Petak, 28.02.2020 | 21:40
IZVOR: telegraf.rs

MJESEČNI HOROSKOP za MART: Dosta osjetljiv period za Bikove koji su u dužim vezama

Pogledajte šta su vam zvijezde predvidjele za mart...




Foto: Ilustracija, Pixabay

OVAN 

Posao: Jaka energija Marsa u Jarcu pratiće Vas tokom cijelog mjeseca i donijeti mogućnost za uspjeh. Imaćete podršku osobe koja je na položaju, ili je u pitanju Vaš nadređeni. Ovakvi uticaji mogu Vam donijeti veći uspjeh ovog mjeseca, ukoliko se maksimalno potrudite i date sve od sebe. Finasije su u porastu, imaćete priliv novca, dobitke, srećne okolnosti vezane za novac. Povoljan je period za kupovinu nekretnina, ili prodaju. Oni koji su nezaposleni tokom ovog mjeseca veoma lako mogu pronaći odgovarajući posao, pa imajte inicijativu.

Ljubav: Sada je povoljan period da se obnovi neki kontakt iz prošlosti koji je ostao nedefinisan, nedorečen… Za one Ovnove koji su u dužim vezama nije naročito povoljan period. Kvadrat Venere i Saturna moze pokvariti odnos sa partnerom, moguće je zahladjenje, sumnja u ljubav, nesporazumi. U ovom periodu lako može doći i do prekida veza, naročito onih u kojima već duzi period vlada monotonija. Isti uticaj vazi i za one koji su u bračnim vodama. Nezadovoljstvo koje vlada u vezi moze eskalirati, pa pripazite. Slobodnim Ovnovima smiješi se novo poznanstvo. Nova ljubav, sa osobom koju sreću na javnom mjestu, kroz neko druženje ili izlazak.

Zdravlje: Slaba tačka su bubrezi i bešika, pa budite oprezni.

BIK

Posao: Posao će biti prilično naklonjen ovog mjeseca, Jupiter u Jarcu donosi Vam stabilnost u poslovima i finansijama kao i mogućnost da konačno materijalizujete Vaše  poslovne ideje i planove. Budite obazrivi sredinom mjeseca jer upliv Marsa donosi mogućnost za svađe, sukobe i nesporazume sa kolegama, pa pripazite. Za Bikove koji se bave ekonomijom, finansijama, bankarstvom ili  nekretninama, sjajan je period za realizaciju većih poslova kao i za poboljšanje finansija. Nezaposleni Bikovi imaju veće šanse za zaposlenje tokom ovog mjeseca, moguća je i pomoć, protekcija od strane prijatelja.

Ljubav: Ovaj mjesec je dosta osjetljiv za one Bikove koji su u dužim vezama ili u braku. Kvadrat Venere i Saturna donosi emotivno nezadovoljstvo ali i preispitivanje emocija, sopstvenih želja i uvjerenja. Vrlo je moguće da će vaš emotivni odnos tokom ovog mjeseca doći na veći ispit. Ne donosite odluke pod uplivom jakih emocija, savjet je da sačekate još neko vrijeme. Druga polovina mjeseca je mnogo povoljnija za Ljubav, naročito za one Bikove koji su slobodni. Smiješi se ljubav sa osobom koju upoznajete kroz posao ili neke poslovne prilike. Uticaji su jako povoljni i mogu donijeti ljubav na duže staze, ozbiljniju priču koja ima predispozicije da traje u budućnosti.

Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Posao: Rasijanost koja će Vas pratiti tokom cijelog mjeseca dosta će uticati na poslovne rezultate. Postoji jako velika mogućnost da napravite greške za koje će vam biti potrebno dosta vremena da ih ispravite. Budite oprezni sa papirologijom, potpisivanjem dokumenata kao i sklapanjem poslovnih dogovora i ugovora. Uticaj retrogradnog Merkura moze vam dosta otežavati poslovnu situaciju. Ovaj uticaj je jedino povoljan za one Blizance koji se bave nekim umjetničkim zanimanjima, filozofijom, religijom, duhovnošću… Za Blizance koji su nezaposleni takođe nije najpovoljniji period, osim da postoji mogućnost da se ponovo aktivira neki posao na koji ste dugo čekali.

