Ponedjeljak, 09.11.2020 | 15:28
IZVOR: Kolektiv.me

Proteklog vikenda: Guetta i Charlotta proglašeni NAJBOLJIM DJ-ima na svijetu

David Guetta, jedan od najvećih muzičara u istoriji elektronske dance muzike i prošlogodišnja zvijezda Sea Dance festivala, te Charlotte de Witte, techno heroina čiji je nastup u sklopu Exitovog InxinitX projekta sa tvrđave Mogren pogledalo gotovo 2 miliona gledalaca, proglašeni su proteklog vikenda najboljim DJ-ima na svijetu!




Foto: Miloš Zvicer

Najuticajniju globalnu listu elektronske scene formiralo je gotovo 1.3 miliona glasova čitalaca DJ Maga, koji su David Guettu postavili na prvu poziciju Top 100 najboljih DJ-a na planeti. Isti medij donio je i alternativnu ljestvicu fokusiranu isključivo na house i techno umjetnike na čijoj se čelnoj poziciji smjestila nedavna gošća Crne Gore.

"To je stvarno nevjerovatno, mislim da sam srećniji nego prvi put!" izjavio je superpopularni Francuz koji posljednjih mjeseci osvaja radijske top liste hitom „Let's Love", još jednom sjajnom saradnjom s Australijankom Siom, ali i istražuje nove smjerove svojim „Future Rave" zvukom. Crnogorska publika imala je prošlog ljeta priliku da uživa u njegovom nastupu na glavnoj bini Sea Dance festivala održanog na plaži Buljarica, a sljedećeg ljeta predvodiće centralnu proslavu 20. godišnjice EXIT festivala koja će se održati od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi."

Nakon što je nedavno svojim eksluzivnim nastupom na tvrđavi Mogren u okviru Exitovog novog projekta InfinitX izazvala sjajne reakcije publike širom svijeta, Belgijanka Charlotte de Witte zauzela je prvo mjesto Alternativne Top 100 liste čuvenog DJ Mag-a i time potvrdila status najtraženijeg techno ženskog izvođača današnjice! Nakon dvije godine u kojima je prvu poziciju zauzimao Carl Cox ove sezone je skokom sa sedmog mjesta titulu najbolje osvojila Charlotte de Witte, koju je ovdašnja publika samo u septembru mogla vidjeti, u sklopu čak dva Exitova projekta, InfinitX-u snimljenom na budvanskom Mogrenu te Life Stream-u sa Petrovaradinske tvrđave.

Foto: Ellen von Unwerth

Popularna Belgijanka se u toku 2020. godine sa fanovima širom svijeta povezivala putem interneta kroz lajv strimove od kojih je među najzapaženijima svakako nastup sa budvanske tvrđave Mogren kojim je lansiran projekt InfinitX i koji je dosad pogledalo gotovo 2 miliona ljudi širom svijeta. Exitov InfinitX, u skladu sa modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spaja najveća muzička imena sa najljepšim lokacijama širom svijeta.

Set snimljen na Mogrenu s kojeg se pruža fantastičan pogled na Jadransko more i budvansku obalu od emitovanja 24. septembra je u jako kratkom roku postao jedan od najgledanijih novih videa svjetske elektronske scene. U desetinama hiljada komentara fanova izrečene su pohvale na račun seta i prirodnih ljepota Crne Gore, a posebno su se istakle riječi legendarnog BBC-jevog muzičkog urednika Pete Tonga, koji je tokom intervjua sa Charlotte, nazvao budvansku obalu jednim od najljepših mjesta na svijetu! Ovaj projekat ujedno predstavlja i uvod u promociju Sea Dance festivala, koji će se na plaži Buljarica održati od 27. do 29. avgusta 2021. godine.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

VIDEO - Počelo Proljeće u Kotoru: Kultna YU Grupa i VIS Tetra priredili veliku r’n’r feštu

Subota, 06.04.2024 | 10:00

Proljećnim koncertom “VIS Tetra” i kultne “Yu Grupe” sinoć je počeo program nove manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Kotor - “Proljeće u Kotoru”.

Jadranka Barjaktarović i Severina 21. MAJA na Cetinju - Manifestacija „Maj u hiljadu boja“, nastupiće i ove MUZIČKE ZVIJEZDE

Četvrtak, 04.04.2024 | 10:20

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju „Maj u hiljadu boja“ koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Od osnivača RATM do braće Cavalera: Gitarski zvuk na Exitu pojačava preko 30 bendova!

