Nedjelja, 16.02.2020 | 19:54
IZVOR: telegraf.rs

VIDEO: Elton Džon se rasplakao na koncertu: "Žao mi je, jako mi je žao, moj glas ne sarađuje"

Stadion u Oklandu bio je ispunjen do posljednjeg mjesta i mali da primi sve one koji su željeli da vide i čuju slavnog Eltona Džona (72).




Foto: Screenshot, youtube

Oko 50.000 ljudi dokopalo se svog mjesta u želji da uživa u glasu i pjesmama proslavljenog rokera, međutim, stvari nisu baš išle po planu.

Publika je imala priliku da vidi Eltona, ali...nije baš imala priliku da ga sluša.

- Žao mi je, jako mi je žao - rekao je Elton Džon kada se obratio publici usred koncerta promuklim glasom. Ustao je od svog klavira, pa izjavio: "Moj glas ne sarađuje".

Zatim je pokrio lice rukom i počeo da plače, a publika ga je podržala gromoglasnim aplauzom i s ljubavlju ispratila kada su ga odveli sa bine.

Čuveni roker je na početku koncerta saopštio da ima upalu pluća. Fanovi su imali priliku kasnije da vide kako ga ljekari pregledaju na sceni, a u jednom momentu je čak izjavio: "Ne znam koliko ću još moći da pjevam".

Nakon pjesme "Funeral for a Friend" bilo je gotovo.

Pjevač se kasnije oglasio na Instagramu i još se jednom izvinio publici uz objašnjenje da je veoma razočaran što je sve pošlo po zlu.

- Želim da se zahvalim svima vama koji ste bili u Oklandu. Uprkos mojoj dijagnozi koju sam dobio ranije tog dana, želio sam da vam priredim najbolji mogući šou. Svirao sam i pjevao iz sveg srca, sve dok moj glas više nije mogao da pjeva. Razočaran sam, duboko uznemiren i žao mi je. Pružio sam sve što sam mogao. Hvala vam beskrajno na nevjerovatnoj podršci i ljubavi koju ste mi pokazali tokom koncerta. Beskrajno sam zahvalan - napisao je.

Ovo je, inače, posljednja turneja slavnog Eltona Džona. Uprkos svemu, želi još da održi tih 300 koncerata, a onda će prekinuti karijeru. Nedavno je izjavio kako želi da sa svojim suprugom i dvoje djece uživa u "posljednjem poglavlju svog života".

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
he
16.02.2020 22:01

E da mu je samo glas pukao lako bi on

1 1

"To je sve što nam TREBA"- Lažni trejler za nastavak Džejmsa Bonda prikupio MILIONE PREGLEDA (VIDEO)

Nedjelja, 31.03.2024 | 17:06

Prije nekoliko dana na Jutjubu je objavljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.

Napitak koji čisti JETRU i BUBREGE, a priprema se za MINUT

Petak, 19.04.2024 | 16:57

Napitak se sastoji od voća i povrća bogatog flavonoidima i antioksidansima koji će pomoći vašem imunitetu da dobro reaguje na napade štetnih mikroorganizama.

Od subote PRODAJA KARATA za meč sa Zvezdom - Ovo su CIJENE

Petak, 19.04.2024 | 16:34

Prodaja ulaznica za drugi meč četvrtfinala plej-ofa ABA lige između SC Derbija i Crvene zvezde, počeće u subotu, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

OSUĐENA obožavateljka koja je slavnom pjevaču poslala 8 000 pisama za MJESED DANA

Petak, 19.04.2024 | 16:24

Žena koja je uhodila Hari Stajlsa zatvorena je i zabranjeno joj je odlaziti na njegove nastupe.

Nikolić: Šta predsjednik Skupštine Crne Gore RADI na vježbama vojske Republike Srbije i koga tamo PREDSTAVLJA?

Petak, 19.04.2024 | 16:13

Šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić pitao je danas tokom skupštinskog zasijedanja potpredsjednika Skupštine iz redova PES-a Borisa Pejovića, šta predsjednik Skupštine Crne Gore radi na vježbama vojske Republike Srbije na Pešterskoj visoravni i koga tamo predstavlja.

Dukaj POZVAO Fudbalski savez da preispita rad Disciplinske komisije: "Nasilju NIJE MJESTO na sportskim takmičenjima"

Petak, 19.04.2024 | 16:03

Pozivamo Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) da primjenjuje odredbe propisa koje tretiraju ponovljene incidente na sportskim takmičenjima, kazao je politički direktor Albanske alternative Maraš Dukaj.   

TUGA na svjetskoj muzičkoj sceni: PREMINULA DOBITNICA Gremija

Petak, 19.04.2024 | 15:37

Dobitnica Gremi nagrade i bivša takmičarka Američkog Idola preminula je u 47. godini.

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Fanovi će biti IZNENAĐENI - Poznati pjevač se ODLUČIO na veliki korak?

Petak, 19.04.2024 | 15:22

Mnogi željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu i nove pjesme. 

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.