Ljubav:  Odličan je period za tajne ljubavi, tajne veze, kao i za vraćanje bivših ljubavi. Potrebno je  da imate inicijativu ukoliko zelite da obnovite neki ljubavni kontakt koji je prekinut. Za slobodne Blizance je zanimljiv period, sledi poznanstvo sa mlađom osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili društvenih mreza. Ima izgleda da ta osoba ipak bude zauzeta, ali je povoljan period za flert, udvaranje kao i za ljubavne avanture. Zauzetim Blizancima druga polovina mjeseca je mnogo povoljnija za ljubav. Uzivaćete u društvu voljene osobe a moguć je i zajednićki put. Oni koji su u braku imaće stabilan i blizak odnos sa partnerom. Mogući su dogovori oko renoviranja stana ili opremanje stambenog prostora.

Zdravlje: Slaba tačka je grlo kao i disajni putevi.

RAK

Posao: Trigon Mjeseca u Biku sa Saturnom i Plutonom opisuje ovaj period kao potencijalno jako uspješan za posao i finansije. Najbolje ćete profitirati kroz kupoprodaju nekretnina, zemlje, kroz rad sa haranom, ali isto tako i kroz poslove povezane sa bankarstvom, finansijama, ekonomijom. Ovaj aspekt vam daje da osjetite atmosferu i da reagujete na vrijeme i u pravom smjeru. Oni koji su u privatnom biznisu imaju pred sobom period koji donosi uspjeh, povećanje i širenje posla. Sada je pravi moment da nešto promijenite, proširite, ili da se udružite sa nekim i usvojite nove ideje. Ukoliko se bavite trgovinom, uvozom ili izvozom, imaćete jako lijepe šanse da profitirate.

Ljubav: Trigon Venere u Biku i Marsa u znaku Jarca donijeće vam dosta uspeha i povoljnih prilika na polju ljubavi. Osoba sa posla već duze vrijeme misli na vas, a to ste vjerovatno i primjetili, osjetili. Sada je jako povoljan period za slobodne Rakove da uđu u emotivnu vezu sa osobom koju upoznaju na neki način kroz posao. Zazeti pripadnici ovog znaka imaju takodje lijepe uticaje za ljubav. Nekima će se javiti i mogučnost da se tajno zaljube, uđu u tajnu vezu. Oni koj imaju stabilnu priču, ovi uticaji donose puno srećnih trenutaka sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti da biste se bolje osjećali.

LAV

Posao: Sekstil Sunca sa Jupiterom i Marsom Vama donosi veliku energiju, odlučnost, želju za uspjehom, ovaj mjesec vam je izrazito naklonjen. Sada je pravo vrijeme da svoje ideje i zamisli sprovedete u djelo. Dobar je period za nove početke, ali isto tako i za veće poduhvate na planu već postojećeg posla. Maštajte, pravite velike planove- jer lako mogu da se ostvare. Osjećaj sreće i lakoće pratiće vas tokom ovog mjeseca, ostavljaćete snažan utisak na sve sa kojima sarađujete. Za nezaposlene Lavove je jako povoljan period za pronalaženje posla. Lako moze da se desi da iskrsnu čak i dvije poslovne prilike. Ona koja u vama budi ljepši osjećaj - polet , radost, ushićenje… tu priliku nemojte da propustite.

Ljubav:  Polje ljubavi je pod jako lijepim uticajima tokom mjeseca. Oni koji su slobodni uskoro to neće biti - poznanstvo sa mlađom osobom, vedrog duha, talentovanom, a i jako privlačnom pokrenuće u Vama leptiriće u stomaku. Mnogi će se zaljubiti, mnogi će ući u emotivne veze. Oni koji su zauzeti imaju već izvjesno vrijeme jak uticaj Urana, taj uticaj unosi nestabilnost u bračne veze ili duže veze. Sada je jako važno ostvariti iskren, prijateljski odnos sa partnerom i pojačati stepen tolerancije. Različitosti će se naći u sukobu, sukob mišljenja, sukob očekivanja, nesporazumi…. sve će to biti naglašeno tokom ovog mjeseca.

Zdravlje: Provjerite pritisak.

