Petak, 06.11.2020 | 13:54
IZVOR: Stil.kurir.rs/Lovesensa

Za njih će biti SREĆAN mjesec - Novembar donosi ostvarenje želja za četiri horoskopska znaka

Novembar 2020. godine je savršen za maštanje, kreiranje želja i vizualizaciju željene budućnosti. Ovo je mjesec transformacije i pokretač budućih promjena. Jedanaesti mjesec u godini simbol je aktivne pažnje i dobrih promjena, ali i manifestacije velikih želja.




Foto: Ilustracija, unsplash.com

Ostvarenje želja dijeli se u tri kategorije: Prva, zamislite želje koje samo od vas zavise; Drugo, razmislite koja sredstva i koraci su vam potrebni za ostvarenje; Treće, pomislite šta sve zavisi od potencijalnih spoljašnjih prepreka i kako ih možete iskorijeniti.

Astrolozi ističu da se u novembru mogu ostvariti želje za sljedeća 4 znaka Zodijaka: Bik, Rak, Strijelac i Djevica

Njihove želje su na sigurnom putu ostvarenja, jer će zavisiti samo od njih. Najviše uspjeha očekuje ih na profesionalniom planu, ali im podršku daje i povoljna finansijska situacija. Energija obilja vas može pozitivno iznenaditi ovog mjeseca. Bićete izuzetno kreativni, pa oni koji žele da se ostvare u nekom novom sopstvenom projektu, imaće pouno ideja i inspiracije. Brzo ćete osjetiti kako se željeno ostvaruje. Ne zaboravite da zahvalite za sve dobre stvari koje vam život donosi.

Manje šanse za ostvarenje želja imaju Škorpija, Lav, Jarac i Vaga, jer u posljednjem mjesecu jeseni u puno toga zavisiće od drugih. Možda ćete dobiti ono čemu se nadate, ali samo ako vam drugi pomognu da se popnete do vrha.

Ništa bolja energija ne očekuje Ovna, Ribe, Blizance i Vodolije, ali oni neće odustati od svojih želja. Možda ovo nije vaše vrijeme, ali ne dopustite da vas snovi napuste. Radite na njima, usavršavajte se, preuzmite sve što bi podstaklo njihovo ostvarenje. U decembru je već moguća veća sreća.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

ŠOK IZJAVA HARISA DžINOVIĆA: Evo šta je rekao O PROPALOM BRAKU

Subota, 20.04.2024 | 15:27

Nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula vest da se Haris Džinović razvodi od svoje dugogodišnje supruge Meline, pjevač je gostujući kod Cece Ražnatović otkrio da je razlog krahu braka bila Melinina prevara

Borovinić-Bojović otkrila spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića

Subota, 20.04.2024 | 15:06

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, na poziv porodice Milić, otkrila je danas u kučkom seluu Orahovo spomen-ploču na porodičnoj kući Arsa Milića. Skupština Glavnog grada 3. avgusta prošle godine jednoglasno je usvojila odluku o podizanju ovog spomen-obilježja.

Budva - Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Subota, 20.04.2024 | 14:26

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Drobnjak: Energija, želja i fokus moraju da budu na nivou za pobjedu nad Zvezdom

Subota, 20.04.2024 | 13:38

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču četvrtfinala ABA lige. Plejmejker "studenata" Igor Drobnjak kazao je da ukoliko ponove energiju, želju i fokus iz prvog okršaja u Beogradu, mogu da ugroze favorita.

TIK TOK pokrenuo svog rivala Instagramu - Pogledajte kako IZGLEDA ta aplikacija

Subota, 20.04.2024 | 13:12

TikTok je postupno počeo da otvara pristuo svojoj verziji rivala Instagramu - aplikaciji TikTok Notes.

"Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila"

Subota, 20.04.2024 | 13:02

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju).

Višemjesečna istraga „Drivers“: Policija procesuirala četiri osumnjičene osobe

Subota, 20.04.2024 | 12:34

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv droga, uz podršku službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, realizovali su višemjesečnu istragu pod kodnim nazivom "Drivers". Izvršeni su pretresi na više lokacija u Nikšiću i procesuirana su četiri lica, osumnjičena za krivična djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Obratite pažnju - Ovo su mjesta na kojima ULJE ne bi trebalo da stoji

Subota, 20.04.2024 | 12:18

Često pravimo osnovne greške u skladištenju ulja.

PES: Milatović, Abazović i Medojević da dokažu da su protiv saradnje sa DPS-om u Podgorici

Subota, 20.04.2024 | 12:01

Inicijativa opozicije za smjenu aktuelne gradonačelnice Olivere Injac nije utemeljena iz razloga što je Skupštini Glavnog grada Izvještaj o radu gradonačelnice, organa uprave, posebnih službi Glavnog grada za 2023. godine upućen Skupštini Glavnog grada 29. marta tekuće godine, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).