Nedjelja, 22.03.2020 | 07:57
IZVOR: Kolektiv.me

PROGNOZA: Danas OBLAČNO, sa sunčanim intervalima - Ovo su prognozirane TEMPERATURE

Vremenska prognoza za nedjelju, 22. mart.




Foto: Ilustracija, Pixabay

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, od sredine dana mjestimično sa slabim padavinama. Vjetar sjevernih smjerova, tokom dana mjestimično umjeren do pojačan, a krajem dana i tokom noći pojačan i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 4 do 19 stepeni.

UPOZORENJE:Uglavnom krajem dana i tokom noći mjestimični udari NE vjetra, 30-50 čvorova i more umjereno talasasto do talasasto.
SINOPTIČKA SITUACIJA: Anticiklonalno polje nad Jadranom slabi a sa sjevera se približava visinska dolina u polju pritiska.
ROGNOZA VREMENA ZA JUŽNI JADRAN ZA NAREDNA 24 ČASA:
Vjetar NE, ponegdje i E, 6 do 18 čvorova. Krajem dana i tokom noći NE vjetar, u pojačanju, 10-24, mjestimično sa udarima 30-50 čvorova. More 2-3, krajem dana i tokom noći 3-4. Vidljivost 10-20 km. Promjenljivo oblačno i uglavnom suvo vrijeme. Najviša dnevna temperatura vazduha do 19 stepeni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DPS Budva: Odović direktno optužio Mikijelja za nenamjensko trošenje sredstava u JP Morsko dobro, tužilaštvo ponovo ćuti

Subota, 20.04.2024 | 18:23

“Odgovarajući na pitanja poslanika ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović, direktno je napao Mladena Mikijelja, nosioca liste “Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ i kandidata za predsjednika Opštine, otvoreno insinuirajući da je u JP Morsko dobro došlo do nenamjenskog trošenja sredstava”, saopštio je DPS Budva.

Cijela kuća će predivno mirisati dok budete usisavali: Trik koji ćete stalno koristit

Subota, 20.04.2024 | 17:26

Karolina Mekauli, koja svojim trikovima za čišćenje i održavanje domaćinstva oduševljava milione ljudi na društvenim mrežama, podijelila je na TikToku kako da vaš usisivač ostavlja za sobom prijelep miris.

Neobični uskršnji običaji širom svijeta: Od bacanja lonaca preko prozora do pravljenja gigantskog omleta

Subota, 20.04.2024 | 16:53

Kod brojnih naroda ostalo je mnogo čudnih običaja za najradosniji hrišćanski praznik

Klikovac: Injac plasira neistine i njima prikriva brojne zloupotrebe

Subota, 20.04.2024 | 16:18

Plasiranjem neistina gradonačelnica Injac pokušava da prikrije brojne zloupotrebe koje su učinjene u prethodnih godinu dana kazao je šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac.

ŠOK IZJAVA HARISA DžINOVIĆA: Evo šta je rekao O PROPALOM BRAKU

Subota, 20.04.2024 | 15:27

Nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula vest da se Haris Džinović razvodi od svoje dugogodišnje supruge Meline, pjevač je gostujući kod Cece Ražnatović otkrio da je razlog krahu braka bila Melinina prevara

Borovinić-Bojović otkrila spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića

Subota, 20.04.2024 | 15:06

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, na poziv porodice Milić, otkrila je danas u kučkom seluu Orahovo spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića. Skupština Glavnog grada 3. avgusta prošle godine jednoglasno je usvojila odluku o podizanju ovog spomen-obilježja.

Novak Đoković NEĆE IGRATI na Mastersu u Madridu

Subota, 20.04.2024 | 14:42

Teniser Novak Đoković neće igrati na Mastersu u Madridu.

Budva - Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Subota, 20.04.2024 | 14:26

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Nikolić: Puštanje Perović na slobodu pobjeda pravde nad Skaj tužiocem Novovićem

Subota, 20.04.2024 | 14:14

Puštanje na slobodu direktorice Agencije za sprečavanje korupcije Jelene Perović pobjeda je prava i pravde nad naletom revanšističkog pira Skaj tužioca Vladimira Novovića, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Drobnjak: Energija, želja i fokus moraju da budu na nivou za pobjedu nad Zvezdom

Subota, 20.04.2024 | 13:38

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču četvrtfinala ABA lige. Plejmejker "studenata" Igor Drobnjak kazao je da ukoliko ponove energiju, želju i fokus iz prvog okršaja u Beogradu, mogu da ugroze favorita.