DJEVICA

Posao: Tranzitna Venera i Mars u zemljanom znaku unose stabilnost u vaše polje karijere. Uticaji su povoljni za povećanje posla, nove poslove, širenje posla. Ipak, retrogradni Merkur moze Vam tu i tamo praviti pometnju, mnoge stvari nećete moći baš drzati pod kontrolom, pa će vam to unositi nemir i zbrkanost u mislima. Bolje je da sve veće odluke ipak ostavite za neki drugi put, ali ako smtrate da nema čekanja, savjet je da jos jednom sve provjerite, ali i da se konsultujete još sa nekim, tako ćete moći lakše uvidjeti da li vam je nešto promaklo.

Ljubav:  Trigon Venere i Marsa ka Vašem Suncu donijeće Vam jako lijepa dešavanja na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Oni koji su sami upoznaće privlačnu osobu koja će probuditi uspavane emocije. Mogucnost ljubavi na kraćem putu je izražena ili poznanstvo sa osobom koja živi negdje dalje od vas, u susednom mjestu, susjednom gradu… Oni koju su zauzeti takođe će imati skladan odnos sa svojim partnerima. Mnogi će se odlučiti za početak zajedničkog zivota, a mnogi od vas će biti u planovima proširenja porodice.

Zdravlje:  Pad imuniteta donijeće osjetljivost na prehlade, bićete podložniji virusnim infekcijama, pa razmislite o prevenciji.

VAGA

Posao: Polje posla će biti pod izazovnim aspektima tokom mjeseca. Nailazićete na prepreke - u saradnji, sa dogovorima, kao i sa rokovima. Izbjegavajte sukobe na poslu jer možete sebi time više nauditi nego postići pozitivno rješenje. Polje posla može doći u preispitivanje. Mnogi od vas će shvatiti da nisu na pravom mjestu, pa će na dublji način početi da razmišljaju kako sebe vide u poslovnoj budućnosti. Povoljan je period za obrazovanje, kurseve, sticanje novih znanja i vještina. Oni koji su nezaposleni na malo teži način će doći do željenog posla, pa se morate naoružati strpljenjem jer ćete za bolji posao još morati da čekate.

Ljubav: Jak aspekt Venere i Saturna komplikovaće vas emotivni život prve polovine mjeseca. Lako može doći do konflikta sa voljenom osobom, kao i do nezadovoljstva ili sumnje u ljubav. Druga polovina mjeseca je povoljnija za ljubavne odnose. Oni koji su slobodni imaju jake uticaje za pojavu važne osobe, osobu ćete upoznati na neki način preko prijatelja ili druženja. Oni koji su u braku treba da budu strpljivi i tolerantni, neće biti sve potaman a ovi uticaji mogu dovesti do svađa i nesporazuma, pa pripazite.

Zdravlje: Osjetljiviji će biti mokraćni putevi, bubrezi i bešika, pa povedite računa.

ŠKORPIJA

Posao: Polje posla ovog mjeseca Vam može donijeti veći uspjeh, imate jako podržavajuće aspekte. Sada je prilika povoljna za napredak na poslu, ukoliko to imate u planu ovaj mjesec vam to može donijeti, samo je potrebno da imate više inicijative. Aspekt Sunca i Jupitera donosi povoljne prilike kao i naklonost kolega i nadređenih. Oni koji su u privatnom biznisu imaju povoljne uticaje za napredak, širenje posla, možete ostvariti jako dobru saradnju sa poslovnim partnerima. Imate uticaje koji vam mogu doneti i neke nove poslovne prilike, jako su povoljni uticaji i da nešto mijenjate, unapredite, kao i za udruživanje sa drugima.

Ljubav: Ulazak Venere u znak Bika aktivira vaše polje ljubavi i partnerskih odnosa. Izuzetan period za sve Škorpije, i za one koje su zauzete ali i za one koje su slobodne. Ovaj uticaj podiže ljubavnu energiju, pa sada lako mozete da ostavite snažan utisak na suprotni pol, naročito ako ste slobodni. Savjet je da se što više krećete, družite, izlazite, jer najpre na nekom javnom mjestu možete upoznati interesantnu osobu za vas. Naglasak će biti najviše na strastima, privlačnosti, i ova energija će vam prodrmati ljubavni život iz korijena. Za one koji su u bračnim vodama takođe je jako povoljan period da ostvarite lijep odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće su glavobolje kao i bolovi u vratu i rukama.

