Četvrtak, 15.10.2020 | 08:21
IZVOR: zenablic.rs

Čim osjete da je ljubav PRAVA, pojedini znaci horoskopa kažu - Hajde da se odmah VJENČAMO

Neki ljudi mnogo planiraju prije nego što donesu važnu odluku. Ovi znakovi, sa druge strane, važnu odluku o vjenčanju donose "u trenu", čim osjete da je ljubav prava.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Ovan

Vatreni znak Ovan poznat je po tome što je neustrašiv. Osim toga, teško ih je odvratiti od bilo koje odluke. Vole da se brzo kreću kroz život i tako ga čine uzbudljivim. A ako to znači da bi trebalo brzo da donesu odluku o vjenčanju, neka tako i bude.

Često su veoma "tvrdoglavi", pa ni porodica ni prijatelji ne bi trebalo da računaju na to da mogu da uspore ovu njihovu odluku.

Rak

Ovaj znak je nevjerovatno intuitivan i brižan, pa ideja da mogu sebi da obezbijede udoban i skladan život sa partnerom na duže staze može da im se učini jako primamljivom. Iz tog razloga, Rakovi neće mnogo okolišati ukoliko osjete da je to "ono pravo".

Umiju da budu i ljubomorni, pa ukoliko smatraju da je u pitanju prava ljubav, požuriće da "zaključaju" partnera prije nego što se ukaže bilo kakva mogućnost za rizik.

Lav

S obzirom na to koliko vole da su u centru pažnje, nije ni čudo što Lavovi smatraju ideju vjenčanja tako privlačnom.

Vjerovatno će htjeti sami da isplaniraju većinu "velikog dana", pa će tako preuzeti inicijativu oko dobrog dijela stvari, od organizovanja orkestra do toga ko će biti zvanice ili kako će pozivnice da izgledaju. Njihova odluka da se vjenčaju, dakle. ima dvostruki razlog: U centru su pažnje i ostvaruju veliku ljubav, piše sajt Bustle.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Abazović: SDT treba da UTVRDI kako su Lazović i Katnić bili u službi kavačkog klana, slijedi i superfinale

Utorak, 16.04.2024 | 10:52

Specijalno državno tužilaštvo treba da utvrdi kako su nekadašnji visoki funkcioner Uprave policije Zoran Lazović i bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić bili u službni kavačkog klana - poručio je poslanik Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović.

Jovanović o prevarama u kojima se od prolaznika traži novac: "Fondacija Budi human" nikad nije prikupljala i nikad neće prikupljati sredstva u KEŠU

Utorak, 16.04.2024 | 10:45

Na ulicama Podgorice odvijaju se prevare u kojima se od prolaznika traži novac, upozorili su iz Uprave policije. U ime fondacije Budi human, pojedinci, od kojih se ova organizacija ograđuje, tražili su keš, što, poručuju iz organizacije, nije praksa. Prepoznaju li građani prevare lažnih humanitarnih organizacija?

NAJMODERNIJA BOJA u 2024: Odiše tihim luksuzom, a evo uz koje komade se najbolje kombinuje

Utorak, 16.04.2024 | 10:29

Prema stilistima, ova nijansa je u najvećem trendu ove godine. Zasijajte tokom proljeća i ljeta u neprevaziđenoj nijansi, suptilnog luksuza.

Astro prognoza: ČETIRI horoskopka znaka koje čeka iznenadni NOVAC do kraja mjeseca

Utorak, 16.04.2024 | 10:16

Astrološka predviđanja otkrivaju da će neki horoskopski znakovi doživjeti neočekivane finansijske dobitke u drugoj polovini aprila 2024.

"Nije VAŽNA, a ni ZANIMLJIVA" - Pjevačica surovo o Tejlor Svift

Utorak, 16.04.2024 | 10:11

Kortni Lav, muzičarka i udovica Kurta Kobejna, nije fan Tejlor Svift. U intervjuu za The Standard je istakla da Tejlor "nije zanimljiva kao umjetnica".

Rubljov - "Nadal me razbio na TRENINGU"

Utorak, 16.04.2024 | 10:00

Rafael Nadal biće u dobroj formi ovog proljeća, otkrio je Andrej Rubljov, slavni ruski teniser.

VOLITE da PJEŠAČITE? Ovo je 10 NAJBOLJIH GRADOVA za vas

Utorak, 16.04.2024 | 09:47

Veliki broj gradova širom svijeta ima nevjerovatne mreže javnog prevoza, ali ako ste u mogućnosti, najbolji način da osjetite atmosferu nekog mjesta je pešačenje. Tako ćete otkriti kako grad zaista „diše“.

Bivša tužiteljka Mira Samardžić SASLUŠANA u istrazi protiv Katnića?

Utorak, 16.04.2024 | 09:38

Bivša specijalna državna tužiteljka Mira Samardžić saslušana je juče u istrazi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) protiv nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, saznaju “Vijesti”.

Najslavniji NBA klub razmatrao da dovede Vučevića

Utorak, 16.04.2024 | 09:30

Uprava Los Anđeles Lejkersa, najslavnijeg NBA kluba, razmatrala je tokom sezone opciju da u trejdu dovede našeg proslavljenog centra Nikolu Vučevića.

Ova PODGORIČKA NASELJA u srijedu više sati BEZ VODE

Utorak, 16.04.2024 | 09:22

Sedam sati bez vode.