Srijeda, 03.04.2024 | 14:39

Furiozni rifovi odjekivaće Petrovaradinskom tvrđavom ovog jula na EXIT festivalu!

Mljekarima ne odgovara prodaja mlijeka za 40 centi

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:34

Članovi Udruženja prerađivača mlijeka Crne Gore i Udruženja farmera Crne Gore odbili su ponudu mljekare “Franco” iz Bosne i Hercegovine koja se ponudila da otkupi višak mlijeka po 40 centi po litru. Oni su o tome informisali resornog ministra Vladimira Jokovića, sa kojim će se ujutru sastati.

Vujović: Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom IBAR-u u junu

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:23

Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom mišljenju za dobijanje IBAR-a, čime će Crna Gora dodatno potvrditi svoju posvećenost EU integracijama i napretku u medijskim reformama. To je zaključeno na sastanku ministarke kulture i medija Tamare Vujović sa generalnim direktorom DG CONNECT, Robertom Violom, na kojem su razgovarali o reformi medijskih zakona u Crnoj Gori i napretku koji je postignut u tom procesu.

Nadal ekspresno "pregazio" tinejdžera i zakazao duel sa De Minorom

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:04

Španski teniser Rafael Nadal je uspio da savlada Darvina Blenča sa 2:0 u setovima i plasira se u drugo kolo Mastersa u Madridu.

Četiri policajca na slobodi, rampa na Božaju dizana i za pet eura

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:48

Policijski službenici na graničnom prelazu Božaj, koji su uhapšeni juče zbog sumnje da su primali mito od stranih državljana, prema sumnjama inspektora, uzimali su od pet do 20 eura kako bi, uprkos nekim nepravilnostima, digli rampu na granici, saznaje "Dan".

Milatović: SDT žmuri na nepočinstva vlasti, šta je sa predmetom oko puta Meljine-Petijevići?

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:39

Gotovo četiri godine ćutanja Specijalnog državnog tužilaštva povodom stotinu prijava koje je DPS podnijela, s pravom otvaraju pitanje o selektivnosti i netrasparentnosti u radu ove institucije, navodi Sonja Milatović poslanica DPS-a u Skupštini, povodom prijava koje je DPS podnijela SDT-u u posljednje četiri godine.

Država bivšim radnicima Radoja Dakića isplaćuje po 2.000 eura

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:35

Saopštenje Vlade.

Pročitajte šta je usvojeno na današnjoj sjednici Vlade

Četvrtak, 25.04.2024 | 17:55

Vlada je, na danas održanoj sjednici kojom je predsjedavao premijer Milojko Spajić, utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o inspekcijskom nadzoru.

Spasite boju vaše odjeće: Dovoljno je da dodate samo jednu kašičicu ovog začina u deterdžent

Četvrtak, 25.04.2024 | 16:55

Pored soli, postoji još jedan začin koji se najviše upotrebljava i nekako je neizostavan u svim kuhinjama, i to na bilo kojoj tački svijeta.

Huter: Reakcija Višeg tužilaštva u odnosu na Đukanovićeve izjave zlonamjerna interpretacija i nastavak selektivnosti u postupanju

Četvrtak, 25.04.2024 | 16:28

Reakcija dijela medija, parapolitičkog NVO sektora i parlamentarne većine u odnosu na izjave bivšeg predsjednika Mila Đukanovića predstavljaju svjesnu zlonamjernu interpretaciju njegovih riječi sa ciljem nastavka crtanja mete što bi u finalu trebalo da dovede do njegovog procesuiranja, kazao je Oskar Huter, poslanik Demokratske partije socijalista DPS u Skupštini Crne Gore.

Bečić: Vjerujem da će dobijanje IBAR-a u junu i zatvaranje velikog broja poglavlja biti kruna najuspješnije pregovaračke godine

Četvrtak, 25.04.2024 | 16:24

Potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić obratio se na zatvaranju ESG Samita u Tivtu, čestitajući na sjajnoj organizaciji, sadržajnom programu i porukama koje su poslate prethodnih dana, navodeći da su sa samita poslate poruke zajedništva, saradnje, građenja mostova, spajanja različitosti, ekonomskog progresa, održivog razvoja, zelene tranzicije.