Srijeda, 16.09.2020 | 08:46
IZVOR: rtcg.me

U nedjelju u PG bila NAJTOPLIJA NOĆ u prethodne 72 godine - evo kada se očekuje PROLAZNA KIŠA

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno uz dosta sunčanih intervala i toplo, ali već sjutra popodne možemo očekivati prolaznu kišu.




Foto: arhiva, Kolektiv.me

Meteorolog Dragan Burić kaže za TVCG, da će biti uslova za kišu u četvrtak popodne i tokom noći između četvrtka i petka, ali i tokom petka uglavnom na sjeveru.

“Radi se o prolaznoj kiši, jer za vikend opet možemo računati na duže sunčane intervale i bez kiše, ali ne sa ovako visokom temperaturama”, najavio je Burić.

U nedjelju na ponedjeljak 13. i 14. septembra u Podgorici smo imali najtopliju noć u prethodne 72 godine, sa temperaturom do 26 stepeni.

“Bilo je i ekstremno sušno, jer u ovom septembru nije registrovan nijedan kišni dan, a imali smo 14 tropskih dana i 10 tropskih noći”, saopštio je Burić.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đuričković: Mandić promijenio vanjsko-politički kurs države

Utorak, 23.04.2024 | 15:38

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković komentarisao je izjave predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića na sastancima u Palma de Majorci – Španija, tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU.

Čisti zidovi bez krečenja: Tri sastojka ukloniće sve fleke i unijeti svježinu u prostoriju

Utorak, 23.04.2024 | 15:32

Postoje djelovi stana koje stalno čistimo i brišemo, ali i neki kojima ne posvećujemo pažnju tako često, a mogu da naruže izgled životnog prostora.

Danas je RUŽIČASTI MJESEC - Skrivene TAJNE izlaze na vidjelo, a evo kako će UTICATI na sve

Utorak, 23.04.2024 | 15:19

Astrološka pojava koja će uticati na sve znake.

Rasta HITNO hospitalizovan: Reper ima jake bolove (FOTO)

Utorak, 23.04.2024 | 15:10

Reper Stefan Đurić Rasta završio je u Hitnoj pomoći, a pored njega je kao podrška i djevojka Marija Balaban.

IRF podržao razvoj mladih košarkaških talenata i još jednom pokazao društvenu odgovornost

Utorak, 23.04.2024 | 15:09

Investiciono-razvojni fond i Košarkaški savez Crne Gore potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu u cilju pružanja finansijske podrške crnogorksoj košarci i njenoj reprezentaciji.

UP: Blokada puta Cetinje - Podgorica bivših zaposlenih farbike "Košuta" održaće se u četvrtak

Utorak, 23.04.2024 | 15:02

Blokada magistralnog puta Podgorica – Cetinje – Budva u organizaciji bivših zaposlenih u fabrici "Košuta" održaće se u četvrtak 25. aprila, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Sindikat Čistoće: SMANJENJE ZARADA zaposlenima nesumnjivo će proizvesti VELIKE ŠTETE po preduzeće

Utorak, 23.04.2024 | 14:50

Ukoliko dođe do smanjenja zarada zaposlenih u podgoričkoj Čistoći za 10%, kako ovih dana imamo priliku da čitamo u medijima, zaposleni koji obavljaju najteže poslove na terenu, po svim vremenskim uslovima, 365 dana u godini, prije svih će osjetiti posljedice loših odluka i nemogućnosti organa upravljanja i rukovodstva da obezbijede dovoljan iznos sredstava za zarade i investiciona ulaganja, što je jedan od osnovnih postulata za poslovanje svakog privrednog društva, ocijenio je predsjednik Sindikalne organizacije Čistoće Srđan Pejović.

Unija slobodnih sindikata - Hitno SNIZITI AKCIZE na gorivo

Utorak, 23.04.2024 | 14:26

Unija slobodnih sindikata Crne Gore poziva Vladu Crne Gore da, ne čekajući novo poskupljenje nafte i naftnih derivata, iskoristi mogućnost umanjenja akciza i time, prateći akciju ograničavanja marži na 43 proizvoda (cca 500 artikla), zaokruži paket pomoći i podrške građanima i privredi u zaštiti od izražene inflacije.

ANKETA: U gradu u regionu uveli BESPLATNIH 30 sati parkiranja za NOVOPENE RODITELJE: Da li bi nešto slično trebalo UVESTI i kod nas?

Utorak, 23.04.2024 | 14:24

Glasajte u našoj novoj anketi. 

Vuković: Nema ukidanja doprinosa ni Fonda PIO, građani mogu biti mirni

Utorak, 23.04.2024 | 14:40

Poslanici crnogorskog parlamenta imali su danas pitanja i za ministra finansija Novicu Vukovića.