Utorak, 07.07.2020 | 14:09
IZVOR: telegraf.rs

"Probao sam sve droge poznate čovjeku" - Džoni Dep sve ŠOKIRAO PRIZNANJEM

Advokatica Amber Herd, bivše žene Džonija Depa, na suđenju koje je počelo danas, 7. jula, nešto prije 12 časova, ispitivala je glumca o bolnim temama.




Foto: TheEllenShow/YouTube screenshot

Istakla je da želi da "počne od samog početka", pa je krenula sa iznošenjem mračnih događaja kako bi, kako se komentariše, Depa predstavila u najmračnijem izdanju.

Međutim, njegove ovoliko iskrene odgovore zasigurno nisu očekivali.

Advokatica je prvo pitala Džonija o incidentu kada je uhapšen zbog napada na stražara. Džoni je tada imao 25 godina, a odgovorio je da je to - istina i da se jeste dogodilo.

Upitan je i vezano za incident kada je imao 31 godinu, kada je uništio hotelsku sobu zbog čega je hotelu morao da plati skoro 10.000 dolara. Glumac je i to priznao, ali je rekao da se ne sjeća kolika je tačno šteta bila, dodavši da je vjerovatno bilo riječi o "nekoliko udubljenja".

Advokatica je rekla Depu da ima "moć, novac i uticaj", sa čim se nije složio. Potom je priznao da je koristio drogu i alkohol.

Priznao da je koristio "sve droge poznate čovjeku"

Glumac je na sudu rekao da potvrđuje izjavu sa papira, "Probao sam svaku drogu do 14. godine", a onda je dodao da je probao "svaku vrstu droge poznatu čovjeku".

- "Postojala je opasnost da ću preći ivicu, i mogao sam" - citirala je advokatica izjavu i pitala je Depa da li je to vjerodostojno.

- U tom trenutku moje mladosti, da. U trenutku mog iskustva sa narkoticima i stimulansima, sa alkoholom sam počeo u ranoj dobi - rekao je.

- Bilo je mnogo neprijatnosti u mom domu. Mama je imala običaj da me pita da uzmem tablete za smirenje i jesam, sa 11. To je vjerovatno bio jedini način da ublažim bol - rekao je Dep.

Pitala ga je da li je koristio kokain, MDMA, ekstazi, asked if he had used - cocaine - MDMA - ecstasy, gljive, kanabis... Dep je rekao da je uzimao sve što je navela, kao i ljekove na recept.

Džoni se složio sa tim da mu je Kit Ričards "uzor i prijatelj".

Na pitanje da li se drogirao sa Merilinom Mensonom, Džoni je rekao:

- Da, dva puta, davno prije veze sa Amber. Ne poslije 2011. godine.

Na ovo je advokatica Amber Herd rekla: "Lažete".

Priznao je da je glumac Pol Betani (49) njegov prijatelj, te da su se zajedno drogirali i pili. Naveo je da su koristili kokain, alkohol, xanax.

Upitan je i o "Viper sobi", a na konstataciju advokatice da je glumac River Finiks umro u njegovom klubu (1993. godine, prim. aut.), Dep je rekao: "Umro je napolju. Nisam vidio kada se to desilo. Razumijem da se River osjećao loše, izašao je na vrata i očigledno se srušio".

Dep je upitan: "Da li se slažete da su vam novac, uticaj i moć dali slobodu koju obični ljudi nemaju?".

Rekao je: "Rekao bih da sam imao veliku sreću".

"Druga strana medalje je to što ste na neki način prisiljeni da živite kao bjegunac", rekla mu je advokatica.

Rekao je da nije istina da je okružen samo ljudima koji se "uvijek i u svemu slažu sa njim", a na pitanje da li mu dostavljaju drogu rekao je: "Ponekad da, iako je ilegalno "da"".

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"Rekla mi je da NE REAGUJEM na Tonijeve provokacije" - JK o RAZVODU Dragane Mirković

Utorak, 16.04.2024 | 14:21

Uprkos svemu imala je brutalnu poruku.

Jakšić-Stojanović: Uskoro NALAZ inspekcije o Danilovićevom radu

Utorak, 16.04.2024 | 14:10

Uskoro će biti gotov nalaz o radu direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja (AKOKO) Gorana Danilovića, saopštila je ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović.

Gorčević: Crna Gora ima STOPROCENTNU usklađenost sa vanjskom politikom EU

Utorak, 16.04.2024 | 14:03

“Razumijem da postoje neke članice EU koje su zabrinute zbog dodatnih troškova, ili budžetskih implikacija koje proširenje može da donese. Međutim, mislim da nestabilan region Zapadnog Balkana, pod uticajem trećih zemalja, predstavlja mnogo veću prijetnju i za države članice i za EU projekat”, rekla je Gorčević.

Stručnjak OTKRIO način na koji možete da jedete BIJEL HLJEB, a da se NE GOJITE

Utorak, 16.04.2024 | 13:56

Na ovaj način možete da jedete hljeb bez griže savjesti.

"Izvještaj o radu gradonačelnice PREDAT 29. marta"

Utorak, 16.04.2024 | 13:40

Skupštini Glavnog grada Izvještaj o radu gradonačelnice predat je u zakonskom roku.

Mask prelomio: Ipak uvodi PLAĆANJE na platformi X

Utorak, 16.04.2024 | 13:29

Ilon Mask planira da naplaćuje malu nadoknadu novim korisnicima na X platformi, koji žele da objavljuju sadržaj.

NAJPOŽELJNIJI muškarci rađaju se u ova TRI ZNAKA

Utorak, 16.04.2024 | 13:21

Oni važe za harizmatične, neodoljive, šarmantne, džentlmene... Da li već znate nekog takvog?

Marko Kovačević NOVI POSLANIK u Skupštini Crne Gore

Utorak, 16.04.2024 | 13:03

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević novi je poslanik u Skupštini Crne Gore. O tome je obavijestila potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović.

Crna Gora - U školama i vrtićima od septembra NOVI NAMJEŠTAJ

Utorak, 16.04.2024 | 12:55

Narednu školsku godinu sve osnovne i srednje škole, kao i vrtići trebalo bi da počnu sa novim inventarom u učionicama, najavila je ministarka prosvjete Anđela Jakšić-Stojanović.

Monteput: Korisnici elektronske naplate putarine u CG, sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji

Utorak, 16.04.2024 | 12:49

Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji putem jedinstvenog tag uređaja, zahvaljujući aktiviranju platforme toll for all - T4A, saopšteno je iz Monteputa.