Nedjelja, 27.09.2020 | 16:55
IZVOR: glossy.espreso.rs

"Svaka žena ima ambiciju da promijeni čovjeka, ali...": Haris Džinović o stavovima po pitanju ljubavi

Haris ističe da nije imao problema sa Melinom na početku njihove veze s obzirom da je već imao ustaljene rituale i navike.




Foto: Screenshot, youtube/ Emisija Premijera

Pjevač Haris Džinović otkrio je zbog čega ga pojedini vide kao jako zahtjevnog čovjeka, sa kojim nije lako sarađivati.

Pjevač kaže da jeste zahtjevan, ali da nije namćor.

"Jesam zahtjevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtjevnog čovjeka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija. Sjećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovde, nemoguće da ovdje ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja rekoh živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista", objašnjava Haris i dodaje da najviše teži ka perfekcionizmu u muzici:

"Nisam nježan u saopštavanju kad neko pogrešno svira. Recimo, desi se da mi bend jedan koncert svira fantastično, a drugi ispod svog nivoa, pa se vade na instrumente. To publika ne čuje, ali ja tačno znam kada neko odsvira nešto koliko je zainteresovan da to svira. Sve je stvar koncentracije, i nije da ne opraštam greške, samo ih ne priznajem. Muzika ti ne dozvoljava da griješis, a ne ja. I meni se desi da pogriješim i to me silno iznervira. U muzici moraš da budeš perfektan, jer ona ne priznaje ni jednu grešku, i iz nje sam prenio to u svoj život."

Haris ističe da nije imao problema sa Melinom na početku njihove veze s obzirom da je već imao ustaljene rituale i navike.

"Svaka žena na svijetu ima ambiciju da promijeni čovjeka, ali to je nemoguće, možda do nekih 5 odsto može da se pomjeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovjek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promijene, ali uvijek se može naći kompomis i to je promjena. Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje djece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora", ističe čuveni pjevač i dodaje da je Melina uz njega naučila da kuva:

"Isto sam kvalitetan kuvar koliko pjevač. Ne kuvam baš svakog dana jer djeca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu mjeru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao."

Džinović je otkrio šta bi danas savjetovao malom Harisu od 15 godina.

"Prije svega taj Haris se ne bi ponašao tako, ne bi bio drčan, to tako ljudi vide, a ja to nisam vidio. Ne bi bio svojeglav, slušao bi starije koji ga usmjeravaju. Bio bi bolji učenik, jer sam bježao sa časova pa su me izbacili iz gimnazije dva puta. Mali Haris je bio neozbiljan, a moraš da imaš disciplinu i da radiš, nije to samo bog ti dao glas i ja ću sa pjevam. Moraš da radiš konstantno", rekao je Haris u emisiji "Ko sam tebi i šta sam sebi" na televiziji K1.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Pjevač bio ŽRTVA VELIKE PREVARE - Promijenili su mu IDENTITET, prijatelji ga odmah pozvali: "Brate, da li...?"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:22

Pjevač Isak Šabanović suočio se sa sajber nasiljem kada mu je hakovana email adresa kao i profili na društvenim mrežama.

Tamara Dragičević OŠTRO o BRAKU - "Nisam mu PRIŠLA na ulici i rekla da mi napravi dijete"

Srijeda, 24.04.2024 | 15:46

Tamara Dragičević, koja će uskoro roditi treće dijete, vrlo iskreno je govorila o pitanjima s kojima se suočava.

Nikola Rokvić PJEŠKE prešao preko 30 kilometara, otkrio koliko je novca sakupljeno od kada je krenuo na put

Srijeda, 24.04.2024 | 11:41

Nikola Rokvić oglasio se kratkim videom u kojem je saopštio koliko novca je "Fondacija Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom prikupila za dva dana, od trenutka kada je on krenuo u svoju humanu misiju i hodočašće.

