Subota, 11.07.2020 | 08:29
IZVOR: cdm.me

ONA je crnogorska Kim Kardašijan: Amra je najuticajnija Crnogorka u Americi

Jedna od najvećih Instagram zvijezda, Amra Olević, poznatija kao Amrezi, koja je porijeklom iz Crne Gore našla se na listi najuticajnijih i najplaćenijih žena na Instagramu.




Foto: Screenshot, Instagram/ amrezy

Naime, Portal BrightSide je sastavio listu deset zvijezda Instagrama koje najviše zarađuju, a među njima je i Amra.

Amra Olević jedna je od najpopularnijih svjetskih šminkerki, a njene savjete redovno prati 5,8 miliona ljudi.

Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijih i najuticajnijih, ali je značajan dio njenih prihoda i proizvodnja sopstvene kolekcije šminke.

Ipak, u svemu joj je izgled bio odskočna daska, jer ova djevojka iz Plava neodoljivo podsjeća na Kim Kardašijan, pa ćete u medijima često naići na naslove tipa “Crnogorska Kim Kardašijan”.

Foto: Screenshot, Instagram/ amrezy

Ta predispozicija omogućila je da je lakše primijete i uoče njen talenat za uljepšavanje.

Njeni roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, a Amra je odrasla u Njujorku, gdje je kao šminkerka napravila zavidnu karijeru.

Osim što proizvodi kvalitetnu šminku, ona je svoju “Kardašijan ljepotu” unovčila. Jedna je od najpopularnijih osoba u Americi, a više od šest miliona ljudi prati njene objave na blogu Glamrezy, Jutjubu i Instagramu.

“Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam sa momkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak”, rekla je svojevremeno Amra.

Foto: Screenshot, Instagram/ amrezy

Rođena je 1988. u Plavu. Nekoliko mjeseci živjela je i u Bosni i Hrvatskoj, prije nego što je otišla u Ameriku, gdje je završila srednju školu i upisala koledž, ali je od studiranja ubrzo odustala.

“Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama”, rekla je Amra i dodala da nije bila u najboljim odnosima sa svojim roditeljima.

Amra često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne, koji je posvetila Crnoj Gori, nosi naziv “Montenegro”.

Amra se udala u junu prošle godine, a prelijepe fotografije sa svadbe podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Foto: Screenshot, Instagram/ amrezy

KOMENTARI (3)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Ana
11.07.2020 21:46

Zaista ne znam kako ovakve osobe i ovakvi "uspjesi" mogu biti inspirativni bilo kome i cime je ona zavrijedila paznju da se o njoj pise. Pobjegla od strogih roditelja, skola je nikad nije interesovala, spavala na casovima, i sad nam prikazuje svoje sise i guzice i to bi trebalo nekog da impresionira. A sto ne pisete o istinskim uspjesima nasih talenata iz ranih sfera, nauke,sporta...o mladim ljudima iz Crne Gore koji se bore istinskim vrijednostima da uspiju i koji su uspjeli u svijetu?! Sramota cime trujete nasu mlades! I sta promovisete!

30 1
radule
11.07.2020 22:38

Kolektiv itekako piše o mladim uspješni ljudime, pogotovo budućim studentima, uspješnim sportistima... https://www.kolektiv.me/159233/bojana-je-ponos-cetinja-i-crne-gore-cast-je-biti-najbolji-djak-svoje-generacije- https://www.kolektiv.me/160179/ponos-i-osmijeh-jelena-je-djak-generacije-danilovgradske-gimnazije-i-djevojka-za-primjer-

3 0
Uh
13.07.2020 06:45

Sexi trupinica

0 0

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.

Želite PRIRODNI IZGLED? Onda obrve NEMOJTE crtati olovkom

Petak, 19.04.2024 | 15:04

Za bolju postojanost, nanesite vosak za obrve.

Ministarstvo zdravlja: Odobrena Trikafta za pacijente mlađe od šest godina

Petak, 19.04.2024 | 14:55

Komisija Ministarstva zdravlja odobrila je primjenu lijeka Kafrio i Kalydeco (Trikafta), koji se koristi u terapiji cistične fibroze za 6 pacijenata koji su mlađi od 6 godina, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Onkološki pacijenti od novembra čekaju rješenja o invalidnini

Petak, 19.04.2024 | 14:35

Predstavnici nevladine organizacije “Diši”, onkološki pacijenti i njihove porodice, protestovali su ispred zgrade Ministarstva rada i socijalnog staranja, zbog kako kažu, neažurnosti institucija.

EPCG i CGES potpisali Ugovor o agregatu A8 za Hidroelektranu Perućica

Petak, 19.04.2024 | 14:33

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem.

CNP u Sarajevu: “671-LOV” u programskom segmentu MESS festivala

Petak, 19.04.2024 | 14:17

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji Hane Rastoder, iz najnovije produkcije Crnogorskog narodnog pozorišta, biće izvedena u nedjelju, 21. aprila u Sarajevskom ratnom teatru – SARTR, u okviru 29. programa “Modul memorije”, Internacionalnog teatraskog festivala MESS.

Nadal - Morao sam da igram pod ručnom kočnicom, drugačije nije moglo

Petak, 19.04.2024 | 13:49

Španski teniser Rafael Nadal se posle dužeg vremena vratio na teren.

"Preko 2000 medicinara primilo 10 % stimulansa na zaradu za mart, sindikati zadovoljni prvim efektima"

Petak, 19.04.2024 | 13:20

U skladu sa Sporazumom o stimulativnom uvećanju zarada, koji su krajem februara potpisali ministar zdravlja, dr Vojislav Šimun i predstavnici sindikalnih organizacija, ukupno 2063 medicinskih sestara i tehničara sa najnižim zaradama, primali su deset odsto uvećene plate za mart mjesec 2024. godine, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Regionalni fond za izazove uručio novu računarsku opremu SEŠ “Vaso Aligrudić” u Podgorici

Petak, 19.04.2024 | 13:10

Donacija u vidu 75 visokoučinkovitih personalnih računara nabavljenih u okviru granta u iznosu od 510.000 eura, koji finansira Regionalni fond za izazove, zvanično je uručena JU Srednja elektrotehnička škola „Vaso Aligrudić“ u Podgorici, radi korišćenja u obuci učenika.