Utorak, 27.10.2020 | 19:16
IZVOR: stil.kurir.rs

Prava LJUBAV - DEVET znakova koji pokazuju da ste pronašli SRODNU DUŠU

Postoji vjerovanje da kada čovjek umre, njegova duša se razbije na dosta sitnih komada. Ti komadi se nasumično sjedinjuju sa djelovima mnogih drugih duša i time formiraju nove duše i nove ljude. Ovo su znakovi da ste pronašli srodnu dušu.




Foto: Ilustracija, pixabay.com

Dakle, kada sretnete nekoga s kim se tako snažno povežete ili nađete osobu koja je tako očigledno vaša srodna duša, zaista pronalazite djelove svoje duše u njima, i oni pronalaze djelove svoje duše u vama!

Odmah se povežete bez ikakvog truda

Možda ste se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Možda ste naletjeli jedni na druge u parku. Možda ste se pogledali u baru. U svakom slučaju, kad ste se konačno upoznali i pozdravili, bilo je energetskog naboja. Postojala je duboka i intenzivna veza kroz govor tijela.

Za neke parove, taj osjećaj vremenom blijedi, ali sa vašom srodnom dušom, ona postaje sve intenzivnija tokom vremena. Uživajte u ovome, jer to nije nešto što svako može imati!

Vaš nivo komunikacije je bez premca

Uspjeh svakog dugotrajnog odnosa može se pripisati sposobnosti komuniciranja ne samo jasno već autentično. Ova komunikacija je stvarna, ništa nije skriveno i jasno je da nema laganja. Nema šta da se sakrije. Ovo vas ostavlja otvorenim i ranjivim sa svojim partnerom.

Ponekad je potrebna praksa, ali srodne duše imaju ovu vrstu komunikacije. Za srodne duše je važno da izraze svoje potrebe i znaju da komunikacija dolazi u mnogo različitih oblika.

Zajedno stvarate neki svoj svijet

Najjači odnosi sa srodnim dušama su oni koji se zajedno stvaraju. Naravno, može biti zabavno ležati u krevetu i gledati filmove. Druženje je odlično. Ali ako je to sve što radite, kuda ste krenuli?

Druge duše pronalaze zajedničke stvari, pa čak i neke stvari koje ne rade. Oni dijele jedni sa drugima umjetnost, nauke i stvaraju zajedno.

Osjećate kao da se poznajete oduvijek

Srodna duša je osoba definisana kao osoba koja dijeli dio vaše duše, tako da su šanse da ste ih zapravo poznavali u prošlom životu. Dakle, taj izuzetno poznati osjećaj ima smisla. Trebalo bi da ih prepoznate u gomili. Ipak imate jedan dio njihove duše u sebi. Jednostavno se razumijete!

Ovo nije nešto što se može tako lako opisati. Ali postoji nešto između vas dvoje što jednostavno klikne. Razumijete šta misle i osjećaju.

Volite i njihove nesavršenosti

Ako se osjećate kao da stalno želite da promijenite partnera na bolje, to nije baš dobar znak. Sa srodnom dušom, i njihove nesavršenosti su vam na neki način savršene.

Ne možete da zamislite svoj život bez njih

Jednom kada upoznate svoju srodnu dušu, jednostavno ne možete da vidite jasno bez njih. Nemoguće je zamisliti kako bi izgledao život bez njihovog prisustva.

Vas dvoje protiv cijelog svijeta

Bez obzira na to koji problem bi mogao da se desi, čuvate leđa jedno drugome. Možete zajedno izaći sigurni iz svake nedaće.

Imate telepatsku vezu

Čini se da znate šta osjećaju, da znate šta će reći; razmišljate o njima i pre nego što vas pozovu ili vam pošalju poruku.

Vidite sve ovo navedeno u njihovim očima

Gledate im u oči i vidite nešto tako… poznato. Uvuku vas skoro odmah. Stručnjaci za reinkarnaciju ne misle da je to slučajno. Obratite pažnju na oči ljudi koje susrećete, možda su oni baš vaša srodna duša!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".