Utorak, 11.08.2020 | 19:52
IZVOR: rtcg.me

Đukanović: Crna Gora VISOKO na ljestvici zdravstvenog TURIZMA

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović posjetio je danas Portonovi u Kumboru gdje se uvjerio u sve što je urađeno tokom poslednje godine, kada se investitor suočio sa izazovima organizacije gradilišta, radne snage i nabavke odgovarajuće opreme u uslovima pandemije Kovid19.




 

Foto: Screenshot, youtube/ Predsjednik Crne Gore

Posebno je istakao značaj završetka radova na hotelu One and Only, prvi ovog tipa u Evropi, koji je okupio i najpoznatije svjetske brendove kao zaokruženi dio ponude. Projekat će tokom cijele godine zapošljavati 900 radnika, dok će u sezoni upošljavati 1500. 

Prethodno, Đukanović je tokom posjete Herceg Novom obišao Institut Dr Simo Milošević - Igalo i u sklopu njega novootvoreni kabinet za membransku aferezu, u okviru kojeg se sprovodi jedinstvena procedura u regionu.

"Na taj način, Crna Gora se zahvaljujući svom brendu Institutu Igalo visoko podigla na ljestvici u oblasti zdravstvenog turizma. Predsjednik  je, u tom kontekstu, izarazio zadovoljstvo i svoju punu podršku, kao i podršku države, u cilju daljih investicija kako bi se unaprijedio kontinuirani razvoj Instituta, kao i pomoć pri izradi razvojne strategije", naveo je Đukanović.

KOMENTARI (3)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Kumbor
11.08.2020 20:21

Mislis posjetio si tvoga porta novog desne strane.

6 0
Ehe
11.08.2020 20:45

Ispadosmo najbolji .u svemu na vrhu ljestvice,a kako to ne osecamo nije nam jasno

7 0
Niksic povija
12.08.2020 06:15

Sta reci to je taj DPS... Uvijek smo najbolji , najbogatiji , ma sta reci , ....... Mi znamo kako nam je ......

2 0

Milatović: Zalažem se da naša ekonomija i ŽIVOTNI STANDRD do kraja mog manada budu što bliži slovenačkom

Utorak, 23.04.2024 | 13:31

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao je da Sloveniju percipira kao iskrenog prijatelja, da se ta zemlja zalagala za učlanjenje Crne Gore u NATO, ali i da je veliki zagovornik ulaska Crne Gore u Evropsku uniju (EU).

KREATIVNO I PREFINJENO - Obojite USKRŠNJA JAJA u VINU

Utorak, 23.04.2024 | 13:18

Farbanje uskršnjih jaja u vinu je dobro poznata metoda koju domaćice obožavaju. 

Advokati Do Kvona PODNIJELI žalbu: "Gola sila za interese lukrativnog ministra pravde"

Utorak, 23.04.2024 | 13:11

Advokati Do Kvona, Goran Rodić i Marija Radulović podnijeli su žalbu protiv rješenja Višeg suda u Podgorici, koji je utvrdio da su ispunjene pretpostavke za izručenje kripto-tajkuna i Južnoj Koreji i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

"Nemojte se čuditi ako se ZAMONAŠIM“ - Edita ISKRENO o unutrašnjim borbama i psihoterapiji

Utorak, 23.04.2024 | 12:52

Poznata pjevačica Edita Aradinović iskreno je progovorila pred fanovima i otkrila detalje svojih unutrašnjih borbi, pa se osvrnula na stanje u muzičkoj industriji.

TRIK za fugne kao nove - Očistite ih na BRZ i LAK način

Utorak, 23.04.2024 | 12:40

Sada je vrijeme da vaš toalet zablista.

Eraković: Jovanovski će biti NA ČELU Komisije za praćenje uspostavljanja softvera

Utorak, 23.04.2024 | 12:28

Poslanik DPS-a Jevto Eraković saopštio je danas da će profesor doktor Srđa Jovanovski biti na čelu Komisije koja će raditi na pripremi tendera za dobijanje softverskog rješenja za kontrolu podataka prikupljenih tokom poipisa.    

INCIDENT - Alek Boldvin ženi UZEO telefon iz ruke: Tražila od njega da IZGOVORI DVIJE RIJEČI (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 12:04

Video-snimak sukoba glumca Aleka Boldvina sa propalestinskom protestantkinjom postao je viralan na društvenim mrežama.

UP - U Budvi uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici

Utorak, 23.04.2024 | 11:58

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva lišili su slobode N.R. (49) sa Kosova, sa boravkom u Budvi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Piperović: Predložićemo SDT- u da SASLUŠA Zdravka Krivokapića

Utorak, 23.04.2024 | 11:55

Odbrana uhapšenog Zoran Lazovića danas će Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) predložiti da se u postupku u kom je slobode lišen nekadašnji tajni agent, u svojstvu svjedoka, sasluša bivši premijer Zdravko Krivokapić.

Vuković: Odluka o imenovanju Zenovića POLITIČKI LEGITIMNA, ali i veoma PROBLEMATIČNA

Utorak, 23.04.2024 | 11:46

Odluka o imenovanju nosioca liste PES-a u BD politički je legitimna, ali i veoma problematična, da ne kažem neodgovorna, u odnosu na najvažniji vanjskopolitički interes Crne Gore - članstvo u EU, saopštio je potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.