Srijeda, 08.07.2020 | 20:34
IZVOR: telegraf.rs

Misli da se cijeli svijet vrti oko njega: Ovo je NAJAROGANTNIJI horoskopski znak

Rade samo onako kako njima odgovara, a skloni su i dramatičnim ispadima...




Foto: Ilustracija, Pixabay

Svi znamo barem jednu osobu koja misli da se svijet vrti oko njih. Ali to što imaju tako visoko mišljenje o sebi ne znači da su oni toliko sjajni.

Sigurno vam se nekada desilo da želite sa nekom osobom da podijelite šta se dešava u vašem životu ili da dobijete savjet, ali vaš arogantni prijatelj je toliko fokusiran na sebe, da čak i ne pita za vas.

Naravno, kada je riječ o potpunoj egocentričnosti, astrologija može da pokaže ko su najarogantniji horoskopski znakovi.

I ubjedljivo, na prvom mjestu, nalazi se znak Lav. 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su puni sebe, a prepoznatljivi su po ogromnoj dozi samoljublja i narcisoidnosti. Da nisu harizmatična bića kakva jesu, ne bi imali toliko prijatelja i poznanika.

Lavov ego je toliko veliki da zapravo može da im stvori pobleme na putu uspjeha. Jednom kada imaju neku ideju u glavi, teško je da ih natjerate da se predomisle. Uvijek misle da su u pravu.

Šta god Lav učinio, on sebe smatra najboljim. Potrebna mu je pažnja drugih i to u neograničenim količinama. Takođe mu je važno da se osjeća potrebnim. Čim dobijaju potvrdu od strane okoline, Lavovi počinju da se ponašaju arogantno.

Lav će uraditi sve kako bi zadovoljio sopstvene želje i nije ga briga da li će neko biti povređen u tom procesu. Ako hoćete da se sklonite i distancirate od narcisiodnog Lava, on će od vas napraviti žrtvu.

Žene Lavice drže rekord u broju dramatičnih ispada. Vrlo su egocentrične, obožavaju ulizivanje i smatraju da u životu zaslužuju samo najbolje. Vrlo često su gorde i neće popustiti dok ne ostvare svoju namjeru.

Muškarci rođeni u znaku Lava često imaju vrlo slične karakteristike pa se nerijetko karakterišu umišljenim i bahatim.

Da li smatrate i vi da je Lav najarogantniji horoskopski znak?

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (4)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
aleksandar
08.07.2020 21:15

Ne lazite LAV je najaci znak u horoskopu Grrrrrrrrrrrrr

8 2
Goran ❤️
09.07.2020 00:59

Lavice kraljice, te umisljene glavice, Sto ste tako besne dok vas ko ne k.esne, Nek svi smo drugi najgori Samo da vas sto ne mori. To ne bi mogli podneti ne, ne i ne... 😁

1 0
Skok adrenalina
09.07.2020 01:11

Lavice kraljice, te umisljene glavice Sto ste tako besne dok vas ko ne k.esne, Nek svi smo drugi najgori Samo da vas sto ne mori, To ne bi mogli podneti, ne, ne, ne i ne..., 😁 Nek kazu da ste i sujetne i umisljene, Za mnoge i precenjene, Dajemo vam tron makar bile i odron, Samo da vas bes i gnev ne osetimo, Jer to ne bi podneli, ne, ne, ne i ne. 😁

1 0
Marko
10.07.2020 23:31

Ziva istina u porodi u imam rodjenog brata koji je lav u horoskopu,teska narcisiodnost,

1 0

OBLAČNO sa SUNČANIM INTERVALIMA - Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 24.04.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Odžić Mikijelju: Otkud vam POMISAO da bi sa vama uopšte sarađivali

Srijeda, 24.04.2024 | 22:00

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i "satelit grupama".

Majke Srebrenice POZVALE Spajića da javno saopšti STAV o Rezoluciji UN o Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 21:51

"Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborila novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0, i tako izborili plasman u finale Kupa Srbije.

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

"Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija"

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.