Nedjelja, 13.12.2020 | 08:26
IZVOR: grand.online

VIDEO: Riječi hvale za DINA: Kada Bjelopoljac zapjeva u "Zvezdama Granda" to izgleda OVAKO

Nakon što je prvi par probio led, šansu da pokažu svoje pjevačko umijeće dobili su Dino Puzović (27) iz Bijelog Polja (CG) i Nataša Vodeničar (38) iz Pančeva čiji je mentor Ana Bekuta.




Foto: Screenshot YouTube/Zvezde Granda

Nataša je za prvu pjesmu odabrala čuveni hit od Vere Ivković "Šuška se šuška", dok je u drugom krugu pjevala Breninu pjesmu "Sitnije, Cile sitnije".

Dinov izbor bili su "Sve ti dajem" Aco Pejović i "Anđeo čuvar" Saša Matić.

U ovom duelu Nataša je dobila 5 glasova, a Dino četiri i oboje prelaze u sljedeći krug.

Snežana je prva komentarisala - Nataša, fino si nas zabavila ali pjevanje mi se nije dopalo. Bilo mi je prilično amaterski. Možda je pogrešan odabir pjesama, to je samo moje mišljenje, zbog toga ti nisam dala glas. Kandidat broj dva, sasvim korektno, nisi za ispadanje, imam primjedbi ali neću da ulazim u sitna crijevca.

I Bosanac se složio sa Snežanom kada je u pitanju Nataša i naveo - Zabavila si nas ali mislim da iz kruga u krug, lošije pjevaš. Moraš se pozabaviti time jer to neće moći dalje. Što se tiče momka, meni je to dobro ali presirovo. Treba malo poraditi na tom dotjerivanju.

Marija je istakla da je iznenađena brojem glasova, jer kako ističe ona je svoj glas dala u trenutku kada je bio upaljen samo jedan taster, te se složila sa Bosančevim i Snežaninim komenatarima u vezi sa takmičarima.

Jelena Karleuša navodi da je Nataši glas dala isključivo zbog Ane Bekute, ali da s razlogom ima 38 godina i još uvijek nije ništa postigla.

- Kada toliko godina tražiš i pokušavaš a ne dešava se neka magija, da li je to to? - upitala je Jelena i dodala da nije mogla da dozvoli da samo Nataši da glas, budući da smatra da je drugi takmičar bolji pjevač.

- Mislim da si dobar čovjek, imaš tu milu facu - počela je Viki - Možda si previše željela jer vidiš da ti biološki sat otkucava, hoću da kažem da nikada nije kasno, ne mislim da treba da ideš "Nikad nije kasno", ti si naš stari kandidat - pokušavala je Viki da pohvali kandidatkinju, na šta su joj ostali čanovi žirija uz smijeh dobacivali "Prekini Viki na vrijeme", "Nemoj više da je hvališ" i "Sve gore od goreg".

- Sve mi je bilo haotično oko tebe večeras, ali podstakla me je tvoja želja za napredovanjem te sam ti dala glas - nastavila je Viki.

Za sam kraj Đorđe David je istakao da Nataša mora biti svjesna da je prošla samo zato što je kandidat Ane Bekute, dok Dino zvuči kao da je uzeo helijum.

Ana Bekuta je uprkos kritičnim komentarima svojih kolega izjavila da joj pjesmu "Šuška se šuška" niko tako lijepo nije otpjevao kao Nataša ali da će se ubuduće truditi da izaberu neke pjesme koje joj više leže a za Dina je imala samo riječi hvale kojima se i Mili pridružio. 

Njihove nastupe možete pogledati od 24:48: 

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Lili
13.12.2020 10:55

Ajde ne preterujte,nisu bili odusevljeni ni sa jednim od njih ..no greskom ostadose ako bude ovako levao brzo ce ispasti,ne zanosite se glupostima

4 1

HIRURG komentarisao mladoliki izgled Anđeline Džoli: "To duguje jednoj operaciji"

Utorak, 16.04.2024 | 07:12

Angelina Jolie privukla je poglede na nedavnoj premijeri mjuzikla The Outsiders na Broadwayu, koji je i producirala.

Zašto bi trebalo da držite FOLIJU u ZAMRZIVAČU?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:58

Stavljanje folije u zamrzivač će vam mnogo olakšati život.

POGLEDAJTE - Viktor Đukanović postigao PRVI GOL u novoj sezoni (VIDEO)

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:46

Crnogorski reprezentativac i fudbaler švedskog Hamarbija, Viktor Đukanović postigao je prvi gol u novoj sezoni šampiona Švedske koji je počeo nedavno.

Katnić nakon tužilačkog zadržavanja ODBIO hranu i terapiju?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:39

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić odbio je jutros hranu i da popije ljekove.

Jakara: Ofanzivni skokovi su ODLUČILI MEČ

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:32

Svima je jasno da je SC Derbi propustio veliku šansu u Beogradu.

Popularni pjevač NAPAO publiku na nastup -"Nikada nas ovdje više nećete vidjeti" (VIDEO)

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:22

Na mrežama su stigle brojne prozivke na račun publike.  

Počelo SASLUŠANJE Lazovića, ODBIJEN zahtjev za izuzeće sudije

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:07

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović i bivši glavni specijalni tužičac Milivoje Katnić, koji su hapšeni juče ujutro po nalogu Specijalnog državnog tužiilaštva zbog sumnje da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja, privedeni su kod sudije za istragu Gorana Šćepanovića. Advokati Zorana Lazovića, Zoran Piperović i Stefan Jovanović, zatražili su izuzeće sudije za istragu, kazao je CdM-u Jovanović.

Dragović: HAPŠENJA pokazatelj karaktera prethodne vlasti

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:58

"Hapšenja bivšeg glavnog specijalnog državnog tužioca Milivoje Katnić i nekadašnjeg istaknutog policijskog funkcionera Zorana Lazovića predstavlja vid odlučne borbe državnih organa protiv mafije, organizovanog kriminala i korupcije i ona su pokazatelj karaktera prethodne vlasti", istakao je poslanik PES-a Darko Dragović.

Da lice ZABLISTA - Šargarepa, jagode sa čokoladom u SLUŽBI LJEPOTE

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:47

Od sezonskog voća i povrća možete da napravite maske za lice koje će vam pomoći da izgledate mlađe, svježe i odmorno, da ublažite bore, da se oslobodite pjega od sunca...

ZEMLJOTRES u BiH: Treslo kod Mostara

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:37

Zemljotres još uvijek neutvrđene magnitude prije nekih sat vremena zatresao je Bosnu i Hercegovinu.