Utorak, 30.03.2021 | 08:42
IZVOR: telegraf.rs

MJESEČNI HOROSKOP za APRIL: Vodolijama se vraća stara ljubav, Škorpiju čekaju dobici

Pogledajte šta su vam zvijezde predvidjele za april.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Vrijeme je za promjene! Mjesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.
 
OVAN

Posao: Ovaj period će biti dosta intenzivan za vas, tako da je savjet da ne donosite ishitrne i nagle odluke, jer su greške moguće. U jednom momentu ćete biti savršeno zadovoljni poslom, a već u sledećem momentu ćete imati potrebu da sve ostavite i krenete iz početka; pripazite na svoje reakcije i na odluke koje je najbolje da ostavite za neki nadolazeći period.

Oni koji su nezaposleni ovog mjeseca mogu naći posao koji je povezan za izdavaštvom, marketingom, rekalmiranjem, ali i sa podučavanjem. Za one u privatnom biznisu malo je teži period na polju finansija.

Ljubav: Slobodni Ovnovi su sada u periodu da mogu lako da pokrenu ozbiljnu ljubavnu tematiku. Emotivni odnosi koji se uspostavljaju u ovom periodu mogu odvesti ka zajedničkom životu ili braku.

Onima koji su u dužim vezama ili u braku, dosta je osjetljiv period. Ni sami ne uspjevate da pohvatate sva osjećanja koje imate u svojim emotivnim vezama. Promjene raspoloženja će biti naglašene, što može dodatno zbuniti vašeg partnera. Savjet je da se posvetite nekom hobiju, poslu, druženju sa prijateljima, dok ovaj nepovoljan uticaj ne prođe.

Zdravlje: Starije Ovnove mogu mučiti hronične tegobe, sinusi su osjetljiviji.

BIK

Posao: Prva polovina mjeseca donosi vam dosta obaveza i završavanje stvari koje ste ostavili za kasnije, sada ćete morati da zasučete rukave i da preuzmete odgovornost da u što kraćem roku dovršite započeto. Potrebno je da napravite okvir, temelje, dogovore, jer već druga polovina mjeseca donosi vam promjenu i poslovno pokretanje pa je potrebno da budete spremni.

Oni koji su u privatnom biznisu imaju jako dobar period pred sobom. Sa lakoćom ćete uspostavljati kontakte i praviti dobre dogovore koji nose uspjeh u poslovanju.

Ljubav: Oni koji su u dužim vezama i braku biće dosta napeti, čangrizavi, tražićete greške u partnerovom ponašanju i postupcima, što unosi veliki nemir u vaš ljubavni život. Prestanite da non-stop nešto preispitujete, analizirate, pokušajte da se opustite i da uživate u zajedničkim trenucima.

Slobodnim Bikovima smeši se ljubav sa osobom koju će upoznati kroz poslovne prilike. Čeka vas dosta strasti i ljubavne energije, ali postoji tendencija da partner/partnerka nije slobodan.

Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Posao: Bićete u kontaktu sa pozitivnim ljudima i u lijepoj prilici da dobijete neka nova poslovna rešenja. Uticaj Merkura i Marsa donosi vam nestrpljivost, brzinu misli, ali i mogućnost sukoba sa kolegama. Ipak, lako ćete prebroditi sve prepreke, na vaš uobičajeni, lepršav način jer umijete dobro da se snađete u svakoj situaciji i da lako izađete iz nekih koje su potencijalno problematične.

Za nezaposlene Blizance biće lijepih prilika tokom meseca za pronalaženje posla, i to sa više strana, ali je moguće da vam prijatelj u svemu tome dosta pomogne.

Ljubav: Moguće su rasprave sa partnerom, ulaženje u sukobe, igre riječi, nadmudrivanje, gdje vi kao i obično izađete kao pobjednik. Partner se povlači uvrijeđen, a mogao bi da vas kažnjava ćutanjem, ignorisanjem…, što vas najviše nervira i izvodi iz takta.

