Četvrtak, 04.03.2021 | 21:19
IZVOR: Telegraf.rs

Kako se slažu isti horoskopski znaci u braku? Samo jedan par je idealan, a 4 čeka katastrofa

Kad birate "drugu polovinu" koja je rođena u istom horoskopskom znaku kao i vi, imajte na umu da su vam iste vrline, ali i mane...




Foto: Ilustracija, pixabay.com

Ako ste ljubitelj astrologije, vjerovatno znate svoj horoskop poput svog dlana.

Ali, da li ste ikada razmišljali šta bi se desilo da se vjenčate sa nekim ko je rođen u istom horoskopskom znaku kao i vi? Da li je veza sa nekim ko dijeli mnoge vaše zajedničkih osobina ključ za pronalaženje sreće ili bi to moglo dovesti do katastrofe i slomljenog srca?

Evo šta kažu astrolozi.

Ovan

Dva Ovna će početi snažno, ali brzo će se rastati

Ako bi se dva Ovna vjenčala, bez sumnje bi se tokom perioda medenog mjeseca zadesili u paklu "zapaljene kuće" i tada bi se stvari vjerovatno raspadale.

Ovnovi imaju tako snažne i vatrene karaktere da im je nemoguće da opstanu u dugoročnom odnosu.

Bik

Dva Bika su previše tvrdoglava

Brak će biti pun uspona i padova. Kada stvari krenu dobro, moći će da podstiču jedni druge, ali kada vremena postanu teška, oboje će upasti u zamku jednosmjerne komunikacije gde će svako tvrdoglavo i bez kompromisa držati svog stava.

Blizanci

Dva Blizanca su previše nezrela

Ovo uparivanje definitivno nikada neće biti dosadno, ali smijeh nije baš ono što je ključno za brak. Kad god se suoče sa bilo kakvim problemom ili neprijatnošću, boriće se da donesu zrelu odluku i učine pravu stvar, ali oni nemaju kapaciteta za to.

Rak

Dva Raka se savršeno podudaraju

Od svih horoskopskih znakova, uparivanje dva Raka ima najbolje šanse da preživi bračno iskustvo. Rak je prirodno brižan i razuman, što znači da čak ni najveće prepreke ne mogu izbaciti ovaj dvojac iz kolosjeka.

Lav

Dva Lava? Nikako brak!

Ovo uparivanje je katastrofa u najavi! Dva jednako sujetna Lava frustriraće jedno drugo samo u borbi za pažnju.

Njihove eksplozivne ličnosti takođe će pokrenuti neke neprijatne scene. Lavovi, najbolje bi bilo da se izbjegavate.

Djevica

Dvije Djevice prave solidnu zajednicu

Ako bi dvije Djevice sklopile kompromis, njihov brak bi bez sumnje otišao daleko. Ljudi Djevice su prirodno konkurentni i izvukli bi najbolje jedni iz drugih, ali pretjerana konkurencija mogla bi postati nepodnošljiva.

Vaga
 
Dvije Vage imaju velike šanse

Ako Vaga odabere drugu Vagu za životnog saputnika, može se pouzdati u to da će kao par biti emocionalno povezani i usklađeni. Seksualno se sjajno podudaraju, ali će zbog njihove neodlučnosti pasti u zamku stalnih rasprava i drama.

Škorpija

Dvije Škorpije na jednom mjestu - nepredvidivost

Da bi ovaj dvojac uspio kao bračni par, njihova komunikacija mora da bude besprekorna. Nema sumnje da ovde lete varnice, ali da li je strast zaista čvrst temelj za vezu? Vjerovatno će ih zadržati i njihova ljubomora.

Strijelac

Dva Strijelca - isti ciljevi

Bračni par sastavljen od dva Strijelca ima odličan potencijal. Ovaj par će se zajedno zabavljati i utešiće jedni druge u vremenima poteškoća.

Jedina tačka spoticanja su njihovi komunikacijski problemi, koji se moraju riješiti ako žele da dočekaju prvu godišnjicu braka.

Jarac

Dva Jarca treba da se izbjegavaju

Ovom bračnom paru nedostaje strasti za ravnom i beživotnom vezom. Oni će, međutim, motivisati i izazivati jedni druge da rade bolje. Oni imaju više šanse da održe čvrsto prijateljstvo nego brak.

