Četvrtak, 16.07.2020 | 11:32
IZVOR: stil.kurir.rs

Riba postaje PIRANA, Vaga kažnjava ĆUTANJEM: Ovako se svete horoskopski znakovi

Ranjeni Ovan je možda najopasnija osoba sa kojom možete da se suočite...




Foto: Ilustracija, Pixabay

U zavisnosti od dominantnih osobina zodijačkog znaka, astrolozi mogu da predvide kako će osoba reagovati na uvredu ili nešto ružno - hoće li oprostiti i otići ili će se osvetiti.

Ovako kažnjavaju horoskopski znakovi one koji su ih povrijedili:

Ovan napada odmah

Ranjeni Ovan je možda najopasnija osoba sa kojom možete da se suočite. Njime vlada Mars, pa predstavnici ovog znaka neće čekati, već će odmah odgovoriti na uvredu, a njegova sposobnost da "ubije" riječima na kraju će vas izludjeti. Ovan brzo prelazi sa riječi na djela - sposoban je da uništava okolinu, čak i da odari onog ko ga je povrijedio. Ipak, Ovan nikada ne pravi osvetnički plan, već reaguje impulsivno, ali se isto tako brzo i smiri.

Bik nikad ništa ne zaboravlja

Naročito ono što ih je povrijedilo, razočaralo ili razbjesnelo. U sebi gore, ali se trude da sakriju od svijeta koliko su u stanju da izgube kontrolu. Instant osveta nije njihov stil - oni vrijebaju i čekaju da protivnik dođe u ranjivu poziciju. Osoba kojoj su morali da se osvete nikada više neće zadobiti njihovo povjerenje i zauvijek će ostati na "crnoj listi" Bika.

Blizanci su nepredvidivi

Toliko da znaju da iznenade čak i sami sebe. Ako ste povrijedili njih ili nekog njima dragog, Blizanci su u stanju da pažljivo isplaniraju najsuroviji osvetnički plan na svijetu, sličan scenarijima iz filmova o psihopatama. Ali, dok dođe trenutak osvete, najčešće promijene mišljenje. Nastaviće dalje sa životom, odljutiće se ili će vas jednostavno precrtati iz svog života. Sa druge strane, u stanju su da proglase surovi rat sa komšijom za najveću banalnost na svijetu.

Rak umije da bude nemilosrdan

Oni konstantno planiraju neku osvetu ili makar razmišljaju o njoj. Okidač može biti bilo šta, jer u glavi staln crtaju slike kako su navodno bili uvređeni od strane određenih ljudi. U tim trenucima Rakovi jedva uspijevaju da sačuvaju zdrav razum. Iako važe za ljude sa velikim i nježnim srcem, osveta Raka umije da bude prilično strašna.

Lav je kao cunami

Predstavnici ovog znaku su na prvom mjestu plemeniti i izuzetno ponosni, baš zbog ovih osobina vrlo lako se razočaraju u ljude. I najmanja uvreda dugo će ostati u njihovom umu i srcu. Zbog njih "protivnik" noćima neće spavati, i neće uspjeti da se "izvuče" sa običnim izvinjenjem. Svetiće se na sve moguće načine - riječima, djelima, prljavim trikovima, bilo kako, samo da se oslobode svog bijesa. Oni koji su ih duboko povrijedili mogu slobodno da zaborave Lava.

Djevice ponižavaju

One se neće svetiti poput drugih znakova. Kada osjećaju bol, igraju na kartu emocija. Njihov glavni cilj jeste da se onaj koji ih je povrijedio osjeća bijedno, da plače, da ga bude sramota. Osveta Djevice je tiha i drugima neprimjetna, ali oni kojima se sveti i te kako je osjećaju.

Vaga kažnjava tišinom

Njihova karmička dužnost je pronalaženje pravde. Sa druge strane, obožavaju dramu i preuveličavaju svaku sitnicu dok ne povedu pravi rat. Omiljena taktika im je totalno, hladno ignorisanje, i takvo ponašanje može da traje godinama. Sa druge strane, u stanju su da na lice navuku potpuno nevin izraz i da kažu kako ne znaju o čemu se radi ako ih pitate zašto se tako ponašaju.  Ipak, ako njihov "prestupnik" pokaže dovoljno upornosti i dovoljno laska, Vaga mu pruža priliku da ispravi krivicu, ali istovremeno žudi za istinskim pokajanjem.

Od Škorpijine osvete bježite što dalje

Ako ste povrijedili Škorpiju, bolje vam je da promijenite posao, mjesto stanovanja, a najbolje kontinent. Škorpije su šampioni osvete, ne umiju da praštaju, a njihova osveta je surova i dobro isplanirana. Najgore od svega je to što nema kraj - svetiće se kad god sretnu osobu koja ih je povrijedila.

