Nedjelja, 12.07.2020 | 10:07
IZVOR: Blic.rs

Čekao je GODINAMA: Kako su se zavoljeli Mirka i Vujadin- i evo ko neće SVADBU

Ljubavna priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića podsjeća na radnju neke romantične komedije. Upoznali su se kao srednjoškolci i nisu krili simpatije, a danas uživaju u skladnoj porodici sa troje dece - sinovima Andrejem i Mihajlom i ćerkom Adrijanom.




Foto: Printscreen/instagram/savicvujadin

Mirka je veliku slavu stekla 2005. godine kada je zaigrala u nastavku kultnog filma “Mi nismo anđeli” sa Nikolom Kojom. Iako je u to vrijeme privlačila poglede mnogih muškaraca koji su se na sve načine trudili da je osvoje, samo je jedan uspio da ukrade njeno srce i to, čini se, zauvijek.

S druge strane, Vujadin je u to vrijeme bio pretežno poznat kao sin fudbalske legende Duleta Savića. U međuvremenu je polako gradio karijeru, a sada već može da se pohvali velikim uspjesima i angažmanima u istaknutim domaćim i inostranim klubovima.

Izgleda da na samom početku njihove veze ni jedno ni drugo nisu razmišljali o tome da će za nekoliko godina biti jedan od najpoznatijih mladih parova i da će u 21. godini postati roditelji.

Njihova uzajamna privlačnost trajala je od tinejdžerskih dana, a iako su u početku bili samo drugari, prvi poljubac koji se dogodio baš pored kontejnera uveo ih je u pravu ljubavnu bajku.

- Vjerovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gdje ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao djeca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lijep odnos - ispričala je glumica i objasnila da je, zapravo, sve počelo da ide u smjeru koji nije prijateljski kada su se sreli na jednoj žurki.

- On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga vidjela. Prišla sam da mu se javim. Sjutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz cijeli život provlačimo.

Prvi poljubac pored kontejnera

Ipak će prvi poljubac oboje pamtiti zauvijek, upravo zbog neobične lokacije na kojoj se dogodio.

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mjesto, jer je to veče pio. Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je cijelu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo - ispričala je svojevremeno Mirka pa nastavila:

- Sjećam se da smo se prvi put poljubili na mjestu gdje je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: “Našli smo mjesto gdje ćemo se prvi put poljubiti”. Valjda nam je zato sada u životu tako lijepo.

Čuveno “kad će ta svadba”

Iako imaju troje djece i odavno žive zajedno, nikada se nisu odlučili da stanu pred matičara, jer kako tvrde, za to moraju da se poklope sve kockice.

- Što se tiče mog sudbonosnog “da”, nadam da će to biti jednog dana. I suprug i ja smo tradicionalno odgajani, volimo svadbe i rado odlazimo na njih. Ja sam sada i dio projekta čija je tematika svadba, tako da možda još koju sezonu da ispečem dobro zanat, pa da pokupim najbolje od svih običaja i onda primjenim na svojoj svadbi. Možda je ovo neki probni rad i dobra škola za moje vjenčanje - kroz smijeh je ispričala Vasiljevićeva i dodala:

- Da se Vujadin pita, to bi bilo odmah i sad, ja malo to kočim jer ja sam žensko koje voli da sve bude precizno, sve tačno, tako da sam ja ta, čekaj da vidimo prostor, treba da putujemo, da krstimo najmlađeg sina.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Vrijeme SJUTRA: Srijeda u znaku OVIH temperatura

Utorak, 23.04.2024 | 21:57

Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno slaba, rijetko i umjerena kiša očekuje nas sjutra prema podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

"Crna Gora da bude lokomotiva, koja će povući zemlje ZB ka EU"

Utorak, 23.04.2024 | 21:49

Slovenija će Crnoj Gori pružati podršku do kraja puta, a taj put vodi u Evropsku uniju. Nadam se da će Crna Gora biti lokomotiva, koja će povući zemlje Zapadnog Balkana“, istakla je predsjednica Slovenije Nataša Pirc Musar tokom sastanka sa predsjednikom Vlade Milojkom Spajićem.

Nikola Milović nosilac liste DPS-a “Budva može bolje!”

Utorak, 23.04.2024 | 21:32

Na predstojećim lokalnim izborima koji će 26. maja biti održani u Budvi Demokratska partija socijalista nastupiće sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom “Budva može bolje!”, koja će biti predvođena prof. dr Nikolom Milovićem, saopšteno je iz ove partije.

Sam je sebi najgori neprijatelj na putu do sreće: Ovo je najtužniji horoskopski znak

Utorak, 23.04.2024 | 21:09

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvijek nesrećni ili depresivni.

Mandić: Ulazak u Frankofoniju otvorio vrata za jačanje veza između Crne Gore i frankofonih zemalja u različitim sferama

Utorak, 23.04.2024 | 20:52

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić priredio je večeras svečani prijem za članove delegacije Odbora za parlamentarne poslove Parlamentarne skupštine Frankofonije.

Klikovac: Injac, ko govori istinu

Utorak, 23.04.2024 | 20:34

Iz kabineta gradonačelnice Olivere Injac su dostavili informaciju odbornici Anđeli Mićović da je realizacija kapitalnog budžeta osam miliona eura za tri mjeseca. Sekretar za finansije Balša Špadijer je saopštio da je realizacija 3,376 miliona eura, kazao je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

NIJE SVEJEDNO: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa

Utorak, 23.04.2024 | 19:31

Da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu?

Prekida se postupak protiv okrivljenog za ubistvo Vojičića

Utorak, 23.04.2024 | 19:00

Advokatica Aleksandra Rogošić potvrdila je Portalu Javnog servisa da se prekida postupak protiv Željka M. Vukovića optuženog za ubistvo Srđana Vojičića i pokušaj ubistva književnika Jevrema Brkovića 24. oktobra 2006. godine.

DPS Budva: Od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da sa porodicom glasa za listu Mikijelja

Utorak, 23.04.2024 | 18:33

Danas je u Budvi zabilježen otvoreni slučaj kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i poistovjećivanja državnih funkcija sa partijskim, gdje je od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da, zajedno sa članovima porodice, glasa za listu koju predvodi Mladen Mikijelj „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad”, saopštio je Opštinski odbor DPS Budva.