Utorak, 20.10.2020 | 14:27
IZVOR: stil.kurir.rs

Ako ste rođeni na neki od OVIH DATUMA - predodređeni ste za VELIKE stvari

Numerolozi tvrde da postoje određeni brojevi koji imaju posebnu ulogu...




Foto: Ilustracija, Pixabay

Ako se vašem u datumu rođenja, nalazi neki od ovih brojeva, astrolozi kažu da ste na ovaj svijet poslati sa posebnom mislijom. Vi ste drugačiji, posebni i predodređeni za postizanje velikih stvari.

Postoje određeni brojevi datuma rođenja, koji imaju posebnu ulogu. Riječ je o specifičnim brojevima – 11, 22, 10, 20 i 30.

11 – učitelj, vizionar, mirotvorac

Jedanaestica teži da uravnoteži žensku i mušku energiju i tako postigne ravnotežu. Za to su potrebni snaga, nježnost i integritet, a ako u datumu rođenja imate ovaj broj, vi posjedujete sve to.

Imate izraženu intuiciju, ali se ne oslanjate na nju često. Rođeni ste sa velikim potencijalom da napravite nešto zaista veliko i to naročito na polju psohologije.

Vama ljudi vjeruju, pažljivo vas slušaju i vaše savete shvataju ozbiljno. Vi imate veliki uticaj na ljude u okolini i to biste trebali da iskoristite.

22 – veliki graditelji

Oni koji imaju broj 22 u svom datumu rođenja, su svjesni sebe i svojih mogućnosti. Daju sve od sebe da ostvare ono što zacrtaju, a prepreke lako prevazilaze.

Vještina komunikacije je na zavidnom nivou. Vrlo dobro znaju kako da ubijede ljude oko sebe u svoje tvrdnje. Najbolje bi bilo da se bavite nekim medijskim poslom, jer ćete na tom polju biti najuspješniji.

Nula u broju

Nula u datumu rođenja označava vrijeme ubrzanog rasta. Osobe koje imaju nulu u datumu rođenja su snažne, uporne i istrajne. Sve što naume, to će i ostvariti.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalng staranja.

Neka zamiriše na LJUBAV -RECEPT za POSNE čoko mafine

Petak, 19.04.2024 | 17:45

Rernu zagrijte na 180 stepeni.