Subota, 18.01.2020 | 13:18
IZVOR: superzena.b92.net

OBRATITE PAŽNJU: 10 ženskih osobina koje muškarci OBOŽAVAJU

Žene su svjesne da ne postoji jedna osobina za kojom žude svi muškarci…




Foto: Ilustracija, Pixabay

Deset ženskih karakteristika koje muškarci smatraju neodoljivim.

Malo ili nimalo šminke

Po svemu sudeći, muškarcima se daleko više sviđaju žene prirodnog izgleda, u odnosu na one koje nose previše šminke. To im pokazuje da ste sigurne same u sebe i da niste previše zahtjevne. Naravno, ne govorimo vam da nikada više ne nosite šminku, već da se spustite za stepen niže, barem ponekad.

Odišu pravim samopouzdanjem

Muškarci obožavaju žene koje poznaju same sebe, prihvataju se takve kakve jesu i rade stvari zarad sebe, umjesto za bilo koga drugog. To ne znači da treba da budete nevaspitane prema drugima ili grube, narcisi ili egoisti, već jednostavno cijenite sebe i ne tražite konstantnu pažnju i niste nesigurne. Snažne, odlučne i ambiciozne žene su nevjerovatno privlačne muškarcima, piše Marie Claire.

Inteligencija

Muškarci nisu preveliki fanovi “otkačenih” plavuša i stereotipa koje idu uz njih. Nemojte misliti da inteligencija zastrašuje muškarce – ne morate im navoditi filozofe po abecednom redu ili imati nevjerovatno visok IQ, već samo budite snalažljive, pročitajte njihov sarkazam i ne plašite se da im pokažete svoje znanje opšte kulture.

Ljubaznost

Muškarci ne vole žene koje su neljubazne i oštre. Ne treba da dozvolite da bilo ko gazi po vama, već samo da iskažete iskrenu empatiju i prijatnost.

Muškarci vole da budu vitezovi na bijelom konju

I to im treba dopustiti. Iako ste nezavisne i skoro sve možete uraditi same, ponekad prihvatite pomoć. Muškarci vole da budu potrebni. Dopustite mu da vam otvori vrata, popravi nešto po kući ili vas otprati do stana.

Budite otvorenog uma

Vjerovatno postoje neke stvari u kojima nećete pristati na kompromise, bilo da se radi o politici ili omiljenom bendu, i svakako imate pravo da se držite svog mišljenja. Muškarci smatraju da su radoznale i razigrane žene veoma privlačne, a posebno im se dopadaju one koje vole da vide stvari iz druge perspektive.

Umišljenost

Ok, vjerovatno sada mislite da smo sasvim kontradiktorni. Ipak, saslušajte nas. Muškarci vole kada žena drži do svog mišljenja i smjera života. To znači da ćete se strastveno držati svog hobija, povoda i ideje.

Humor

Humor je osobina koju definitivno svi smatraju privlačnom, a muškarci obožavaju da provode vreme sa ženama koje su sposobne da se nasmiju skoro svakoj situaciji, umjesto da prave dramu. Naporno je biti sa nekim ko konstantno brine o onome šta će reći i kako izgleda, pa je logično da je daleko privlačnije provoditi vrijeme sa osobom koja umije da se nasmije na svoj račun, nije lako uvredljiva i prihvata svoje mane.

Iskreni osmijeh

Pa, da, ponekad je tako jednostavno. Muškarci obožavaju žene koje su srećne, pozitivne i jednostavne. Žene koje umiju da se nasmiju šalama, oduševe se sitnicama i slično su pravi magneti.

Jedinstvenost

Postoji razlog zašto jedan muškarac želi da se zabavlja sa vama, a ne sa nekim drugim. Muškarci nisu preveliki ljubitelji žena koje prate trendove i uklapaju se u masu, praktično se gubeći u gomili istih osoba. Kreativnost, individualnost i sve ono što vas čini drugačijim će ostaviti trajni pečat na njemu.

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Tata-Mata
18.01.2020 15:59

Sve je to OK. No takvih zena nema .

