za posao biti veoma značajni. Znate da vam je potrebno novo poznanstvo kako biste mogli da prestanete da razmišljate o bivšoj. Izbjegavajte alkohol.

BIK

Pripremite se za nove poslovne poduhvate koji će od vas zahtjevati mnogo angažovanja i posvećenosti. Osoba koja vam se dopada će pokazati da gaji podjednako interesovanje ka vama. Potrebno vam je više sna.

BLIZANCI

Osjećate veliki pritisak od strane nadređenih i niste zadovoljni zbog situacije u kojoj se nalazite na poslu. Ukoliko voljenoj osobi pokažete iskrena osjećanja, situacija u vašoj vezi može veoma značajno da se mijenja. Čuvajte svoje zube.

RAK

Trenutno vam je poslovni uspjeh na prvom mjestu i daćete sve od sebe kako bi se na ovom polju pokrenuli. Svjesni ste da ljubav dolazi onda kada je suđeno, sa pravom osobom, i spremni ste da čekate na nju. Ukočenost vas muči.

LAV

Ako se oslonite na saradnike, mogli biste da se razočarate. Očekuje vas nepovoljan dan za posao. Obratite pažnju na novog udvarača, moguće je da ćete u njemu prepoznati kvalitete koje tražite. Mogući su problemi sa bubrezima.

DJEVICA

U prethodnom periodu su vam se nagomilali neki poslovi koje bi sada trebali da riješite. Vaša veza sa voljenom osobom dolazi do tačke u kojoj će biti potrebno da vam se odnos jasnije definiše. Smanjite unos slatkiša.

VAGA

Promjenljivo stanje po pitanju finansija vas brine. Moguće je da ćete razmišljati i o promjeni posla. Możete da vjerujete voljenoj osobi koja će još jednom pokazati da je spremna da bude uz vas u svemu. Problemi sa vrtoglavicom.

ŠKORPIJA

Imate sve ono što vam je potrebno, sposobnosti i ambicije koje bi mogle da vas odvedu do većeg uspjeha. Situacija na polju emocija se popravlja. Odnos sa voljenom osobom dolazi do jedne bolje faze. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Moguće je da nemate više novih ideja za posao i da ste neko vreme u stagnaciji. Morali biste da poradite na komunikaciji sa partnerom ako želite da riješite probleme koje ste imali u prošlosti. Povedite računa o osjetljivim očima.

JARAC

Moguće je da ćete poželjeti promjenu posla kako biste mogli da se bavite zanimanjem koje više odgovara vašem temperamentu. Imate utisak da sa voljenom osobom dolazi do problema u komunikaciji. Respiratorne infekcije.

VODOLIJA

Važna vam je dobra organizacija kako biste na polju posla uspjeli da obavite sve ono što imate u planu. Emotivno ste stabilni. Pred vama je dobar period u kojem ćete se lijepo slagati sa partnerom. Moguća je ukočenost.

RIBE

Bićete maksimalno posvećeni svom poslu kako biste uspjeli da ostvarite napredovanje na ovom polju. Moguće je da ste na neki način povučeni u sebe i da vam je teško da ostvarite nova poznanstva. Prolazna glavobolja.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zašto vaše orhideje brzo propadaju? Rješenje je jednostavnije nego što mislite, samo uradite ovo

Utorak, 16.04.2024 | 15:06

Iako su ovi egzotični cvjetovi prelijepi, zahtijevaju posebnu pažnju koju većina ljudi često zanemaruje. Dok se obično fokusiramo na svjetlost, vodu i tečnosti za cvjetanje, postoji jedna suptilna greška koju mnogi prave, a može biti presudna za zdravlje vaše orhideje.

Ovo bi vas moglo IZNENADITI - ZNATE li koliko godina ima Dženan Lončaerević?

Utorak, 16.04.2024 | 15:01

Dženan Lončarević na muzičkoj sceni je prisutan već 18 godina, ali privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

"Varao sam je prije nego što smo se vjenčali, ali NE KAJEM SE..." - Poznati glumac OTKRIO kako je priznao PREVARU ženi

Utorak, 16.04.2024 | 14:55

Čuveni glumac priznao da mu nije žao što je varao partnerku!

Napravite BADEMOVO MLIJEKO - Recept je tako jednostavan

Utorak, 16.04.2024 | 14:46

Bademovo mlijeko je ukusna i zdravija alternativa sojinom i kravljem mlijeku. Lako se pravi i veoma je ukusno.

Nikad ne idite SUBOTOM kod frizera - A ovo je RAZLOG

Utorak, 16.04.2024 | 14:33

Iako nam se nakon cijele stresne i obavezama pretrpane radne nedjelje subota čini kao idealna za odlazak kod u frizerski salon, pokazalo se da to baš i nije najbolja ideja.

Injac: Uspješno upravljanje brojnim izazovima, oživjeli viziju razvoja Podgorice

Utorak, 16.04.2024 | 14:32

Gradonačelnica Podgorice, prof. dr Olivera Injac, sa saradnicima, organizovala je prijem za novinare povodom godinu dana od stupanja na dužnost i tom prilikom govorila o brojnim izazovima koji su obilježili prethodnih 12 mjeseci, ali i o postignutim rezultatima zbog koji je vizija razvoja Podgorice postala stvarnost kojom se ispunjavaju obećavanja data građanima, saopšteno je iz Glavnog grada.

Jakšić-Stojanović: Uskoro NALAZ inspekcije o Danilovićevom radu

Utorak, 16.04.2024 | 14:10

Uskoro će biti gotov nalaz o radu direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja (AKOKO) Gorana Danilovića, saopštila je ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović.

Gorčević: Crna Gora ima STOPROCENTNU usklađenost sa vanjskom politikom EU

Utorak, 16.04.2024 | 14:03

“Razumijem da postoje neke članice EU koje su zabrinute zbog dodatnih troškova, ili budžetskih implikacija koje proširenje može da donese. Međutim, mislim da nestabilan region Zapadnog Balkana, pod uticajem trećih zemalja, predstavlja mnogo veću prijetnju i za države članice i za EU projekat”, rekla je Gorčević.

Stručnjak OTKRIO način na koji možete da jedete BIJEL HLJEB, a da se NE GOJITE

Utorak, 16.04.2024 | 13:56

Na ovaj način možete da jedete hljeb bez griže savjesti.

"Izvještaj o radu gradonačelnice PREDAT 29. marta"

Utorak, 16.04.2024 | 13:40

Skupštini Glavnog grada Izvještaj o radu gradonačelnice predat je u zakonskom roku.