Slobodni Blizanci su u mnogo boljoj poziciji ovoga mjeseca. Uticaji donose mlađu osobu, ili mladoliku, energičnu, strastvenu, koja će imati inicijativu, obasipati vas komplimentima, a vama će se to mnogo dopasti.

Zdravlje: Više kretanja, fizičkih vježbi… Provodite dosta vremena za kompjuterom ili telefonom.

RAK

Posao: Promjenljiva komunikacija sa najbližim poslovnim saradnicima unosi nemir i gubitak koncentracije. Pretjerano ste osjetljivi, i to na svaku riječ, što vas dovodi u situaciju da možete da uđete u rasprave i sukobe sa kolegama. Izbjegnite to po svaku cijenu, jer će vas dovesti u još stresniju situaciju koja će negativno uticati na posao.

Za one koji su u privatnom biznisu jako je povoljan period za posao, a naročito ako imate namjeru da krenete sa nekim novinama. Uticaj Venere i Sunca u znaku Ovna donosi vam odlične poslovne prilike i mogućnosti, a finansije će biti u porastu.

Ljubav: Partner može biti previše zahtjevan i malo imati sluha kako se osjećate. Kao da je postao sebičan, želi da bude u prvom planu, da se sve vrti oko njega, a i navikli ste ga na tako nešto. Uticaj koji je prisutan može doneti sukobe i nerazumevanje u partnerskim odnosima.

Slobodnim Rakovima smiješi se ljubav sa osobom koju poznaju preko prijatelja ili društvenih mreža. Pred vama je velika mogućnost da imate romatičnu ljubavnu romansu.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak, uglavnom prolazne tegobe.

LAV

Posao: Polje posla će vam biti kao zabava u narednom periodu. Sve vam ide od ruke, lako postižete sve što ste zamislili, imate dobru saradnju sa kolegama i nadređenima. Uticaji su povoljni za napredak, za povećanje finansija, obećana nagrada neće izostati.

Za nezaposlene Lavove sjajan period za pronalaženje posla koji može trajati u vremenu i koji će vam donijeti i odličnu zaradu. Za one koji su u privatnim vodama, takođe je jako povoljan period. Imaćete jako uspješne kontakte i saradnju koja će vam donijeti profit i napredak.

Ljubav: U poslednje vrijeme mnogo toga krijete u sebi, i partner to osjeća. Neke vam stvari nisu baš najjasnije, a naročito ste zbunjeni padom emocija i monotonijom koja je zavladala. Ovo su prolazni uticaji u onim vezama koje su zasnovane na dubljoj povezanosti, međutim, ovaj period donijeće mnogim pripadnicima ovoga znaka prekid emotivnih veza.

Slobodnim Lavovima smiješi se ljubav sa osobom koja je na nekoj poziciji, viđena ili popularna po nečemu. U pitanju je dosta uspješna i energična osoba koja će se ovoga meseca pojaviti u vašem životu.

Zdravlje: Slaba tačka noge i zglobovi.

DJEVICA

Posao: Poslovna situacija je dosta stabilna, ali vi imate potrebu da nešto mijenjate, a naročito da se osobodite nekih osoba sa kojima poslovno sarađujete. Ipak, nemate još adekvatnu zamjenu, pa radite na tome da je pronađete. Oni koji traže posao sada ga lako mogu naći ukoliko su ti poslovi povezani sa tehnikom, kompjuterima, elektronikom, novim tehnoligijama…

Za Djevice koje su u privatnim vodama ide period prepun promjena i izazova. Dosta ćete se iscrpljivati, teret može biti veliki, ali se vidi da ćete uspjeti u svemu tome.

Ljubav: Između vas i osobe koju volite potpuno je normalana situacija, tu i tamo sa nekim izazovima, pa ne dozvolite da se u vas uvuče bespotrebna sumnja, mračne misli koje vas dovode u situaciju da imate potrebu da kritikujete partnera.

