Srijeda, 15.07.2020 | 11:52
IZVOR: blic.rs

Ima 95 godina i NIKADA se nije ŠIŠAO - Odlučio je da "razmota" kosu, a evo šta se dogodilo

Muškarac iz indijske države Karnataka tvrdi da se nikad u životu nije šišao, a kosu dužu od sedam metara sad mora da zamota oko glave, kako bi nesmetano mogao da se kreće.




Foto: Screenshot, Dailymail

Tokom karantina mnogi su se žalili jer se nisu šišali nedjeljama, no jedan Indijac tvrdi da se nije šišao nikada. Dodapaliah, 95-godišnjak kojeg u njegovom rodnom gradu Molakalmuru mnogi smatraju za božanstvo, mora kosu da umotava u divovsku kuglu na vrhu glave i pričvrsti krpom, kako bi mogao da se kreće, piše Indeks.

Prema viralnom videu, i sam Dodapaliah smatra da je ljudsko božanstvo, pa se nikad nije šišao iz straha da će izgubiti taj status. Iako je duga i teška kosa više prepreka nego blagoslov, posebno u njegovim godinama, on će radije zamoliti ljude da mu pomognu da zaveže kosu, umjesto da je ošiša.

U kratkom isječku može se vidjeti kako slabašni 95-godišnjak trpi bolove dok nekoliko ljudi pokušava da raspetlja kosu na vrhu njegove glave za fotografisanje.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Davor
15.07.2020 21:15

Imamo i mi jednoga, sto misli da je Bog. Evo ke to danas i izjavio. Ahahahahaha

4 0

Šaranović: UHAPŠENO osam policajaca i 27 stranaca

Utorak, 23.04.2024 | 12:58

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da je Odjeljenje unutrašnje kontrole Uprave policije ODT-u u Podgorici podnijelo krivičnu prijavu protiv osam policijskih službenika iz sektora Granične policije zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krivičnih djela u produženom trajanju primanjem mita, kao i protiv 27 stranih državljana koji dolaze iz Albanije, Kosova i Turske, a koji su u pojedinačnim slučajevima učinili isto toliko krivičnih djela davanjem mita.

"Nemojte se čuditi ako se ZAMONAŠIM“ - Edita ISKRENO o unutrašnjim borbama i psihoterapiji

Utorak, 23.04.2024 | 12:52

Poznata pjevačica Edita Aradinović iskreno je progovorila pred fanovima i otkrila detalje svojih unutrašnjih borbi, pa se osvrnula na stanje u muzičkoj industriji.

TRIK za fugne kao nove - Očistite ih na BRZ i LAK način

Utorak, 23.04.2024 | 12:40

Sada je vrijeme da vaš toalet zablista.

Eraković: Jovanovski će biti NA ČELU Komisije za praćenje uspostavljanja softvera

Utorak, 23.04.2024 | 12:28

Poslanik DPS-a Jevto Eraković saopštio je danas da će profesor doktor Srđa Jovanovski biti na čelu Komisije koja će raditi na pripremi tendera za dobijanje softverskog rješenja za kontrolu podataka prikupljenih tokom poipisa.    

Nikolić: U Crnoj Gori cijene veće nego u razvijenijim zemljama EU, kažite građanima šta će biti sa fondom PIO

Utorak, 23.04.2024 | 12:22

Šef poslaničkog kluba DPS-a Andrija Nikolić tokom jučerašnje skupštinske rasprave osvrnuo se na planiranu reformu penzionog sistema.

INCIDENT - Alek Boldvin ženi UZEO telefon iz ruke: Tražila od njega da IZGOVORI DVIJE RIJEČI (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 12:04

Video-snimak sukoba glumca Aleka Boldvina sa propalestinskom protestantkinjom postao je viralan na društvenim mrežama.

UP - U Budvi uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici

Utorak, 23.04.2024 | 11:58

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva lišili su slobode N.R. (49) sa Kosova, sa boravkom u Budvi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Piperović: Predložićemo SDT- u da SASLUŠA Zdravka Krivokapića

Utorak, 23.04.2024 | 11:55

Odbrana uhapšenog Zoran Lazovića danas će Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) predložiti da se u postupku u kom je slobode lišen nekadašnji tajni agent, u svojstvu svjedoka, sasluša bivši premijer Zdravko Krivokapić.

Vuković: Odluka o imenovanju Zenovića POLITIČKI LEGITIMNA, ali i veoma PROBLEMATIČNA

Utorak, 23.04.2024 | 11:46

 Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković  saopštio je da Odluka o imenovanju nosioca liste PES-a u Budvi politički je legitimna, ali i veoma problematična, da ne kaže da je  neodgovorna, u odnosu na najvažniji vanjskopolitički interes Crne Gore - članstvo u EU.

Đukanović: GRIJEŠI onaj, ako u lisicama nad kojima likuje, na rukama drugih ljudi, NE PREPOZNAJE svoje lisice sjutra

Utorak, 23.04.2024 | 11:38

Nekadašnji predsjednik države, Vlade i DPS-a Milo Đukanović ocijenio je da je u Crnoj Gori na sceni politički revanšizam kao nova stranica tradicije crnogorskih osveta.