Srijeda, 01.07.2020 | 07:58
IZVOR: blic.rs

Ceca progovorila o KORONAVIRUSU, pa poručila: STRAŠNO je to što rade Novaku Đokoviću

Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da progovori na mnoge teme koje dugo intrigiraju javnost, a nema sumnje da će se o njenim riječima i te kako pričati, kako često bude slučaj kad je ona u pitanju.




Foto: RTV Pink Official/YouTube screenshot/Australian Open TV/YouTube screenshot

Ceca se dotakla teme korona virusa, koji je nedavno preležala.

- Apsurdno je da se ljudi linčuju zato što je na njihovoj žurci ili turniru neko zaražen koronom. Niko nije imao lošu namjeru, a na kraju krajeva svako je došao na svoju odgovornost, i na turnir i na moju proslavu. Ali, pošto je sada u jeku ta korona, stvari su se postavile kao da sam ja uvezla virus iz Kine i donijela ga na slavlje. Strašno je to, a strašno je i ovo što sada rade Novaku! Čovjek je dobio dozvolu da organizuje turnir. Dozvolile su mu Hrvatska, Bosna, Srbija. Nije ni u mojoj ni u Novakovoj moći da odlučujemo šta treba, a šta ne, nego postoje stručnjaci koji donose takve odluke - kazala je ona za "Hit Informer".

- Nisam se osjetila krivom ni u jednom momentu. Dok su važile mjere zabrane okupljanja, ja sam ih poštovala. Iste večeri kada je bila moja zabava u Beogradu je otvoreno nekoliko noćnih klubova i splavova. Pa održana je i utakmica polufinala Kupa između Crvene zvezde i Partizana. Znači, država je na osnovu procene stručnjaka dala dozvolu da mi možemo normalno da fukncionišemo - dodala je ona.

- Nisam imala nikakve tegobe. Osećala sam se potpuno zdravo, ali sam se preventivno testirala zbog bebe. Jednostavno, bilo mi je bitno da Željko bude zdrav, nisam htjela da rizikujem, jer nisam sebična. Zašto bismo zarazili bebu ili snajku, koja posle porođaja ima oslabljen imunitet - dodala je Ceca.

- Bila sam svjesna da je za bebu bilo najbolje da se Veljko i ja izolujemo od nje, kada smo saznali da smo pozitivni. Nisam dramila, nisam patila što u tim prvim danima ne mogu da budem sa unukom, jer sam zrela žena i na prvo mjesto stavljam interese onih koje volim. A u tom trenutku bilo je u Željkovom interesu da ne bude u blizini svog oca i bake. Oni su još uvijek u Titelu, jer još uvijek nije gotova soba za bebu. Majstori su u kući, završavaju posljednje detalje, pa ćemo uskoro svi biti na okupu u našem domu. Bogdana uređuje sobu i sve se radi po njenoj želji. Nije tačno da to radim ja! Ja sam sama uređivala za svoju djecu. Niko mi se nije miješao, pa neću ni ja njoj. Nisam takva svekrva, neću biti ni takva tašta. Ja sam žena koja ima svoj život. Ne miješam se u tuđi da bih liječila svoje frustracije. Ako im zatrebam, tu sam da uskočim - navodi Ceca za gorepomenut medij.

- Željko je jedna sasvim obična beba, kao svaka druga, koja će brzo prerasti kolica, krevetac i sve ostalo od bebi-opreme, tako da je apsolutna neistina da su mu kolica pozlaćena, da je vez na kolicima ručni rad. Kada su se rodili Veljko i Anastasija doživljavala sam iste stvari. Pisalo se da imaju kolijevku od čistog zlata, da sam je platila 200.000 eura. Bilo je raznih licitiranja sa ciframa opreme koju sam kupila za njih. Ponašali su se tada kao da žive sa mnom u spavaćoj sobi, da imaju pristup mom kupatilu i kuhinji - kazala je Ražnatovićeva.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

SDT objavio snimak: I imovina Katnića i Lazovića predmet ispitivanja (VIDEO)

Srijeda, 17.04.2024 | 13:45

Specijalno državno tužilaštvo i Specijalno policijsko odjeljenje svakodnevno preduzimaju brojne radnje u cilju identifikacije imovine okrivljenih bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića i bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to kako one koja je upisana na okrivljene i članove njihovih porodica, tako i one za koju postoji određeni stepen sumnje da je upisana na druga fizička i pravna lica, a čiji su stvarni vlasnici okrivljeni i članovi njihovih porodica, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

UHAPŠENA direktorica ASK-a Jelena Perović

Srijeda, 17.04.2024 | 13:36

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) blokirali su jutros zgradu Agencije za sprječavanje korupcije u kojoj vrše pretres.

