Utorak, 28.04.2020 | 06:57
IZVOR: Kolektiv.me

Danas do 25 STEPENI, sjutra već stiže PROMJENA VREMENA

Vremenska prognoza za utorak 28. april.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Tokom dana duži sunčani intervali, uglavnom u noćnim satima postepeno jače naoblačenje, koje će mjestimično usloviti kišu, prvenstveno u južnim i zapadnim predjelima.

Foto: meteo.co.me

Vjetar slab do umjeren, mjestimično i pojača, prvenstveno na sjeveru, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 25 stepeni.

Srijeda:

Promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno kiša, ponegdje pljusak i grmljavina. Više uslova za padavine u južnim i centralnim predjelima. Vjetar južnih smjerova, mjestimično umjeren i pojačan. Jutarnja temperatura vazduha 5 do 14, najviša dnevna 12 do 21 stepen.

Podgorica: Umjereno do potpuno oblačno, povremno kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 14, najviša dnevna oko 20 stepeni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Šaranović: UHAPŠENO osam policajaca i 27 stranaca

Utorak, 23.04.2024 | 12:58

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da je Odjeljenje unutrašnje kontrole Uprave policije ODT-u u Podgorici podnijelo krivičnu prijavu protiv osam policijskih službenika iz sektora Granične policije zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krivičnih djela u produženom trajanju primanjem mita, kao i protiv 27 stranih državljana koji dolaze iz Albanije, Kosova i Turske, a koji su u pojedinačnim slučajevima učinili isto toliko krivičnih djela davanjem mita.

"Nemojte se čuditi ako se ZAMONAŠIM“ - Edita ISKRENO o unutrašnjim borbama i psihoterapiji

Utorak, 23.04.2024 | 12:52

Poznata pjevačica Edita Aradinović iskreno je progovorila pred fanovima i otkrila detalje svojih unutrašnjih borbi, pa se osvrnula na stanje u muzičkoj industriji.

POGLEDAJTE snimak HAPŠENJA graničnih policajaca na GP Božaj

Utorak, 23.04.2024 | 14:43

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) objavilo je snimak hapšenja graničnih policajaca.

Advokati Do Kvona PODNIJELI žalbu: "Gola sila za interese lukrativnog ministra pravde"

Utorak, 23.04.2024 | 13:11

Advokati Do Kvona, Goran Rodić i Marija Radulović podnijeli su žalbu protiv rješenja Višeg suda u Podgorici, koji je utvrdio da su ispunjene pretpostavke za izručenje kripto-tajkuna i Južnoj Koreji i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

Rasta HITNO hospitalizovan: Reper ima jake bolove (FOTO)

Utorak, 23.04.2024 | 15:10

Reper Stefan Đurić Rasta završio je u Hitnoj pomoći, a pored njega je kao podrška i djevojka Marija Balaban.

Radulović: Odbori direktora na “testu” nakon godinu dana

Srijeda, 24.04.2024 | 12:30

Rad Odbora direktora u državnim kompanijama koje posluju u okviru Ministarstva saobraćaja i pomorstva nakon godinu dana biće analiziran, poručio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović tokom predavanja studentima Ekonomskom fakulteta u Podgorici koji nastavu prate na engleskom jeziku.

Sreća će se useliti u kuću, a pare u novčanik: Samo nabavite jedan predmet i postavite ga blizu ulaznih vrata

Srijeda, 24.04.2024 | 12:30

Ovaj predmet može da se drži ne samo u kući, već i na radnom mjestu

Milović: Vrijeme je za promjene, pobijedićemo u Budvi

Srijeda, 24.04.2024 | 12:35

Sistemsko urušavanje, neprepoznatljivost, stihijski razvoj, loši međuljudski odnosi, stanje komunalnog reda, pad sportskih rezultata, kulturna devastacija, negativni imidž, afere, korupcija, pad sistema vrijednosti, predstavljaju vrlo teško stanje u našem gradu koje traje skoro deceniju. Budva kao nekada vodeća turistička destinacija je nažalost izgubila vodeću poziciju grada koji diktira tempo razvoja Crne Gore, saopštio je nosilac liste nosilac liste “Budva može bolje” prof. dr Nikola Milović.

"Rafa može da osvoji Rolan Garos - ako se povrijede Alkaras, Đoković, Siner i ostali"

Srijeda, 24.04.2024 | 12:10

Bivši trener i stric Rafaela Nadala, Toni je govorio za "As" posle drugog uzastopnog turnira Španca bez pauze.

Mekan i pun ukusnih sjemenki: Pripremite BRZI POSNI HLJEB

Srijeda, 24.04.2024 | 11:53

Posni hlebovi su pravo olakšanje zbog njihove brze i jednostavne pripreme.

Nikola Rokvić PJEŠKE prešao preko 30 kilometara, otkrio koliko je novca sakupljeno od kada je krenuo na put

Srijeda, 24.04.2024 | 11:41

Nikola Rokvić oglasio se kratkim videom u kojem je saopštio koliko novca je "Fondacija Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom prikupila za dva dana, od trenutka kada je on krenuo u svoju humanu misiju i hodočašće.

Spajić: Građani ne treba da strahuju, penzije neće pobjeći

Srijeda, 24.04.2024 | 11:20

Građani ne treba da strahuju za svoje penzije, saopoštio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

Na Medicinskom fakultetu u Podgorici od sada i specijalizacije iz ANESTEZIJE i URGENTNE MEDICINE

Srijeda, 24.04.2024 | 10:59

U cilju stručnog usavršavanja doktora medicine na Mediciinskom fakultetu u Podgorici, pored postojećih specijalizacija iz radiologije i porodične medicine, uvedene su još dvije i to iz oblasti anestezije, reanimacije i intenzivne medicine, kao i specijalizacija iz urgentne medicine, što je i utvrđeno Pravilnikom o specijalizacijama zdravstvenih radnika i zdravstvenih sradanika, koji je donijelo Ministarstvo zdravlja.

Mugoša: Potrebna hitna diskusija o statusu Montefarma, pacijente ne zanima prebacivanje odgovornosti

Srijeda, 24.04.2024 | 10:58

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša komentarisao je probleme onkoloških i drugih pacijenata koji se ovih dana suočavaju sa nestašicom ljekova.

Simpsonovi „ubili“ lika koji se 35 godina redovno pojavljivao u toj popularnoj seriji (FOTO)

Srijeda, 24.04.2024 | 10:33

"Simpsonovi" su u novoj epizodi emitovanoj proteklog vikenda "ubili" Lerija "Barsku mušicu". Redovni gost "Moovog bircuza" umro je u birtiji čiji je redovan gost bio još od prvih epizoda popularne serije 1989. godine.