Subota, 25.01.2020 | 12:24
IZVOR: b92.net

HOROSKOP otkriva: Ova ČETIRI znaka će se LUDO ZALJUBITI u ovoj godini

Početak januara sa sobom donosi i sjajan osjećaj novog početka.




Foto: Ilustracija, pixabay

Savršeno je vrijeme da se "ispraznite" i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući naprijed prema novim mogućnostima. A za neke horoskopske znakove to uključuje i pronalaženje partnera u novoj godini.

Ako je to nešto o čemu ste razmišljali i ako tome težite, 2020. bi mogla biti vaša godina.

OVAN

Ovan će nekoga upoznati u novoj godini, ali samo ako je voljan da uspori i vodi duboke razgovore. Ovan obično juri kroz život i usredsređuje se na sopstvene ciljeve i dnevni red. Rijetko usporavaju dovoljno dugo da bi pronašli partnera ili razmišljali o sigurnosti. Treba da izađu iz svoje komforne zone i otvore se prema nekome ko pokazuje interesovanje za njih. Ako inače izbjegavaju da vode teške razgovore, mogli bi da se iznenade vezom koju će uspostaviti. Naime, s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.

DJEVICA

Zahvaljujući Jupiteru, Djevice će imati više sreće u pronalaženju odnosa u novoj godini. Osim toga, čeka ih i puno zabave. Pronalazak partnera mogao bi da im bude jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Dodatno će pripomoći razvoju situacije, ako izađu iz svoje komforne zone. Ako lako uđu u novu vezu, ne smiju da misle da će zauvijek trajati. Moraju da budu oprezni da se ne bi previše ponadali i dali previše. Ta nova veza najvjerovatnije će biti dobra zabava, a rijetko ko će ući u trajniji odnos. Za sve što im se dogodi, Djevice bi trebalo samo da se usredsrede na zadovoljstvo koje nosi trenutak i vesele se sljedećima.

STRIJELAC

Strijelac će novu godinu započeti sa zabavnom vezom, zahvaljujući Marsu. Mars je ušao u znak Strijelca 3. januara, što sa sobom donosi dodatnu vatru, veće uzbuđenje i avanturističku atmosferu. Samim tim, čekaju ih zanimljive seksi situacije i flertovi. Od njih zavisi kako će se ta veza dalje razvijati. Ako žele da to ostane samo na seksu, tako će i biti, mada postoji šansa da preraste u nešto ozbiljnije. Sve će da se svodi na ono što traže i trud koji su spremni da ulože u održavanje veze. Ako Strijelac to želi da učini službenim, tako će i biti. Kako god bilo, dobro će se zabaviti.

VODOLIJA

Ulaskom u 2020. godinu, planeta ljubavi, Venera, našla se tačno usred svog tranzita kroz Vodoliju. To će pripadnike ovog znaka podstaknuti da više vole sebe, ali i da se mogu zaljubiti u drugu osobu. Ovo može da bude novo iskustvo za njih, jer oni obično žele da rade sve po svom i rijetko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Sve što treba da urade je da shvate da treba da puste ljude u svoj život. To možda može biti teško, ali će na kraju biti jako srećni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalng staranja.

Neka zamiriše na LJUBAV -RECEPT za POSNE čoko mafine

Petak, 19.04.2024 | 17:45

Rernu zagrijte na 180 stepeni.