Pojedini maturanti na eksterni ispit ipak došli sa telefonima: Umotali ih u aluminijsku foliju, pod izgovorom da su ponijeli sendvič

Srijeda, 17.04.2024 | 13:16

Maturanti crnogorskih srednjih škola juče su polagali maturski, odnosno stručni ispit iz predmeta Crnogorski, srpski, bosanski i hrvatski jezik i književnost, a prema ocjeni direktora Ispitnog centra Crne Gore Miloša Trivića, prvi ispitni dan prošao je u najboljem redu, bez nepravilnosti.

"Bio sam SVJEDOK tome": Danijel Alibabić o razvodu Meline i Harisa Džinovića - "Moja žena je jako bliska sa..."

Srijeda, 17.04.2024 | 16:57

Danijel Alibabić gostovao je u  emisiji „Moj dan, Blic dan” i izrazio svoj stav povodom sve češćih razvoda koji se dešavaju na javnoj sceni.

Martinović: Perović UHAPŠENA jer je koristila službeno auto VIŠE nego što u SDT-u smatraju da je trebalo

Srijeda, 17.04.2024 | 15:51

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) nije saopštilo konkretno kojim radnjama je direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović zloupotrijebila službeni položaj, a kako je u izjavi za Pobjedu rekao njen advokat Nikola Martinović, izgleda da je Perović procesuirana zato što je službeno auto koristila više nego što u SDT-u smatraju da je trebalo.

Rađenović: Odović i Spajić OBMANULI zakupce morskog dobra

Četvrtak, 18.04.2024 | 12:04

Predsjednik Upravnog odbora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Blažo Rađenović optužio je ministra prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janka Odovića i premijera Milojka Spajića da su obmanuli zakupce morskog dobra.

Žakelj pred Zadar - ŽELIMO da već sjutra osiguramo plasman u ČETVRTFINALE

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:58

Košarkaši Budućnost Volija u petak od 19 sati igraju drugu utakmicu četvrtfinala Admiralbet ABA lige.

Kanje Vest OSUMNJIČEN za nanošenje povreda - Nepoznati muškarac napao njegovu ženu?

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:50

Reper Kanje Vest optužen je da je udario muškarca u lice nakon što je navodno seksualno napao i neprikladno dodirivao njegovu suprugu u Los Anđelesu.

Tamara Radunović brani EVROPSKU BRONZU

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:38

Tamara Radunović biće jedina crnogorska reprezentativka na prvenstvu Evrope u boksu u Beogradu

"Nisam glumila, jedva sam ostala ŽIVA" - Poznata glumica OTKRILA najgoru scenu u svom novom filmu

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:27

Voditelj Džimi Falon je pohvalio rekavši da je dobro što malo po malo pobjeđuje svoje strahove.

Poznata manekenka OTKRILA TAJNU svog dobrog IZGLEDA

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:13

Žizel Bundšen brazilska manekenka, usmjerila je svoju energiju nakon razvoda na izdavanje knjige o kuvanju kojom je označila povratak u javnost, a u njoj je otkrila kako živjeti uravnotežen život kroz ishranu, fizičku aktivnost i velnes. 

Meridianbet i Resursni centar u zajedničkoj akciji: Budi i ti dijete proljeća

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:11

U okviru JU Resursnog centra za mlade “Podgorica”, 20. aprila, biće sprovedena akcija očuvanja životne sredine.

DPS Glavnog grada: Injac čuva fotelju i radi sve da gradnja postrojenja u Botunu ne počne, neće da se zamjeraju Kneževiću

Četvrtak, 18.04.2024 | 11:44

Šef odborničkog kluba DPS Glavnog grada u gradskom parlamentu Andrija Klikovac saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare da je proteklih 12 mjeseci obilježila potpuno nefunkcionalna gradska uprava, ali i bahat odnos vlasti prema opoziciji.

Nemojte bacati UVELO CVIJEĆE - Uz ovaj jednostavan TRIK vratite mu ŽIVOST (VIDEO)

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:54

Cvijeće s toplijim vremenom i višim temperaturama većom brzinom gubi vodu, svježinu i vitalnost.

De Niro otkrio - Ovo su njegovi OMILJENI GLUMCI svih vremena

Četvrtak, 18.04.2024 | 10:52

Malo je glumaca koji se mogu uporediti s Robertom De Nirom. Dobitnik je dva Oscara i sedam nominacija u glumačkim kategorijama. De Niro je titan holivudskog filmskog platna koji je u filmovima Martina Scorsesea, Francisa Forda Coppole i Quentina Tarantina ostvario neke od svojih najupečatljivijih uloga.