Vodolija

Dvije Vodolije zajedno su beznadežni slučajevi

Dvije Vodolije su više prijatelji nego ljubavnici i bliski. Ova veza je definitivno najviše platonska, više od bilo koje druge.

Ribe

Dvije Ribe za filmski scenario 

Intenzivna strast je definitivno na djelu kada se dvije Ribe vjenčaju. Ovo je solidan par koji, uprkos svemu, uspijeva da se potpuno razumije.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nova pravila na dodjeli Oskara: Proširuje se broj nominovanih u jednoj kategoriji

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:56

Američka filmska akademija od 2025. godine uvodi nova pravila. Već sada se zna da će 2025. godine dodjela biti organizovana 2. marta. Nominacije će biti poznate 17. januara 2025. godine.

Mljekarima ne odgovara prodaja mlijeka za 40 centi

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:34

Članovi Udruženja prerađivača mlijeka Crne Gore i Udruženja farmera Crne Gore odbili su ponudu mljekare “Franco” iz Bosne i Hercegovine koja se ponudila da otkupi višak mlijeka po 40 centi po litru. Oni su o tome informisali resornog ministra Vladimira Jokovića, sa kojim će se ujutru sastati.

Vujović: Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom IBAR-u u junu

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:23

Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom mišljenju za dobijanje IBAR-a, čime će Crna Gora dodatno potvrditi svoju posvećenost EU integracijama i napretku u medijskim reformama. To je zaključeno na sastanku ministarke kulture i medija Tamare Vujović sa generalnim direktorom DG CONNECT, Robertom Violom, na kojem su razgovarali o reformi medijskih zakona u Crnoj Gori i napretku koji je postignut u tom procesu.

Nadal ekspresno "pregazio" tinejdžera i zakazao duel sa De Minorom

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:04

Španski teniser Rafael Nadal je uspio da savlada Darvina Blenča sa 2:0 u setovima i plasira se u drugo kolo Mastersa u Madridu.

Četiri policajca na slobodi, rampa na Božaju dizana i za pet eura

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:48

Policijski službenici na graničnom prelazu Božaj, koji su uhapšeni juče zbog sumnje da su primali mito od stranih državljana, prema sumnjama inspektora, uzimali su od pet do 20 eura kako bi, uprkos nekim nepravilnostima, digli rampu na granici, saznaje "Dan".

Milatović: SDT žmuri na nepočinstva vlasti, šta je sa predmetom oko puta Meljine-Petijevići?

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:39

Gotovo četiri godine ćutanja Specijalnog državnog tužilaštva povodom stotinu prijava koje je DPS podnijela, s pravom otvaraju pitanje o selektivnosti i netrasparentnosti u radu ove institucije, navodi Sonja Milatović poslanica DPS-a u Skupštini, povodom prijava koje je DPS podnijela SDT-u u posljednje četiri godine.

Država bivšim radnicima Radoja Dakića isplaćuje po 2.000 eura

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:35

Saopštenje Vlade.

Pročitajte šta je usvojeno na današnjoj sjednici Vlade

Četvrtak, 25.04.2024 | 17:55

Vlada je, na danas održanoj sjednici kojom je predsjedavao premijer Milojko Spajić, utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o inspekcijskom nadzoru.

Spasite boju vaše odjeće: Dovoljno je da dodate samo jednu kašičicu ovog začina u deterdžent

Četvrtak, 25.04.2024 | 16:55

Pored soli, postoji još jedan začin koji se najviše upotrebljava i nekako je neizostavan u svim kuhinjama, i to na bilo kojoj tački svijeta.

Huter: Reakcija Višeg tužilaštva u odnosu na Đukanovićeve izjave zlonamjerna interpretacija i nastavak selektivnosti u postupanju

Četvrtak, 25.04.2024 | 16:28

Reakcija dijela medija, parapolitičkog NVO sektora i parlamentarne većine u odnosu na izjave bivšeg predsjednika Mila Đukanovića predstavljaju svjesnu zlonamjernu interpretaciju njegovih riječi sa ciljem nastavka crtanja mete što bi u finalu trebalo da dovede do njegovog procesuiranja, kazao je Oskar Huter, poslanik Demokratske partije socijalista DPS u Skupštini Crne Gore.