Srijeda, 23.09.2020 | 20:56
IZVOR: rtcg.me

"MAGIČNO je i PREDIVNO...": Holivudska glumica uživa na odmoru u CG

Holivudska glumica Iv Laru poznata po seriji “CSI Majami” boravi u Crnoj Gori i, kako kaže, uživa u njenim prirodnim ljepotama i ovdašnjem gostoprimstvu.




Foto: Screenshot, Sarah Birmingham/You Tube

Televizijsku zvijezda Iv Laru naša publika najbolje pamti po ulozi Natalije Boa Viste, analitičarke u laboratoriji, u jednoj od najgledanijih serijala svih vremena – CSI Majami. Na kratki odmor stigla je u Crnu Goru.

“Crna Gora mi je na listi već nekoliko godina. Bila sam u Hrvatskoj tri puta i konačno sam dobila priliku da dođem i ovdje na kratko. Imam samo 48 sati dok mi kovid test ne istekne. Sada dakle boravim kratko, ali naredni put dolazim na barem 10 dana”, kazala je.

Kao svoju bazu tokom boravka u Crnoj Gori izabrala je Kotor.

“Bili smo u starom gradu, prošetale smo, malo trgovale… I magično je i predivno. Ove planine oduzimaju dah”, kazala je glumica.

A o iskustvu snimanja serije CSI Majami koja je trajala 10 sezona, Iv Laru kaže da joj nedostaje mnogo.

“Oni su mi bili kao druga porodica. Znate, nekada kada idete na posao više vremena provedete sa ljudima sa kojima radite nego sa pravom porodicom. Oni su mu bili kao druga porodica”, rekla je Laru.

Televizijska zvijezda koja inače voli da putuje i obilazi nove destinacije kaže da je sigurna da će se ponovo vratiti u Crnu Goru.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

KREATIVNO I PREFINJENO - Obojite USKRŠNJA JAJA u VINU

Utorak, 23.04.2024 | 13:18

Farbanje uskršnjih jaja u vinu je dobro poznata metoda koju domaćice obožavaju. 

Advokati Do Kvona PODNIJELI žalbu: "Gola sila za interese lukrativnog ministra pravde"

Utorak, 23.04.2024 | 13:11

Advokati Do Kvona, Goran Rodić i Marija Radulović podnijeli su žalbu protiv rješenja Višeg suda u Podgorici, koji je utvrdio da su ispunjene pretpostavke za izručenje kripto-tajkuna i Južnoj Koreji i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

"Nemojte se čuditi ako se ZAMONAŠIM“ - Edita ISKRENO o unutrašnjim borbama i psihoterapiji

Utorak, 23.04.2024 | 12:52

Poznata pjevačica Edita Aradinović iskreno je progovorila pred fanovima i otkrila detalje svojih unutrašnjih borbi, pa se osvrnula na stanje u muzičkoj industriji.

TRIK za fugne kao nove - Očistite ih na BRZ i LAK način

Utorak, 23.04.2024 | 12:40

Sada je vrijeme da vaš toalet zablista.

Eraković: Jovanovski će biti NA ČELU Komisije za praćenje uspostavljanja softvera

Utorak, 23.04.2024 | 12:28

Poslanik DPS-a Jevto Eraković saopštio je danas da će profesor doktor Srđa Jovanovski biti na čelu Komisije koja će raditi na pripremi tendera za dobijanje softverskog rješenja za kontrolu podataka prikupljenih tokom poipisa.    

INCIDENT - Alek Boldvin ženi UZEO telefon iz ruke: Tražila od njega da IZGOVORI DVIJE RIJEČI (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 12:04

Video-snimak sukoba glumca Aleka Boldvina sa propalestinskom protestantkinjom postao je viralan na društvenim mrežama.

UP - U Budvi uhapšen osumnjičeni za nasilje u porodici

Utorak, 23.04.2024 | 11:58

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva lišili su slobode N.R. (49) sa Kosova, sa boravkom u Budvi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Piperović: Predložićemo SDT- u da SASLUŠA Zdravka Krivokapića

Utorak, 23.04.2024 | 11:55

Odbrana uhapšenog Zoran Lazovića danas će Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) predložiti da se u postupku u kom je slobode lišen nekadašnji tajni agent, u svojstvu svjedoka, sasluša bivši premijer Zdravko Krivokapić.

Vuković: Odluka o imenovanju Zenovića POLITIČKI LEGITIMNA, ali i veoma PROBLEMATIČNA

Utorak, 23.04.2024 | 11:46

Odluka o imenovanju nosioca liste PES-a u BD politički je legitimna, ali i veoma problematična, da ne kažem neodgovorna, u odnosu na najvažniji vanjskopolitički interes Crne Gore - članstvo u EU, saopštio je potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.

Đukanović: GRIJEŠI onaj, ako u lisicama nad kojima likuje, na rukama drugih ljudi, NE PREPOZNAJE svoje lisice sjutra

Utorak, 23.04.2024 | 11:38

Nekadašnji predsjednik države, Vlade i DPS-a Milo Đukanović ocijenio je da je u Crnoj Gori na sceni politički revanšizam kao nova stranica tradicije crnogorskih osveta.