4 4
Sanja
18.01.2020 17:38

Postoje i princeze na zrnu graska...

0 3

Spremna za osvetu: Tejlor Svift je upravo objavila dupli album koji je već nazvan vanvremenskom poezijom

Petak, 19.04.2024 | 12:12

Na novom duplom albumu Tejlor Svift, kantautorka je očajna i zbunjena. Ranjiva na način na koji je nikada nismo čuli ranije. Pjeva o tome kako je toliko depresivna da ne može ustati iz kreveta, kako se hrani dječijim žitaricama koje joj služe kao utjeha i kako plače u teretani.

ŠTA treba ponijeti na OSTROG: OVO je najvažnije PRILIKOM posjete manastiru

Petak, 19.04.2024 | 11:56

Dobro će vam doći par smjernica ukoliko planirate posjetu manastiru Ostrog. Posjetioci donose poklone kao što su osnovne životne potrebštine, ulje, kada, šećer ili neki prilog manastiru, što nije obaveza, već stvar vaše odluke.

Monteput: Elektronska naplata putarine – NIŽA CIJENA tag uređaja i niži iznos minimalne uplate

Petak, 19.04.2024 | 11:49

Kompanija Monteput d.o.o. kreće sa akcijskom prodajom tag uređaja za elektronsku naplatu putarine.

Apelacioni sud: Ukinuto rješenje kojim je odbijeno jemstvo za puštanje na slobodu Miloša Medenice

Petak, 19.04.2024 | 11:26

Apelacioni sud uvažio je žalbe branilaca okrivljenog Miloša Medenice i  ukinuo rješenje Višeg suda u Podgorici i predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, saopšteno je je iz Apelacionog suda. Podsjećamo rješenjem Višeg suda u Podgorici odbijen je predlog branioca okrivljenog Miloša Medenice za ukidanje pritvora uz davanje jemstva koje se sastoji u uspostavljanju hipoteke na više nepokretnosti u vlasništvu srodnika okrivljenog, ukupne procijenjene vrijednosti 1.450.814 eura.

Ove vrste doručka će vam poboljšati raspoloženje

Petak, 19.04.2024 | 10:26

Doručak, kao prvi obrok u danu, ujedno je i prvi izvor energije.

Revija “Svjetska književnost na filmu” XII od 22. - 24. aprila u sali DODEST

Petak, 19.04.2024 | 10:16

April u KIC-u „Budo Tomović“ tradicionalno je rezervisan za reviju “Svjetska književnost na filmu” u okviru koje će dvanaesti put zaredom prikazati neka od najboljih ekranizovanih književnih djela, a sve u čast Svjetskog dana knjige.

Raspored lavica na EP: Crna Gora na premijeri protiv Srbije

Petak, 19.04.2024 | 10:10

Crnogorske rukometašice će prvi meč na Evropskom prvenstvu odigrati protiv Srbije.

Kineski gradovi TONU - Šangaj u prošlom vijeku POTONUO tri metra, evo zbog čega se to dešava

Petak, 19.04.2024 | 10:10

Skoro polovina velikih kineskih gradova tone zbog ispumpavanja i vađenja vode, kao i od ogromne težine njihovog naglog širenja. Mnogi gradovi tonu brzo – svaki šesti brzinom od 10 milimetara godišnje, piše Bi-Bi-Si, navodeći studiju kineskih stručnjaka.

Stiže biografski film o pjevaču Frenku Sinatri - Glavna uloga dodijeljena OVOM GLUMCU

Petak, 19.04.2024 | 10:04

Reditelj Martin Skorseze nastavlja sa planovima da snimi biografski film o pjevaču Frenku Sinatri. 

Samo jedna kašika ovog prirodnog napitka svako jutro: Čisti krv i jetru, podstiče savršen rad crijeva

Petak, 19.04.2024 | 09:54

Zaboravite na zatvor i loše varenje uz ovaj jednostavan napitak! Samo jedan gutljaj ovog napitka svako jutro, i vaša crijeva će raditi savršeno.