STRIJELAC

Posao:  Jupiter u Jarcu donosi vam mogućnost materijalizacije poslovnih želja i planova. Bitno je da ne odustajete ako naiđete na neke prepreke i da svoju zamisao dovedete do kraja, isplatiće vam se. Budite oprezni sa novcem tokom mjeseca, imaćete veću želju za trošenjem novca i to vas može staviti u problem. Oni koji su u privatnom biznisu ovog mjeseca mogu napraviti veliki iskorak u poslovanju, naročito ako se bavite poslovima povezanim sa inostranstvom, strancima, podučavanjem, turizmom.. Povoljan je period za početak novog posla.

Ljubav: Polje Ljubavi je pod jakim uticajem promjena, što lako u vaš život može donijeti novu ljubav, novo poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom, putovanjima. Ovaj mjesec donosi mogućnost da upoznate osobu baš po vašoj mjeri, koja će vam biti inspirativna i veoma zanimljiva. Takodje, povoljan je period za tajne ljubavi, tajne veze, ali budite pažljivi jer ovaj uticaj može donijeti i razotkrivanje. Za one Strijelčeve koji su u stabilnim vezama ovaj uticaj donosi mogućnost za jako lijep i prijatan kontakt sa voljenom osobom.

Zdravlje: Slaba tačka su noge i prepone, više šetajte i bavite se sportom, prijaće vam.

JARAC

Posao: Mart mjesec je posebno dobar za Jarčeve. Lekcije koje ste naučili u predhodnom periodu konačno ćete moći da primijenite, i da naiđete na razumijevanje i podršku. Nagrada i napredak su takođe sasvim izvjesni kao i konačno rješenje nekog problema koji datira od ranije, I sa kojim se već duze vrijeme mučite. Taman kada ste pomislili da rješenja možda i neće biti i da se uzalud toliko trudite, ono stiže. Osjećaj ce biti sjajan. Držite se ustaljenog ritma i posla koji znate da radite, jer tu sada leži mogućnost napretka konačno, povećanja društvenog položaja kao i povećanja prihoda.

Ljubav: Period preispitivanja, ćutanja, sumnji i nezadovoljstva se još neko vrijeme nastavlja. Ukoliko se još nije vratila osoba iz prošlosti za kojom patite, sasvim je izvesno da će se to desiti sada, tokom marta meseca. Ne gubite strpljenje, nadu, ljubavi ima I za Vas. Velika je šansa da ovog mjeseca otpočne lepa ljubavna priča, koja će obilježitiVaš zivot. Osobe u braku će moci da odahnu jer najveće brige prolaze i popuštaju, vraćaju se bolji i ispunjeniji dani. Savet je da ukoliko razmišljate o razvodu odlozite tu misao, jer ipak je to bila faza koja prolazi.

Zdravlje: Provjerite pritisak i neodlažite redovne kontrole kod ljekara, više šetajte.

VODOLIJA

Posao: Mjesec Mart Vodolijama donosi mogućnost sukoba sa predpostavljenima zbog različitosti stavova i ideja. Naglašeno je i nerazumijevanje kolega koji mogu pomisliti da ste previše direktni i iskreni za njihov ukus. Ne nervirajte se, prihvatite da trenutno nije trenutak da vas razumiju. Ne odustajte od ideja vec ih sačuvajte za sebe, usporite. Zelja za promjenom radnog okruženja i posla je takodje naglašena, i to nije uzalud. Slusajte svoje instinkte… Mnogi od vas će ozbiljno razmišljati o dodatnom školovanju, dodatnom obrazovanju.

Ljubav:  Period izazova, slobodnih ljubavi, promjena, ali i prekida dugih veza… Osjećaćete se tesno u svojoj koži, partner vam može biti i dosadan, a želja za upoznavanjem novih ljudi je naglašena. Možete ući lako u kratkotrajnu vezu, ali isto tako je i lako prekinuti. Period je dobar za upoznavanje novih ljudi koji vam mogu biti slični. Družite se sto više, upoznajući druge bolje ćete razumjeti sebe sada. Nemojte se sputavati. Slobodnim Vodolijama smiješi se ljubav sa osobom koju mogu upoznati preko posla, ili nekog obrazovanja.

Zdravlje: Moguće su stomačne tegobe, usljed brzog života i nepravilne ishrane. Jedite sporije i redovnije.

