Utorak, 13.10.2020 | 09:09
IZVOR: Kolektiv.me

Plivanje, vožnja bicikla, trčanje - U Budvi održana TRIATLON TRENING TRKA

SRD “Road Runners Montenegro” je 11.10.2020. godine, u Budvi, organizovalo triatlon trening trku, na kojoj je učešće uzelo preko 50 domaćih takmičara.




Foto: SRD “Road Runners Montenegro”

Ova trka je predstavljala svojevrsnu najavu triatlon trke iz serije trka Challenge Family, koja je usljed pandemija korona virusa odgođena za narednu godinu.

Prvo mjesto u muškoj kategoriji je zauzeo Dušan Milošević, dok je u kategoriji dama prva bila Jelena Tomašević. U štafetnoj konkurenciji prvo mjesto zauzela ekipa Podgorica 2 (Ado Gargović, Vedran Roćenović i Vuko Perišić).

Foto: SRD “Road Runners Montenegro”

Ovogodišnja manifestacija je održana u saradnji sa Opštinom Budva i Turističkom organizacijom Budve, koji su dali značajn doprinos realizaciji trke. U organizacionom dijelu posebno mjesto su zauzeli i članovi SRD Ekomen sa Ekonomskog fakulteta.

Foto: SRD “Road Runners Montenegro”

Takmičari su plivali 1.5km, vozili biciklo 40km i trčali 10km, što predstavljala triatlon olimpijsku distancu. Dušan Milošević je trku završio za 02:13:06, Jelena Tomašević za 02:37:45, a pobjednički pobjdenički tim za 02:20:21.

Foto: SRD “Road Runners Montenegro”

Organizatori za sljedeću godinu najavljuju najveći sportski spektakl na ovim prostorima, i zahvaljuju svima na ukzanom povjerenju i poštovanju aktelnih mjera.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

Planeta ljubavi ulazi u Bika: Tri znaka očekuje sudbinski susret do 23. maja

Srijeda, 24.04.2024 | 13:40

Venera, planeta ljubavi, mijenja znak 29. aprila i ulazi u zemljanog Bika, gdje će se zadržati do 23. maja. Ovakva planetarna pozicija donijeće lijepe susrete za Bikove, Djevice i Jarčeve.

Nikola Rokvić PJEŠKE prešao preko 30 kilometara, otkrio koliko je novca sakupljeno od kada je krenuo na put

Srijeda, 24.04.2024 | 11:41

Nikola Rokvić oglasio se kratkim videom u kojem je saopštio koliko novca je "Fondacija Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom prikupila za dva dana, od trenutka kada je on krenuo u svoju humanu misiju i hodočašće.

Sam je sebi najgori neprijatelj na putu do sreće: Ovo je najtužniji horoskopski znak

Utorak, 23.04.2024 | 21:09

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvijek nesrećni ili depresivni.

Podaci Ministarstva - Podnijeto 18 KRIVIČNIH PRIJAVA zbog sumnje u falsifikat diplome

Srijeda, 24.04.2024 | 08:57

Od početka 2024. godine do danas, Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija je podnijelo 18 krivičnih prijava zbog sumnje u falsifikat obrazovne isprave, saopšteno je Gradskom portalu tog resora.

"Samo to NEMOJ": Ksenija Knežević OTKRILA šta ZAMJERA Knezu

Srijeda, 24.04.2024 | 19:23

Pjevačica se zbog slične stvari pokajala. 

DPS: Izvještaj Stejt departmenta POTVRDIO NESPOSOBNOST Vlade i sveobuhvatno uništavanje sistema

Srijeda, 24.04.2024 | 19:16

Izvještaj Stejt departmenta za prethodnu godinu potvrđuje da je parlamentarna većina od 30. avgusta nesposobna da funkcioniše, a kamoli da se uhvati u koštac sa nagomilanim problemima i podjelama koje su upravo oni i njihovi politički istomišljenici i koalicioni partneri u prethodnom periodu stvorili u Crnoj Gori, saopšteno je iz DPS-a.

Kulinarski TRIK za koji vam NIKO NIJE REKAO - Zašto iskusne domaćice prekrivaju MASLAC ČAŠOM

Srijeda, 24.04.2024 | 19:08

Maslac je proizvod koji je uvijek u frižideru, jer se često dodaje tokom pripreme raznih jela: peciva ili čak običnih sendviča.

DPS TRAŽI kontrolno saslušanje Bečića, Markovića i Novovića

Srijeda, 24.04.2024 | 18:58

Poslanici opozicije u Odboru za bezbjednost i odbranu podnijeli su Skupštini zahtjev za kontrolno saslušanje potpredsjednika Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Alekse Bečića, Vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića i Glavnog specijalnog tužioca Vladmira Novovića.

VIŠI SUD: Miloševiću dozvoljeno da NAPUŠTA Nikšić

Srijeda, 24.04.2024 | 18:44

Bivšem direktoru Uprave prihoda i carina, Radu Miloševiću, odlukom sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, Gorana Šćepanovića, ukinuta je zabrana napuštanja Nikšića, u kojem stanuje, koja mu je određena nakon što je, u junu prošle godine, pušten iz pritvora.

Sok od koprive: Recept za OSVJEŽAVAJUĆI napitak pun GVOŽĐA

Srijeda, 24.04.2024 | 18:30

Ovo su idealni dani da napravite ukusan, osvježavajući, domaći sok od biljaka kojih ima na svakom koraku, a među njima posebno mjesto zauzima kopriva.

Popović izabrana za PREDSJEDNICU Apelacionog suda

Srijeda, 24.04.2024 | 18:21

Sutkinja Apelacionog suda Mirjana Popović izabrana je za predsjednika tog suda, odlučio je Sudski savjet nakon današnjeg intervjua.

Bilčik: Najveći izazov biće POVLAČENJE NOVCA, Spajić ima odličan tim

Srijeda, 24.04.2024 | 17:50

Poslanik Evropskog parlamenta (EP) i predsjedavajući Delegacije odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Evropske unije (EU) i Crne Gore Vladimir Bilčik saopštio je da premijer Crne Gore Milojko Spajić oko sebe ima odličan tim ljudi, i uz široki koncenzus u parlamentu Crna Gora može imati benefite od Plana rasta i povući novac.

Koprivica: "Perović dala USLOVNI OTPUST iz zatvora lažnom svjedoku ubistva"

Srijeda, 24.04.2024 | 17:40

Jedan od važnijih, ako ne i najvažniji mehanizam u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala je Zakon o oduzimanju imovine stečene kriminalnom djelatnošću, poručio je Momo Koprivica, potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju.

PARAN ili NEPARA BROJ? Koliko jaja treba OBOJITI za Uskrs prema narodnom običaju

Srijeda, 24.04.2024 | 17:33

Tradicionalno se  farbaju jaja ili na Veliki četvrtak ili na Veliki petak, u skladu sa običajima njihovog kraja. Ali koliko bi jaja trebalo ofarbati?