Srijeda, 12.02.2020 | 11:42
IZVOR: stil.kurir.rs

Horoskop otkriva: Ko je vaš "NEPRIJATELJ" po zodijaku

Svaki znak Zodijaka ima bar jednog "neprijatelja" među horoskopskim znakovima, odnosno jedan znak sa kojim se nikako ne slaže. Sa tim znakom ne treba da ima nikakva posla, a naročito ga ne treba birati za partnera!




Foto: Ilustracija, pixabay

Ovan

Vi ste suviše impulsivni da biste mogli normalno da funkcionišete sa Jarcem. On je suviše uporan i promišljen. Ovan i Jarac osuđeni su na konstantnu svađu, a vi ćete se oJsećati kao da vas Jarac neprestano vuče nazad i ometa u svemu. Sa druge strane, Jarac će biti ubeđen da vršite preveliki pritisak na njega.

Bik

Vodolija će vam pokidati sve živce! Vi ste izuzetno tvrdoglavi i uporni, rijetko možete da sagledate stvari iz drugog ugla, uočite nove mogućnosti i nađete nove načine da riješite postojeće probleme, dok Vodolije rade upravo to. One imaju rješenje za svaki problem, a vi njihovu kreativnost vidite kao provokaciju, a oni vašu reakciju kao odbijanje. Veliki jaz stoji između Bika i Vodolije, pa je najbolje da se jedan drugom ne približavaju.

Blizanci

Držite se dalje od Škorpije, jer nikada nećete moći da joj date ono što je njoj potrebno. Osim toga, vi ste osoba kojoj bilo ko može brzo da dosadi, kojoj je lako odvući pažnju, dok je Škorpiji potrebno puno pažnje i vremena. Osvetiće vam se za to što joj se ne posvećujete, i neće vam biti nimalo prijatno.

Rak

Svojim opsesijama brzo ćete otjerati osobu rođenu u znaku Strijelca. Čak iako vas se ne uplaši, Strijelac nikada neće biti osoba koja umije da cijeni važu pažnju i snagu vaše ljubavi.

Lav

Vrlo je mala mogućnost da uspijete da razvijete lijep odnos sa osobom rođenom u znaku Ribe. Iako među vama može biti jake privlačnosti, duboko emotivna Riba i samoživi Lav ne mogu da se slože na duže.

Djevica

Nemojte gajiti iluzije o Vagi. Iako vam se može učiniti da ste slični i da se potpuno razumijete, što više vremena budete provodili zajedno, sve ćete više shvatati koliko je to velika greška. 

Vaga

Često vam se dopadaju osobe u znaku Djevice, ali one definitivno nisu za vas. Teškog su karaktera na koji je nemoguće uticati. Vi ste skloni da posvetite cio život voljenoj osobi, ali sa partnerom kao što je Djevica, nema tog vremena i energije na svijetu koji će vam pomoći da ostvarite san o zajedničkom životu s njom.

Škorpija

Vi živite za ljubav i strast. Čak iako vam se učini da je neki Blizanac prava osoba za vas, razmislite još jednom. Odgovornost i posvećenost koju zahtijevate, u njemu nećete naći. Ni uz najjaču ljubav, uz Blizance se nikada nećete osjećati prijatno, opušteno i potpuno zadovoljno.

Strijelac

Možda taj Rak izgleda kao da ćete se sa njim savršeno slagati u svemu, ali to je samo vaša iluzija. Ne, on nije hrabar kako vam se čini, niti avanturista koji je vama potreban.

Jarac

Ovan? Ni ne pomišljajte! Vi, Jarčevi, vi ništa u životu ne možete da uradite bez strategija, planova i odmjeravanja, a Ovan je od svega toga udaljen koliko i od Meseca! Ličnost Ovna dijametralno je suprotna vašoj. Jednostavno, Jarac i Ovan nisu spoj koji može da funkcioniše.

Vodolija

Bik će vas veoma zaintrigirati, ali ne možete dugo da "trajete" zajedno ni prijateljski, ni kolegijalno, a kamoli u ljubavi. Bik će uvek činiti da se osjećate uznemireno, što nije nimalo dobro za vašu emocionalnu i mentalnu stabilnost.

Ribe

Ne petljajte se sa Lavom. Neće ni trepnuti, a zgaziće vaša nježna osjećanja. Vi ste skloni fantaziranju i sanjarenju, a Lav koji je opsjednut sobom i svojim potrebama neće učiniti ništa da vam te fantazije i snove ispuni. Pronađite za sebe nekog manje sebičnog i samoživog.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.