Utorak, 19.01.2021 | 08:48
IZVOR: Radio Sarajevo

Da li ste dugoročno USPJEŠNA kombinacija? Provjerite kako se numerološki slažete sa partnerom

Bolje je kad partneri imaju različite bioritamske brojeve jer se tada dobro nadopunjavaju, smatraju astrolozi. Oni u takvim kombinacijama lakše prolaze kroz krizna stanja u vezi.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Inače, bioritamski broj se dobija računanjem iz datuma rođenja, a otkriva kako funkcioniramo tokom dana, kakve su nam navike i potrebe. To je broj koji može pokrenuti našu energiju, ali je i blokirati.

Dobiti bioritamski broj iz datuma rođenja je vrlo jednostavno.

Na primjer, ako ste rođeni 25.6. zbrojite sve brojeve: 2+5+6=13, potom to svedite na jednocifren broj: 1+3=4. Znači vaš bioritamski broj bio bi 4.

Potom na isti način izračunajte bioritamski broj partnera. Na primjer, ako je rođen 14.3. zbrojite 1+4+3=8. Njegov broj je 8.

Na kraju napravite sinastriju (analizu koja upoređuje dinamiku vaše energije s energijom druge osobe) bioritamskog broja zbrajanjem vašeg i partnerovog broja: 4+8=12 pa 1+2=3. Znači, vaš broj kao para je 3. Zapamtite da broj uvijek na kraju mora biti jednocifren.

Sinastrijski broj vašeg zajedničkog bioritma i šta to otkriva o vezi:

Broj 1

Vaša veza je vrlo racionalna i stoga ima dobar potencijal da potraje. Broj 1 u numerologiji simbolizuje snagu, a ako se uz to partneri kvalitetno nadopunjuju, tada se može reći da su dobra i perspektivna kombinacija. U ovoj vezi partneri samo trebaju biti oprezni da ne gube energiju na nebitne sitnice te da time ne opterećuju svoj odnos.

Broj 2

U ovoj vezi ne cvjetaju ruže jer je u njoj jedan od partnera uvijek na neki način zablokiran te čak iskorištavan od druge strane - od partnera koji je preuzeo ulogu vođe. U ovakvoj kombinaciji uglavnom bolje prolazi onaj ko ima neparni bioritamski broj. Partner sa parnim brojem zna iz veze izvlačiti finansijsku korist iz veze.

Broj 3

Ovdje se radi o vrlo emotivnoj vezi prepunoj strasti, ljubavi i senzibilnosti u kojoj obje strane ispunjavaju emotivna očekivanja. Takva veza ima velike šanse da dugo potraje.

Broj 4

Ova kombinacija nije nimalo laka za privatni emotivan život, bolja je za neku poslovnu suradnju. U ovakvoj vezi zna biti puno problema i prepreka koje je teško riješiti. Takođe, nakon početnih emocija i strasti, dolazi do sve učestalijih prepirki, prigovaranja i prebacivanja krivice što najčešće rezultira raskidom.

Broj 5

Ovu kombinaciju možemo nazvati uspješnim spojem koji počinje s prijateljstvom, a tako se i nastavlja. U ovakvoj vezi partneri imaju slobodu biti ono što jesu, a samim time su predodređeni za uspjeh na ljubavnom planu.

Broj 6

Ovakva veza lako može završiti brakom jer je često uspješna i funkcionalna. Za oba partnera na prvom mjestu je porodica i čvrsto se drže zajedno.

Broj 7

Partnerima u ovoj kombinaciji nije uvijek lako i važno je da budu obzirni jedno prema drugome. Iako se na duhovnom nivou mogu dobro slagati, ostali aspekti mogu se pokazati napornim, poput ispoljavanja ljubomore i nepovjerenja. Održati ovakvu vezu dugom vrlo je izazovan zadatak.

Broj 8

Partneri u ovakvoj vezi žive mirno i harmonično, ali nedostaje im strasti. Takođe, radi se o finansijski stabilnom odnosu. Ako nekim slučajem raskinu, brzo se pomire i nastavljaju živjeti zajedno.

Broj 9

Tu su se partneri našli u karmičkoj. Jednostavno su se morali upoznati i spojiti te provesti dio života zajedno. Često to nisu veze koje traju cijelog života, već one iz kojih obje strane uče važne životne lekcije, prenosi Atma.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Vrijeme SJUTRA: Srijeda u znaku OVIH temperatura

Utorak, 23.04.2024 | 21:57

Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno slaba, rijetko i umjerena kiša očekuje nas sjutra prema podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

"Crna Gora da bude lokomotiva, koja će povući zemlje ZB ka EU"

Utorak, 23.04.2024 | 21:49

Slovenija će Crnoj Gori pružati podršku do kraja puta, a taj put vodi u Evropsku uniju. Nadam se da će Crna Gora biti lokomotiva, koja će povući zemlje Zapadnog Balkana“, istakla je predsjednica Slovenije Nataša Pirc Musar tokom sastanka sa predsjednikom Vlade Milojkom Spajićem.

Nikola Milović nosilac liste DPS-a “Budva može bolje!”

Utorak, 23.04.2024 | 21:32

Na predstojećim lokalnim izborima koji će 26. maja biti održani u Budvi Demokratska partija socijalista nastupiće sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom “Budva može bolje!”, koja će biti predvođena prof. dr Nikolom Milovićem, saopšteno je iz ove partije.

Sam je sebi najgori neprijatelj na putu do sreće: Ovo je najtužniji horoskopski znak

Utorak, 23.04.2024 | 21:09

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvijek nesrećni ili depresivni.

Mandić: Ulazak u Frankofoniju otvorio vrata za jačanje veza između Crne Gore i frankofonih zemalja u različitim sferama

Utorak, 23.04.2024 | 20:52

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić priredio je večeras svečani prijem za članove delegacije Odbora za parlamentarne poslove Parlamentarne skupštine Frankofonije.

Klikovac: Injac, ko govori istinu

Utorak, 23.04.2024 | 20:34

Iz kabineta gradonačelnice Olivere Injac su dostavili informaciju odbornici Anđeli Mićović da je realizacija kapitalnog budžeta osam miliona eura za tri mjeseca. Sekretar za finansije Balša Špadijer je saopštio da je realizacija 3,376 miliona eura, kazao je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

NIJE SVEJEDNO: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa

Utorak, 23.04.2024 | 19:31

Da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu?

Prekida se postupak protiv okrivljenog za ubistvo Vojičića

Utorak, 23.04.2024 | 19:00

Advokatica Aleksandra Rogošić potvrdila je Portalu Javnog servisa da se prekida postupak protiv Željka M. Vukovića optuženog za ubistvo Srđana Vojičića i pokušaj ubistva književnika Jevrema Brkovića 24. oktobra 2006. godine.

DPS Budva: Od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da sa porodicom glasa za listu Mikijelja

Utorak, 23.04.2024 | 18:33

Danas je u Budvi zabilježen otvoreni slučaj kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i poistovjećivanja državnih funkcija sa partijskim, gdje je od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da, zajedno sa članovima porodice, glasa za listu koju predvodi Mladen Mikijelj „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad”, saopštio je Opštinski odbor DPS Budva.