Petak, 14.02.2020 | 20:36
IZVOR: vijesti.me

Šampanjac za Mijovića: "Želim da se 'pobijemo' i za titulu u ABA ligi"

Trenera Budućnosti Petra Mijovića igrači su polili šampanjcem u TV prenosu i na simpatičan način mu čestitali osvajanje Kupa Crne Gore.

 




Foto: KK Budućnost Voli

Mijović je najavio da će njegov tim pokušati da otvori pobjednički šampanjac i nakon ABA lige.

"Želimo da se 'pobijemo' za titulu. Partizan i Crvena zvezda su možda u prednosti, ali vidim i mojih 14 karakternih momaka, koji će boriti za naslov", kazao je Mijović.

Budućnost je u finalu Kupa Crne Gore savladala Mornar 93:82.

"Teška utakmica, na veliki broj poena, kao i uvijek... Koliko god želite da uvedete utakmicu u svoj ritam, oni su tako talentovani da mogu da pogađaju, imaju mnogo poena u rukama. Imali smo prednost, zatim je njih počeo da služi šut za tri. U momentu kada su oni poveli sa četiri razlike, mi smo veoma dobro odgovorili, što je bilo psihološki važno. Čestitke Mornaru, mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je Mijović.

Suad Šehović je podigao jop jedan pehar...

"Protiv Mornara je i 20 razlike malo, oni mogu brzo da se vrate. Bilo je to pravo finale, neizvjesno, sa preokretima. Mislim da smo zasluženo slavili na vrlo kvalitetnom turniru", kazao je Suad Šehović.

///Trener Mornar čestitao je Budućnosti na zasluženoj pobjedi: "Oni su pogađali, mi nismo..."///

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Hrvat i Crnogorac osumnjičeni da su brodom krijumčarili preko 305 kg marihuane iz Crne Gore

Utorak, 16.04.2024 | 19:24

Hrvatski državljanin uhapšen je juče na području Dubrovačko-neretvanske županije, a 27-godišnji crnogorski državljanin uhapšen je u Crnoj Gori zbog šverca marihuane, piše Index.hr.

Piperović: Opasnost od bjekstva ne može biti osnov za pritvor, pismo Lazovića uručeno sudiji

Utorak, 16.04.2024 | 18:55

Odbrana bivšeg visokog policijskog fukncionera Zorana Lazovića uložiće večeras žalbu na jedan od dva osnova za određivanje pritvora – opasnost od bjekstva, saopštio je Pobjedi branilac Lazovića, Zoran Piperović.

Nadal podsjetio na stare dane – pobjeda na povratku

Utorak, 16.04.2024 | 18:27

Španski teniser Rafael Nadal slavio je protiv Flavija Kobolija u prvom kolu turnira u Barseloni – 6:2, 6:3

"UVIJEK SAM BIO BORAC": Glumac nikad iskrenije o odrastanju i vaspitanju

Utorak, 16.04.2024 | 17:50

U domu Miodraga Dragičevića prekjuče je bilo velilko slavlje budući da je mladi glumac proslavio 30. rođendan. Mnoge kolege čestitale su mu rođendan na Instagramu, a među njima je i Milena Vasić sa kojom će se u srijedu zajedno naći na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

TEST LIČNOSTI: Odgovorite na nekoliko jednostavniji pitanja i saznajte kakav utisak ostavljate na ljude

Utorak, 16.04.2024 | 17:33

Kratak test ličnosti koji vam može dati odgovor na pitanje kako vas drugi vide.

Zirojević: Ivanović od uspavanog do tajanstvenog

Utorak, 16.04.2024 | 16:33

Iako je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović rekao je u Skupštini Crne Gore da nije tačno da je zvanično Sarajevo poslalo protetstnu notu Crnoj Gori, nakon sastanka predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorada Dodika sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem, zvanični dokument ipak je stigao MVP. To je na društvenoj mreži X komentarisao poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Nikola Zirojević.    

Cicipas još ne može da prežali poraz od Novaka: Vidio sam sebe sa peharom

Utorak, 16.04.2024 | 16:22

Stefanos Cicipas će poslije osvajanja titule u Monte Karlu biti jedna od zvijezda i u Barseloni.

VIDEO - Haris Džinović pije alkohol nasred ulice nakon razvoda od Meline: „Samo kamen ne bi zaplakao“

Utorak, 16.04.2024 | 16:13

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline iznenadila je sve, a nakon saopštenja o razvodu popularni pjevač više puta nalazio se u centru pažnje javnosti zbog svojih izjava i postupaka.

Arsović: MUP dostavio rješenje da zabranjuje rad v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravka Blečića

Utorak, 16.04.2024 | 15:50

Nakon što smo duži vremenski period ukazivali na to, danas su još jednom potvrđeni navodi našeg kluba odbornika da je Zdravko Blečić nezakonito imenovan na funkciju v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja, kazao je odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović.

Odmah primijenite ove sjajne trikove za pranje kose: Imaće izgled kao da ste tek izašli iz salona

Utorak, 16.04.2024 | 15:31

Britanska frizerka Felisiti Nikol otkriva tajnu savršenog pranja kose koja će vašu frizuru dovesti na potpuno novi nivo sjaja i vitalnosti. Prema njenim riječima, ključ je u pravilnoj primjeni šampona i regeneratora, ali na način koji većina ljudi često previdi. Umjesto uobičajenog postupka, ona preporučuje jednostavnu, ali efikasnu rutinu, prenosi blic.rs.