Ponedjeljak, 27.01.2020 | 13:05
IZVOR: index.hr

27. JANUAR je dan za LJUBAV - uživaće svi HOROSKOPSKI ZNACI

Kako tvrde astrolozi, 27. januara, odnosno danas, dolazi do poravnanja romantične Venere i osjećajnog Neptuna na nebu tako da možemo očekivati sve moguće emocije u pogledu partnerstva, prenosi Cosmopolitan.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Bez obzira na to kojem horoskopskom znaku pripadate, vaše će se srce zagrijati uprkos hladnoći.

Ovan

Život će vam se činiti kao da je to vaš vlastiti romantični roman. Ipak, nemojte previše vremena provoditi među čaršavima, tako da zaboravite na sve svoje druge obaveze i odnose kao što su posao, prijatelji i porodica.

Bik

Kako vam ne bi postalo dosadno, važno je očijukati i održavati opuštenu vezu bez obaveza u ovom trenutku. Jedini problem: kada se uloge preokrenu (što se, zapravo, može dogoditi), željećete nešto više.

Blizanci

Posao vam je možda u haosu, ali zato vam je voljena osoba na vrhu liste prioriteta. Činite promjene na profesionalnom planu kako biste se prilagodili svojoj srodnoj duši. Ne brinite, cijeniće sav vaš trud koji ste uložili da veza funkcioniše.

Rak

Ovo je vrijeme kada planirate romantično putovanje s partnerom. Znate, jedno od onih na skoro pustom ostrvu gdje biste se mogli noću kupati goli, a danju jahati konje na plaži. Učinite ovaj san javom i rezervišite vikend bilo gdje...

Lav

Vi doživljavate čistu, silnu prisnost. To podrazumijeva rušenje svih zidova koji stoje između vas i osobe koja vas privlači. To bi moglo biti zastrašujuće za bilo koga, osim za vas, jer vi volite biti u centru pažnje.

Djevica

Vi tragate za pažnjom! Želja za povezivanjem s nekim posebnim je veća nego što je bila prije samo nedjelju dana. Ovo neće biti nešto prolazno, biće to vrijeme kada ćete se istinski povezati s nekim. Svadbena zvona već se čuju u pozadini!

Vaga

Došlo je vrijeme da se vaš život poboljša, zar ne? Kako bi bilo da vi napravite prvi korak? Možete upoznati nekog novog i zgodnog preko Tindera, ko “nije vaš tip”, ali čini da se ”rastopite” kada zatvorite oči.

Škorpija

Vaš prvi susret dana može biti početak nečeg prelijepog. Ali, umjesto da sjedite u lokalnom baru i pričate o svojim životima, budite kreativni! Izvedite tu osobu na kurs kuvanja ili paintball kako biste se dosta smijali i stekli zajedničke uspomene.

Strijelac

Vi nikada niste bili tip koji se želi obavezati samo jednoj osobi… Sve do sada! Provedite lijenu, zimsku nedjelju u krevetu, razmjenjujući nježnosti i međusobno se zbližavajući. Naravno, u spavaćoj sobi telefoni nisu dopušteni!

Jarac

Osjećate želju za očijukanjem. Napravite prvi potez tako što ćete poslati poruku svojoj simpatiji na Instagramu. Ne budite nervozni! Pozvaće vas na dejt prije nego što vi dobijete šansu to učiniti.

Vodolija

Imate tajnog obožavaoca koji je veoma zaljubljen u vas. Prije nego što počnete pretraživati svoju listu pratitelja na Instagramu pitajući se ko bi to mogao biti, zapamtite: možda im je potrebno malo vremena prije nego što vam se obrate. Ne brinite, oni će vam se otkriti i odati vam svoje osjećaje koji će vas “razbuditi”.

Ribe

Ovo je vaše vrijeme da zablistate na polju romantike! Veza vam se tog dana može produbiti i bićete zaljubljeniji nego prije. Pokušajte ostati prizemni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DVA MILIONA pregleda za 24 SATA - Bijonse pokazala svoju PRIRODNU KOSU, fanovi u šoku (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 09:55

Njen video-snimak je za 24 sata pregledan dva miliona puta. Da li ste iznenađeni?

Zeleni smuti je IDEALAN proljećni detoks (RECEPT)

Utorak, 23.04.2024 | 09:47

Smuti je uvijek dobar izbor, kako za doručak, tako i za užinu, a posebno je dobar kao detoks.

VIDEO: Dejvis nije mogao da sakrije koliko je ljut - BACIO MIKROFON i otišao sa konferencije

Utorak, 23.04.2024 | 09:46

Entoni Dejvis nije mogao da sakrije bijes posle još jednog poraza protiv Denver Nagetsa (101:99).

Smeta im BUKA - PROČITAJTE na šta se žale stanovnici Podgorice

Utorak, 23.04.2024 | 09:37

Upravi za inspekcijske poslove građani Podgorice najviše prijavljuju remećenje kućnog reda – bukom i glasnom muzikom, kao i postavljanje predmeta na zajedničkim djelovima stambene zgrade. Iz Uprave za inspekcijske poslove kazali su Gradskom portalu da se uglavnom i izdati prekršajni nalozi odnose na navedene prekršaje.

Ceca se OGLASILA iz studija, pa OBRADOVALA fanove - "POČELO JE" (FOTO)

Utorak, 23.04.2024 | 09:26

Ovo se dugo čekalo.

ODLOŽENO suđenje Abazoviću po tužbi Lazovića

Utorak, 23.04.2024 | 09:22

U ulcinjskom Osnovnom sudu danas je odloženo suđenje po tužbi bivšeg službenika Uprave policije Zorana Lazovića i Bemaksa protiv bivšeg premijera Dritana Abazovića.

Dragaš: NEGATIVNI izvještaj Stejt departmenta za 2023. POTVRDIO ZLOUPOTREBE Abazovićeve Vlade

Utorak, 23.04.2024 | 09:13

Pokret Evropa sad saglasan je sa nalazima izvještaja Stejt departmenta za 2023. godinu, koji u djelovanju Vlade (bivšeg premijera Dritana) Abazovića naglašavaju zloupotrebe državnih resursa i druge jednako negativne prakse preuzete iz perioda vladavine Demokratske partije socijalista - kazao je član Predsjedništva ove stranke Tihomir Dragaš.

ŠETNJA za Ukrajinu sjutra na Cetinju: PODRŠKA HEROJSKOM ukrajinskom narodu

Utorak, 23.04.2024 | 09:01

Na Cetinje će se sjutra u 18 sati održati još jedna protestna šetnja podrške Ukrajini - najavili su organizatori.

Medojević: HAPŠENJA posljedica PRITISKA međunarodne zajednice

Utorak, 23.04.2024 | 08:54

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević gostujući u "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG kazao je da se Crna Gora ne može očistiti od kriminala i korupcije koji je našao svoje sjedište u policiji, tužilaštvu, Agenciji za nacionalnu bezbjednost, sudovima, bez radikalnih mjera.

Sindikat podgoričke Čistoće traži POVLAČENJE SISTEMATIZACIJE

Utorak, 23.04.2024 | 08:49

Zaposleni u podgoričkoj Čistoći juče su redovno radili i tako će nastaviti sve dok predstavnike ovog preduzeća na razgovor ne primi sekretar za finansije Balša Špadijer.