Slobodnim Djevicama odličan je period za ljubav i ljubavne romanse, ali postoji jak uticaje za vezu koja će biti tajne prirode. Ukoliko ste i vi zauzeti to vam neće mnogo smetati, ali ako ste slobodni tada se može desiti da posle početnog zanosa dođe do nezadovoljstva.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Prva polovina mjeseca povoljna je za pripremu, organizaciju, dogovore. U ovom periodu će se još neki dogovori iskristalisati, a druga polovina mjeseca je povoljna za akciju. Provjerite papirologiju, mogu se potkrasti neke greške i naći neki propusti, pa ih ispravite na vrijeme.

Za nezaposlene Vage, koje se bave nekim od umjetničkih zanimanja, povoljan je period da do izražaja dođe njihova urođena kreativnost i da ostvare svoje zamisli o kojima već duže vrijeme razmišljaju. Sada je pravo vrijeme da izađete u javnost sa svojim idejama koje su fantastične.

Ljubav: Za one koji su u dužim vezama nije baš stabilan period u partnerskim odnosima. Neke neizgovorene riječi, sitne laži i skrivanja dovode do destabilizacije odnosa i utiču na gubitak povjerenja. Ukoliko ovakva sitacija duže potraje, može ozbiljno narušiti vas ljubavni odnos.

Za slobodne Vage sjajan je period za ljubav i nova poznanstva. Biće aktuelna mlađa osoba, moguće rođena u jednom od vatrenih znakova. Ovaj period podstiče strasti, podiže ljubavnu energiju, novi ljubavni početak se približava…

Zdravlje: Slaba tačka probavni sistem.

ŠKORPIJA

Posao: Osoba sa kojom poslovno sarađujete počeće da vam šefuje, da vam prebacuje obaveze koje nisu vaše, što vam se definitivno neće dopasti. Nešto od toga nećete baš moći da izbjegnete, ali ako toga bude previše, počeće da vam kuva u stomaku, nećete izdržati a da se ne pobunite, što moze dovesti i do konflikta.

Za one koji su u privatnim vodama sprema se iznenađenje. Novi kontakti, sa ljudima od uticaja, donijeće vam i nove prilike za poboljšanje vaše poslovne situacije. Neće izostati ni finansijska dobit, koja može biti i veća od očekivane.

Ljubav: Vaš emotivni partner biće više okrenut svojim poslovnim obavezama, a vi niste baš voljni da budete u drugom planu, nećete baš imati mnogo razumjevanja. Sa druge strane, sada je odličan period da se okrenete samo sebi, da nađete načina kako da sebi udovoljite, a u sve to uključite i druženje sa prijateljima, naročito sa onima koje dugo niste vidjeli.

Za slobodne Škorpije sada je povoljan period da uspostave dobar odnos sa osobom iz prošlosti koja im i dalje puno znači. Mnogi od pripadnika vašeg znaka obnoviće stare veze, mnogima će se pojaviti osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Skloni ste iscrpljivanju, više se odmarajte.

STRIJELAC

Posao: Vaše impulsivno ponašanje i prejterane reakcije doneće vam problem sa šefovima i nadređenima. Skloni ste da namećete svoju volju, a da tuđe greške iznosite u prvi plan. Možete stvoriti dosta neprijateljstva u vašem poslovnom okruženju ukoliko dozvolite sebi tako nešto.

Oni koji su u privatnim vodama imaće dosta izazova tokom mjeseca. Dogovori će se izjaloviti, a vi gubite strpljenje. Ipak, vidi se da će se na kraju sve dobro završiti. Prva polovina mjeseca nije najpovoljnija za finansije, mogući su iznenadni troškovi.

Ljubav: Nervoza i napetost kojoj ćete biti skloni ovog mjeseca odraziće se i na vaš odnos sa partnerom. Ne dozvoljavate da vam se bilo šta kaže, ne prihvatate kritiku, iako uopšte niste u pravu. Međutim, partner vam gleda kroz prste, zato što vas neizmjerno voli i razumije.

Slobodni Strijelčevi mogu lako uleteti u tajnu ljubavnu romansu sa zauzetom osobom, a moguće da je ta osoba iz vašeg poslovnog okruženja. Polet energije i strasti biće naglašen, ali postoji tendencija da taj odnos neće dugo trajati.

Zdravlje: Više odmarajte.

