Srijeda, 15.07.2020 | 12:30
IZVOR: stil.kurir.rs

Sudbina ih je neobično spojila: Ovako je počela NAJROMANTIČNIJA ljubavna priča Holivuda

Njihova ljubavna priča je sve, samo ne obična.




Foto: Instagram, jlo

Ljubav Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza zapisana je u zvijezdama, njima je definitivno bilo suđeno da budu zajedno. Njihova priča započela je prije više od dvije decenije kada je J.Lo dala autogram mladom bejzbol igraču Aleksu, a sudbina ih još jedom spojila 2005. godine. Iako su tada oboje bili u braku, ljubavna varnica je zasijala. 12 godina kasnije, postali su par čiju ljubavnu priču mnogi opisuju kao najromatničniju.

Ovako je tekla njihova priča od samog početka: 

U oktobru 2018. Rodrigez se prvi put susreo sa Dženifer. Naime on je tada bio na početku bejzbol karijere, a ona je nastupala na jednoj od utakmica. Tada joj je Aleks tražio autogram i tu njihova istorija počinje.

Ponovni susret 

Šest godina nakon njihovog prvog susreta, 2005., J.Lo je prisustvovala bejzbol utakmici na stadionu Šea u u Njujorku sa svojim tadašnjim suprugom Markom Entonijem. Dženifer i Rodrigez su se rukovali, a taj trenutak je pjevačica opisala kao "Čudnu struju koja je trajla tri sekunde. Gledala sam ga pravo u oči i tu se nešto dogodilo. Ne mogu to ni da objasnim, ali definitvno sam osjetila leptiriće u stomaku".

Putevi su im se još jednom ukrstili 

U februaru 2017. njih dvoje su se ponovo sreli, ovog puta u jednom restoranu u Los Anđelesu. Dženifer je povikla prvi potez. "Prolazio je pored mog stola, a ja sam osjetila potrebu da mu se javim. Iako se nismo dobro poznavali, krenula sam za njim i potapšala ga po ramenu. Tako je sve počelo. Razmijenili smo brojeve, a on mi je iste večeri poslao poruku: "Idemo na večeru?"

Odgovorila sam: "Ok". Nakon te noći ništa nije moglo da zaustavi veliki ljubav koja se rodila između njih.

U aprilu iste godine, objavom na instagramu su zvanično potvrdili da su u vezi.

Maj 2017

Dženifer i Aleks se pojavljuju kao par na crvenom tepihu na Met Gali.

U oktobru su dali prvi zajednički intervju u kojem su otkrili da misle da su stvoreni jedno za drugo. "Oboje smo blizanci, odrasli smo u Njujorku, latino smo oboje, sve to nas čini savršenim parom".

U februaru 2018. su proslavili svoju prvu godišnjicu, a Dženifer je čestitala Aleksu na spektakularan način. Prije nego što je izvela pjesmu "Mi", rekla je: "Ne želim da zvučim patetično, ali dušo, ova pjesma je za tebe. Volim te."

Sačekao je idealno vrijeme, da sunce krene da zalazi i tad je odlučio da je zaprosi. 

U septembru 2019. godine sa prijateljima su proslavili vjeridbu i najavili svadbu, koja je trebala da se dogodi ovog proljeća, ali je zbog korona virusa odložena. 

U martu 2019 on joj ju je pitao da li želi da se uda za njega, a ona je odgovorila "da". Vjeridba se dogodila na Bahamima, a na njenoj ruci je zasijao veliki dijamantski prsten vrijedan nekoliko hiljada. Rodrigez je priznao da je cijelu ceremoniju pripremao mjesecima unazad kako bi svaki detalj bio savršen.

Foto: Instagram, jlo

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Hrvat i Crnogorac osumnjičeni da su brodom krijumčarili preko 305 kg marihuane iz Crne Gore

Utorak, 16.04.2024 | 19:24

Hrvatski državljanin uhapšen je juče na području Dubrovačko-neretvanske županije, a 27-godišnji crnogorski državljanin uhapšen je u Crnoj Gori zbog šverca marihuane, piše Index.hr.

Piperović: Opasnost od bjekstva ne može biti osnov za pritvor, pismo Lazovića uručeno sudiji

Utorak, 16.04.2024 | 18:55

Odbrana bivšeg visokog policijskog fukncionera Zorana Lazovića uložiće večeras žalbu na jedan od dva osnova za određivanje pritvora – opasnost od bjekstva, saopštio je Pobjedi branilac Lazovića, Zoran Piperović.

Nadal podsjetio na stare dane – pobjeda na povratku

Utorak, 16.04.2024 | 18:27

Španski teniser Rafael Nadal slavio je protiv Flavija Kobolija u prvom kolu turnira u Barseloni – 6:2, 6:3

"UVIJEK SAM BIO BORAC": Glumac nikad iskrenije o odrastanju i vaspitanju

Utorak, 16.04.2024 | 17:50

U domu Miodraga Dragičevića prekjuče je bilo velilko slavlje budući da je mladi glumac proslavio 30. rođendan. Mnoge kolege čestitale su mu rođendan na Instagramu, a među njima je i Milena Vasić sa kojom će se u srijedu zajedno naći na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

TEST LIČNOSTI: Odgovorite na nekoliko jednostavniji pitanja i saznajte kakav utisak ostavljate na ljude

Utorak, 16.04.2024 | 17:33

Kratak test ličnosti koji vam može dati odgovor na pitanje kako vas drugi vide.

Zirojević: Ivanović od uspavanog do tajanstvenog

Utorak, 16.04.2024 | 16:33

Iako je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović rekao je u Skupštini Crne Gore da nije tačno da je zvanično Sarajevo poslalo protetstnu notu Crnoj Gori, nakon sastanka predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorada Dodika sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem, zvanični dokument ipak je stigao MVP. To je na društvenoj mreži X komentarisao poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Nikola Zirojević.    

Cicipas još ne može da prežali poraz od Novaka: Vidio sam sebe sa peharom

Utorak, 16.04.2024 | 16:22

Stefanos Cicipas će poslije osvajanja titule u Monte Karlu biti jedna od zvijezda i u Barseloni.

VIDEO - Haris Džinović pije alkohol nasred ulice nakon razvoda od Meline: „Samo kamen ne bi zaplakao“

Utorak, 16.04.2024 | 16:13

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline iznenadila je sve, a nakon saopštenja o razvodu popularni pjevač više puta nalazio se u centru pažnje javnosti zbog svojih izjava i postupaka.

Arsović: MUP dostavio rješenje da zabranjuje rad v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravka Blečića

Utorak, 16.04.2024 | 15:50

Nakon što smo duži vremenski period ukazivali na to, danas su još jednom potvrđeni navodi našeg kluba odbornika da je Zdravko Blečić nezakonito imenovan na funkciju v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja, kazao je odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović.

Odmah primijenite ove sjajne trikove za pranje kose: Imaće izgled kao da ste tek izašli iz salona

Utorak, 16.04.2024 | 15:31

Britanska frizerka Felisiti Nikol otkriva tajnu savršenog pranja kose koja će vašu frizuru dovesti na potpuno novi nivo sjaja i vitalnosti. Prema njenim riječima, ključ je u pravilnoj primjeni šampona i regeneratora, ali na način koji većina ljudi često previdi. Umjesto uobičajenog postupka, ona preporučuje jednostavnu, ali efikasnu rutinu, prenosi blic.rs.