Utorak, 19.01.2021 | 20:19
IZVOR: klix.ba

VIDEO: Trčanje po sobi i igra bez loptice - Kako izgledaju pripreme tenisera u Australiji

Teniserka iz Velike Britanije Heather Watson od 16. januara treninge uoči Australian Opena radi u svojoj sobi, a na društvenim mrežama prikazala je kako u gotovo nemogućim uslovima izgleda spremanje za jedan od najtežih teniskih turnira.




Foto: Screenshot, Twitter/ Heather Watson

Pomenuta teniserka je u Melburn doputovala prije tri dana, a imala je tu nesreću da u njenom avionu bude osoba zaražena koronavirusom, zbog čega će narednih 14 dana provesti u strogom karantinu i bez ijednog pravog treninga.

Ona će kompletne pripreme za prvi Grand Slam turnir u 2021. godini odraditi u svojoj sobi, a na društvenim mrežama snimala je svaki trening do sada i pokušala barem djelimično prikazati koliko su igrači limitirani i koliko im je teško u ovakvim uslovima se spremati za Australian Open.

Prvog dana Watson je trčala s kraja na kraj sobe i istrčala je, kako navodi, pet kilometara, da bi dan kasnije objavila da je trenirala i igrala tenis bez teniskog terena i teniske loptice.

Vježbe snage, koje je radila treći dan, odnosno peti u karantinu, radila je uz pomoć fotelje.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Voli cijene za lak izbor najpovoljnijih proizvoda!

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:00

Vašu svakodnevnu trgovinu olakšavamo jednostavnim izborom najpovoljnijih proizvoda.

Hana Huljić OTRKILA kako se snalazi u ULOZI majke -"Ta LJUBAV i taj OSMIJEH"

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:00

Hana Huljić Grašo progovorila je o majčinstvu. Petar Grašo i ona 2022. postali su roditelji djevojčice Albe.

Zbog toga se LOŠE OSJEĆATE: Ovu hranu nikada NE BI trebalo da JEDETE ujutru

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:48

Stručnjaci insistiraju da dan započnemo doručkom punim hranljivih sastojaka.

SUPER obrok - Pripremite TORTILJE SA JAJIMA za dobro jutro

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:47

Jaja su uglavnom naš prvi odabir kad je reč o spremanju doručka. Iako se najčešće odlučujemo za omlet, zašto ne biste probali nešto drugačije, poput tortilje. Recept za tortilju sa jajima ćete znamo često spremati.

SMJEŠTAJ stranaca na aerodromima mora BITI BOLJI

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:38

Granični prelazi na Aerodromima Podgorica i Tivat nemaju adekvatne materijalne uslove za zadržavanje lica, što je posebno problematično u slučajevima kada se osobe kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru, u matičnu zemlju vraćaju prevoznikom kojim su i došli, na šta nerijetko čekaju danim

Rasta mora HITNO na OPERACIJU - Reper IZNENADIO sve izjavom (FOTO)

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:31

Reper Stefan Đurić Rasta hitno je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova, a sada je otkrio da danas ide na operaciju.

"Molila sam se svako veče da se ujutru NE PROBUDIM“ - Slavna manekenka PRIZNALA da je više puta pokušavala da ODUZME ŽIVOT

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:19

Manekenka Kristin MekGinis otkrila je da je bila blizu odluke da digne ruku na sebe i to više puta tokom svoje mladosti.

Keković: Priča oko RADNE NEDJELJE prebačena na politički teren; Mulešković: Vlada bi morala dati mišljenje, POČINJE SEZONA

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:10

Nakon što je ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj povukao sa dnevnog reda sjednice Socijalnog savjeta tačku koja se odnosi na uvođenje radne nedjelje zbog dodatnih konsultacija, ova inicijativa i dalje ostaje bez odgovora. Uprkos činjenici da turistička sezona uskoro počinje a da je odluka da se u toku ljeta dozvoli rad nedjeljom, usaglašena od strane socijalnih partnera, iz Ministarstva ekonomskog razvoja nema ni naznake kada bi se ovo pitanje moglo naći ponovo na sjednici Socijalnog savjeta, kao ni obrazloženje zašto rok za njeno održavanje nije ispoštovan, piše Gtadski.me.

TRIK koji će vam UŠTEDJETI struju dok spremate hranu u rerni

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:03

Pored uštede struje, obroci sa takvom pripremom biće ukusniji.

VIDEO: Poslije 45 godina OPRALI AUTOMOBIL, sada izgleda NEVJEROVATNO - Pogledajte

Četvrtak, 25.04.2024 | 07:06

Chevrolet Corvette iz 1978. jedva da je vožen prije nego što je parkiran i ostavljen u garaži da skuplja prašinu.