JARAC

Posao: Uticaji donose gubitak koncentracije, pa su greške izvjesne u ovom periodu. Saradnici će od vas zahtjevati dosta toga, ali vi nećete imati strpljenja niti energije da im izlazite u susret, kako ste ih inače navikli. Sve će vas nervirati i izvoditi iz takta, ali ne brinite, i vi ćete nervirati druge.

Druga polovina mjeseca nosi mogućnost za neke nove poslovne početke. Finansije dolaze i odlaze, potrudite se da sve obaveze izmirite na vrijeme.

Ljubav: Moguće je da se mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja sa svojim partnerima. Postali ste opterećeni poslom i obavezama, niste raspoloženi u posljednje vrijeme, i skoni ste da budete cinični i mrzovoljni, pa će voljena osoba sa punim pravom početi da vas izbjegava.

Za one koji su slobodni smiješi se nova ljubav sa nešto starijom osobom, ozbiljnom, sličnih stavova i pogleda na život. Moguće je da Jarčevi u ovom periodu uđu u emotivnu vezu koja ima tendenciju da postane ozbiljnija priča.

Zdravlje: Teško se opuštate, moguće nesanice.

VODOLIJA

Posao: Preko prijatelja i poznanika možete doći u kontakt sa veoma ozbiljnim poslovnim saradnicima sa kojima se vrijedi dogovarati i uspostaviti poslovnu saradnju. Takođe, povoljan je period za pronalaženje dodatnog posla i lako možete doći do dodatnog prihoda.

Ukoliko ste nezaposleni, potegnite svoje veze i poznanstva i ne propuštajte šansu koja vam dolazi. Za one koji polažu ispite veoma je povoljan period, srećne okolnosti će biti na vašoj strani.

Ljubav: Monotonija u vezi se osjeća već duže vrijeme. Puno nekog praznog razgovora, ili pak ćutanja. Niste spremni da se suočite sa nedostacima, pa vam je lakše da sve izbjegavate.

Za one koji su slobodni jako interesantan i dinamičan period. Osoba iz prošlosti, sa kojom već duže vrijeme čak nemate ni kontakt, iznenada će se pojaviti u vašem životu. Takođe, prijateljstvo i ljubav su isprepletani, pa se lako neko prijateljstvo može pretvoriti u emotivnu vezu.

Zdravlje: Osjetljiviji stomak i organi za varenje.

RIBE

Posao: Trošite dosta energije na posao, ali krajnji rezultat opet izostaje. Sve se nekako približi realizaciji, ali nepredviđene situacije remete konačnicu. Tek krajem mjeseca će se posao pokrenuti u željenom pravcu.

Za one koji su nezaposleni smiješi se posao iz snova. Osoba od povjerenja se dosta zauzela za vas, i lijepa vijest uskoro dolazi. Za one koji su u privatnom biznisu finansije će zadavati muku ovoga mjeseca, kao i problem sa rokovima.

Ljubav: Romantičan period je pred vama. Osoba koja vam se već neko vrijeme dopada sada će početi da se otvara i da vam pokazuje naklonost koju čekate već neko vrijeme. Slobodne Ribe imaju pred sobom jako uzbudljiv mjesec za emotivna dešavanja.

Za one koji su u tajnim vezama, postoje prepreke da se vide sa voljenom osobom. Nekakve situacije stalno iskrsavaju, pa odlažu ljubavni susret. Za one koji su u dužim vezama ili u braku, slijedi period stabilizacije. Dobro se slažete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".

ZZZCG će AKTIVNIJE posredovati između poslodavaca i nezaposlenih

Petak, 19.04.2024 | 17:52

Na poziv ministarke rada i socijalnog staranja, Naide NišićIskazane potrebe privrede biće analizirane od strane ZZZCG, u dijelu posredovanja između poslodavaca i nezaposlenih lica, kroz poseban angažman zaposlenih u Zavodu, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalng staranja.

Neka zamiriše na LJUBAV -RECEPT za POSNE čoko mafine

Petak, 19.04.2024 | 17:45

Rernu zagrijte na 180 stepeni.