Selin Dion se BORI, i ne odustaje: Neće me zaustaviti ništa, pa ni sindrom ukočene osobe

Srijeda, 24.04.2024 | 09:39

Karijera pjevačice Selin Dion pauzirana je od kada joj je dijagnostifikovana autoimuna bolest 2022. godine. Muzička diva, međutim, kaže da je ništa, pa ni sindrom ukočene osobe neće zaustaviti.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

Spajić – Rid: Partnerstvo sa UK može biti PRESUDNO za RAZVOJ ekonomije u Crnoj Gori

Srijeda, 24.04.2024 | 16:47

Strateško partnerstvo sa Ujedinjenim Kraljevstvom moglo bi biti presudno da Crna Gora efikasno i na dobrobit svih građana izgradi ključnu infrastrukturu i razvije ekonomiju, saglasili su se tokom sastanka predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor UK Agencije za finansiranje i osiguranje izvoza Tim Rid.

SVEČANO OTVARANJE manifestacije “Dani Dragana Radulovića” u petak u KIC-u

Srijeda, 24.04.2024 | 16:40

Svečano otvaranje manifestacije "Dani Dragana Radulovića" održaće se u petak, 26. aprila, u 11 časova, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović". Manifestaciju će otvoriti gradonačelnica Podgorice  Olivera Injac, a u programu će nastupiti djeca iz Umjetničkog ateljea "Arlekin" i hor "Zvjezdice", saopštili su iz Glavnnog grada. 

Predstavnici Glavnog grada NISU DOŠLI na sjednicu odbora za razgraničenje Podgorice i Tuzi

Srijeda, 24.04.2024 | 16:34

Prva sjednica novog organizacionog odbora koji se bavi razgraničenjem opštine Tuzi i Glavnog grada održana je jutros , ali bez predstavnika Glavnog grada. Iz opštine Tuzi pozivaju na dijalog, a iz Ministarstva javne uprave najavljuju sastanak za 8. maj, kada će vjeruju, početi sa radom.

ZBCG: Neće nas začuditi ako Katnić do početka sudskog postupka dobije status SVJEDOKA SARADNIKA

Srijeda, 24.04.2024 | 16:30

Današnjom objavom u pojedinim medijima Zapisnika o saslušanju osumnjičenog Milivoja Katnića, i definitvno se potvrdilo da će odbrana bivšeg GST- a biti zasnovana žargonski formulisano “tovarenjem” ostalih osumnjičenih, saopšteno je iz koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

Pjevač bio ŽRTVA VELIKE PREVARE - Promijenili su mu IDENTITET, prijatelji ga odmah pozvali: "Brate, da li...?"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:22

Pjevač Isak Šabanović suočio se sa sajber nasiljem kada mu je hakovana email adresa kao i profili na društvenim mrežama.

Komisija za zdravstvo DPS: Još jedan slučaj MALIH BOGINJA u Rožajama, nadležni da preduzmu KONKRETNE MJERE

Srijeda, 24.04.2024 | 16:17

Prvi slučajevi obolijevanja djece od malih boginja potvrđeni su u Crnoj Gori i samo je pitanje dana kada će epidemija početi i u Crnoj Gori. Po našim saznanjima registrovan je još jedan slučaj u Rožajama iako se još niko nije zvanično oglasio povodom toga, saopštila je Komisija za zdravstvo DPS.

Dragaš: "Nekad je bio Milo Britva, a danas je samo BLIJEDA SJENKA"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:11

Bivši predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, na “Drugačijoj radio vezi” bio samo blijeda sjenka nekadašnjeg Mila britve, jedva prepoznatljiv, umoran, usporen i maliciozan dok nevješto mijenja teze, kazao je Tihomir Dragaš, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

NOVI TREND konturisanja lica - Evo kako da NAGLASITE sve što ŽELITE samo u dva poteza

Srijeda, 24.04.2024 | 16:00

Nezaobilazan korak u skoro svakoj makeup rutini.

Tamara Dragičević OŠTRO o BRAKU - "Nisam mu PRIŠLA na ulici i rekla da mi napravi dijete"

Srijeda, 24.04.2024 | 15:46

Tamara Dragičević, koja će uskoro roditi treće dijete, vrlo iskreno je govorila o pitanjima s kojima se suočava.

Prošlo je 19 GODINA od PRVOG SNIMKA na platformi YouTube: Sada ima preko 317 MILIONA PREGLEDA, a evo ko je na NJEMU (VIDEO)

Srijeda, 24.04.2024 | 15:34

A znati li koji je video najgledaniji ikada.