Strijelac se kaje i sažaljeva

Predstavnicima ovog znaka lakše je da žive bez osvete i bez okretanja nazad. Strijelac ne mrzi, radije sažaljeva. Ipak, njihov neprijatelj moraće mnogo da se potrudi da ih ponovo pridobije. Ako ipak nastavi sa starim ponašanjem, probudiće osvetničku prirodu Strijelca koji tada udara brzo i veoma bolno.

Jarac osvetu servira hladnu

Ako se odluče na osvetu, sprovešće je prema svim pravilima, polako, metodično, uz minimum emocija. Kako vrijeme djelovanja dolazi, osjećaj mržnje polako opada, a u Jarcu ostaje gorčina i osjećaj otuđenosti. Tada se pretvaraju u močne neprijatelje, potpuno sigurne u ono što rade - krivi ste i sada ćete platiti. Osvetu sprovode smireno, praktično graciozno i izdižu se iznad situacije. Opraštaju izuzetno teško.

Vodolija se rijetko zamara osvetom

Umjesto da se sveti, Vodolija se emocionalno udaljava od konfliktnih situacija. One problem udaljavaju od sebe kako ne bi uticao na ostale aspekte njenog života. I to rade odlično. Rijetko se odlučuju na osvetu, a ako to učine, ponašaju se kao djeca.

Ribe se pretvaraju u pirane

Iako je to teško zamislivo, nježne Ribe mogu lako da se pretvore u pirane ako su toliko povređene da se na kraju odluče na osvetu. Njihovo razočaranje može biti toliko jako da u glavi počinju da smišljaju potpuno sulude scenarije, zamišljajući potpuni kolaps neprijatelja, čak i njegovu smrt. Njihova taktika je da omalovažavaju i ismijavaju one koji su ih povrijedili. Njihova osveta nije logična, ali u osnovi je emocionalna.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Mask prelomio: Ipak uvodi PLAĆANJE na platformi X

Utorak, 16.04.2024 | 13:29

Ilon Mask planira da naplaćuje malu nadoknadu novim korisnicima na X platformi, koji žele da objavljuju sadržaj.

NAJPOŽELJNIJI muškarci rađaju se u ova TRI ZNAKA

Utorak, 16.04.2024 | 13:21

Oni važe za harizmatične, neodoljive, šarmantne, džentlmene... Da li već znate nekog takvog?

OBARA REKORDE - Luka Dončić NAJBOLJU STRIJELAC NBA lige

Utorak, 16.04.2024 | 13:08

Luka Dončić najbolji je strijelac NBA lige u tekućoj sezoni.

Marko Kovačević NOVI POSLANIK u Skupštini Crne Gore

Utorak, 16.04.2024 | 13:03

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević novi je poslanik u Skupštini Crne Gore. O tome je obavijestila potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović.

Crna Gora - U školama i vrtićima od septembra NOVI NAMJEŠTAJ

Utorak, 16.04.2024 | 12:55

Narednu školsku godinu sve osnovne i srednje škole, kao i vrtići trebalo bi da počnu sa novim inventarom u učionicama, najavila je ministarka prosvjete Anđela Jakšić-Stojanović.

Monteput: Korisnici elektronske naplate putarine u CG, sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji

Utorak, 16.04.2024 | 12:49

Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji putem jedinstvenog tag uređaja, zahvaljujući aktiviranju platforme toll for all - T4A, saopšteno je iz Monteputa.

"Boga mi to je 5.000 KALORIJA po doručku": Jokić otrkio šta voli da jede, pa NASMIJAO SVE (VIDEO)

Utorak, 16.04.2024 | 12:45

Jokić se raspričao o svojim navikama u hotelima.

CNP: Predstava “671-LOV” u Kraljevskom pozorištu Zetski dom

Utorak, 16.04.2024 | 12:45

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji mlade crnogorske autorke Hane Rastoder, u produkciji Crnogorskog narodnog pozorišta, biće izvedena u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju u srijedu 17. aprila s početkom u 20 sati.

JAKA KIŠA I VJETAR - Za danas i sjutra IZDAT NARANDŽASTI meteoalarm

Utorak, 16.04.2024 | 12:37

Izdat meteoalarm.

Objavljena lista - Pljevaljski sir među deset NAJBOLJIH NA SVIJETU

Utorak, 16.04.2024 | 12:33

Objavljena je lista 10 najboljih sireva na svijetu u 2023. i 2024. godini, prema podacima koje je prikupio kulinarski magazin Taste Atlas.