RIBA

Posao: Naglašena intuitivnost govori da ovog mjeseca možete iskoristiti sve povoljnosti vašeg znaka. Posebno povoljan period za rad u grupi, za osobe koje se bave umjetnošću, kao i za humane profesije. Vrijeme je povoljno za pisanje takođe… Prva polovina mjeseca je nešto nepovoljnija jer je preosjetljivost naglašenija, ali usmjerevanjem energije na druge i na brigu o drugima možete umanjiti ovu nepovoljnost. Druga polovina mjeseca donosi uticaje koji vam mogu donijeti i neke nove poslovne prilike. Mnogi od vas će razmišljati o promjeni posla.

Ljubav: Nježna, romantična osjećanja obilježiće mjesec mart. Moguće je da se zaljubite, ali i da patite jer ćete misliti da partner ne može da razumije vaša osjećanja i potrebe. Za zauzete je period posebno izazovan za ulazak u ljubavne veze, tajne ljubavi, moguće je da mislite da vas partner vara ili da je neiskren. Slobodnim Ribama smiješi se ljubav sa osobom koja je mlađa, prisutna je znatna razlika u godinama, a osobu ćete upoznati na neki način preko prijatelja.

Zdravlje: Preosjetljivost, želja za osamljivanjem… Preporuka: Što više šetnje i boravka na svježem vazduhu, budite umjereniji u porocima.

Izvor: https://www.telegraf.rs/

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Spajić: Budžetska straža najzad PRPFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu.   “

Neka zamiriše na LJUBAV -RECEPT za POSNE čoko mafine

Petak, 19.04.2024 | 17:45

Rernu zagrijte na 180 stepeni.

URA: PES priznao da je veći ZAŠTITNIK kriminala od DPS-a

Petak, 19.04.2024 | 17:37

Drago nam je što se u Pokretu Evropa više i ne libe da javno stave svima do znanja da su oni sada veći zaštitnici kriminalnih struktura čak i od DPS-a i vjerujemo da će to ljudi iz crnogorskog podzemlja znati da im cijene, ali sigurno neće sve dobronamjerne građanke i građani Crne Gore željni pravde, saopštili su iz Građanskog pokreta URA u reagovanju na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Vuković - Kuč: "Selektivna PRAVDA Novovića, SDT postao politički bič u rukama vladajuće većine"

Petak, 19.04.2024 | 17:26

Vladimir Novović ni da mrdne za presuđenu štetu od 250.000 eura pričinjenu državi, nastalu usljed nezakonitog djelovanja ministarke Bratić, niti je po službenoj dužnosti reagovao na duplo negativno mišljenje DRI o radu ministarstva finansija koje je predvodio sadašnji premijer, dok senzacionalistički hapsi direktoricu ASK-a, usljed izvještaja budžetske inspekcije Ministarstva finansija, koje bi moralo biti pod budnim okom tužilaštva, kazala je potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore Aleksandra Vuković Kuč

Plejmejker Zvezde vjerovatno ZAVRŠAVA SEZONU

Petak, 19.04.2024 | 17:14

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga je prije nekoliko dana doživio povredu šake lijeve ruke, a sada je izjavio da vjeruje da je za njega sezona završena.

"To je sve što nam TREBA"- Lažni trejler za nastavak Džejmsa Bonda prikupio MILIONE PREGLEDA (VIDEO)

Nedjelja, 31.03.2024 | 17:06

Prije nekoliko dana na Jutjubu je objavljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.

Napitak koji čisti JETRU i BUBREGE, a priprema se za MINUT

Petak, 19.04.2024 | 16:57

Napitak se sastoji od voća i povrća bogatog flavonoidima i antioksidansima koji će pomoći vašem imunitetu da dobro reaguje na napade štetnih mikroorganizama.

Od subote PRODAJA KARATA za meč sa Zvezdom - Ovo su CIJENE

Petak, 19.04.2024 | 16:34

Prodaja ulaznica za drugi meč četvrtfinala plej-ofa ABA lige između SC Derbija i Crvene zvezde, počeće u subotu, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

OSUĐENA obožavateljka koja je slavnom pjevaču poslala 8 000 pisama za MJESED DANA

Petak, 19.04.2024 | 16:24

Žena koja je uhodila Hari Stajlsa zatvorena je i zabranjeno joj je odlaziti na njegove nastupe.