Subota, 25.01.2020 | 15:23
IZVOR: glossy.espreso.rs

"Počeo je da gubi STRPLJENJE": Andrija Milošević sve teže podnosi PITANJA o prinovi?

Iako se dugo zabavlja sa koleginicom, nigdje ne žuri. 




Foto: Instagram/andrijamilosevic_official

Glumac Andrija Milošević u dugogodišnjoj je vezi sa šarmantnom Sandrom Tomić. Međutim, izgleda da će vrlo uskoro morati da "podigne njihovu vezu na viši nivo". Kako se navodi, porodice ih pritiskaju za nasljednika, što je glumcu izgleda ubrzalo korak na putu iz momačkog u bračni život.

Sa druge strane on, navodno, sve teže podnosi pitanja o prinovi jer nikada nije bježao od toga i smatra da ga pritiskaju bez razloga.

"U porodici Milošević već duže vrijeme vrti se ista priča o tome da je Andrija debelo zagazio u momački život i da je krajnje vrijeme da se uozbilji, oženi Sandrom i dobije nasljednika. Međutim, u posljednje vrijeme ta priča prerasla je u forsiranje. Šala se pretvorila u ozbiljne razgovore i Andrija je sad na tapetu kad god su neka porodična okupljanja i proslave. Ta priča mu je od početka jako smetala i on je počeo da gubi strpljenje. Čak dođe i do omanjih sukoba sa članovima porodice kad oni pomenu njegovu budućnost", navodi izvor i tvrdi da glumcu sve to posebno teško pada jer Sandra i on rade na djetetu i odavno su spremni da budu roditelji.

"Možda ne bi postojala tolika tenzija da Andrija i Sandra već neko vrijeme ne rade na prinovi i da i sami nisu loše volje zbog činjenice da Sandra ne ostaje trudna iako su oboje zdravi. Njihove porodice se ponašaju kao da oni bježe od obaveze, a zaista ne postoji par koji bi bio srećniji od njih kada bi dobio dijete", kaže izvor i ističe da će Milošević uraditi sve da zaštititi svoju partnerku od pritiska.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".