Četvrtak, 04.06.2020 | 09:49
IZVOR: Kurir.rs

DNEVNI horoskop za 5. jun: NE ODUSTAJTE od poslovnih promjena

Jarac zamišljen,  Strijelac u problemu, Ribe podložne manipulaciji, Ovan u haosu.




Foto: Ilustracija, Pixabay

OVAN

Imate mnogo obaveza, pa na polju posla lako može da vam se stvori na neki način haotično stanje. Voljena osoba će pokazati da joj nije lako da pokaže sasvim otvoreno šta misli o vama. Dobro se osjećate.

BIK

Možete da očekujete da ćete uspjeti da rešite poslovne probleme iz prethodnog perioda. Na ljubavnom polju vas dosta toga na neki način opterećuje. Osjećate se kao da vas partnerova očekivanja guše. Nema problema sa zdravljem.

BLIZANCI

Nemojte mnogo da očekujete danas. Potrudite se da budete realni kada su u pitanju vaši poslovni planovi. Možete da očekujete povoljnu atmosferu kada je u pitanju odnos između vas i voljene osobe. Pazite na svoje srce.

RAK

Očekuje vas prilika da napredujete. Moguće je da ćete dobiti neke sasvim nove poslovne ponude. Zadovoljni ste svojim emotivnim životom. Ne očekuju vas veće promjene na ovom polju. Pazite na svoj stomak.

LAV

Vaše kolege bi mogle da vam stvore neku neprijatnost na polju posla. Nije vam lako da riješite sve probleme. Počeli ste da sumnjate u svog partnera i nije vam lako da sa njim ostvarite kompromise. Nervni sistem vam je osjetljiv.

DJEVICA

Želite da pokrenete promjene kada je u pitanju posao. Nije vam lako da sve organizujete dobro jer imate mnogo obaveza. Ponašate se hladno u odnosu sa voljenom osobom i ona vam to zamjera. Mogući su problemi sa zubima.

VAGA

Želite da mijenjate posao. Možete da očekujete da ćete uskoro imati priliku da vam se nešto po tom pitanju i pokrene. Lijepo vam je kada ste sa voljenom osobom i nemate potrebu da mijenjate vaš odnos. Koljena su vam osjetljiva.

ŠKORPIJA

Ambiciozni ste i uradićete sve ono što možete kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Pretjerana ljubomora nije u vašem stilu. Kada primjetite da je partner neiskren pravite veće probleme u vezi. Pazite na zdravlje.

STRIJELAC

Željeli biste da se maksimalno posvetite svom poslu ali vam nije lako da to uradite jer se dosta ljudi miješa u vaše odluke. Težite tome da sa voljenom osobom ostvarite mirnu i harmoničnu atmosferu. Bubrezi su vam osjetljivi.

JARAC

Ne odustajete od svojih poslovnih planova i ambicija. Možete da očekujete da će sudbina biti na vaašoj strani. Ne očekuju vas veće promjene kada su u pitanju emocije. Za sada imate miran dan pred sobom. Želudac vam je osjetljiv.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete imati neke nesporazume na polju posla. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje sada. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da sa vama pravi ozbiljnije promjene. Potrebno vam je više sna.

RIBE

Možete da računate na ostvarenje pozitivne poslovne atmosfere kojom ćete generalno biti zadovoljni. Moguće je da ćete na ovom polju naći ljubav koja vam je dugo bila potrebna. Dobro se osjećate.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Od subote PRODAJA KARATA za meč sa Zvezdom - Ovo su CIJENE

Petak, 19.04.2024 | 16:34

Prodaja ulaznica za drugi meč četvrtfinala plej-ofa ABA lige između SC Derbija i Crvene zvezde, počeće u subotu, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

OSUĐENA obožavateljka koja je slavnom pjevaču poslala 8 000 pisama za MJESED DANA

Petak, 19.04.2024 | 16:24

Žena koja je uhodila Hari Stajlsa zatvorena je i zabranjeno joj je odlaziti na njegove nastupe.

Nikolić: Šta predsjednik Skupštine Crne Gore RADI na vježbama vojske Republike Srbije i koga tamo PREDSTAVLJA?

Petak, 19.04.2024 | 16:13

Šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić pitao je danas tokom skupštinskog zasijedanja potpredsjednika Skupštine iz redova PES-a Borisa Pejovića, šta predsjednik Skupštine Crne Gore radi na vježbama vojske Republike Srbije na Pešterskoj visoravni i koga tamo predstavlja.

Brat OSUMNJIČENOG za ubistvo Danke Ilić PREMINUO nasilnom, a ne prirodnom smrću

Petak, 19.04.2024 | 16:09

D. D. (40), brat jednog od osumnjičenih za nestanak i smrt dvogodišnje djevojčice D. I., umro je nasilnom smrću 7. aprila u ranim jutarnjim satima u policijskoj stanici u Boru, ustanovljeno je vještačenjem Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, saznaje Radar.

Dukaj POZVAO Fudbalski savez da preispita rad Disciplinske komisije: "Nasilju NIJE MJESTO na sportskim takmičenjima"

Petak, 19.04.2024 | 16:03

Pozivamo Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) da primjenjuje odredbe propisa koje tretiraju ponovljene incidente na sportskim takmičenjima, kazao je politički direktor Albanske alternative Maraš Dukaj.   

TUGA na svjetskoj muzičkoj sceni: PREMINULA DOBITNICA Gremija

Petak, 19.04.2024 | 15:37

Dobitnica Gremi nagrade i bivša takmičarka Američkog Idola preminula je u 47. godini.

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Fanovi će biti IZNENAĐENI - Poznati pjevač se ODLUČIO na veliki korak?

Petak, 19.04.2024 | 15:22

Mnogi željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu i nove pjesme. 

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.